canım sende benim gibi sabırsızsın hemen olup bitsin diyorsun,diyetini yap ama 2ay sonra bitecek her şey deme sonra üzülürsün.bak kaptanımıza neredeyse 1yıldır burda ama istediğini almış.sabır,sabırlı olanım.bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
valla pikniye gitmişdik,yeni geldik biraz işim var yapıp tekrar gelecem.nerdesizin hanımlaaar deyin bakem banaaa heeey
canım bilmiyoum ki diyet yapmadan önce aslında tek öğün yiyordum mesela sabah kahvaltı yok çay bol şekerli öğlen kahvaltı yapardım yatana kadarda cips bisküvi çikolata gibi şeyler yerdim o yüzden bana kalsa yine yemicemde kendimi düzene sokmaya çalışıyorum ilk başladığımda çok güzel kilo veriyordum haftada 2 kilo falan şimdi niye takıldı bilmiyorum kabızlık sıkıntımda var malesef özellikle son 2 gündür çok berbat çok afedersin oturamıyorum popomun üzerine bugün içtim şurubumu osmalakiçmiyim dedim yok dayanamıcam içtim bugün evden çıkamam artık
çok güzel yüzün var canım bide çok gençsin ya erkenmi evlendin
teşekkürler ama bu akşam bozulacak sanki yaa:84:menün cok ii
Şimdi kefir Yoğurt gibi bişey.Hatta yoğurttan daha az kalorili ve daha doyurucu gelen bişey.şöyle bi tanım da geçiyo internette;
''Kefir kültüre edilmiş, birçok sağlık unsuru içeren ayran benzeri bir içecektir. Kefir ekşi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana, yoğurtta bulunan maya ve bakterilerin bağırsak siteminde tutunma özelliği olan �probiyotik� yapıları ile de yoğurda benzemektedir. Kefirde doğal olarak yer alan bakteriler ve mayaların simbiyotik etkileşimi sonucu oluşan yapılar bu içeceğin düzenli tüketilmesi durumunda sağlık açısından faydalar içermektedir. Değerli vitamin ve mineraller ile yüklenmiştir, kolay sindirilebilir proteinler ve doğal antibiyotik özellikler içermektedir.''
elifcim sabırsız deildim ben 2 ay weriorum kendme 2 ayda fazlaıklarım gitcek tüm kilo gitmicek bunu bliorum ama hc bise yapamamaktan cok daha iidir bu zorlu yolda tabi istemedgm seyleri duycam ama tek basıma da cıksam ben basarıcam rabia bi senedir burda olsa da ay gibi bi zmnda werdi kilosunu ama istese daha kısa zmnda da werebilceni sölemisti bana ben bi gün de gitsin demiorum ama ööle 10 kilo felan wermcegm icin senelerimi de almıcakcanım sende benim gibi sabırsızsın hemen olup bitsin diyorsun,diyetini yap ama 2ay sonra bitecek her şey deme sonra üzülürsün.bak kaptanımıza neredeyse 1yıldır burda ama istediğini almış.sabır,sabırlı olanım.
valla pikniye gitmişdik,yeni geldik biraz işim var yapıp tekrar gelecem.
ceviz suyunu denedinmi hiç bir araştır,tavsiye ederim.
teşekkürler ama bu akşam bozulacak sanki yaa:84:
ne diyetiymiş bu yaz bakem hele..60 altını görmek istiyorum sıkıldım..12 kilo çok bana ama yaşam stilime uyarsa deneyebilirm sanada destek amaçlı MEVİSMLERDEN ROMA derim:13: .ama bizden önce sen sağlıkılıysa tamamen uycağına söz ver..
işin özü az sık sık ve herşeyden yemek +bol su+hareket aslında..
bebegm zaten listeyi yazınca da anlaılcak ööle sunu yemiceksin su cayı icceksin gibi bise yok ortimm ben söz werorum sanaaa bak burda herkesin huzurunda hepinize söz weriorum harfi harfine uycam diyete az az w sık sık beslenme tarzı her sey bildgmiz gibi zaten sdc önemli olan aynı diyeti yapcaz aynı seyleri yicez birbirmizi sorumlu hissetcez daha cokk .. o 2 ayda 12 kilo kuzenime özgü ben daha fazla weririm sen daha az atıorum bünyeyle alakalı sonucta ama ben cok arastırdım 1 ay boyunca arastırdım bu diyeti her seyi okudm harfi harfne we cok inanıorum cok
mevsimlerden roma canmm yaz arastır oku kasım ayını okumanı tawsiye ederm önceadı ne yazda bizde araştırlrım gözü kapalı tamam varım diyemem ..uyabilecekmiyim uymaycaksamn tamam deyip yok ben vazgeçtim diyemem anlatabildimmi..
cok güzel ortimsabah
2 kayısı kurusu
su..
kahvaltı
eçreke ekmek
1 yumurta
1 bardak yy yağlı süt.
ara
yok
öğle
2 kase mercimek çorbası.
