bir ayda 20 kilo saçma vede sağlıksız.ya varya sinirden ölcem yani.hele şu diyet başarı öykülerine bakıyorum.orda birisi demişki ben bir ayda 20 kilo verdim.olduuuu gözzlerimm doldu.insan fizyolojisini aykırı ya,yağlarını aldırsan veremezsin okadar.neyse gerçeksede onun gibi bir sürü örnek var 10 kilo verenler 6 kilo verenler.biz neden veremiyoruz acep nerde hata yapıyoruz ki?
iyiym canım bebelerle uğraşıyorum..diyetti spordu yuvarlanıp gidiyoruz.ortim napıosun nasıl gidio..bebebm sen gittn mi kawiye neler yapmam gerekio anlatı mısn
ayyyyyyyyyy ne kadar güzel iş bende bööle olucamm kaptannn
kaviye gitim ama sonradan pasif jimnastiğe döndük..malum iki gebelik ve sarkık bir göbiş..ama kavi için çok bilgi buldum..en önemlileri bol su tüketeceksin vede yağlı beslenmeyi keseceksin..hemd baya baya yani..sonuç almak istiyorsan detaylara dikkat et.birde mutlaka spor yapmalsın daha iyi sonuç alırsın ve kalıcı olur..
içecek olarakta 1 soda
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 kupa form plus kirazlı çay
1 kupa form plus kayısılı çay
yatana kadarda bişiler içerim daha
baya iyi olmuş..cumaya yüzün gülsün..menümü paylaşayım kızlar
sabah 1 kase special k
ara 1 adet gün kurusu
öğlen 2 kaşık körili kremalı tavuk sote
3 kaşıkta makarna
ara 10 tane altın çilek kurusu
akşam 1 kase cacık
sizce nasıl olmuş
3 haftadır değişmiyorsa karbo diyeti yapacaksın anında direnç kırılıyor..3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyorbende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba
menün kilo vermeye müsait değilki ..az yemek değil amaç dengeli ve sağlıklı beslenmek.2 kaşıkta olsa mantı hemde akşam..direk yağ olark depoya..kızlar slm.moralim çok bozuk ya.galiba ben bu zayıflama işini beceremiyeceğim.tartıya çıktım bugün ve gr oynamazmı ya 91.5 napcam ben ya.offff çok sıkıldım ben.valla çok yemiyorum ben.al işte menülerimi yazıyorum harfiyen.kaçamaklarımıda yazıyorum ama neden olmuyor yaaaaaaaaa.
bugünkü menümüde yazayım.
sabah:klasik kahvaltı biraz peynir,2 tane zeytin,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay.
ara yok
akşam:2 kaşık mantı ve bir tabak salata.
az öncede bir muz yedim.
daha ne yapayım ben ya.gün boyu zaten sadece 2 kez yemek yiyebiliyorum.offf offf...
ve muz ..
bize hareket gerekte nasıl..:44:hayırlı olsun tatlım, çok sevindim.:81:
inşallah faydalı olur.
süpersin canım
güzellik detaylarını merakla bekliyorum.
ay canım benim, benim enes de çok bulantılıydı. yemeklerimi annem yapardı sağolsun. allah yardımcın olsun.
hımm eşinle akrabasın demek deryacım. kaynanan da yengen yani. niye sana karşı bu kadar hırslı acaba. şu dünya üzerinde bu hırsları hiç anlamıyorum ben.
evet, yaz gelmeden bir duraklama dönemine girdik. ama yılmak yok. toparlanırız canım.
kesinlikle öyle.:81:
ya hala bol eskilerimi giyiyorum ben. psikolojik olarak zayıf hissetmiyorum. bu da garip bir durum işte.:96:
bende bol kıyafetlerimi giyorum doğal olarakta geniş görünüyoruz..
daha yazacaktımki oğlan kalktı