Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım dosba son hafta iyi yemek yemişti bu hafta nefsini terbiye haftası olsun da sonra ödül versin diye düşündüm ben :)

işte yakaladım sizi nabersiniz kızlar
öğleden sonra ara yapamadım
akşam 1 tabakta biraz azz patates yemeği ve4 kaşık kadar ıspanak
bugün kötü bişey yaptım küçük bardak fanta ve 4 çatal yaşpasta yedim ucuyla ama napayım dayanamadım

melisciğim naSILSIN apettemi sen nasılsın

olsun canım 1 çatal yaş pastadan ne olacak. Gerisini getirmemeye dayandıysan ne mutlu sana.

İyiyim ben de melzeyitcim ne olsun, çok yorgunum, sen nasılsın, nasıl geçti günün?

İyiyim, sağol melzeyit sen nasılsın.
Melis az yiyorsun tabi, yemeklerin hep 1 kaşık, 2 kaşık. Sanada iyi akşamalar.

patbori birsen kaldın birde ben.bilg.açık kalmış.neyse bende kaçtım.bu arada umarım iyisindir.kendine dikkat et öptüm.

canım çok güzelmiş menün..böyle devam etmelisin bence..metabolizman 1 haftada düzene girecektir..

canım bir tavsiyem var pilavı çinliler gibi yap..yani haşlama ..pirinç lapasında olduğu gibi...biraz da yağ katarsın ve bir tutam tuz...en küçük porsiyonu seçersin ve onunla yersin..eğer bu hafta yemessen en kısa zamanda daha çoğunu yersin...

kendine özel şeyler yap canım böyle..beynine kıtlıktayımsinyali gitmemeli...
özel salatalardan, süslenmiş bir kase azırlayabilirsin kendine..ya da çeşit meyvelerden bir meyve tabağı

iyiyiz şekerim..diyet falan uğraşıyoruz işte..bu hafta iyi kilo vermek istiyorum ben..1 aydan az kaldı düğünümüz var...:jeyyar:

aspettami ben miaz yiyorum, bana hiç öyle gelmiyor halbuki :)

melisim kesinlikle çok sağlıklı besleniyorsun..sanırım sadece okulda olduğun zamanlar biraz cıs oluyor..akşam menün biraz fazla karışık gerçekten cokacimcoook 3 çeşite indirgeyebilirdin..olsun...yarasın bebişe süt olsun kaydirigubbakcemile3

patbori koçum hoşgeldin
evet menüm ii ama şu makarnayı da kaldıracağım artık
bu hafta iyi kilo verirsem 6 öğüne devam edeceğim
senin nasıl gidiyor

bu arada dosba pilavın üstüne bolca haşlanmış tavuk da koyabilirsin..bunu öğlen menünde yap ama canısı

akşam arkadaşa davetliydim...börek yapmış bir de güya ben diyetteyim diye havuç tatlısı yapmışş..bundan bi şey olmaz dedi...:1shok:
ben de meyve istedim ondan..meyveleri dilimleyip meyve salatası hazırladım güzelce..herkes benim tabağıma sulandı valla:lepi::lepi::lepi:

ah dosbacım ben de makarnadan uzak durayım diyorum olmuyor....çoooooook seviyorum makarnayı..bir de pratik bir yemek ya...zor anlarda yapıveriyoz kafamçokkarıştı

canım iradene hayran kaldım maşallah
ne güzel reddetmişsin
seni örnek almak lazım valla

teşekkür ederim şeker..aslında tabağımdakileri yeme niyetindeydim ama karşımda zayıf ve güzel bir arkadaş oturuyordu.neden ben de öyle olmayım ki dedim içmden.
ya benim göbegim ve yanlarım çok fazla..onlardan bi türllü kurtulamıyorum senağlama

benimde göbek ve mide kısmım problem
bunun için bölgesel çalışmamız lazım
mesela mekik çekmek
koçum bu arada spromuzu da takip etsek
mesela ne kadar yürüdük kaç mekik çektik ne dersin

tamam canım ..ama ben bu konuda ii değilim..sporumuzu da sen takip et canım..sen çok düzenli spor yapıyorsun...bu arada 2 lt suyumu da tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…