canım seninle aynı kilolardayız sanırım bende pazar akşamı 93 ü gördüm daha önce hiç bu kadar olmamıştım sen kaç kilo olmak istiyordun?
selam kızlar
tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor.sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.
yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu başlıktan bulabilirsiniz galiba
hani kilo verecez ya o kelebeğin olduğu kiloyu değiştirmek için gene tablo hazırlayacaz değil mi? kolay ulaşalım diye o girdiğin siteyi kaydet demiş.önemli değil yani gene ordan girer gene yapasın sadece kolaylık için yazmış onuçok saol canım çizelgeyi yaptım ama altında diyorki burayı kopyalayıp sık kullanılanlara ekleyin burdan değiştireceksiniz falan anlamadım orayı neyse ya ammaaannn...:)
hem çok yoruluyorsun,hemde aç kalıyorsun.kendine dikkat et.iyi gecelerselam kızlar
tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor.sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.
yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler
çizelgen hayırlı olsun.aynen canım bende.sana daha öncede yazmıştım aynı kilodayız bakalım kim önce zayıflıcak diye:)canım kocama kalsa 55 olmalıymışım .ama daha önce gittiğim diyetisyen kas yağ oranımı falan ölçmüştü ve senin ideal kilon 65 demişti.kas oranım fazlaymış :)sporcumusun dedi.önceden uğraştık biraz dedim işte öyle 60-65 falan istiyorum.çokkk çalışmam gerek çokkk:)
iştahın çok açısa belki regl dönemin yaklaşıyordur. bulabilirsen kuru kayısı, kuru incir ye canım, bastırır.
bu arada dersden geç geldim deyince direk öğrenci yaftasını yapıştırmışım. ama senin geç kalma sebebin daha renkliymiş
slm kuzucuklar
sabahtan beri elektrikler yoktu giremedim. gerçi dışardaydım hep yine.
sabah:
5'i bir yerde çayım.
Kahvaltı:
-kk yağsız peynir
-1 domates
-5 siyah zeytin
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim ekmek.
öğlen yanıma görümcemle dışarı çıktık düğün yaklaştı bişiler baktık ona. yanıma bir yeşil elma aldım dışarı çıkarken. ve çıkmadan bir bardak bitki çayımı içtim yine.
saat 4.30'da evdeydim.
iki servis kaşığı ile etli, mantarlı sebze yemeği (az yağ ile pişirdim) (susuz kısmından yedim)
yanında roka ve dere otu yedim.
ve bir dilim ekmek.
belki acıkırsam saat 6 gibi bir kase yoğurda dere otu ve taze nane doğrar yerim.
şimdiye kadar 2 litre su içtim. spor olarakta 12 den 4.30'a kadar dışardaydım sürekli hareket halindeydim.
kızlar birşey sorucam:
4 gündür inanılmaz gerginim, sinirliyim, huysuzum, agresifim. tam psikopata bağlamış durumdayım. nedenini anlamadım. ama yeme şeklimi etkilio. ya canım hiç bişi istemior yada çok yemek istiyorumhuzursuzum
şimdiye kadar ne yedim? Bu sorunun cevabıı
sabah:10.30 gibi yaptım kahvaltımı
1 bardak %1.5 yağ oranlı süt şöyle 40 dk sonra.1 tabak yağsız tuzsuz haşlama makarna.(Aslında tercihim salçalı oluyo ama baktım tencereye attığım makarna haşlanırkene yapışmış tencereye üstünü aldım altını da suya bıraktım.Vaktim yoktu temizlemeye başka tencerem de yoktu salça kavurmaya ondan yedim.)
Ara:
yarım tabak(3 yemek kaşığı falan) Arap yemeği Bariani.(Tavuk+Pirinç+Badem+Kuru üzüm+çeşitli baharatlarla yapılmış bişi.)
30 dk sonra şekersiz çay
1 saat sonra:
küçük birer kereviz ve havuç haşlama
Yarım porsiyon balıklı salata(Balıklar çok kötü olmuştu salatanın içinde Balıklardan çok az yedim.Gitti paracıklarım)
2 kaşık yoğurt
1 bardak yeşil çay.
1 litre su içtim.
Akşama kadar 1,5 litre olur.Acıkırsam yoğurt yerim biraz.
Spor bırrr hava o kadar soğuktu ki 10 dk ders verdiğim yere gidip gelme dışında hiç bişi yapmadım.
kızlar menümü bildiriyorum:
sabah:
biraz peynir ve yumurtayı çırpıyorsunuz ,maydanozda atıyorsunuz içine ,sonra karışımı kepek ekmeklerinin üstüne yayıp fırına veriyorsunuz.harika bişe oluyıor.tavsiye ederim.2,5 dilim yedim:)
ara:yeşilçay(faydasını görmeye başladım:)
akşam:1 tabak makarna yağsız sadece biraz peynir attım içine ve arkasına soda.
gecede meyve yerim ve çay tabiiki.
benim menüm
kahvaltı 2küçük dilim k.ekmekle 1domates,1salatalık şekersiz çay
ara elma
öğlen.1kase mercimek çorbası,1dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
akşam.cacık,domates,1dilim k.ekmek
su1.5 litre
meraba cicişlerrr napıyosunuz bakayımmmm gittim marketten kendime sütle nesfit aldım hazır iştahım da kesilmişken iyi gelirr
selam kızlar, nete anca girdim, bugünkü listemi vereyim
sabah:iki dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin
ara:yarım portakal
öğleatlıcanlı köfte,yoğurt,iki dlim ekmek
ara:1pkt diyet bisk.
akşam:4 köfte, yeşillik,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma,
2 lt kadar da su içtim,
bir de dün eşofman aldım yarın denicem bakalım nasıl olucak,pazar akşam yatarken tartılmıştım,93tüm yarın sabahı iple çekiyorum sabah ilk haber vereceklerden biri benimdir sanırım
kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata
su: 2 lt
spor: yok
ara günü gibi olmuş farkındayım:96:
günaydın..
dünkü menüm.
sabah aynı
1 kuru kayısı krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
1 parmak peynir..
ara
domates
2 yeşil zeytin
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık yy yoğurt
ara
2 ceviz
3 badem
ara
bir kase çilek
akşam
3 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık yy yoğurt
nane pul biberli
spor dışrda orta tempoda 40 dk yüryürş
75 yarım mekik
35*2 oklava ahreketi
yerde alt karın kası için 2 değişik hareket
su 3 litre
Geçen hafta.82
bu hafta.81
aynen canım bende.sana daha öncede yazmıştım aynı kilodayız bakalım kim önce zayıflıcak diye:)canım kocama kalsa 55 olmalıymışım .ama daha önce gittiğim diyetisyen kas yağ oranımı falan ölçmüştü ve senin ideal kilon 65 demişti.kas oranım fazlaymış :)sporcumusun dedi.önceden uğraştık biraz dedim işte öyle 60-65 falan istiyorum.çokkk çalışmam gerek çokkk:)
kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?