Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkes kendi diyetini uygulasın ortak liste zor.
ama sıfır kaçamak. En ufak kaçamakda 50 kere zıplamak şart olsun.

kızlar herkes buradayken konuşalım. Bu hafta:
1. sıfır kaçamak yapalım, farkı görelim (az kaçamak yapan 50 kere, çok yapan (ki yapmayın) 100 kere olduğu yerde zıplasın)
2. spor yapalım.
3. 6 öğün beslenelim.
4. Her gün öğünlerimizi neler yediğimizi yazalım.

Bu hafta herkeste motivasyon düşüklüğü oldu, bunları uygulayıp haftaya yeniden kilo verip derecelere girelim canlarım.

Son düzenleme:

tamam kaptanımmm hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
herkese hayırlı cumalar bu arada arkadaşlar ben günün ilk kaçamağını yaptım
arkadaş tatlı almış 1 tane ondan yedim 1 tanede sarı gazos içtim hehe

ben ne derseniz varim kizlar bundan sonra 6 ögün beslenecegim(biraz zor olacak benim icin ama ) spor yapmaya calisacgim cünkü havala gec karariyor yürüyüse baslayacagim pzt ve cuma sporum var sali günleri yüzmeye gidecegim carsamba ve persembe günleride yüyürürm kortizona ve kilolara savas aciyorum

zıpla hayatım hemen ama nasıl zıplayacaksın işte. En iyisi lavaboya git hihoyyyt

harikasın canım, istediğin an izinini kaldırırım.

bunların hepsine varım ben
bu hafta en kötü benim
hatta benim yüzümden son sıralardayız
eli maşalı koç istiyorum
hatta bütün takımı kendime koç olarak istiyorum
:bbo:

ayy canımm allah gönlünüzdekilerin hepsini versiinnn inşallahh :Saruboceq:
Şeniz

bunların hepsine varım ben
bu hafta en kötü benim
hatta benim yüzümden son sıralardayız
eli maşalı koç istiyorum
hatta bütün takımı kendime koç olarak istiyorum
:bbo:

canım evet ben bunu unutmuşum, eğer kaul ederse en iyi kilo veren patbori sana koçluk yapsın.
Adcım sen de patbori kadar kilo vermişsin, senin de hepimize önerilerini bekliyoruz.

banada eli maşalı bi koç lazım höd deyince susacağım beni motive edecek oto kontrolü ağır olan biri bana koçluk yapsın bakem

ad1 ve patbori çok iyi kilo vermişsiniz, listelerinizi yazmıştınız ama neler yaptınız bizimle özüet olarak paylaşırsanız seviniriz.

kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum..veremeyenleri de 6 öğün beslenmeye davet ediyorum...
biliyorsunuz ben gecen cumartesi pazar 2 gün lahana yedim..baskülde 800 gr aldığımı görüp tekrar düzenimi oturttum...
1-hiç kaçamak yapmıyorum..diyet çikolata ,1-2 cips falan yok..
2-ara öğünlerimin birinde meyve ile süt içiyorum..mutlaka ara yapıyorum
3-sabah sıkı bir kahvaltı öğle güzel bir yemekle karnımı doyuruyorum.akşam yemeğime az kala ara öğünümü yapıyorum..akşamları kendinize özel salatalar hazırlayın bence
yoğurtla yiyorum..
4-küçük atıştırmalar yok!yememem gereken şeylerin tadına dahi bakmeıyorum
5-yatmadan önce 1 elma veya havuç yiyorum..sabah uyanır uyanmaz dtoğru tuvalete....
ben yani ben normalde 1 kilo 900 veriş olacaktım ama lahana yüzünden olmadı kızlar.

hee oda iyi bir derece demii
kutlarrımm hepiniziii kızlarr sonuncu değliz hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…