Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo kaç ortim..

iyi gidio ortim hassaslasmadım da senin ortin benm daha dikkatli konusmak gerekio die düsünüorum tartılmadım inan bilmiorum kilomu artık listede yer almak istemiorum zaten benm niyetim birlik beraberlikti cok fazla üzernde konusmaya da gerek yok zaten ama hep burdayım sizi takip ediorum

senin ortin benim daha dikkatli konusmak gerekiyor diye düsünüyorum ..derken canım anlamadım..

neyseney cvp vermemiş. takımdamıyım değilmiyim bilmiyorum :)

bu sabah kahvaltım:

ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

1 haşlama yumurta
4 yeşil zeytin
bir dilim ekmek
1 dilim yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay

öğlen yok bol su.
ara yok.
şimdi bir kahve içicem.

akşama yani bir saat sonra çok hafifi bişeyler yiycem.
biliyorum yaptığım sağlıksız ama günlük 2 öğün beslenicem artık.
sadece bunu yapmak istiyorum. irademi kaybettim bi haftadır. bir hafta bu şekilde beslenicem.

akşam üstü yine girerim hoşçakalın bebekler

kızlar nasılsınızzzz kilo veren arkadaşlarımı kutluyorumm benim gibi alanlarıda yuhluyorummhadi bakalımm yeni bi haftayaaa başlıyoruzzz

takımdasın.paylaşımlarına devam ..kaptan yardımcısı olarak yazdım ciddiye al olurmu..

canım öğlen hiç birşey yemek istemedi sadece kahve içtim akşam annemlere yemeğe gitçez orda abartmaktan korkuyorum sanırım:18:

bu arada ben özel mesaj atamadığım için kaptana özelden kilo bildirimimi atamadım sakaleynmaster sorun olmaz dimi?

canım öğlen hiç birşey yemek istemedi sadece kahve içtim akşam annemlere yemeğe gitçez orda abartmaktan korkuyorum sanırım:18:

aç kalmak yok..ana öğünlerde düzenli beslenirsen kilo vermen kolaylaşır..akşama bırkama kalk hafifte olsa birşey ye..akşam bir bakmışsın gitmiş yemekler.

file bugün kilo bildirimi günüydü..sabah bir ara girip paylaşman gerekirdi.çok geçerli bir sebebin yoksa tabi..listedesin ve gerekli itinayıda göstermeliydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…