yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin
ara 1 avuç erik
ara 1 avuç erik
öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata
ara browni 2de
ara birkaç erik 4te
gece 9.30 ara 1 liralık dondurma
gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara 11de erik:)
su 2 lt geçti
çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.
akşamki tost olmasaymış gayet güzelmiş menün. tostu da yağsız yaptırdıysan çok problem olmaz canım.kahvaltı :
biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay
ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt
öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav
ara:
1 ceviz 2 gün kurusu
aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs
hastalıktan oldukça az beslenebilmişsin. daha iyi olmuşsundur inşallah.dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
tek sorun akşam yemeğini artık çok geç vakitte yemen. sen de zaten farkındasın. bazen elden bir şey gelmiyor sanırım. inşallahha bebeğe yararyarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin
ara 1 avuç erik
ara 1 avuç erik
öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata
ara browni 2de
ara birkaç erik 4te
gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
su 2 lt geçti
çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.
aynen öyle hergün sabah tartıda biraz daha azaldığımı görmek çok güzelgünaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:
valla kızlar bana soracak olursanız kozmetiği mümkün olduğunca az kullanın.mesela ben yüzüme krem çok nadir sürerim ve oda babaannemin de kullandığı eski bir kerem markası var ondan.fondoten hayatımda kullanmadım.sadece pata krem oda düğünden düğüne yani.nekadar erken kozmetiğe başlarsanız bence vucüt okadar daha fazla isteyecek.ilaç gibi düşünün sürekli ağrı kesici içen birine bir müddet sonra o birtane ilaçta fayda vermez,iki tane içmeye başlar,sonra yaşlanınca hiçbir ağrı kesici iyi gelmez vs.vs.maşallah kaç yaşında başladın ben 28 yaşındayım sence başlamalı mıyım bir de etkisini ne zaman belli etmeye başlıyor?
ya ben daha fazla yazmıştım amagünaydın kızlar:79:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5
sementa33 : 4
ferdici : 4
ebruli_hayat : 4
anofel : 3
yagmurcini3 : 2
file76 : 2
dryrgp : 0
kalinkaselin : 0
geçmiş olsun canımdünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin
ara 1 avuç erik
ara 1 avuç erik
öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata
ara browni 2de
ara birkaç erik 4te
gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
su 2 lt geçti
ilk deFA duyuyorum bunu canim saol da ben az yagli yiyiyom (az yagli margarincanım margarin yeme ya çok sağlıksız daha öncede sanamı yazmıştım hatırlıyamıyorum ama margarin yemekle plastik bir şişe yemek arasında hiç bir fark olmadığına dair bir yazı okumuştum
günaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:
kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
KARPUZ ÇOK SULU BENCE sorun olmaz. hatta ana öğünlerine az yemekle koyarsan süper olur.kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
ne güzel yüzmeye gidiyorsun. gelecek hafta biz de küçük bi kaçamak yapacağız bakalım. ama burada sağlıklı bir havuz yok. olana ben güvenmiyorum. yüzmeyi çok severim. ahhhhhh ahhhhhilk deFA duyuyorum bunu canim saol da ben az yagli yiyiyom (az yagli margarin) yani bitkisel.simdi baktim pro. porsion 10 gr.bir surumluktur sanirim 37 kalori mis..
insallahh..hadi bakam..
günaydin nasilsiniz bugun??
ben iyi sayilirim..haftaya cok guzel basladim havalardanmi ne yorgun hissediyom kendimi cok..elim kolum kalkmiyo
disari cikicam simdi islerim var sonrada yuzmeye gidicem acilirim belki.. kahvaltimi yapmisim....
daha sonra görüsürüz..hoscakalin..
