benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyorneyse aramızda kalsın
Oflama yaw, bence de esinlikle galaya katıl. Hatıra bu neticede. Bir kere olur. Bence abartıyorsun. Ben 85 kiloyken abiye giydim, sen bu kiloyla haydi haydi giyersin.bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.Özel bi kıyafet giymem gerekiyo..Ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.Abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. hiçbi fikrim yok.büyük beden Abiye bakacam.42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya nasıl olacak bu iş.ufff
kız çocukları farklı oluyor deryacım yaw. Ben de kız annelerinden hep böyle duyuyorum. Fazla uğraştırmadan hallediyorlar bu sorunu. İnşallah oğluşunda da rahat olursun.canım sen niye spor için acele ediyorsun..sezeryan hata kabu etmez..bende senin gibi bir yanlışlık yapmıştım doktor bana bir daha snei 8 kat açıp dikeriz demişti....yürüyüş felan yapablirsin oda uzun değil ondada karın kasın çalışıyor 20 dk hafif tempo yeter..hem doğum sonrası vücut 2 yılda tam dengeye oturuyor ..
bez konusuna gelince kızım 3 yaşa yakındı tek seferde gece gündüzü bırakmıştı..hiç. uğraşmamıştım..zor olamdı yani..
Bulursun inşallah canım.Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falanAma beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.
Bence gayet iyi fikir.ayy inşallah bulurumDesteğinize çok ama çok teşekkür ederim.ayy artık alışveriş heyecanım var
Aklımda şey var tabiki de siyah uzun ya da diz boyu bi elbise,göğüs altından işlemeli.Klasik karın bölgesi saklama hiseli.Aşağısı da düz tüllü ya da normal desen.saçımı da topuz düşünüyorum abartısız bi makyajla ve topuklu ayakkabılarİlk kez bi topuklu ayakkabım olacak.Siyah düşünüyorum.Bulayım noolur:97:
Bence de.Bence hiç acele etme spor için. Benim ablamda sezaryen oldu , kızı 2 yaşındaydı plates yapmaya başladığında karın ağrısıyla doktora gitti ve doktor kesinlikle acele etmemesini ve sadece yürüyüş yapması gerektiğini söyle. Boşuna demiyorlar normal doğun diye. Bencede oluyorsa normal yapılmalı doğumlar . Ben iki kızmıda normal doğurdum, hatt büyük kızım 23 saat de doğdu, küçüğüde 11 dakika daama küçük kızım doğar doğmaz duşumu aldım ve oturup tv izledim.
Uzun lafın kısası sağlık daha önemli, kendine zaman tanı bekle biraz daha bebişinle oyun oyna oda spor olur
hayırlısı olsun canım. O an yaşanılan korkuyu hepimiz tattık. Benim oğlum erken doğumdu, doktorum da normal doğum uygun gördü. Ama o an bana hangidini istersin deseler aklıma hiçbir şey gelmezdi sanırım. Tek düşünebildiğin sağlıkla bebeğini kucağına almak oluyor.Evet çok fazla korkmama rağmen hep normal doğum istedim, sezeryana girerken bile pişmandım..
9ay 10.gün doğdu kızım, zamanı dolmuştu, en fazla 1-2 gün daha bekletirdim ama suyu yarı yarıya azalmış durumda, siz bilirsiniz yine de dedi doktorum, diğer seçeneğim de çatımın çok dar olmasından dolayı suni sancıyla "belki" doğabilmesini beklemekti, olmazsa yine sezeryana alınıcaktım suni sancıdan sonra.. 2 ayrı hastanedeki 2 doktor da aynı şeyi söyleyince, uyduk biz de..belki doktor abarttı durumu,bilemiycem, ama o an doktor bişey söyleyince de insan hemen tamam diyo, ya çocuguma bişey olursa doktoru dinlemediğimde diye..
hep kızımın doğuşunu görmekti hayalim, keşke olabilseydi..
Evet, sonuçta “değdi” diyebiliyorsan en güzeli.:97:Yapcak bişey yok senin durumunda kim olsa aynı şeyi yapardı , o durumda doktoru herkes dinlerdi.
