Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar birşey sorucam adet döneminde şişiyoruz 1,5 kilo fazla çıkıyoruz vs. peki adet bitiminden kaç gün sonra normal kilomuz çıkıyor tartıda :85:

benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyorneyse aramızda kalsın

Oflama yaw, bence de esinlikle galaya katıl. Hatıra bu neticede. Bir kere olur. Bence abartıyorsun. Ben 85 kiloyken abiye giydim, sen bu kiloyla haydi haydi giyersin.

kız çocukları farklı oluyor deryacım yaw. Ben de kız annelerinden hep böyle duyuyorum. Fazla uğraştırmadan hallediyorlar bu sorunu. İnşallah oğluşunda da rahat olursun.

Bulursun inşallah canım.
Korkma o kadar. Bence seveceğin bir kıyafet bulacaksın.

Bence gayet iyi fikir.
Bu arada ben de topukluyu ilk defa düğünümde giymiştim
2. defa da kaynımın düğününde geçen yıl

Bence de.
Benim de oğlum normal doğumla oldu. Ama suni sancı verdiler. Doğuma kadar çektim ama ne zaman bebk doğdu, çok rahat ettim. Oturdum yemeğimi yedim.

hayırlısı olsun canım. O an yaşanılan korkuyu hepimiz tattık. Benim oğlum erken doğumdu, doktorum da normal doğum uygun gördü. Ama o an bana hangidini istersin deseler aklıma hiçbir şey gelmezdi sanırım. Tek düşünebildiğin sağlıkla bebeğini kucağına almak oluyor.

Evet, sonuçta “değdi” diyebiliyorsan en güzeli.:97:

evet canım, ankaradayım ben.
benim eşim asker değil. yalnız askerlik görevini yaptı geldi. 4 ay oluyor.
sevgilisi asker olan bir arkadaşımız vardı, belki odur bahsettiğin?
demek eski sevgilin askerdi, seni seni:) peki niye ex oldu, söyle bakalım?
bir de çocuk konusunu zamanla daha iyi anlarsın. büyük bir sorumluluk ama o kadar da büyük bir mutluluk. rabbim kimseyi çocuk diye aratmasın. çok büyük bir imtihan.

kızlar birşey sorucam adet döneminde şişiyoruz 1,5 kilo fazla çıkıyoruz vs. peki adet bitiminden kaç gün sonra normal kilomuz çıkıyor tartıda :85:
valla ben adet döneminde genelde kilo veriyorum. yani her bünyede farklı işliyor. genelde biter bitmez normale dönersin.

aa burcu gelmiş, hoş gelmiş.
İşyerinin fit yaşam koçu olmuşsun canım
Ama güzel kilolar vermiş iş arkadaşların.
Sana da maşallah. Kendinle mutlusun ne kadar güzel.

Sen fotoğrafçıxın, kızların tiyatro bölümünde. Ne kadar hoş, sanat dolu bir aile. Maşallah

Sabah:

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tavada yağsız, 3 dilim sucuk ile :78:
1 domates
1 bardak çay

Öğle
1 ince dilim kek :78:
1 sade soda

Şimdilik bu kadar..
Şu keklerin kaynağına bi inebilsek

1 günü serbest gün ilan etmek için kalan 6 günü kaçamaksız geçirmek lazım diye düşünüyorum.

akşam menümde
4 kaşık pilav
1 porsiyon tavuk sote
yarım dlm çaavdar ekm.
1 soda
4 kaşık pilav normal. Yanındaki ekmeği bir dahaki sefere yemezsen problem olmaz.

maşallah

neyneyse
the good wife avukatlıkla ilgili süper davalar çözüyorlar

bazen suçluları savunup kazandıkları oluyor

pek anlatamadım izlemeye başlarsan bırakamassın
Dijitürk’de mi var canım?
Avukatlıkla ilgili damages vardı bir ara. Güzeldi ama 2. sezonunu izlemedim.

Tamam canım, bu haftaki listede izinli yazayım.

eline sağlık canım.

ay ilahi demek hamilelik 3 aya inecekmiş

kurutma makinem gider ayak bozulmuş yau.Anlamıyorum bu elektroniği.Gerçi 10 tl'ye denk geliyodu fiyatıçUcuz olunca bozuluyo demek ki
eşyalar da sana veda ediyor aygülcüm. önce tencere gitti, şimdi kurutma makinesi

hoşgeldin melikecim.
keşke kopmasan burdan bu kadar. diyetine o zaman devam ederdin belki.

yarın mezunıyetım var.bugun ve yarın sabahtan halletmem gerek cok ısım var .kptanım ıkı gun aktıf olmayacağım bildiryim dedim.hepinizi optum.melikecim hosgledın bu arada ozlettın kendını :)
oo balomuz var. hadi bakalım inşallah güzel geçer.