canım akşam mı piknik yaptınız? çok güzel olmalı. açık hava göksu dediğin yerde bir de akarsu vardır. ohhh mis gibi. hayal ediyorum da. kaçamak yapmamana sevindim. bugün mamaları da götürüyorsun gezmeye. bugün de kaçamaksız geçecek anlaşılan.gunaydın sekerler
ben dun kacamaksız olaak atlattım
dun saat 15 gıbı pıknık hazırlıgımaza basladım
esım geldı 7.30 da evden cıkrık
dogru goksuya
cok guzeldı
kuru fasulye ayran ekmek salata ıle yemegımı yedım
bugunse
sabah maydonoz suyu ve 5 altıncılekle gune basladım
1 dılım ekm
domates salatalık peynır ıle kahvaltı
ara yok
ögle (gezme) yanımda 1 kase yogurt 1 dılım ekm
dusunuyorum
bugun cok paylasımda bulunamam
sanırım melike gelecek,bide o erikleri tuzlayıpta mı yiyorsun.yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin
ara 1 avuç erik
ara 1 avuç erik
öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata
ara browni 2de
ara birkaç erik 4te
gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
su 2 lt geçti
kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
günaydın bebekler..
ohh yarasın yarasınyarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin
ara 1 avuç erik
ara 1 avuç erik
öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata
ara browni 2de
ara birkaç erik 4te
gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
su 2 lt geçti
ohhh süper menügunaydın sekerler
ben dun kacamaksız olaak atlattım
dun saat 15 gıbı pıknık hazırlıgımaza basladım
esım geldı 7.30 da evden cıkrık
dogru goksuya
cok guzeldı
kuru fasulye ayran ekmek salata ıle yemegımı yedım
bugunse
sabah maydonoz suyu ve 5 altıncılekle gune basladım
1 dılım ekm
domates salatalık peynır ıle kahvaltı
ara yok
ögle (gezme) yanımda 1 kase yogurt 1 dılım ekm
dusunuyorum
bugun cok paylasımda bulunamam
karpuz anaöğün niyetine yiyebilirsin bence ama ben yiyince çabuk acıkıyodumkızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
hşbbbb sende hşg canımm:86:Arkadaşların çoğu burada. Herkes hoşgelmiş
ferdici naber başladın mı spora? 3 aylık ne kadara yazıldın?
şimdi kahvaltımı ettim.
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodumdiyet başıma vurdu
canım ilkinde de günde 8 tabak erik yediğimi biliyorum bu zamandasanırım melike gelecek,bide o erikleri tuzlayıpta mı yiyorsun.
bu gün daha iyiyim,kızlar.
fiyat ii bence. bi başla bakalım inşallah güzel olur.karpuz anaöğün niyetine yiyebilirsin bence ama ben yiyince çabuk acıkıyodumye yeee fazla değil amaa
hşbbbb sende hşg canımm:86:
emvammmmm kızz dün başlicaktım benim patron geç geldii geç çıktım işten bugün gidicem allah izin verirsee 3aylık 218 dedi 6 aylıkta 380 bende 3ay gidicem seversem 3ay daha giderim en azından
ayyyy benim iştahh yine had safhadaagözümm doymuyoo yaa sizi bile yiyebilirimm kızlarrr
aferin sana. bak sözümüzü dinlemişsin. çok zarif bakımlı bi hatun olmuşsun maşallah. kılo çizelgene bakıyorum da ne güzel bir gelişme olmuş sende. devamı da gelecek inşallah.en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee
kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa
alemsin. o da güzel. rüyanda bile diyeti bozma korkusu varsa bu işe iyi adapte olmuşsun demektir ve bu da başarıyı getirirşimdi kahvaltımı ettim.
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodumdiyet başıma vurdu
canım ilkinde de günde 8 tabak erik yediğimi biliyorum bu zamanda
fiyat ii bence. bi başla bakalım inşallah güzel olur.
aferin sana. bak sözümüzü dinlemişsin. çok zarif bakımlı bi hatun olmuşsun maşallah. kılo çizelgene bakıyorum da ne güzel bir gelişme olmuş sende. devamı da gelecek inşallah.
alemsin. o da güzel. rüyanda bile diyeti bozma korkusu varsa bu işe iyi adapte olmuşsun demektir ve bu da başarıyı getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?