Akşam yemeğini iyi ki yememişsin canım dengelenmiş böylelikle.sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak yy yağlı süt.
ara
1 kuur incir
öğle
4 kaşık buldur pşlavı
4 cin biberi
1 tane tavuk baget
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
4 badem
2 kayısı kurusu
akşam yemedim niye
çünkü KAÇAMAK VAR
misaifrm kuru pasta getirmişti çayla ondan yedimzaten 5 de yemeyi kestiğim için canım birşey istemedi.su 3 litre spor oğlum mıy mıy hep kucağımdaydı..gelen yengem ve abimdi ..hiç oturmuyorsun bayda incelmişsin az göbeğin kalmış dedi.. geçende sokakta yürüyüş yaparken epeydir karşılaşmdığım komşum görüd ne kadar kilo vermişsin dedi. hemde hava esiyor diye mont giydiğim halde..
akşam yemedim ama halada aç değilim 2 kayısı kurus ve öküsürük için suya bir toz karışımı katıp içitm..
günaydııııngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsiiinay sorma tatlım çok gelen gidenim var bu ara
olsun misafir iyidir ben severim
günaydın bu arada canlarım. bugün ütü günüm.... akşama kadar evimle ilgilenirim
akşam üstü gelip bütün gün ne yedim içtim hangi sporları yaptım yazarım. öpüldünüz görüşmek üzere
Şimdi bugün geç uyandım kahvaltımı az önce bitirdim.Menüm;
70 gr kepek ekmeği(150 kalori)
1 kefir(208 kalori)
1 küçük muz(100 kalori)
güne bunlarla başladım.Herkese iyi pazarlaaar
anaaaaam maşallaahhçok tatlısınız yaa
maşallah çok güzelsin..
cok haklısın erckten bise demiorum we teskkür ediorum bu ben düsündügünüzün bana önem werdgnzin en büyük göstergesi
dün hic giremedm cnkü calısodum ama bugün ewdeym we dün ewe geldgmde aksam 11 di kötü seyler yasadım is yernde menüm flan da alt üst oldu tabi gerckten cok kötüydü dünbudan sora dha da dikkatli olucam merak etme elimden geleni deik eimden gelenin daha fazlasını yapıcmmm
Şimdi kefir Yoğurt gibi bişey.Hatta yoğurttan daha az kalorili ve daha doyurucu gelen bişey.şöyle bi tanım da geçiyo internette;kefir ne kızzafyet olun bacım
canmm siz de ceza sanırım her takıma girip aynı seyi yazıosunuz gecms olaben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:
Şimdi kefir Yoğurt gibi bişey.Hatta yoğurttan daha az kalorili ve daha doyurucu gelen bişey.şöyle bi tanım da geçiyo internette;
''Kefir kültüre edilmiş, birçok sağlık unsuru içeren ayran benzeri bir içecektir. Kefir ekşi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana, yoğurtta bulunan maya ve bakterilerin bağırsak siteminde tutunma özelliği olan ‘probiyotik’ yapıları ile de yoğurda benzemektedir. Kefirde doğal olarak yer alan bakteriler ve mayaların simbiyotik etkileşimi sonucu oluşan yapılar bu içeceğin düzenli tüketilmesi durumunda sağlık açısından faydalar içermektedir. Değerli vitamin ve mineraller ile yüklenmiştir, kolay sindirilebilir proteinler ve doğal antibiyotik özellikler içermektedir.''
selam canım ilk kez duydum ama hemen netten baktım bi diyetmiş galiba.mevsmlerde roma die bise bilio musun eger biliosan cok sevncem we sana bi teklfm olcak
Canım anlatırsan ne yapacağımızı kesinlikle uygulayalım derim.2 aya 12 kilo baya bi vermiş.açıklamanı sabırsızlıkla bekliyorumbebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
selam canım ilk kez duydum ama hemen netten baktım bi diyetmiş galiba.
Canım anlatırsan ne yapacağımızı kesinlikle uygulayalım derim.2 aya 12 kilo baya bi vermiş.açıklamanı sabırsızlıkla bekliyorum
kuş kadar yediğin halde nasıl aynı kiloda kalıyorsun anlamıyorum.
kimse yok hakkaten..5 mesaji tamamlamak icin gece calisacaksiniz sanirimhele kaptan hic yok ortalikta..
ekleyim bakim becerebilirsem 80 kilo halimi yakin zaman..
Eki Görüntüle 194943 bakam oldumu boy eklicektim ama beceremedim hata olustu diyo anlamadim:44: ins.bu bari olur..
sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak yy yağlı süt.
ara
1 kuur incir
öğle
4 kaşık buldur pşlavı
4 cin biberi
1 tane tavuk baget
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
4 badem
2 kayısı kurusu
akşam yemedim niye
çünkü KAÇAMAK VAR
misaifrm kuru pasta getirmişti çayla ondan yedimzaten 5 de yemeyi kestiğim için canım birşey istemedi.su 3 litre spor oğlum mıy mıy hep kucağımdaydı..gelen yengem ve abimdi ..hiç oturmuyorsun bayda incelmişsin az göbeğin kalmış dedi.. geçende sokakta yürüyüş yaparken epeydir karşılaşmdığım komşum görüd ne kadar kilo vermişsin dedi. hemde hava esiyor diye mont giydiğim halde..
akşam yemedim ama halada aç değilim 2 kayısı kurus ve öküsürük için suya bir toz karışımı katıp içitm..
bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm
bebekleeer
ewet bebegm diyet deil de saglıklı yasam diyelim buna alısıoruz saglıklı yasıoruz spor yapıoruz su iciioruz we kiloları werioruz benm cok yakın bi tanıdıgm benden kiloluydu incecik oldu ayakkab nuamarası bile deismis bilio musun incecik olmus bacakları flan o kadar inceki anlatamam 2 ayda wermis ama hic kacamak yapmaıs aten kacamaklara da yer war bu listede mesela ilk hafta makarna pilaw flan yemioruz ama 2.hafta onları da yemeye baslıoruz sen katılıo musn canm benmle beraber yapcak mısın bunu
uygulayalım canım nasıl bişimiş yarışalım bile
kızlar geç kalktım bugün special k yedim kahvaltı ondan canım bişi istemiyor başka bişi yemedim daha şimdi çıkıyorum spo yapıcam
vay beayakkabı numaram değişmeliii Ayrıca beyaz giyecem bana ne yaa evet yaparım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?