Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım seninle aynı kilolardayız sanırım bende pazar akşamı 93 ü gördüm daha önce hiç bu kadar olmamıştım sen kaç kilo olmak istiyordun?

aynen canım bende.sana daha öncede yazmıştım aynı kilodayız bakalım kim önce zayıflıcak diye:)canım kocama kalsa 55 olmalıymışım.ama daha önce gittiğim diyetisyen kas yağ oranımı falan ölçmüştü ve senin ideal kilon 65 demişti.kas oranım fazlaymış:)sporcumusun dedi.önceden uğraştık biraz dedimişte öyle 60-65 falan istiyorum.çokkk çalışmam gerek çokkk:)

tatlı rüyalar.allah rahatlık versin:)

çok saol canım çizelgeyi yaptım ama altında diyorki burayı kopyalayıp sık kullanılanlara ekleyin burdan değiştireceksiniz falan anlamadım orayı neyse ya ammaaannn...:)
hani kilo verecez ya o kelebeğin olduğu kiloyu değiştirmek için gene tablo hazırlayacaz değil mi? kolay ulaşalım diye o girdiğin siteyi kaydet demiş.önemli değil yani gene ordan girer gene yapasın sadece kolaylık için yazmış onu

hem çok yoruluyorsun,hemde aç kalıyorsun.kendine dikkat et.iyi geceler
çizelgen hayırlı olsun.

regl dönemini gecen hafta atlattim sükür kazasiz belasiz kilo almadan vermeden zaten bünye her daim ac,bide regl dönemi olunca temelli zincirlerini kiriyo
sabah yediklerimi yazmistim.. aksam 2 dilim ekmek,1 tabak tavuk sote,salata aksam 6 da yedim en son..simdi cay icicem yesil cay..uyumadanda karin egzersizlerimi yapicam.. iyi geceler..

regl dönemin yaklaşıyor olabilir diyet stersi de olabilir ben çok yaşıyorum bunu özellikle

menü enteresan olmuş canım

öğlen birşey yemedinmi canım

benim menüm
kahvaltı 2küçük dilim k.ekmekle 1domates,1salatalık şekersiz çay
ara elma
öğlen.1kase mercimek çorbası,1dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
akşam.cacık,domates,1dilim k.ekmek
su1.5 litre

elifcim çok hafif bir menü olmuş güzel

meraba cicişlerrr napıyosunuz bakayımmmm gittim marketten kendime sütle nesfit aldım hazır iştahım da kesilmişken iyi gelirr

tok tutuyor bende alışkanlık oldu hem besleyici hem hafif

hem öğle hem akşam menüde köfte olmasa sanki dahah iyi olurdu canım ama güzel hafif bir menü

hem çeşit hemde hafif bir menü her zamanki gibi maşallah

kızlar ben akşam üzeri uyuyakaldım bugün bir halsiz kaldım nedense haliyle bu saat oldu uyanığım şimdi sabah kalkmam falan kilomu bildireyim dedim

68 aynıyım bu hafta düzenli beslenemedim dışarıdaydım genelde kilo almış olabilirim diye korkuyordum iskender yüzünden almamışım

hem öğle hem akşam menüde köfte olmasa sanki dahah iyi olurdu canım ama güzel hafif bir menü

evet canım evde tek başına kalınca insan 3 kişilik yemek de bir tek sana kalınca 3gün öğle akşam aynı yemeği yemeğe talim ediyorsun(Allah aratmasın) öğleleri köfte akşamları sebze yemeği şeklinde ayarlıcam inş bundan sonra

günaydın..
dünkü menüm.
sabah aynı
1 kuru kayısı krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
1 parmak peynir..
ara
domates
2 yeşil zeytin
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık yy yoğurt
ara
2 ceviz
3 badem
ara
bir kase çilek
akşam
3 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık yy yoğurt
nane pul biberli
spor dışrda orta tempoda 40 dk yüryürş
75 yarım mekik
35*2 oklava ahreketi
yerde alt karın kası için 2 değişik hareket
su 3 litre

günaydınlar herkese kilo bildirimimi yapayım hemen ama belirtmek isterimki ben pazar akşamı yatarken tartıldım 93tüm bugünde sabah yataktan kalktığım gibi tartıldım 91.1 çıktı, bu kadar kısa sürede bu kadar yağ gitmez malum, onun için ne kadarı yağ tam kestiremiyorum haftaya verecek olduğum kilom bugünküyle karşılaştırılsa daha gerçekçi olur bence, Allah hepimize azim versin irade kuvveti versin

maşallah kim tutar seni ya, menün güzel olmuş ama suyu daha fazla içme derim canım

kocaların koca ağzına bakılsa üüüü , benim eşimde tartının başından inmez biraz kilo alsa hemen ekmeği keser bişey yapar ne eder eder verir o kiloyu,bende diyetisyene gittiğimde 63 dedi ama 65 e razıyım ben keşke olabilsem ne yalan söyliyeyim biraz ütobik geliyor kendim için 65 ama umarım yılmam buralardan kopmadan verebilirim, var mısın birbirimizi takip edelim

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr, nasılsınız?

gidip tartılam bakam. amanınnnnnn çok heyecanlandımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…