çocuğu doktora götürdük geldik paşamın uyku saatiydi uyuttum derken yemek saatim geçti çok acıktım.
1 dilm çavdar ekmeği
yarım dilim tam buğday ekmeği..
ara
krom hapı
akşam
1 dilim çavdar ekmeğine
1 domates 1 kk peynirli sandeviç..saat 5 te yedim yemek yeme kapandı.
2.5 litre su..spor yok sesim gitmiş durumda
şimidilik iyi akşamlar oğlum altını doldurdu(8 yazık onunda gözü mikrop kapmış akıyor..doktor damla verdi salgın varmış erken getirdiğiniz iyi oldu dedi..
hoş geldin,herşeyin yolunda olduğuna sevindim,gel ya boşver geçmişe bakmayıselamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr
kaptanım, deryacım, melikecim, seminecim, emwam, elifcim, gülşahcım nasılsınız? ben iyiyim. keyfim yerinde. yeni işyerime alışmaya çalışıyorum. şimdilik bir sorunum yok. naptınız, kilo verdiniz mi? emwam bebek nasıl? hepiniz hep aklımdasınız.
ben sıkı diyete ara verdim. arada bir abur cuburda yiyorum. kilo almadım. işim baya hareketli, gün içinde çok enerji harcıyorum, yazında sıcaktan kilo veren bir tipim yani kiloyla sorunum kalmadı.eşim hala diyette. akşamları spor yapmamız için deli gibi ısrar ediyor
geçmişe bakayım biraz
hoşgeldinnn canımselamlarrrrrrr saygılarrrrrrrr
kaptanım, deryacım, melikecim, seminecim, emwam, elifcim, gülşahcım nasılsınız? ben iyiyim. keyfim yerinde. yeni işyerime alışmaya çalışıyorum. şimdilik bir sorunum yok. naptınız, kilo verdiniz mi? emwam bebek nasıl? hepiniz hep aklımdasınız.
ben sıkı diyete ara verdim. arada bir abur cuburda yiyorum. kilo almadım. işim baya hareketli, gün içinde çok enerji harcıyorum, yazında sıcaktan kilo veren bir tipim yani kiloyla sorunum kalmadı.eşim hala diyette. akşamları spor yapmamız için deli gibi ısrar ediyor
geçmişe bakayım biraz
şu krom hapının faydasını görüyormusun.sabah
2 kayısı kurusu
su..
kahvaltı
eçreke ekmek
1 yumurta
1 bardak yy yağlı süt.
ara
yok
öğle
2 kase mercimek çorbası.
çocuğu doktora götürdük geldik paşamın uyku saatiydi uyuttum derken yemek saatim geçti çok acıktım.
1 dilm çavdar ekmeği
yarım dilim tam buğday ekmeği..
ara
krom hapı
akşam
1 dilim çavdar ekmeğine
1 domates 1 kk peynirli sandeviç..saat 5 te yedim yemek yeme kapandı.
2.5 litre su..spor yok sesim gitmiş durumda
amin canım ALLAH yardımcın olsun .yazdıklarımda art niyet yoktu.elifcim sabırsız deildim ben 2 ay weriorum kendme 2 ayda fazlaıklarım gitcek tüm kilo gitmicek bunu bliorum ama hc bise yapamamaktan cok daha iidir bu zorlu yolda tabi istemedgm seyleri duycam ama tek basıma da cıksam ben basarıcam rabia bi senedir burda olsa da ay gibi bi zmnda werdi kilosunu ama istese daha kısa zmnda da werebilceni sölemisti bana ben bi gün de gitsin demiorum ama ööle 10 kilo felan wermcegm icin senelerimi de almıcakwe ben inanıorumki uzun sürmicek allah yardımcım olsun :naz
yarın bnmle beraber baslıcaksan icin huzur dolu olarak bugün istedgn her seyi yiebilrsn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?