Benim büyük kızımda masada 23 saat sancı çektikten sonra başhekşm geldi ve "5 sancı daha bekliyoruz oldu oldu olmadı hemen sezaryene alıcaz "dedi. Ayy o an o kadar kötü oldum ki o kadar şey çekmişim birde sezaryen mi dedim. Ama kızım 4. sancıda doğdu.. Çok zor bir doğumdu, sonra sütüm gelmedi peşinden çok geldi bu sefer bebek emmedi süt iltihap yaptı , sıtma üstüne sıtma tuttu beni.. sonuç 10 sene oldu ve kızım Eylül ayında 10 yaşında olucak . Deydimi EVET DEYDİ
evet canım, ankaradayım ben.ankarada mı yaşıyorsun kaptanım sen ya senin mi eşin askerdi birinin sanki eşi askerdi ben mi yanlış hatırlıyorum. benim de eski sevgilim astsubaydı ankarada şimdi az gelip gitmemiştim
cesaretine hayran kaldım valllaaaaaaa değil üç bir tane bile istemiyorum şu anda çok büyük sorumluluk yaa
valla ben adet döneminde genelde kilo veriyorum. yani her bünyede farklı işliyor. genelde biter bitmez normale dönersin.kızlar birşey sorucam adet döneminde şişiyoruz 1,5 kilo fazla çıkıyoruz vs. peki adet bitiminden kaç gün sonra normal kilomuz çıkıyor tartıda :85:
alohaaaaaaaaaa
aa burcu gelmiş, hoş gelmiş.kızlar nasılsınız? 4. olmuşsunuz bu hafta tebrik edeyim dedim. ayrıca takım üyelerinden moonros arkadaşım bireysel olarak birincilik kazanmış. senide tebrik ederim. maşallah. haftaya derece bekliyorum sizden. durun azcık motive edeyim sizi:
bu akşam bir tanıdığın oğlu evleniyor. eşimle düğüne gideceğiz. vücudumu saran bir elbise giyecem. zayıflayınca herşey üzerime çok güzel oturuyor. inanın çok mutluyum. dün aynada totomu inceledim. rejimden önce sıkınca yukarı doğru çıkıyor belim ile yukarı çıkan bölge arasında derin bir boşluk oluyordu. haketten iğrençmiş. eşim hani demişti ya sandalyeden taşıyorsun diye. anam doğruymuş. baktım o boşluk artık yok. yuvarlak bir geçiş var. ben o 6 kiloyu o taraftan verdim galiba. o kadar fazlalık nereye gitti anlamadım.
fabrikada şişman dediğim adam rejime başladı. arkadaşları "yemekte çıkan revaniden 3 dilim yedi, diyet yapmıyor" dedi. bende adamın iriliğini düşündüm. onlara diyet yapmasa 5 tane rahat yerdi, azaltmış dedim. adam gelince de aynı şeyi söyledi. evede de abur cuburu azaltmış. çaycıda 1 kiloyu devirdi. pantolonlarım bollaştı diyor.
Sen fotoğrafçıxın, kızların tiyatro bölümünde. Ne kadar hoş, sanat dolu bir aile. MaşallahVay be süpersin bende hedefi belirledim inşallah zayıflarım yine, buarada Fotoğrafçıyım ben. Malum koşturma sezonundayız şimdi, ama şin kötü yanı öğün atlamalar çok oluyor malesef.
Şİmdide çıkmam lazım kızlarımı konservatuara gidicekler . Tiyatro bölümündeler.
Şu keklerin kaynağına bi inebilsekSabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tavada yağsız, 3 dilim sucuk ile :78:
1 domates
1 bardak çay
Öğle
1 ince dilim kek :78:
1 sade soda
Şimdilik bu kadar..
