selamlar..iyiyim canım yada yine hastayım desem..selamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr
kaptanım, deryacım, melikecim, seminecim, emwam, elifcim, gülşahcım nasılsınız? ben iyiyim. keyfim yerinde. yeni işyerime alışmaya çalışıyorum. şimdilik bir sorunum yok. naptınız, kilo verdiniz mi? emwam bebek nasıl? hepiniz hep aklımdasınız.
ben sıkı diyete ara verdim. arada bir abur cuburda yiyorum. kilo almadım. işim baya hareketli, gün içinde çok enerji harcıyorum, yazında sıcaktan kilo veren bir tipim yani kiloyla sorunum kalmadı.eşim hala diyette. akşamları spor yapmamız için deli gibi ısrar ediyor
geçmişe bakayım biraz
tatlım,kaptanm ben yeni bir diyete baslıorum p.tesi günü bu diyette cok önemli bi kural var tartılmamak 2 haftalık sürelerle tartılmam gerekio we ben buna uymayı cok istiorum o yüzden iki haftalık sürelerle tartılcam ne dersin nasıl yapalım ben kararımı werdm sen de cözümünü getir olur mu hep burdayım yazıorum gelnce okursun kaptanımm yaılarımı bi kac arkds daha bnmle beraber yapıcak sanıorumki
oyyyy canlarım burada.
mezun olmuşum yaaaa. valla gözlerim doldu. eşime kupamı gösterdim. hııı demek nickin burcuxxx dediya sen kupamla ilgilen dedim. bende istiyorum dedi kupamı görmek isteyenler linke baksın.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-30.html#post19205487
kaptanım battınız mı dedin. bakayım şu sonuçlara.
yürüyüş bandın nerde canım?15 nisan menü
2dilim kepekle klasik kahvaltı
öğlen piknikte mangaldan fazlasıyla ekmeksiz yedim
1avuç çekirdek,1avuç soslu mısır,1bardak cola
akşam .1litre su,2 fincan yeşil çay
spor piknikten sonra yapıcaktım ama işlerim yeni bitti,bende bittim.
selamlar..iyiyim canım yada yine hastayım desem....kilo verme aynı bi alıp bir veriyoruz sağlık yerine gelmediki..
senin iyi olmana sevindim..yeni işinde hareket bol yani ..kilo almaman iyi ama abur cubur yeme ..
oyyyy canlarım burada.
mezun olmuşum yaaaa. valla gözlerim doldu. eşime kupamı gösterdim. hııı demek nickin burcuxxx dediya sen kupamla ilgilen dedim. bende istiyorum dedi kupamı görmek isteyenler linke baksın.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-30.html#post19205487
kaptanım battınız mı dedin. bakayım şu sonuçlara.
derya bebişlerin sen nasılsın iyileştiniz mi?
elif eşinle aranız iyi mi? meraktayım
selamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr
kaptanım, deryacım, melikecim, seminecim, emwam, elifcim, gülşahcım nasılsınız? ben iyiyim. keyfim yerinde. yeni işyerime alışmaya çalışıyorum. şimdilik bir sorunum yok. naptınız, kilo verdiniz mi? emwam bebek nasıl? hepiniz hep aklımdasınız.
ben sıkı diyete ara verdim. arada bir abur cuburda yiyorum. kilo almadım. işim baya hareketli, gün içinde çok enerji harcıyorum, yazında sıcaktan kilo veren bir tipim yani kiloyla sorunum kalmadı.eşim hala diyette. akşamları spor yapmamız için deli gibi ısrar ediyor
geçmişe bakayım biraz
yürüyüş bandın nerde canım?
yatmadan orta tempo 30 dk yürüyorsun. senin cezan var
bebisimmm hosgeldnnnnselamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr
geçmişe bakayım biraz
bebegmm biliorum olmadıgını canm benmmşu krom hapının faydasını görüyormusun.
amin canım ALLAH yardımcın olsun .yazdıklarımda art niyet yoktu.
tatlım,
bir program dahilinde tartılmadığınız için size bir şans tanıyabilirim. tartılmadığınız hafta kilonuzu aynı geçerim. ertesi hafta verdiğiniz kiloyu da 2 haftalıksa ikiye bölerim. ancak böyle bir yöntem izleyebilirim. amaaaa eğer ki bu bahsettiğiniz diyet programını bozarsanız ilgili haftanın cuma günü net bildirim isterim. benim de şartım bu. ayrıca paylaşımlar muntazaman sürsün.
