Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah şifalar versin. buraya yazarak rahatlmıyormusun arkadaşım. derdini paylaşmandan biz mutluluk duyuyoruz. mesela ben herkese derdimi anlatmam ama size anlatıyorum. bu da değer verdiğimin göstergesi. sen anlat biz sıkılmıyoruz. sen de sıkılma. bu arada Rabbim başka dert vermesin. iyileşirsiniz. hastalıklarınız grip nezle olsun sinüzit olsun. bunlar da küçük değil biliyorum ama daha beterleri var biliyorsun. isim yazmak istemedim.

zeytinyağı çok faydalı tatlım her yemeğe mutlaka koy. hatta pilava bile. alışırsınız zamanla. ben de egeye geldikten sonra başladım şimdi vazgecemiyorum. keki bile zeytinyağı ile yaparım. bu arada terleyememe sorunu bende de var. bünye ile alakalı galiba.

demı ben sımdık son gaz 65 ı gormeye calısıyorum
inşallah tez zamanda görürsün.

günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
grubumuzla ilgili tespitlerin doğru. hoş geldin

hoş geldin,övünmek gibi olmasın birazcık öyleyiz
övün tatlım övün. hele bu cuma verilen kıloları görünce daha da övüneceğiz tabi ben hariç.

2 bardak su

kahvaltı
domates salatalık
peynirli poğaca
1 şekersiz çay

ara ya samed ya Allah

öğle arkadaşa bebek görmeye gidiyoruz hediyemizi aldık. artık orda ne pasta börek bulursak
kalorisi az olanları tercih edeceğim.

hamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff

yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın

kahvaltı niyetine 1 elma 5 cherry domates yedim.Neden cherry domates? çünkü o indirime girmişti birazdan yemek yiyecem normal ama bilmiyorum ne yiyeceğimi.uff:44:

hamileliğin tadını çıkar bence.Dikkat de et ama çok endişelenme böyle ya

şimdi bişiler yedim kahvaltı niyetine.
Kefir(208 kalori)
kepekli ekmek(150 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)

boş yer vvarmıdır
canım zayıflama grubuna katılmak ıstedıgını bıldırıyorsun orayadavet gelıyor kaptanım davet edıyor katılıyorsun
kaptan

tam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????
canım devamlı paylasımda bulunuyoruz
yenıuyelerın en buyuk eksıklıgı dıger arkadasların yazdıklarını okumuyor sadece yedıklerını yazıp cıkıoo
sende
bol paylasım yapacaksın herkesın yazdıgına yorum yapacaksınkı sanada yapılsın

manukuru yaptırıken temızlıge dıkkkat edın hıv hepatıt hepsı var

zeytın yagını yemeklerde kullan kı kalorusı az olsun damrları beslesın
sacına z. yag yumurta sarısı ve 2 dı sarımsak sur pıs kokar ama ıyı gelır

Kefir(208 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)

kefır ıstah acıyor ben derımkı kefır yeme
cok saglıklı ıcecek
faydalı
ama fermente olurken(urerken mayalanırken) alkollenıyor bıra sarap gıbı
bılerek ıç derım

selamlar kızlar,
sabahtan sporuma gittim. geldim, oğlanı uyuttum. yemek yedim. şükür burdayım:) ama daha asılacak çamaşır var. hemen dün yazılan mesajları değerlendirelim.

hehe aynı beni anlstmışsın.oğluma hamile kalınca bende böyleydim.ama benim düşük tehlikem vardı her iş eşime o yüzden kalmılştı..annemde arada gelip çeşit çeşit yemek yapıyordu ayda birde temizlikçi getiriyordu o mis bend eyat uzuan uykun gelince uyu modundaydım ..
bence sne boşuna dert ediyorsun 2.gebelilte daha bilinçli olunuyor ki sende dikat edersin ama ilk üç ay alışma yerleşme derken yataktan çıkılmıyor genelde..

deryacım,
birkaç üye davet etmişsin ama sanırım hepsini bizden önce davet etmişler daha önce davet edilenleri tekrar davet etmeye gerek yok bence canım illa bizim takıma geleceklerini belirtmedilerse ben tekrar davet etmiyorum.

ya baktım başkasının davet ettiğini diğeride davet ediyor bende atladım bizim neyimiz eksik..yoksa yapmıyordum rabiacım..

sabah doktora gittim..virla enfeksiyona çevirmiş sadece soğuk algınlığı ilaçalrı verceğim dedi..sinüzit demedi.antibiyotikte vermeyeceğim dedi..ve hepsi pıturcık hanımdna dedi oda yanımdyadı okuldna geliyor ama az kaldı bitiyor dedi..ve 3 ay rahatsınız dedi..sevineyimmi üzüleyimmi.okul başalyınca devammı yanni..
ilaçlrımı içitm az daha iyiyim oğlumda iyi uyuyor öksürüğü hafaledi ıhlamur veriyorum iyi geldi..ve sabah malesef bende ballı ıhlamur içtim..

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

ferdici : 13
dombili: 12
neyneyse : 12
emwaa : 10
moonros : 9
file76 : 8
sementa33 : 7
roseking35 : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 5

anofel : 3
yagmurcini3 : 2
dryrgp : 0
kalinkaselin : 0

kefır ıstah acıyor ben derımkı kefır yeme
cok saglıklı ıcecek
faydalı
ama fermente olurken(urerken mayalanırken) alkollenıyor bıra sarap gıbı
bılerek ıç derım
bugün kefir aldım ve 1 bardakta öğlen içtim..ama bağışıklık için ..
Kefir(208 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)

kurabiyeleri yememişsin tebrikler..buda işin ciddiyetini kavrdın demektir..
nazra inanamzmıyım..zaten nazar olduğu keisn..başım yaşımı öğrendip inanamdıkları gün bir tuttuysa oku oku geçiremedim..oğlumda öyle yaşından iri bir bebek ve çok sempatik sıpa kimseyi yabancılamıyor herkese cilve olan oldu..yavrumda o gün sabaha kadar bağırdı.oku oku geçiremedim..duasız dışarı çıkmam..bu okunup korumaya alınmış halimiz desem..

ya baktım başkasının davet ettiğini diğeride davet ediyor bende atladım bizim neyimiz eksik..yoksa yapmıyordum rabiacım..
evet, canım, yapıyorlar öyle biliyorum. boşver biz yapmayalım. centilmence yarışalım
bu aralar bütün takımların üye sıkıntısı var. sayılar düşüyor maalesef, yaz gelmediği halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…