ayyyyy şimdi bayılazaaaaimm moree(ben okurken rumlarla komsuyduk hep böyle konuşurlardı bayılazaaaimm ayyyyyyy diye ) şimdi bende açlıktan ve bu sıkıntılı havadaan bayılazaiiiiiim moree kimse yok galibaa bir sapsız damsız internet başında oturan ben miyim
1 günü serbest gün ilan etmek için kalan 6 günü kaçamaksız geçirmek lazım diye düşünüyorum.ama şimdi bence spor yapsan bile sadece yediklerini verirsin ve kilo veremezsin ama.yerinde sayarsın yani:)gerçi sana diyorumda bende bugün yedim biraz.baktım yemesemde veremiorum:)şaka bi yana.bugün bir öğrencimin sünneti vardı.2 dilim börek ama küçük,5 sarma birazda tavuklu pilav,ve 2 küçük dilim baklava yedim.... aboowwww yazınca farkettim neçok yemişim.arkasınada bir türk kahvesi orta şekerli ayy kendi kendime gülüyorum bugünü ben serbest gün ilan ediyorum artık.napimmm
4 kaşık pilav normal. Yanındaki ekmeği bir dahaki sefere yemezsen problem olmaz.akşam menümde
4 kaşık pilav
1 porsiyon tavuk sote
yarım dlm çaavdar ekm.
1 soda
maşallahgünü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.
Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm
200 gr yoğurt + yulaf kpeği
200 gr. yoğurt + bezelye
1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.
Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !
kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?
Dijitürk’de mi var canım?neyneyse
the good wife avukatlıkla ilgili süper davalar çözüyorlar
bazen suçluları savunup kazandıkları oluyor
pek anlatamadım izlemeye başlarsan bırakamassın
Tamam canım, bu haftaki listede izinli yazayım.bu gün çok yorucu bir gündü eşim ve arkadaşları bahçede mangal yaktılar.
kaptanım izinli yazman iyi olur ama sana tam bir tarih veremem bende bilmiyorum.
ama en fazla 2hafta diyelim benki o kadarda olmaz,inşallah senin için bir sıkıntı olmaz.
yarın oy kullandıktan sonra gideceğiz,kızla kendinize iyi bakın güzel kilolar verin.
kaptan ve yardımcısı sakın fazla kilo verip mezun olmayın,bir yerlere kaçmayın .
eline sağlık canım.elmaliturta 24
özlemtekin 16
moonros 10
ikbal05 9
sementa33 8
chika 6
neslivicdan 6
neyneyse 4
ferdici 4
sakaleynmaster 3
roseking35 3
file76 2
herşeyvataniçin 2
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
ipek61 0
malum hafta sonları çoğumuzun eşi evde oluyor yada iş güç o yüzden hafta sonlarını görmezden gelelim
ay ilahi demek hamilelik 3 aya inecekmiş:90: çok komik avatarlar buldum ortim ara ara değiştiririm bir tane var cem uzanın vaadleri diye altta yazıyor hamilelik 3 aya inecek diyekoptum ya bakın hamileler bugün seçim var hala ona göre birde aklıam gelen şehrazat 1 tl olucak
eşyalar da sana veda ediyor aygülcüm. önce tencere gitti, şimdi kurutma makinesikurutma makinem gider ayak bozulmuş yau.Anlamıyorum bu elektroniği.Gerçi 10 tl'ye denk geliyodu fiyatıçUcuz olunca bozuluyo demek ki
hoşgeldin melikecim.canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuusakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri
oo balomuz var. hadi bakalım inşallah güzel geçer.yarın mezunıyetım var.bugun ve yarın sabahtan halletmem gerek cok ısım var .kptanım ıkı gun aktıf olmayacağım bildiryim dedim.hepinizi optum.melikecim hosgledın bu arada ozlettın kendını :)
yaw sen ne kadar çok misafir ağırladın.dünden beri yine misafir yoğunluğum hat safhadaydı..:))
abiyeler öyle canım. ben geçen yıl 360'a almıştım. yalnız istanbulda hesaplı oluyor, benim görümcem 80 liraya falan gayet hoş fuşya bir abiye almıştı. ankara ve izmir pahalıdır.kızlar eve yeni geldim bütün gün gezdim durdum annem gelmedi kardeşimle gittik alışverişe hiç bişi alamadıknasıl fiyatlar öyle ya dümdüz elbise hiç bir özelliği yok taşı yok süsü yok 300 tl diyorlar benim beğendiklerimde 700-800 tl sinirimden oturup ağlıcaktım daha ayakkabı alıcam çanta alıcam iyice saçmaladılar neymiş yaz sezonuymuş düğün sezonu allah evlenenleri yardımcı olsun gerçekten
gayet güzel bir paylaşım, teşekkürler.>> Eliniz abur cubura değil, suya uzansın. İştahınızı yatıştırmanın eldeki en ucuz, en emniyetli yolu bu...