dünden beri yine misafir yoğunluğum hat safhadaydı..:))
yaw sen ne kadar çok misafir ağırladın.
benim de hiç canım çekmiyor. eşim dedi birilerini çağıralım diye, baktı ben gönülsüzüm. dışarda görüşelim o zaman dedi

abiyeler öyle canım. ben geçen yıl 360'a almıştım. yalnız istanbulda hesaplı oluyor, benim görümcem 80 liraya falan gayet hoş fuşya bir abiye almıştı. ankara ve izmir pahalıdır.
bir de bu internetteki sitelere bakıyor musun? bazen onlarda da markalı ürünler indirimli olabiliyor. hani mağazaya gidip denersin öyle bir şey denk gelse, ve egelip internetten de satın alırsın.

gayet güzel bir paylaşım, teşekkürler.
ben haftasonu kaçamak yapayım dedim dolapta bir şey bulamadım. hiç almamak en güzeli.
bir de su maddesine kesinlikle katılıyorum. elinizin altında su olsun sürekli.

bozma moralini, hemen alınmıyor o kadar. sen diyetine normal devam et canım.

derya üçlemesi olmuş gerçekten, ama çok güzel menü.:13:

Son düzenleme:
eveeet, geçmişi okudum bitti.
kaçamakları görmedim, duymadım, bilmiyorum.
yalnız şu noktadan sonra görürüm ona göre.
şimdi az biraz dışarı çıkarayım oğluşu, sonra gelirim inşallah.

Son düzenleme:
evet öyle yaaa , ben seviyorum kalablık aileyi ne bilim güzel oluyor
benim 1 tane kardeşim var ama eşim 8 kardeş şöyle bir bakıyorum gerçekten kalabalık olmak da çok güzel. tabi anne o çocukları büyütürken çok yıpranıyor. yalnız biz amerikada da çok kalabalık aileler gördük. 5 çocuk hatta daha fazlası falan. yani biraz istemekle, biraz da tabi ailenin maddi durumu vs ile de ilgili sanırım. ben kararsızım, bir yandan olsun istiyorum öte yandan şimdi biraz rahatladım. hiç bilmiyorum şu an.

Kilo vermişim kız onu diyorum,
2 tartıyla da aynı yerde tartıldım aynı çıktı.. Yani başlangıç, 99.8 bu hafta da 98.8 olmuş oluyo

Şu keklerin kaynağına bi inebilsek

Çocukluğumla bi alakası var sanırım
Ya hep annemlere gidince yada o bana gelince oluyo bu kek yeme olayı.. Babam çok güzel kek yapar da
E ben gidiyorum diye yapıyo, yada annemle bana yolluyo, adam yapmış o kadar 1 dilim yememek olmaz

cesaretine hayran kaldım valllaaaaaaa değil üç bir tane bile istemiyorum şu anda çok büyük sorumluluk yaa

canım evlimisin bilmiyorum , ama şunu söyliyebilirm ki bebek kadar keyifli birşey yok, Allah mutlu bir çift olan herkese nasip etsin ...
Haluk'un dediiği gibi 3.çocuk ustalık eseri

ay işte ben de o sihirli sözcüğü arıyorum, sabahtan beri yazsana "kilo vermişim" diye gerine gerine. tamam, başlangıç kilon 99.8. bu hafta cumaya kadar biraz daha da gider. süpper olur.
ha yani çocukluğuna inmem lazım tamam buyrun eda hanım şöyle uzanın
sen biraz kilo verene kadar gelen kekleri ihale et eşine, aile dostlarına vs. sonra yine yersin. kekler kaçmaz ki.

canım evlimisin bilmiyorum , ama şunu söyliyebilirm ki bebek kadar keyifli birşey yok, Allah mutlu bir çift olan herkese nasip etsin ...
Haluk'un dediiği gibi 3.çocuk ustalık eseri
Allahım

Kalablık çok güzel bencede , ama bence çooook uzun uzun düşünme olsun bitsin işte hele ki ilk bebek olucaksa, inan o pamuk eller kendine baktırıyor

aa çok güzel, ne kadar heyecanlıdırlar şimdi. bir anne olarak da ne kadar hoş bir duygu çocuğunun ilk tiyatro oyununu izleyecek olmak:97:

Hemde nasıl evde bir telaş birde kimseye birşey demiyorlar oyunları süprizmiş, küçük kıZIM (6 yaşında) arada ağızından kaçırcak oluyor ablası (10 yaşında) hemen susturuyor.

Evet, doğru diyosun..
Son 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum ya hani, bakıyorum da, önceden çöp kovası gibiymiş benim mide
İnşallah mum gibi eriycem mummmm...

Hemde nasıl evde bir telaş birde kimseye birşey demiyorlar oyunları süprizmiş, küçük kıZIM (6 yaşında) arada ağızından kaçırcak oluyor ablası (10 yaşında) hemen susturuyor.

Canım ya, ne tatlılar.. ne kadar da heyecanlılardır şimdi..

Kızlar ben çıkıyorum kızlarımın provası var oraya götürmem lazım , onları beklerken de yürüyüş yapıcam . hadi byeeeeee:80::80::80::80::80::80::80:

beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı eski sevgilisiylede aynı okuldaydık öğrenince bunun yediği haltları kızla anlaştım kız da bunu istemiyordu zaten bunu bir güzel işlettik oyuna getirdik sonra da postaladık öyle yani

evet yoklugunu da aratmasın isteyip de çocuk sahibi olamamak da çok kötü birşey :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…