Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir ayda 20 kilo saçma vede sağlıksız..az sabır..ilk başalrda hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor..
ortim napıosun nasıl gidio..bebebm sen gittn mi kawiye neler yapmam gerekio anlatı mısn

ayyyyyyyyyy ne kadar güzel iş bende bööle olucamm kaptannn
iyiym canım bebelerle uğraşıyorum..diyetti spordu yuvarlanıp gidiyoruz.
kaviye gitim ama sonradan pasif jimnastiğe döndük..malum iki gebelik ve sarkık bir göbiş..ama kavi için çok bilgi buldum..en önemlileri bol su tüketeceksin vede yağlı beslenmeyi keseceksin..hemd baya baya yani..sonuç almak istiyorsan detaylara dikkat et.birde mutlaka spor yapmalsın daha iyi sonuç alırsın ve kalıcı olur..

baya iyi olmuş..cumaya yüzün gülsün..
3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyor bende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba
3 haftadır değişmiyorsa karbo diyeti yapacaksın anında direnç kırılıyor..
menün kilo vermeye müsait değilki ..az yemek değil amaç dengeli ve sağlıklı beslenmek.2 kaşıkta olsa mantı hemde akşam..direk yağ olark depoya..
ve muz ..
bize hareket gerekte nasıl..:44:
kesinlikle öyle.:81:
ya hala bol eskilerimi giyiyorum ben. psikolojik olarak zayıf hissetmiyorum. bu da garip bir durum işte.:96:

bende bol kıyafetlerimi giyorum doğal olarakta geniş görünüyoruz..
daha yazacaktımki oğlan kalktı

sabah 1 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı aynı..
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
ara
yarım domates
1 parmak peynir
yarım dilim ekmek
akşam
1 biber dolması orta boy
2 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt pul biberli
su 3litre
spor yok..

yat uyu ilerleyen aylarda uykuya hasret kalabilirsin..anın tadını çıkart.uykun varsa uyu..şişmezsin kiloya takılmaya..

kimse yok bende yatıyorum..calan ablayı inidiriyorum..38 beden pantalon bacak kalça rahat göbiş gevşek ..sıkılaşmaya ihtiyacım var..leslie callan apla mayıs sonu bakalım ne durumda olucem..

SLM ÖNCELİKLE ben ilk buraya başka nickle üye olmuştum ozamn 2. doğumu mu yapmıştım ve 78 kg ydim parafinli korese aldım s beden aldığım için küçk geldi 1 ay zor dayandm haftada 3 kez giyerek birde tabi lohusaydm zor oluyodu emziriken sıkıldım takmadım sonra burda l carnitin konusu vardı ordan cesaretlenerek l carnitin aldım sabahları kahvaltı yapıp azhapı içip spor yapmaya çlıştım olmadı sonra koşu bandyla iyi oluyo dediler aldım 750 tlye 3.5 yıl oluyo koşmadan önce içtim koştum şişe btmedn kestim sıkıldım olmadı olmadı elma krom denedim olmadı gene para boşa gitti zayıflama bandı aldım adını unuttum işe yaramadı en son anasını stym 100 kg de olsam yiyicem banane dedim :)) ve yerken yemekleri tv başında zayf gacıları görünce uyuz oldum inadına yedim şiştim korkmayn dha fazla almadım çünkü bi yandan rahatlık vardı emziriyrum diye pişman olmuyodum baktım saldım diye aa zayflamaya başladm ondan sonrada dikkat etmeye başladım speşıl k yedim yağsız sütle çiğ köfte yedim az yağlı yemekler pişrmeye başladım tuzu yağı yemeklerde az kullandm arada hazır hamburgerlerde çikolatalarda grle gdiodu tbi ama telafi etmesini bliodm alışmıştm çnkü tartımda vardı hergün tartıldım valla yemek yemedn önce ve sonra özellkle tartılıyodm ki ne kaç gr veriyo diyo sonra baktım 68 kg ye düşmüşm tabi yazlığa gdiorz mangallar yapılıyo ben çok sevmem rağmen salata karpuz meyve miemi doyurmadn yedim mangalıda ne piştyse birer tane dometez biber tavuk brer tane yedm yoksa en az 2 elm kadr et bir elm kadr kemikli tavuk bide et şiş salata ekmek anasını ağlatrdm :) nyse 1 ay geçti eski bekarlık kg me geldim 60 ben bu kloya gelmişm yemek yermiyim pehh yağsz yoğurt yağsz tuzsn salata çiğ köfte meyve az az yiyiyodm böyle kalmıştım bu 2. nickm eski şifremi unutnca bunu aldım niye çünkü 4 kg mi veriyim diye yani 64 olmuştum bu nicki alınca tabi buraya zyflamk istiyrm yazınca ben yine kendim bişiler yapark zayfladm yine unuttum burayı :))) şimdi göğüs içn geldim forumda görünce yazıyım dedim şu an 55.500 kg yim karnım açken 54.500 bazen 54.200 oluyorm yani çok şükür ne zanlardr böyleyim insan takmıcak anlıcnz takınca olmuyo kaçırdgnz zamn pişman olmayın telafi edin bidaha ki öğüne kalorz şeyler yiyin amaç karnı doyrmak değilmi rejim süresnce kaloridn uzak durun zayflynca zaten hepsinden azar azar yiyosnz fazla yiyemiyosnz kolay gelsin sevgiler

