Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sende benim gibi sabırsızsın hemen olup bitsin diyorsun,diyetini yap ama 2ay sonra bitecek her şey deme sonra üzülürsün.bak kaptanımıza neredeyse 1yıldır burda ama istediğini almış.sabır,sabırlı olanım.
nerdesizin hanımlaaar deyin bakem banaaa heeey
valla pikniye gitmişdik,yeni geldik biraz işim var yapıp tekrar gelecem.

ceviz suyunu denedinmi hiç bir araştır,tavsiye ederim.

kefir iyidir ..geçen güblerd ehastayken kefir tüketmiştim..hem tad değişimi hemde sağlık için bu haftada alayım iyi hatırlttaın..

elifcim sabırsız deildim ben 2 ay weriorum kendme 2 ayda fazlaıklarım gitcek tüm kilo gitmicek bunu bliorum ama hc bise yapamamaktan cok daha iidir bu zorlu yolda tabi istemedgm seyleri duycam ama tek basıma da cıksam ben basarıcam rabia bi senedir burda olsa da ay gibi bi zmnda werdi kilosunu ama istese daha kısa zmnda da werebilceni sölemisti bana ben bi gün de gitsin demiorum ama ööle 10 kilo felan wermcegm icin senelerimi de almıcak we ben inanıorumki uzun sürmicek allah yardımcım olsun
teşekkürler ama bu akşam bozulacak sanki yaa:84:

yarın bnmle beraber baslıcaksan icin huzur dolu olarak bugün istedgn her seyi yiebilrsn bence

ne diyetiymiş bu yaz bakem hele..60 altını görmek istiyorum sıkıldım..12 kilo çok bana ama yaşam stilime uyarsa deneyebilirm sanada destek amaçlı MEVİSMLERDEN ROMA derim:13:.ama bizden önce sen sağlıkılıysa tamamen uycağına söz ver..
işin özü az sık sık ve herşeyden yemek +bol su+hareket aslında..

bebegm zaten listeyi yazınca da anlaılcak ööle sunu yemiceksin su cayı icceksin gibi bise yok ortimm ben söz werorum sanaaa bak burda herkesin huzurunda hepinize söz weriorum harfi harfine uycam diyete az az w sık sık beslenme tarzı her sey bildgmiz gibi zaten sdc önemli olan aynı diyeti yapcaz aynı seyleri yicez birbirmizi sorumlu hissetcez daha cokk .. o 2 ayda 12 kilo kuzenime özgü ben daha fazla weririm sen daha az atıorum bünyeyle alakalı sonucta ama ben cok arastırdım 1 ay boyunca arastırdım bu diyeti her seyi okudm harfi harfne we cok inanıorum cok

adı ne yazda bizde araştırlrım gözü kapalı tamam varım diyemem ..uyabilecekmiyim uymaycaksamn tamam deyip yok ben vazgeçtim diyemem anlatabildimmi..

sabah
2 kayısı kurusu
su..
kahvaltı
eçreke ekmek
1 yumurta
1 bardak yy yağlı süt.
ara
yok
öğle
2 kase mercimek çorbası.
çocuğu doktora götürdük geldik paşamın uyku saatiydi uyuttum derken yemek saatim geçti çok acıktım.
1 dilm çavdar ekmeği
yarım dilim tam buğday ekmeği..
ara
krom hapı
akşam
1 dilim çavdar ekmeğine
1 domates 1 kk peynirli sandeviç..saat 5 te yedim yemek yeme kapandı.
2.5 litre su..spor yok sesim gitmiş durumda

Son düzenleme:
şimidilik iyi akşamlar oğlum altını doldurdu (8yazık onunda gözü mikrop kapmış akıyor..doktor damla verdi salgın varmış erken getirdiğiniz iyi oldu dedi..

adı ne yazda bizde araştırlrım gözü kapalı tamam varım diyemem ..uyabilecekmiyim uymaycaksamn tamam deyip yok ben vazgeçtim diyemem anlatabildimmi..
mevsimlerden roma canmm yaz arastır oku kasım ayını okumanı tawsiye ederm önce
cok güzel ortim spor yapcan mı
şimidilik iyi akşamlar oğlum altını doldurdu (8yazık onunda gözü mikrop kapmış akıyor..doktor damla verdi salgın varmış erken getirdiğiniz iyi oldu dedi..

gecmşs olsun canmm cabuk anlatır inş

Sabah kahvaltisi: (engec saat 09.30)

1 veya 2* ince dilim ekmek (cavdar veya yulaf ekmegi tercih edilmeli, 1 dilim ekmek yaklasik 30 gram kadar olmali) Ekmek cesidi hergun degistirilmeli, bir gun cavdar, birgun bugday, birgun tam tahilli, birgun ay cicekli vs) *Iki dilim ekmegi, vermesi gereken kilosu 15’in uzerinde olanlar yiyebilir

Ve

1 ince dilim az yagli beyaz peynir ve 5 zeytin

Veya

1 ince dilim az yagli beyaz peynir ve 2 tatli kasigi diabetliler icin hazirlanmis marmelat veya recel, bicak ucuyla 1 surumluk tereyagi (incecik bir tabaka olacak sekilde, en fazla haftada 1 kez)

