Allah şifalar versin. buraya yazarak rahatlmıyormusun arkadaşım. derdini paylaşmandan biz mutluluk duyuyoruz. mesela ben herkese derdimi anlatmam ama size anlatıyorum. bu da değer verdiğimin göstergesi. sen anlat biz sıkılmıyoruz. sen de sıkılma. bu arada Rabbim başka dert vermesin. iyileşirsiniz. hastalıklarınız grip nezle olsun sinüzit olsun. bunlar da küçük değil biliyorum ama daha beterleri var biliyorsun. isim yazmak istemedim.günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok.. izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu.. ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var.. :2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..sevgiyle sağlıklı kalın..
zeytinyağı çok faydalı tatlım her yemeğe mutlaka koy. hatta pilava bile. alışırsınız zamanla. ben de egeye geldikten sonra başladım şimdi vazgecemiyorum. keki bile zeytinyağı ile yaparım. bu arada terleyememe sorunu bende de var. bünye ile alakalı galiba.kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilimsu gibi olmam lazım ama olmuyooooo iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama
inşallah tez zamanda görürsün.demı ben sımdık son gaz 65 ı gormeye calısıyorum
grubumuzla ilgili tespitlerin doğru. hoş geldingünaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
övün tatlım övün. hele bu cuma verilen kıloları görünce daha da övüneceğiz tabi ben hariç.hoş geldin,övünmek gibi olmasın birazcık öyleyiz
hamileliğin tadını çıkar bence.Dikkat de et ama çok endişelenme böyle ya2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
peynirli poğaca
1 şekersiz çay
ara ya samed ya Allah
öğle arkadaşa bebek görmeye gidiyoruz hediyemizi aldık. artık orda ne pasta börek bulursak
kalorisi az olanları tercih edeceğim.
hamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff
yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın
canım zayıflama grubuna katılmak ıstedıgını bıldırıyorsun orayadavet gelıyor kaptanım davet edıyor katılıyorsunboş yer vvarmıdır
canım devamlı paylasımda bulunuyoruztam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????
manukuru yaptırıken temızlıge dıkkkat edın hıv hepatıt hepsı varcanım spordan sonra böyle buz gibi bi ayran olabilir bence.Protein kaynaklı.Ya da yine soğuk bi meyve olabilir.Malum vücut çalışmış ısınmış motoru soğutmak lazım
hasta olursun
soguk tan
haklısın aslında ya manikür konusunda.Bi gidip bakım yaptırmak lazım.Kendim kesmeyle olmuyo cidden uzasın bakalım ellerim bişeye benzer inşallah
zeytın yagını yemeklerde kullan kı kalorusı az olsun damrları beslesınkızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilimsu gibi olmam lazım ama olmuyooooo iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama
ayy hiç sorma canım ya bende 66ları gördüydüm ama bi baktım 69lardayımmoyüzden tartıya çıkmak ta istemiyorumm
[/QUOTE
tarıya cıkıp kılo vermeye caşısalım cımayıpta cıkınca aaaaaaaaaaaa ne olmusuz dıoruz
günaydın,ben ığdırdayım hatta ilçesindeyim.
canım gruba kabul davetıyesı alman lazım neyneyse kaptanımız ona bıldır bu durumugünaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
bende sımdık kosu bandına cıkıyoruminşşş bende istiyomm spora da başladım ama iştahım mı açıldı ne yineespordan sonra acıkıyorum yaa önerisi olan var mı?
mumkunse 1saat yuuyrcrm
bu arada spordan sonra bol pulbıerlı yogurt ye kı kas kaybını onle
spor sonrası proteınalamk lazımm
şimdi bişiler yedim kahvaltı niyetine.
Kefir(208 kalori)
kepekli ekmek(150 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)
boş yer vvarmıdır
yani ben alkol mü alıyorum bilmeyerekten anaakefır ıstah acıyor ben derımkı kefır yeme
cok saglıklı ıcecek
faydalı
ama fermente olurken(urerken mayalanırken) alkollenıyor bıra sarap gıbı
bılerek ıç derım
2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
peynirli poğaca
1 şekersiz çay
ara ya samed ya Allah
öğle arkadaşa bebek görmeye gidiyoruz hediyemizi aldık. artık orda ne pasta börek bulursak
kalorisi az olanları tercih edeceğim.
hamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff
yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın
selamlar kızlar,
sabahtan sporuma gittim. geldim, oğlanı uyuttum. yemek yedim. şükür burdayım:) ama daha asılacak çamaşır var. hemen dün yazılan mesajları değerlendirelim.
deryacım,
birkaç üye davet etmişsin ama sanırım hepsini bizden önce davet etmişlerdaha önce davet edilenleri tekrar davet etmeye gerek yok bence canım illa bizim takıma geleceklerini belirtmedilerse ben tekrar davet etmiyorum.
bugün kefir aldım ve 1 bardakta öğlen içtim..ama bağışıklık için ..kefır ıstah acıyor ben derımkı kefır yeme
cok saglıklı ıcecek
faydalı
ama fermente olurken(urerken mayalanırken) alkollenıyor bıra sarap gıbı
bılerek ıç derım
şimdi bişiler yedim kahvaltı niyetine.
Kefir(208 kalori)
kepekli ekmek(150 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)
evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benimama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde
canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.
çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.
günaydıııın
evet, canım, yapıyorlar öyle biliyorum. boşver biz yapmayalım. centilmence yarışalımya baktım başkasının davet ettiğini diğeride davet ediyor bende atladım bizim neyimiz eksik..yoksa yapmıyordum rabiacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?