kimse yok bende yatıyorum..calan ablayı inidiriyorum..38 beden pantalon bacak kalça rahat göbiş gevşek ..sıkılaşmaya ihtiyacım var..leslie callan apla mayıs sonu bakalım ne durumda olucem..
cok ii durumda olan ortimmmm

inş bizde werebilriz paylasım iin tesekkürler ayrıca tebrkler

dün bende baktım bende takılmaya karar verdim:13:..gerçekten çılgın..
sen de mi başladın, süper o zaman. beraber devam edelim mi? birbirimizi kontrol altında tutmuş oluruz. ben aslında bir de çlöülerimi almak istiyorum. metrem yok ama. iple mi ölçsem acaba. bi başlarken kaç, bir de bitince kaç bakmak istiyorum.

kaçma kaptan bende geldim...
bekledim deee gelmedinnnnn, hiç mi beni sevmedinnn
gözyaşımı silmedin

bize hareket gerekte nasıl..:44:

bende bol kıyafetlerimi giyorum doğal olarakta geniş görünüyoruz..
daha yazacaktımki oğlan kalktı
orti sistemini mi aktifleştirsek. yine pasif bir duruma geçti o sistem. çok giden oldu, yeni gelen oldu vs.
sen evde beni bi görsen patates çuvalına girmiş gibiyim geçen de dışarıda giydiğim mont kirlendi, geçen yıl aldıklarımdan giymek zorunda kaldım. çok çirkin durdu yaw

bence güzel menün. 2 kaşık makarna da yüzünü astırmasın. ne mutlu sana 2 kaşıkla bırakabilmişsin.

ya benim de üst bacak kalın. pantolon 38 beden, bir oturuyorum bacaklarım kocaman çıkıyor.

leslie ablayı google'da aratarak rahat bulursun canım. çok yerde var linki.
bilgisayarındaki sorunu tam anlamadım?
elma diyeti falan yapma, zararı faydasından çok o diyetlerin. sen günlük meyve olarak elmanı ye yeter.

bende markete alışverişe gittim kredi kartı sağ olsun,1 araba sadece meyve sebze aldım.
güle güle sağlıkla tüket canım sebze ve meyvelerini

paşa kalktı..
evma benden önce rabia gelrise oda link verir.
yoksa ben ilgileneceğim..
sağol canım ilgilendiğin için teşekkürler

Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38
xs miiiiiiiiiiiiiiiiii? seni hayal ediyorum da inceciksinnnnnnn süper yaaaa 38 beden etekler
güle güle giy

xs miiiiiiiiiiiiiiiiii? seni hayal ediyorum da inceciksinnnnnnn süper yaaaa 38 beden etekler
güle güle giy
teşekkür ederim canım
am aldığım gömleklerin hepsi değil bazı kalıplarda xs oldu. bir tanesi m oldu. değişiyor yani.
etekler ve pantolonda çok şükür 38 gördüm. hatta bir tane pantolonum 36

günaydın..
ter içinde kaldım ender amcamda tae bo ydu sanırım..sıkılaşma adına spor yaptık. biz belki 5 -6 dk yaptık ama tam yapılınca 800 kalori yaktırıyormuş ..leslienin hareketlerine değişik eklenmiş.ve daha hareketli bir spor dün spor yok yazdım ama halbuki sabah yine sıkılaşma adına belli bölgler için spor yaptım ..her sabah iyi gidiyor .. akşam yüryecektim yağmurun gazabına uğradım.koşu bandına çıkamdım yemekti mutfağı topla ders derken vakit kalmadı.çocular uyuyuncada eşim gel otur sohbet edelim diyor ......

