Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ferdici : 13
dombili: 12
neyneyse : 12
emwaa : 10
moonros : 9
file76 : 8
sementa33 : 7
roseking35 : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 5
anofel : 3
yagmurcini3 : 2
dryrgp : 0
kalinkaselin : 0
geçmiş olsun canım.sabah doktora gittim..virla enfeksiyona çevirmiş sadece soğuk algınlığı ilaçalrı verceğim dedi..sinüzit demedi.antibiyotikte vermeyeceğim dedi..ve hepsi pıturcık hanımdna dedi oda yanımdyadı okuldna geliyor ama az kaldı bitiyor dedi..ve 3 ay rahatsınız dedi..sevineyimmi üzüleyimmi.okul başalyınca devammı yanni..
ilaçlrımı içitm az daha iyiyim oğlumda iyi uyuyor öksürüğü hafaledi ıhlamur veriyorum iyi geldi..ve sabah malesef bende ballı ıhlamur içtim..
evet, canım, yapıyorlar öyle biliyorum. boşver biz yapmayalım. centilmence yarışalım
bu aralar bütün takımların üye sıkıntısı var. sayılar düşüyor maalesef, yaz gelmediği halde.
sen yine mi izin istedinderyanın morali bozuktu rabia..ortimde nerelerdeyse.be sabah izin istedim ama sizsiz olmuyor..beni yarı yolda bırakıp gitmeyecek azimli bir orti gerek..
biliyorum deryacım, zaten senden beklenecek bir şey değiltamam kaptanım sen ne dersen odur ..onların davranışına karşılık verdim..yoksa davet edileni ne diye edeyimki diye düşünüyordum doğru olanda budur aslında..
geçmiş olsun canım.
kızının bağışıklık sistemi zayıf mı biraz? ya da okul mu bu derece hastalık yuvası?
bağışıklık sistemi için doğal güçlendiriclerden yararlanabilirsiniz. daha dün forumda polen falan diye okudum. belki fayda eder.
genelde de kim titizse ya onu bulur ya bu mikroplar. öyle böyle derken inşallah büyüyecek canım. inşallah bu şuruplar fayda eder.ımmuzinc şurup aldım içiriyorum ..ama asıl okul açılınca başlanacak ve 2 ay devam edilecek birde mart ayında dı sanırım..
saol..kızım titiz sıpa herşeyden huylanıyor.yok o kokuyor yok bu böyle..mahvediyor beni..
sen yine mi izin istedinsana izin yok canım, onu sen yaz bir kenara.
ortine gelince öyle gelip de sorunlarım var demeyle olmuyor. isterseniz izinli yazın demiş, çekmiş gitmiş. 3 gün bekliycem yoksa diskalifiye edeceğim. biraz saygı bekliyor insan. şurda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. cevap bile beklemeden çekip gitmek hiç yakıştıramadım doğrusu.
canım zayıflama grubuna katılmak ıstedıgını bıldırıyorsun orayadavet gelıyor kaptanım davet edıyor katılıyorsun
kaptan
canım devamlı paylasımda bulunuyoruz
yenıuyelerın en buyuk eksıklıgı dıger arkadasların yazdıklarını okumuyor sadece yedıklerını yazıp cıkıoo
sende
bol paylasım yapacaksın herkesın yazdıgına yorum yapacaksınkı sanada yapılsın
manukuru yaptırıken temızlıge dıkkkat edın hıv hepatıt hepsı var
zeytın yagını yemeklerde kullan kı kalorusı az olsun damrları beslesın
sacına z. yag yumurta sarısı ve 2 dı sarımsak sur pıs kokar ama ıyı gelır
tamam guzummm tavsiyeni dinlerimmcanım gruba kabul davetıyesı alman lazım neyneyse kaptanımız ona bıldır bu durumu
bende sımdık kosu bandına cıkıyorum
mumkunse 1saat yuuyrcrm
bu arada spordan sonra bol pulbıerlı yogurt ye kı kas kaybını onle
spor sonrası proteınalamk lazımm
ama zeytinyağı kokuyooo yaaa:26:Allah şifalar versin. buraya yazarak rahatlmıyormusun arkadaşım. derdini paylaşmandan biz mutluluk duyuyoruz. mesela ben herkese derdimi anlatmam ama size anlatıyorum. bu da değer verdiğimin göstergesi. sen anlat biz sıkılmıyoruz. sen de sıkılma. bu arada Rabbim başka dert vermesin. iyileşirsiniz. hastalıklarınız grip nezle olsun sinüzit olsun. bunlar da küçük değil biliyorum ama daha beterleri var biliyorsun. isim yazmak istemedim.
zeytinyağı çok faydalı tatlım her yemeğe mutlaka koy. hatta pilava bile. alışırsınız zamanla. ben de egeye geldikten sonra başladım şimdi vazgecemiyorum. keki bile zeytinyağı ile yaparım. bu arada terleyememe sorunu bende de var. bünye ile alakalı galiba.
inşallah tez zamanda görürsün.
grubumuzla ilgili tespitlerin doğru. hoş geldin
övün tatlım övün. hele bu cuma verilen kıloları görünce daha da övüneceğiz tabi ben hariç.