>> Dolapları boş tutun. Hem paradan hem de sizi caydıracak şeylerden tasarruf edersiniz. Etrafınızdaki yiyecek çeşitlerini azaltmanız, sizi gereksiz yere atıştırmaktan alıkoyacak.
>> İlham verici bir şeyler yapın. Kilo verdiğinizde giymekten büyük keyif alacağınız bir elbiseyi veya zayıf olduğunuz zamanda çekilen fotoğrafınızı mutfağınıza asarak kendinizi teşvik edebilirsiniz.
>> Baharatları dilediğiniz gibi kullanın. Araştırmalara göre, zencefil, kırmızıbiber, pul biber gibi baharatlar ve bunlarla yapılan soslar vücudunuzun yağ yakma kabiliyetini yüzde 25 oranında artırabilir.
>> Kilo vermek için uyuyun. Uykunuzu yeteri kadar almanız, daha fazla enerji elde etmek için yemek yemenizi engeller. Yapılan son bir araştırmaya göre, yeterince uyuyan bir kadının metabolizması yüzde 40 oranında artıyor.
>> Gece mutfak seferlerine bir son verin. Araştırmacılar karanlık odaların ve gecenin karanlığının bizi daha fazla yemeye sevk ettiğini belirtiyorlar. Yatağa bir saat erken girmeyi deneyin. Evinizde daha neşeli, parlak ışıklara yer verin, hem daha mutlu olacak hem de daha az atıştıracaksınız.
>> Kahvaltıyı kesinlikle ihmal etmeyin. Bu gün için gereken enerjiyi almanızı ve öğle yemeğinde kendinizi daha az aç hissetmenizi sağlar.
>> Doğru bir biçimde atıştırın. Sert bir şeker 20 kalori civarındadır, tüketme süresi 20 dakikaya çıkabilir. 400 kalori içeren bir dondurma külahı ise 10 dakikaya kalmadan midenizde olur.
>> İçinizden çılgınca yemek yemek geliyorsa, size kendinizi iyi hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenin etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirtiyorlar.
>> Yeşil çay için. İsviçre Üniversitesi’nde yürütülen bir araştırmanın sonuçlarına göre, yeşil çay içmek vücudun yaktığı kalori miktarını artırıyor. Günde üç fincan içmeye çalışın.
>> Yediğiniz şeye yoğunlaşın. Televizyon izlerken, birşeyler okurken, ders çalışırken ya da elektronik postalarınızı cevaplarken, yiyecekleri gözden uzak tutun.
>> Dışarı çıkın. Günde en az yirmi dakikayı dışarıda oturarak ya da yürüyerek geçirin. Güneş ışığı yeme istediğini kontrol etmenize yardımcı olur.
alıntı
bozma moralini, hemen alınmıyor o kadar. sen diyetine normal devam et canım.slm kızlar bugün sabah tartıda tam 600 gr eksik çıkmıştım:) çok sevinmiştim ama bugün pikniğe gittik ve sanırım eski haline geri dönmüştür tartı... aslında çok yemedim sadece tavuk yedim ama yinede içimde bir his 600 gr ı geri aldın diyo...
derya üçlemesi olmuş gerçekten, ama çok güzel menü.:13:sabah 2 ayısı kurusu
su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
az peynir
3 zeytin
3 dilim domates
1 dilim ekmek
öğle
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
akşam
3 adet haşlama tavuk burger
yoğurt
3 cin biber
ara
3 kaşık yoğurt 1.5 kaşık yulaf kepeği
3 litre su
spor yok.
anam listeye bak hep 3 3 3
:60: bu kadın milleti zaten 7 değil 70 epidural da denense çocuk sevdasından vazgeçmez:60: [/QUOTE .!.:evet öyle yaaa , ben seviyorum kalablık aileyi ne bilim güzel oluyor
benim 1 tane kardeşim var ama eşim 8 kardeşevet öyle yaaa , ben seviyorum kalablık aileyi ne bilim güzel oluyor
evet, elimizde epey bir rakam var.peki, kendine tartı aldığında ne zaman tartıldın? annende cuma akşam tartılmışsın. kendi tartınla ne zaman tartıldın canım? 100 rakamını almayacağımız kesin, çünkü o tartı fazla gösteriyor belli ki. yalnız annendeki dişital sonucunu mu alacağız yoksa sen tartı alana kadar kilo mu verdin?
