Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ev kuşu olup çıktım.
Bildiğim full evdeyim ..
Yorgunluk atıyorum, kitap, film, internet modunda keyif ..
Gerekiyor arada böyle bana.

Selam kızlaaaarrrr..
Bugün doğru düzgün giremedim... Önce yediklerimi yazayım..

sabah:
2 adet yulaflı bisküvi,
1 domates
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz, 1/2 kk kaşar peynir
1 fincan kiraz saplı form çayı
(yazınca farkettim ne çok şey yemişim kahvaltıda )

Ara: 1 bardak vişne suyu

Öğle:
5-6 kaşık bulgur pilavı (çok çok çokkk az yağ ile yapmıştım)

Ara: 3 kayısı ve 2 kaşık yoğurtu rondodan geçirip yedim

Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir

Su içmeyi hep unuttum bugün
1-1,5 lt anca içmişimdir..
Şimdi alabildiğine içiyorum..

burasıda bunun için var zaten cnm ... irade konusunda inan bu forum acayip işe yarıyo...

Ben de onu diyecektim , çok kaçırmamışsındır umarım.
ay canım sorma kaynpederle kavga edecektik az daha ondan da ye bundan da ye sürekli beni didikledi... doydum dedikçe o kilo yapmaz bundan bişiy olmaz.... ama ben ne yaptım inat ettim yemedimmmm....
canım biz elimizden geleni yaparız... da inş senin kötü bi durum yoktur...

Bak benim sayemde sağlıklı yaşıyorsun de.

Geçmiş olsun umarım ters birşey çıkmamıştır tahlilllerde.

HAsta hasta sarma bile sarmış hatun hamarat.
canım yarın 3 te çıkıcak tahliller de dktr öylesine yaptı benim esas ölçtürmek istediğim demirdi....
canım kaptan paylaşım olmadan sedece kilo bildirimlerini kabul edemeyiz demiş... bide takımın oylamasından bahsetmiş ama eski bir masal sen daha tecrübelisin ne diyosun bu konuda.... kaptanda yok...
inş cnm yarın 3 te alıcam...saolasın...
çok isterim canım ben... sen bunları nerden biliyosun... yoksa burç olaylarını filan da biliyomusun tarihlerle ilgili...

bende senin gibi yapıyorum bazn sabah içmeyi unutunca gece yükleniyorum bu seferde 2 saatte bir uyanıyorum... kötü oluyor ya...

tebrik ederim gerçekten , bu menüyü görünce kızdım kendime , ben ne kadar fazla yiyormuşum yaa yarın yediklerimi paylaşırım, bu menüde bana kapak olsun bu arada metabolizma hızlandırıcı macun nedir ?

kızlar bugün gündüz pek giremedim ama neler kaynatmışsınız hepiciğini okudum..
benimde bugün kahvaltıya arkadşm geldi malum biriyle kahvaltı edince biras fazla kaçar... neyse menümü yazayım anlarsınız zaten:)
1 gevrek
5 zeytin
1 yumurta
1 domates
2 incecik dlm sucuk
3 dlm peynir

öğle
tavuk sote
2 çatal makarna

akşam

tavuklu mantarlı kumpir
(yarım porsiyon)

bütün gün metabolizma hızlandıran içeceğimden içtim... soğuk soğuk çok iyiydi bayıldım ben buna hep yapıcam ... zayıflatırmı bilmem ama elim dolaba gittikçe bi bardak koyup ondan içtim... bişiy yemekten iyidir...
sporda dışarda gezzdiklerim hariç koşu bandında 40 dk yürüyüş...

keşke hergünüm böyle bir menü ve sporla geçse...gerçekten harikasınız , tebriklerrrr

bende senin gibi yapıyorum bazn sabah içmeyi unutunca gece yükleniyorum bu seferde 2 saatte bir uyanıyorum... kötü oluyor ya...

Ben uyanamıyorum da işte, asıl o kötü oluyo
Sabah 6,5ta kocam kalkarken bi uyanıyorum patlamak üzereyim, yataktan zor doğrulup 3 metre yolu 5 dkk.da yürüyorum çokk fenaa çoookkk

kızzlar bende yatıyorm artık herkese iyi geceler... inş yarın güzel bildirimler olur, herkesin tartıda yüzü güler... iyi geceler tekrardan :79:

canım umarım kötü bir şey yoktur.. Allah yolunuzu açık etsin..
ama merak ettiğim bir şey var 20 gün takımdan ayrı kaldım pc'im olmadığı için. geri döndüğümde o haftaki kilo bildirim listesine katılamadım yani bildirimde bulundum fakat listeye dahil olmadım. bunu sana sormuştum kaptanım liste kalabalık haftaya dahil olursun demiştin.. ama şimdi bakıyodum geçmişe ben yokum listede.. acaba bende mi diskalifiye oldum ki anlamadım yada aceleyle yazdın da unuttun mu beni? ben yine yarın bildirimde bulunurum.. şimdi çıkmam lazım hayırlı geceler tekrardan.

Ben uyanamıyorum da işte, asıl o kötü oluyo
Sabah 6,5ta kocam kalkarken bi uyanıyorum patlamak üzereyim, yataktan zor doğrulup 3 metre yolu 5 dkk.da yürüyorum çokk fenaa çoookkk

anammm çok zor hakkatten...:96: sen suyu mecbur gündüz içicen...

biri düğün mü dedi ya ben ekimde kendi düğünümde nasıl olcam ??? yandım bennnn:78:

kızzlar bende yatıyorm artık herkese iyi geceler... inş yarın güzel bildirimler olur, herkesin tartıda yüzü güler... iyi geceler tekrardan :79:

Size de iyi geceler kızlaarrr..
Ufff uykum gelmiyo benim yaaa

cnm bana düşmez tabi ama takımdan bir kaç kişi son anda izne çıktı 2 kişinin diskalifiye olacağıda belli değildi... sanırım o yüzden sana dolu demiştir... bence nete girebilseydi bu şartlarda senide alırdı.... gibime geliyor.... yarın konuşuruz yine bi toplu...

biri düğün mü dedi ya ben ekimde kendi düğünümde nasıl olcam ??? yandım bennnn:78:
incecik olcan hatunum...
zaten kendi düğünü olupta zayıflamayanı görmedim... hem stres hem koşturmaca...
üüüüğğğğüüüüü sen bide rejim sporda yapıyon tamamdır o iş
Size de iyi geceler kızlaarrr.. Ufff uykum gelmiyo benim yaaa
ay deli uykum var yatamadım bende... bağımlı hale geldim galiba pcden kalkamıyom... bi daha deniyorum herkese iyi geceler... ( tabi gidebilirsem)

menüdeki kahvaltıyı görünce, kral gibi sabah kahvaltısı, prens gibi öğle yemeği, yoksul gibi akşam yemeği yiyiniz sözü geldi aklıma. ben de sabah kahvaltısına ağırlık veririm genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…