burcum,
mezunlar sayfasına yazdığın mesaj için çok teşekkür ederim canım. orayı meşgul etmemek için buraya yazdım.
ayrıca ben de sana teşekkür ediyorum, çok güzel bir takım arkadaşısın
karneli görmüştüm çok hoşuma gitmişti,tebrik ederim bitanem.iyi diyim iyi olsun, ALLAHın izniyle her şey düzelir inşallah.
kesin iyileşemeden oğlşumun azı dişi göz iltihabı ve yine sabhalra kadar ayakta geçince tekrar güçtne düştüm..ama geçicek bitecek..spor yapıp atıcam bu hastalılarıda oğlum hala uyumuyorki bedenen dinlenemdeğim için de toparlanamıyorum.yapma canım ya, kesin iyileşmişsindir diye düşünüyordum, inşallah kurtulursun artık şu hastalıklardan.
evet takım olarak 9. olmuşuz. valla üzüldüm.baktım doğru düzgün veren yok. ne oldu size kızlar? o cici elbiseleri düşünen yok mu? bugün foçadaydık. çok fit bayanlar gördüm. tiril tiril elbiseler giymişlerdi. çok hoşuma gitti. tabi detaylara bakmadım. belki çok geçerli nedenler vardır bilmiyorum ama eğer motivasyon eksikliği varsa çıkarın mayoları ve giyin. bakın kendinize beğenicekmisiniz halinizi. acele edin havalar ısınıyor.
bugün görümcem dukan diyeti kitabı aldı. çaktırmadan bana almış. prenses kate yapmış bu diyeti. kısa zamanda 2 beden inceltiyormuş. okuyacağım bende. bakayım bilmediğim bişiler öğrenirim belki.
o kadar yorgunum ki kalkıp elbiseleri sermeye halim yok,ama söz yarın 2saat yürüyecem.
kate'in annesi sıkı dukan'cıymış canım. kate de düğün için yapmış. dukan zaten bu yıl popüler deniyordu. ben pek öyle bir programa giremiyorum ama girebilenler için ideal olabilir.:97:bugün görümcem dukan diyeti kitabı aldı. çaktırmadan bana almış. prenses kate yapmış bu diyeti. kısa zamanda 2 beden inceltiyormuş. okuyacağım bende. bakayım bilmediğim bişiler öğrenirim belki.
peki canım, bir seferlik cezamızı ertesi güne erteleyelim ama orta tempo olabilir demiştim. maksat fazla çıktığın o 1.5 kiloyu hissetmendio kadar yorgunum ki kalkıp elbiseleri sermeye halim yok,ama söz yarın 2saat yürüyecem.
kız naptın, o ne kadar çok turşuhemen menümü yazayım
sabah
1 kase special k
ara
form çay
öğlen
diyet kepekli sandviç ekmeğine peynirli domatesli sandviç
fom çay
akşam
sebze çorbası
bol salata domates salatalık taze soğanlı az zeytinyağ az tuz bol limon
10 tane acıbiber turşusu
2 kepekli ekmek
kaptanım bi tanesin ya bi bi bi bi
inşallah bizler de birer birer mezun oluruz canım:97:canım benim sana az. hak ediyorsun. herkes kupa alır umarım. valla görünce gözlerim yaşardı. bu duyguyu yaşamalısınız.
kesin iyileşemeden oğlşumun azı dişi göz iltihabı ve yine sabhalra kadar ayakta geçince tekrar güçtne düştüm..ama geçicek bitecek..spor yapıp atıcam bu hastalılarıda oğlum hala uyumuyorki bedenen dinlenemdeğim için de toparlanamıyorum.
bend eşimid dukan diyetin inceliyorsum ..
olmaz bişey toplama ama kalk hafif tempoda olsa da yürü ceza bu adı üstünde..
kate'in annesi sıkı dukan'cıymış canım. kate de düğün için yapmış. dukan zaten bu yıl popüler deniyordu. ben pek öyle bir programa giremiyorum ama girebilenler için ideal olabilir.:97:
ama anlamadığım görümcen sana niye kitap alıyor canım? sen güzel kilo verdin, uzun boylusun. bölgesel sorunlara da dukan falan kar etmez. kendin de biliyorsun spor yapmalısın ama yine bölgesel olmalı.
inşallah bizler de birer birer mezun oluruz canım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?