Şu keklerin kaynağına bi inebilsek
cesaretine hayran kaldım valllaaaaaaa değil üç bir tane bile istemiyorum şu anda çok büyük sorumluluk yaa
Sen fotoğrafçıxın, kızların tiyatro bölümünde. Ne kadar hoş, sanat dolu bir aile. Maşallah
:
ay işte ben de o sihirli sözcüğü arıyorum, sabahtan beriKilo vermişim kız onu diyorum,
2 tartıyla da aynı yerde tartıldım aynı çıktı.. Yani başlangıç, 99.8 bu hafta da 98.8 olmuş oluyo
Çocukluğumla bi alakası var sanırım
Ya hep annemlere gidince yada o bana gelince oluyo bu kek yeme olayı.. Babam çok güzel kek yapar da
E ben gidiyorum diye yapıyo, yada annemle bana yolluyo, adam yapmış o kadar 1 dilim yememek olmaz
Allahımcanım evlimisin bilmiyorum , ama şunu söyliyebilirm ki bebek kadar keyifli birşey yok, Allah mutlu bir çift olan herkese nasip etsin ...
Haluk'un dediiği gibi 3.çocuk ustalık eseri
aa çok güzel, ne kadar heyecanlıdırlar şimdi. bir anne olarak da ne kadar hoş bir duygu çocuğunun ilk tiyatro oyununu izleyecek olmak:97:Teşekkürler , ALlah razı olsun amin inşallah. Kızlarımının bu hafta sonu gösterisi var çok heycanlıyım ilk tiyatro oyunları.
benim 1 tane kardeşim var ama eşim 8 kardeşşöyle bir bakıyorum gerçekten kalabalık olmak da çok güzel. tabi anne o çocukları büyütürken çok yıpranıyor. yalnız biz amerikada da çok kalabalık aileler gördük. 5 çocuk hatta daha fazlası falan. yani biraz istemekle, biraz da tabi ailenin maddi durumu vs ile de ilgili sanırım. ben kararsızım, bir yandan olsun istiyorum öte yandan şimdi biraz rahatladım. hiç bilmiyorum şu an.
hoşgeldin
evler de temizlenmiş paklanmış, ohh miss.
menü de güzel, afiyet olsun. çiğköfteye zaafımız var sanırım
çiğ köfteeeee
aa çok güzel, ne kadar heyecanlıdırlar şimdi. bir anne olarak da ne kadar hoş bir duygu çocuğunun ilk tiyatro oyununu izleyecek olmak:97:
ay işte ben de o sihirli sözcüğü arıyorum, sabahtan beriyazsana "kilo vermişim" diye gerine gerine. tamam, başlangıç kilon 99.8. bu hafta cumaya kadar biraz daha da gider. süpper olur.
ha yani çocukluğuna inmem lazımtamam buyrun eda hanım şöyle uzanın
sen biraz kilo verene kadar gelen kekleri ihale et eşine, aile dostlarına vs. sonra yine yersin. kekler kaçmaz ki.
Hemde nasıl evde bir telaş birde kimseye birşey demiyorlar oyunları süprizmiş, küçük kıZIM (6 yaşında) arada ağızından kaçırcak oluyor ablası (10 yaşında) hemen susturuyor.
evet canım, ankaradayım ben.
benim eşim asker değil. yalnız askerlik görevini yaptı geldi. 4 ay oluyor.
sevgilisi asker olan bir arkadaşımız vardı, belki odur bahsettiğin?
demek eski sevgilin askerdi, seni seni:) peki niye ex oldu, söyle bakalım?
bir de çocuk konusunu zamanla daha iyi anlarsın. büyük bir sorumluluk ama o kadar da büyük bir mutluluk. rabbim kimseyi çocuk diye aratmasın. çok büyük bir imtihan.
valla ben adet döneminde genelde kilo veriyorum. yani her bünyede farklı işliyor. genelde biter bitmez normale dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?