evet tatlım öyleymiştühhh neyse yarın alacam sadelerini.bide altın çilek aldım ben onu yiyecem artık
çoooooooooooooooooooooooooooooookkkk teşekkür ederim cnm benim. çok mutlu oldum bunları duyduğumakapak olmuş canım güzel söylemişsin valla
ne kadar uzun gözüküyorsun öyle canım çok güzelde yüzün varçok düzgün bir fiziğin var az biraz daha gittimi şu kilolar 10 numara hatunsun zaten ordan direk mankenlik ajansına göndeririz artık seni
sanada çooook teşekkür ederim cnmvuhuhuhhuhuuhuuuuValla size bayıldım diyebilirim.Düğün kıyafetinize bittim.Giyinme tekniklerini biliyorsunuz demek ki. Maşallah !
yok ya yağlı değildi.ama ekmekliydi.ve salatalı.kaşar felan yok ya sadece tavuk eti ve yeşillik ve lavaş tabi ki.Çok mu battım ya:18:
çoooooooooooooooooooooooooooooookkkk teşekkür ederim cnm benim. çok mutlu oldum bunları duyduğumakapak olmuş canım güzel söylemişsin valla
ne kadar uzun gözüküyorsun öyle canım çok güzelde yüzün varçok düzgün bir fiziğin var az biraz daha gittimi şu kilolar 10 numara hatunsun zaten ordan direk mankenlik ajansına göndeririz artık seni
sanada çooook teşekkür ederim cnmvuhuhuhhuhuuhuuuuValla size bayıldım diyebilirim.Düğün kıyafetinize bittim.Giyinme tekniklerini biliyorsunuz demek ki. Maşallah !
çoooooooooooooooooooooooooooooookkkk teşekkür ederim cnm benim. çok mutlu oldum bunları duyduğuma
sanada çooook teşekkür ederim cnminanın nasıl mutlu yatarım bu gece dün gecede düğünde iltifat üstüne iltifat o yorgunluk üstüne çok iyi gelmişti
canlarım ben uyuyacam sabah mutlu uyanmak istiyorum :)) sabah görümcemi çaya davet ettim teyzemin kızıyla onlarla oturucam akşama yine giricem. sabah kilo bildirimi ve kahvaltımı yazarım. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızı canlarım
çoooooooooooooooooooooooooooooookkkk teşekkür ederim cnm benim. çok mutlu oldum bunları duyduğuma
sanada çooook teşekkür ederim cnminanın nasıl mutlu yatarım bu gece dün gecede düğünde iltifat üstüne iltifat o yorgunluk üstüne çok iyi gelmişti
canlarım ben uyuyacam sabah mutlu uyanmak istiyorum :)) sabah görümcemi çaya davet ettim teyzemin kızıyla onlarla oturucam akşama yine giricem. sabah kilo bildirimi ve kahvaltımı yazarım. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızı canlarım
ehehetakıldım kız öylesine.bende yedimde bugün:)hemide iskenderama gerçekten eşim yedi yarısını ve tereyağı falan koydurmadım yani:)
epey idareleli beslenmişsin anım.airobikte güzel olmuş rabiş gibibugün iç karartıcı bir hava vardı yağmurlu üstüne elektriklerde gitti elektirkler gelince internetimde sorun çıktı tam yazıyorum net gidio şimdilik sorun yok gibi
menüm
sabah
special k
ara
2 adet gün kurusu
öğlen
1 küçük kutu hazır tonbalığı
3 küçük biber turşusu
ara
1 avuç gün kurusu
akşam
3 kaşık taze fasulye
1 çatalın ucuyla pilav tadımlık
1 adet kepekli ekmek
gün içerisinde bugün az su içtim 1 litre var yok
3 kupa yeşilçay form plus çay içtim
spor olarakta 40 dakika airobik yaptım
afiyet olsun canım. kahvaltı türü yapmışsın sanırım.
hayırlısıyla dönersin türkiyeye inşallah. dar da olsalar elbiselerini getir canım. zayıflayacaksın sen:81:
bence olamyan kıyafetlerini hazırla..hem hazirana daha var..az aslıda ver bi 5 kilocuk..
canım kıyafetlerinin 1 tanesini bile bırakma çünküüüü hepsini giyeceksin bu yaz itibariyle...
o nasıl laf kıss öle tostik doğdum tostik ölücemallah korusun bende veremiom ama daha pes etmedim vericeğimi biliyorum çünkü moral biraz ya aşk olsun üzülürüm valla
bende mucize istiyorum
öyle ama yaa..4,5 kilo dogmusum tostik iste..kendimi bildim bileli kiloluyum tamam simdiki halimden daha kötü hallerim oldu..almanyaya evlenip gelmistim cok sinir stres bi 20 kilo aldim 85 e ciktim ben..7 sene evliligin sonunda ayrildim yaklasik 3 yildirda ayriyim yine stres sinir..al ver al ver..sonra geri ver 75 tim en son ise girdim yemek yapiyodum yine aldim, oldum 80..simdi isten ciktim vermeye calisiyom iste ama basarisiz..baslarda iyidi 3 kilo gitti deneme suremle birlikte..bu hafta vasatim.. yarin tartilcam insallah almamisimdir..
kizlar bakmayin siz bana, bu hafta böyle bunalim takiliyom kilo veremedim cunku... toplucam kendimi insallah.. kisaca hikayemide özetlemis oldum bu arada..anca tanisiyoruz..
motive olmam lazim napcam ben ya..
vayy anammm yine herkes yatmis ve ben 5 mesaj tamamlayamadim sanirim 3 mu oldu 4 mü..sevmedim bu uygulamayi yaa.. cok tembel ciktim hic bi görevi basariyla sonlandiramiyom..
bugun taze fasulye pilav vardi menude ama ben yemedim dunden kalan bulgur pilavi vardi 6 kasik onunla yarim kase cacik onu yedim.. biliyom pirince bulassaydim kesin kacirirdim cok seviyom cunku.. saat 7 gibi yarim saat bisikle surdum.. yesil cay ictim 1,5 lt su..
iyi uykular..sabah görüsürüz..
ya kızlar benim hassas tartım yoktu öyle kaç gramı gramına kilo bildiremiyordum bugün aldım hassas tartı... almaz olaydımçok şakacı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?