incecik olcan hatunum...
zaten kendi düğünü olupta zayıflamayanı görmedim... hem stres hem koşturmaca...
üüüüğğğğüüüüü sen bide rejim sporda yapıyon tamamdır o iş
incecik olcan hatunum...
zaten kendi düğünü olupta zayıflamayanı görmedim... hem stres hem koşturmaca...
üüüüğğğğüüüüü sen bide rejim sporda yapıyon tamamdır o iş
ay deli uykum var yatamadım bende... bağımlı hale geldim galiba pcden kalkamıyom... bi daha deniyorum herkese iyi geceler... ( tabi gidebilirsem)
menüdeki kahvaltıyı görünce, kral gibi sabah kahvaltısı, prens gibi öğle yemeği, yoksul gibi akşam yemeği yiyiniz sözü geldi aklıma. ben de sabah kahvaltısına ağırlık veririm genelde
Ayy kolay gelsin, spor yerine ama bunların hepsi sonuçta.arada herkese gerekior cnm.. haklısın...
bende çok yoruldum bugün. yarında ütü yapıcam bakalım yarında yorucu olucak benim için
canlarım ben çıkıyorum.. hayırlı geceler. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
burasıda bunun için var zaten cnm ... irade konusunda inan bu forum acayip işe yarıyo...
ay canım sorma kaynpederle kavga edecektik az daha ondan da ye bundan da ye sürekli beni didikledi... doydum dedikçe o kilo yapmaz bundan bişiy olmaz.... ama ben ne yaptım inat ettim yemedimmmm....
canım biz elimizden geleni yaparız... da inş senin kötü bi durum yoktur...
canım yarın 3 te çıkıcak tahliller de dktr öylesine yaptı benim esas ölçtürmek istediğim demirdi....
canım kaptan paylaşım olmadan sedece kilo bildirimlerini kabul edemeyiz demiş... bide takımın oylamasından bahsetmiş ama eski bir masal sen daha tecrübelisin ne diyosun bu konuda.... kaptanda yok...
inş cnm yarın 3 te alıcam...saolasın...
çok isterim canım ben... sen bunları nerden biliyosun... yoksa burç olaylarını filan da biliyomusun tarihlerle ilgili...
bende senin gibi yapıyorum bazn sabah içmeyi unutunca gece yükleniyorum bu seferde 2 saatte bir uyanıyorum... kötü oluyor ya...
tebrik ederim gerçekten , bu menüyü görünce kızdım kendime , ben ne kadar fazla yiyormuşum yaayarın yediklerimi paylaşırım, bu menüde bana kapak olsun bu arada metabolizma hızlandırıcı macun nedir ?
kızlar bugün gündüz pek giremedim ama neler kaynatmışsınız hepiciğini okudum..
benimde bugün kahvaltıya arkadşm geldi malum biriyle kahvaltı edince biras fazla kaçar... neyse menümü yazayım anlarsınız zaten:)
1 gevrek
5 zeytin
1 yumurta
1 domates
2 incecik dlm sucuk
3 dlm peynir
öğle
tavuk sote
2 çatal makarna
akşam
tavuklu mantarlı kumpir
(yarım porsiyon)
bütün gün metabolizma hızlandıran içeceğimden içtim... soğuk soğuk çok iyiydi bayıldım ben buna hep yapıcam ... zayıflatırmı bilmem ama elim dolaba gittikçe bi bardak koyup ondan içtim... bişiy yemekten iyidir...
sporda dışarda gezzdiklerim hariç koşu bandında 40 dk yürüyüş...
kızzlar bende yatıyorm artık herkese iyi geceler... inş yarın güzel bildirimler olur, herkesin tartıda yüzü güler... iyi geceler tekrardan :79:
biri düğün mü dediya ben ekimde kendi düğünümde nasıl olcam ??? yandım bennnn:78:
İyi gecelerrrherkese iyi geceler diliyorum kızlar, yarın görüşmek üzereeeeeeeee
günaydın..
bu hafta aktif olamdım..ama ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE SORUNLARIMIZI HALLETTİK..akşam oturup ne var n eyok konuştuk..10 yılın kriteri gibi bişey oldu..rabbim bir daha yaşatmaısn kaç gündür göz yaşlarım sel oldu aktı..
eşime dedim ne var ne yok ortaya dökülsün..ya düzelir ya biter dedim...neyse sonuç yola devam sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yuva içerisinde sevgii dolu bir ortam da yola devam dedik....Asıl üzüldüğüm sorun hep 3. şahıslar şükürki ikimiizn arasında aşılaması imkansız hiç bir sorun olmadı olmasında..çok zorişin özü konuşmak konuşmak konuşmak diyorum..şimidİ listemize bir bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?