Veya

1 yumurta (en fazla haftada 1 gun)

Veya

2 yemek kasigi corn flakes + !/2 bardak sut+ yarim meyve

Ve hangi kahvaltiyi secerseniz secin,

Domates, salatalik, maydanoz, yesil biber, roka, veya evde hazirlanmis maydanoz, dereotu, corek otu, feslegen, kirmizi pul biberli karisim. 1 tatli kasigi zeytin yagi
Sekersiz cay (arzu edildigi kadar)

Veya

1 kucuk dilim kek ve cay (olabilecek en az yagli ve en sade kek)

Veya

1 fincan sutlu kahve ve 2 kucuk kurabiye (haftada sadece 1 gun)

Veya

Tost ekmegi ile yapilmis, beyaz peynirli 2 adet tost (haftada en fazla 2 gun) Uzerine ayrica tereyagi surmek yok.

DIKKAT!: Temel kahvalti ekmek, peynir, zeytin ve klasik domates, salatalik vs olan kahvalti modeli olmali. Kurabiye secenegi sadece 1 gun, yumurta secenegi 1 gun, tost secenegi en fazla 2 gun. Onemli olan metabolizmayi harekete gecirmek icin mumkun oldugu kadar degisik secenekler kullanmak.

Ara Ogun Saat 11.30 civari

bir kucuk kase kayisi kompostosu (icinde en fazla 5 adet kayisi olacak sekilde) + 2 ceviz (mesela evde olunan gunler icin cok ideal bir secenek, cok az seker ilavesi ile pisecek)

veya

Bir kucuk meyve (elma, armut, 1 kucuk portakal iki mandalina, 8-10 cilek, iki dilim ayva, yarim nar, 1 dilim taze ananas, 1 kucuk salkim uzum -ozellikle siyah olan secilmeli-) + 3 adet ceviz veya 7-8 adet findik ya da badem veya yarim avuc ay cekirdegi

Veya

bir kase yogurt (mumkunse az yagli) + 1/2 meyve

Veya

bir kase yogurt + 3 petit beure biskuvi

Ikindi (saat 16 30 civari)

1 kase yagsiz yogurt (sabah ara ogunde yenmediyse)

Veya

1 kase meyve salatasi (yarim adet kirmizi,yarim adet yesil yarim adet sari meyve)
+
iki adet biskui veya 2 ceviz (sabah ogununde yenmemisse) veya 8-10 kuru siyah uzum
İncecik bir dilim kek + 1 nescafe fincani sutlu kahve –mug degil- (sabah yenmemisse) * bu cok guzel bir secenek

Veya

1 adet pogaca (evde, z yagi ile yapilmis, az yagli peynir, bol dere otu, corek otu ile zenginlestirilmis) + cay (hangisini severseniz)

Eeeeeeee... Nerde oglen aksam yemegi diyorsunuz degil mi?

Bu haftanin ilk 3 gunu sadece etsiz sebze yemegi, yaninda 1 -1,5 dilim ekmek yiyeceksiniz. Peynir, yogurt ve sut disinda hayvansal protein yok bu 3 gun. Ekmek istemiyorum diyenler 4-6 yemek kasigi pilav, veya 1 haslanmis patates yiyebilirler.

kızlar ben 3 günün yazdım programını isteyenler uygulasın ben yarın baslıorummm

selamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr

kaptanım, deryacım, melikecim, seminecim, emwam, elifcim, gülşahcım nasılsınız? ben iyiyim. keyfim yerinde. yeni işyerime alışmaya çalışıyorum. şimdilik bir sorunum yok. naptınız, kilo verdiniz mi? emwam bebek nasıl? hepiniz hep aklımdasınız.

ben sıkı diyete ara verdim. arada bir abur cuburda yiyorum. kilo almadım. işim baya hareketli, gün içinde çok enerji harcıyorum, yazında sıcaktan kilo veren bir tipim yani kiloyla sorunum kalmadı. eşim hala diyette. akşamları spor yapmamız için deli gibi ısrar ediyor

geçmişe bakayım biraz

hoş geldin,herşeyin yolunda olduğuna sevindim,gel ya boşver geçmişe bakmayı

Son düzenleme:
hoşgeldinnn canım
yeni işinin iyi gitmesine çok sevindim. inşallah daimi olur.
bizler de ben kendime adıma söylersem iyiyiz, çok şükür. bu hafta takımca batmayı tattık ama haftaya çıkacağız inşallah.
eşin de yalvarsın biraz spor için

şu krom hapının faydasını görüyormusun.
amin canım ALLAH yardımcın olsun .yazdıklarımda art niyet yoktu.

Son düzenleme:
oyyyy canlarım burada.

mezun olmuşum yaaaa. valla gözlerim doldu. eşime kupamı gösterdim. hııı demek nickin burcuxxx dedi ya sen kupamla ilgilen dedim. bende istiyorum dedi kupamı görmek isteyenler linke baksın.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-30.html#post19205487

kaptanım battınız mı dedin. bakayım şu sonuçlara.

derya bebişlerin sen nasılsın iyileştiniz mi?

elif eşinle aranız iyi mi? meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…