Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tekrar selam bayanlar..

kahvaltida 2 dilim ekmekten beyaz peynirli yagsiz tost yesil cay..

saat 4 1 tabak bulgur pilavi,1 kase cacik.. menumu kapattim.. gec gelicem ama ugrarim yine..

hoscakalin.. sahi su leslie merak ettim nasil oluyo??

tebrıkler canım 2 gunde 1 kg
ılk zmanalar hızlı oluyor
bende hızlı kılo vermeyı beklıyorum uzun zmaandır dıyet yapamıyorum yaaa
vuut uzzn zamandır yenıdenbaslamıs gıbı oldu

valla uykuya bende doyamıyorum hele gecelerı vıyaklıyan kuzuzcuk olunca sanah 8 de kaklktık sonra 10.30 da uyandık kahvaltı 11 de oldu duzen sastı

canım
yaptıgın yedıgın ıyı gıdalar google gır yuru ve ıncel yaz ılk sıteye gır

Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38
rabıs gızzzz

gozumun onunde manken gıbım oldun masallahh sana yavvvvv

sabah enesi kaldırdım servise verdim geldim 8 de yattım 12 de kalktım enesi aldım geldim.yedirdim içirdim hop 1 de geri yattık uyuduk 3 bucukta kalktım.dizime baktım bulantımdan birşey canım istemedi.1 tane salatalık tuzladım 2 dilim ekmekle yedim çok canım sıkılıyo sürekli uyuyom şişecem yakında

bugunkı menum
sabah 1 dılım ekm 1 domates 1 salatalık 1 kk peynır
oglen
1/2 dılımden daha kucuk patateslı borek
avuc ıcı kadar pıde
ıkındı 1 fıncan salep
akşam
5 yk z.yaglı taze fasulye cacık 1 dılım ekm
20.30 da meyve
bu arada yuruyemedım oglan uyumadı arkadaslar aradı park a gıttık cocoukları oynattık yagmur cıseledı
eve geldık arkadasta bana ugradı
ıclı kofte kızarttım tatmadım bıleeee
borekte oglumun yarımı

Son düzenleme:
medınecım canım ılk zman bu sekılde oluyor gebelık
yok uyumaktan sısımezsın

dombili AVATAR RESMNİ ĞİNCE BİR RESİMLE DEĞİŞMENİ TAVSİYE EDERİM..olmak istediğin görüntüyle görsel motivasyon olur..

bu bebek sana uyku veriyor bol bol sanırım. normaldir bence medinecim. fırsatın varken uyu derim. yarın bir gün 2 tane olacak bebeler, sonra deryacım gibi sabah 6'da kalkarsın

kaptanım foto paylaşmayı düşünmüyormusun?
düşünüyorum da eski kıyafetlerimden kurtulmam lazım. o torbaların içinde foto çektirirsem nasıl bir tablo oluşur bilmiyorum

hoşgeldin dombilicim.
mesajlarını okudum ama benim oğlan artık pek fırsat vermiyor yazamıyorum. sürekli kucak istiyor 2.5 yaşındaki çocuk ne günlere kaldık yarabbim.
canım günün yine pideli, börekli olmuş. zayıflamak istiyorsan bunları bir müddet komple kesmelisin. biraz kilo verince ödül babında yersin.

dombili AVATAR RESMNİ ĞİNCE BİR RESİMLE DEĞİŞMENİ TAVSİYE EDERİM..olmak istediğin görüntüyle görsel motivasyon olur..
kesinlikle katılıyorum.

tebrikler canım çok sevindim inan,inş bigün bana da nasip olur bedenleri küçültme
olacak inşallah canım. sen güzel menüleri sürdür, burdan çok faydalanacaksın allahın izniyle. ben bütün kilolarımı bu takımda verdim. çok seviyorum takımımı:81:

akşam yemeğinle öğle yemeğin yer değiştirse problem yok menünde. akşamları metabolizmamız yavaş oluyor canım. çok fazla yersen yakman güç olur. bir de pilav varsa ekmek yok. ekmek varsa pilav yok. denklem çok basit. istersen bir çıktı al göreceğin bir yere yapıştır.
elma sirkesi kimisinde işe yarıyor, kimisinde yaramıyor. ben sirkemi salatama eklerim. hiç sulandırıp içmedim. gördüğün gibi ben de verdim kilomu. olmazsa olmaz değil yani. mide sorunun yoksa sirkeyi deneyebilirsin.

hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını.
teşekkür ederim tatlımdaha güzelleri senin olsun.

teşekkürler bebişim şifreyi kıramazsam kafamı kırcam
dur kız kafan lazım bize.
leslie bir çeşit egzersiz programı. dışarda yürüyüş yapamayanlar için tasarlanmış. evin içinde 1 milden başlayarak 5 mile kadar çeşitli türlerde yürüyüşler var. olduğun yerde yürüyorsun kısaca.

tekrar selam bayanlar..

kahvaltida 2 dilim ekmekten beyaz peynirli yagsiz tost yesil cay..

saat 4 1 tabak bulgur pilavi,1 kase cacik.. menumu kapattim.. gec gelicem ama ugrarim yine..

hoscakalin.. sahi su leslie merak ettim nasil oluyo??
üstte açıkladım canım.

bencede iyi olcak söyleseler canım

rabıs gızzzz

gozumun onunde manken gıbım oldun masallahh sana yavvvvv
hadi kızzz artık sen de kendine gel, senin neyin eksik

bende markete alışverişe gittim kredi kartı sağ olsun,1 araba sadece meyve sebze aldım.
çook iyi yapmışsın. gelsin salatalar meyveler şimdi. cumaya da gitsin kilolar

güzel bir akşam geçirirsin inşallah canım
bol bol oyna kız, kurtlarını dök. cuma günü senden rekor bekliyorum:81:
bu arada önceki mesajını okudum. moralini hiç bozmuyorsun. güzel kilo verdin ve daha güzel kilolar vereceksin. o bayanlar da hasedinden çatlayacak.

kaptan dün uyuduğumuzu söylemişti,şimdi bizi böyle dimdik görse gözleri dolar sanırım.

tatlım, karpuz şişirmiştir seni. sonra da şişkinliğin inmiştir. ilk zamanlarında genelde sudan verirsin zaten. yağdan gitmeye zamanla başlar. yalnız daha düzenli menü yapmalısın. ben ne kahvaltından ne öğleninden bir şey anlamadım:44:

eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm
hayırlı olsun tatlım, çok sevindim.:81:
inşallah faydalı olur.

süpersin canım
güzellik detaylarını merakla bekliyorum.

ay canım benim, benim enes de çok bulantılıydı. yemeklerimi annem yapardı sağolsun. allah yardımcın olsun.

hımm eşinle akrabasın demek deryacım. kaynanan da yengen yani. niye sana karşı bu kadar hırslı acaba. şu dünya üzerinde bu hırsları hiç anlamıyorum ben.

evet, yaz gelmeden bir duraklama dönemine girdik. ama yılmak yok. toparlanırız canım.

kızlar slm.moralim çok bozuk ya.galiba ben bu zayıflama işini beceremiyeceğim.tartıya çıktım bugün ve gr oynamazmı ya 91.5 napcam ben ya.offff çok sıkıldım ben.valla çok yemiyorum ben.al işte menülerimi yazıyorum harfiyen.kaçamaklarımıda yazıyorum ama neden olmuyor yaaaaaaaaa.

bugünkü menümüde yazayım.

sabah:klasik kahvaltı biraz peynir,2 tane zeytin,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay.

ara yok

akşam:2 kaşık mantı ve bir tabak salata.

az öncede bir muz yedim.

daha ne yapayım ben ya.gün boyu zaten sadece 2 kez yemek yiyebiliyorum.offf offf...

3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyor bende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba

menümü paylaşayım kızlar

sabah 1 kase special k
ara 1 adet gün kurusu
öğlen 2 kaşık körili kremalı tavuk sote
3 kaşıkta makarna
ara 10 tane altın çilek kurusu
akşam 1 kase cacık

sizce nasıl olmuş

içecek olarakta 1 soda
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 kupa form plus kirazlı çay
1 kupa form plus kayısılı çay

yatana kadarda bişiler içerim daha

hayırlı olsun..
kavi öncesi ve sonrası uyman gereken kurallar var tam etki eld etmen için.
günlük 3 litre su
ve kavi sonrası bol su+yağsız beslenmeye dikkat edeceksin..
ortim napıosun nasıl gidio..bebebm sen gittn mi kawiye neler yapmam gerekio anlatı mısn
Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38

ayyyyyyyyyy ne kadar güzel iş bende bööle olucamm kaptannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…