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ferdici : 13
dombili: 12
neyneyse : 12
emwaa : 10
moonros : 9
file76 : 8
sementa33 : 7
roseking35 : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 5
anofel : 3
yagmurcini3 : 2
dryrgp : 0
kalinkaselin : 0
rekorrrrrrrrr msj sayım bile 13 peşimi bırakmıyo yaaa nolcak
canım sizin aileye daha geniş bir kalkan lazım demek ki. sadaka belaları def eder. sen benden daha iyi bilirsin. ya da çocuklarınakika kurbanını kestirmediysen kestirebilirsiniz. gerçekten koruyucu bi etkisi oluyor. biz bu sene kestirdik çok şükür. bol bol dua ve sadaka. Allah acil şifalar versin tüm ailene.nazra inanamzmıyım..zaten nazar olduğu keisn..başım yaşımı öğrendip inanamdıkları gün bir tuttuysa oku oku geçiremedim..oğlumda öyle yaşından iri bir bebekve çok sempatik sıpa kimseyi yabancılamıyor herkese cilve olan oldu ..yavrumda o gün sabaha kadar bağırdı.oku oku geçiremedim..duasız dışarı çıkmam..bu okunup korumaya alınmış halimiz desem..
ben de o moddayım. 10 dk sonra ders bitecek ve ben eve gideceğim. tek hayalim yatıp uyumak bakalım bırakırlarsaara niyetine
1 bardak süt ve yulaf karışımlı müsli.Bu acıktırmadı hatta tok tuttu diyebilirim.
ama üzerimde anlamadığım bi uyku halim var.Böyle başım kütük gibi ya. Geç de uyumadım,bişi yapcak enerjim yok öyle yerimde otursam istiyorum.:97:
zeytinyağı kokusuna zamanla alışılıyor. ne güzel mesaj sayınla birinci olmuşsun. aynı atağı cuma sabahı da bekliyoruz. 13 kılo olmaz dacanım zayıflama grubuna katılmak ıstedıgını bıldırıyorsun orayadavet gelıyor kaptanım davet edıyor katılıyorsun
kaptan
zeytın yagını yemeklerde kullan kı kalorusı az olsun damrları beslesın
sacına z. yag yumurta sarısı ve 2 dı sarımsak sur pıs kokar ama ıyı gelır
ama zeytinyağı kokuyooo yaaa:26:
rekorrrrrrrrr msj sayım bile 13 peşimi bırakmıyo yaaa nolcak hani diyorum 1.3 kg olur mesela
inşşş guzum yazeytinyağı kokusuna zamanla alışılıyor. ne güzel mesaj sayınla birinci olmuşsun. aynı atağı cuma sabahı da bekliyoruz. 13 kılo olmaz dahani diyorum 1.3 kg olur mesela hala karnım duba gibiii yaaa yemek su yeşilçayyy şiştimmm sanırım yine hazımsızlıkk var bende
benımyuruyus yattı sekerelr :)
oglus uyandı
oğluşşla yürü balımm sendekass yapsın oda şimdidenn
benim 1saatlik yürüyüş bitti,sen benle oğlumu görsen bi daha koşu bandının üstüne çıkmam diye töbe edersin.benımyuruyus yattı sekerelr :)
oglus uyandı
inşallah ilaçlar şifa verir.sabah doktora gittim..virla enfeksiyona çevirmiş sadece soğuk algınlığı ilaçalrı verceğim dedi..sinüzit demedi.antibiyotikte vermeyeceğim dedi..ve hepsi pıturcık hanımdna dedi oda yanımdyadı okuldna geliyor ama az kaldı bitiyor dedi..ve 3 ay rahatsınız dedi..sevineyimmi üzüleyimmi.okul başalyınca devammı yanni..
ilaçlrımı içitm az daha iyiyim oğlumda iyi uyuyor öksürüğü hafaledi ıhlamur veriyorum iyi geldi..ve sabah malesef bende ballı ıhlamur içtim..
sen yine mi izin istedinsana izin yok canım, onu sen yaz bir kenara.
ortine gelince öyle gelip de sorunlarım var demeyle olmuyor. isterseniz izinli yazın demiş, çekmiş gitmiş. 3 gün bekliycem yoksa diskalifiye edeceğim. biraz saygı bekliyor insan. şurda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. cevap bile beklemeden çekip gitmek hiç yakıştıramadım doğrusu.
canım evet kilolarımızı her cuma bildiriyoruz,bazı kurallar var kaptan sana yazacak kabul edesin ve birlikte kilolardan kurtuluruz ama sadece kilo değil bütün sorunlarımızı paylaşıyoruz.
ben daha geçmişi okuyamadım canım:78:zaten vazgeçtim sabah beynim yerindne oynuyordu çok kötüydüm o sinirle gitsemmi diye düşünürken yazıverdim.:78:
saygı konusunda haklısın ne kadar sanal ortamda olsa bir takımdan ve yarışmadan bahsediyoruz değilmi..buraya geldiysek biraz itina gösterilmesni bende isterim..:13:
tamam canım, hadidinlen sen biraz:97:gündüz takımı boş bırakmamışsıngeçmişe fazla bakamıyorum uykum var oğlum uyuyorken uzanmam gerek..hepinizi öpüyorum..menülere dikkat spora devam..
müsli daha tok tutuyor diyorlar. nesfit gibi şeyler çabuk acıktırıyor.ara niyetine
1 bardak süt ve yulaf karışımlı müsli.Bu acıktırmadı hatta tok tuttu diyebilirim.
ama üzerimde anlamadığım bi uyku halim var.Böyle başım kütük gibi ya. Geç de uyumadım,bişi yapcak enerjim yok öyle yerimde otursam istiyorum.:97:
hoşgeldin canımgünaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?