akşam tam indiremden yatımuykum geldi..eşim bugün tamamnı indirir..beraber yapalım..
ben sana bir mezıura alayım rabişim..mezurasız kadın olurmu kız..20 kilo verdin hiç merak etmedinmi kaç cm incelmişin bravo valla..ben çatlarıdm vallahi.
evde artık tvyi bile ayakta izliyorum.ve bir bakıyorum ya göbek hareketi ya bacak hareketi yaparken buluyorum kendimi..bol hareket şiart diyetle tek çok zor oluyor..enerji alımı=enerji harcaması kilodaki tek denklem bu..geçende uzman tvde alt göbek çalıştırma hareketelri bulup öğrendim hatta ayakta yapılanları bile var onalrıda tv karşısında yusuf uyankken yapıyorum yerde yaptırmıyor o uyuyuncada yerde yapıyorum..nerde hareket orda bereket..göbeğüin tamamen gitmesi için 2 yıl gerekiyormuş.bunu duydum ve bir çokşeyi değiştirdim bol ahreket ekledim..yoks aaz bırakınca hopp geri geliyor..
ORTİ işini tekrra canladıralım bencede yeni gelen arkadaşalra iyi olur..

tosun paşa eh yapmış(kakaya diyor) altını değişeyim..
amanın bir kesme şeker 25 kalori günlük normal 1 kesme şeker kullanınca bir hafta yediğimiz boşa gidiyormuş yav.eksik bilgi olablir ama ender saraçın tv sitesine girip bi bakın derim..kızım soru soruyor oğlum eh eh diyor ben size laf yetiştirmeye çalışıyorum..:84:

kahvaltı az peynir domates salatalık biber üstüne bir tatlı kasıgı zzeytnyagı pulbiber sekersiz cay 2 dilim ekmek 5 zeytn smdi soda ictimm yesil cayımı da icicem birazdan

kaptanım ben cuma günü olmıcam yine calısıorum cnkü okul da war bu sekilde sana hic yardımcı olamıorum farkındayım sende uygun görürsen daha faydalı olcak sana daha cok yardım edecek bi arkadasa dewretmek isterimm ben bu görewi cok istedm hala da ööle ama ben bu görewi en iii sekilde yerne getirebildgmi düsünmüorum yine de en dorusunu sen bilirsin kaptanım

kimse yazmıyor..yeni takım arkadaşalrı nerde..uyuyanlar uyansın..miskinlik yapanlar kalkıp silkinsin bakın yaza az kaldı..sonra niye kilo veremiyorum diye miyavlamayın..gün boyu kendinizi takip edin ne yapıyorumda kilo veremiyorum ne yaparsam kilo vermeme katkısı olur..her zamanki beslenmenizde ufak değişimlerle kilo vermeyi hedefleyin ..sürekli diyet çeşitleri araştırmayın.en iyi diyet kendi yaşam şeklinize uyan beslenme şeklidir..ki verdiğiniz kiloları geri almayın..o diyet bu diyet sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayarak strese sokmaktan başak birşeye yaramaz..onlan verdiğinizde daha fazla geri alırsınız..
şimdi ufak tiyolar vereyim..
sürekli atıştırma ihtiyacımı hissediyorsunuz her aklınıza birşey yemek geldiğinde elinizn altında su şişesi olsun ondan yudum yudum için..ilk başlarda kolay olmayabilir ama buda bir alışkanlıktır ve 1 hafta içinde alışmaya başlasınız..
kahvaltıyı mutlaka yapmalısınız kahvaltı alışkanlığı kazanırsanız metabolizmanızı sabah harekete geçirisiniz..yok ben kahvaltı yapamıyorum diyorsanız en azından uyanınca kuru kayısı yiyin ve su için ..
yemeklerin yanında illa ekmek olacak diyorsanızki olamlıda zaten yemeklerinizn suyunu tabağınıza koymayın suyunu süzün..
bunalrı biryerden okuyup yazmıyorum hayatımda değiştirdiğim şeyler bunlar ve geçen sene 4 ayda 15 kilo vermeyi başardım..geriye 5 kilosunu aldım ama oda spor yapamdığım için ve birden tüm yeme düzneimi değiştirip saçmaladım.gece yarısı kocaman bir yaş pastanın yarsını yemek gibi. hatta sabah uyanınca kalanını bitirmek gibi.bilmem anlatabildimmi..
ve
EN ÖNEMLİSİ SÜREKLİ İŞTAHINIZ AÇIKSA
YA SAMED ZİKRİ çok iyi gelecektir..yapabilrseniz her sabah uyanınca sayısız ya SAMED diyin..yemek yemeyi unutacaksınız..açlık aklınıza geldikçede devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…