Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeme deyince ben onu da yanlış anlayıp yemiyorum hiç ki

sevgilin gelince tutamıcaz seni cnm.. sen bol bol o zamana hazırlan at kiloları filn fit bir vücutla en güzel elbiselerinle oonunla gezdiğini düşün bol bol...

Artık çok az kaldı diye mi bilmiyorum ama son sabrın tükenti.
Sürekli tartışıp duruyoruz.
1 hafta geçmeyecekmiş gibi hissediyorum.

Selamlar,yolculuk devam ediyor
liste ile ilgili olarak:
Kedican, Sen hedef kilonu belirtmemissin. Ayrica kurallari okuduguna dair teyit it de almamisizt

selam kızlar bugun acıl ıslerım vardı onları hallettım kusura bakmayın lutfen

sabah menum:
ıncecık bı tost yagsız
bır domates
beyaz peynır
cok acık cay

ara: bı seftlı

oglen birsey yıyemedım

sımdı aksam yemegım:
1tabak kısır
bolca su
kucuck bı tavuk gogsu(1kasık kadar)

Selam kizlar.. Bugun bizde misafir vardi o yuzden ugrayamadim, ve misafir olunca haliyle biraz kacirdim

kahvalti yapmadim

ogle: (yazmak istemiyoruum )
5 yk makarna salatasi
2 tane kucuk kuru dolma
1 dilim kek
2 kurabiye

aksam
daha bir sey yemedim, yemeyi de dusunmuyorum ama gece cok acikirsam salatalik yiyebilirim.. Gece belki babamla yuruyuse de giderim.. Hatami telafi etmem laziimm

Bence de burada telefilik şeyler var.
Akşamı hafif geçirir yürüyüşünü de yaparsan halledilir.

canım hep kuru seyler yıyorsun dıkkat et lutfen...tatlıdan da uzak dur.mesela kekd yıyınce kurabıye yeme.hadı yedın 2 tane ne dıye:))))

Yeme deyince ben onu da yanlış anlayıp yemiyorum hiç ki

karpuz yada salatalık domates tercih edebilirsin tabi ekmeksiz.. yeterince tüketmişsin çünkü (makarna,kek,kurabiye,pirinç)
akşamda güzel bi yürüş bol su tükettin mi tamamdır..

canım hep kuru seyler yıyorsun dıkkat et lutfen...tatlıdan da uzak dur.mesela kekd yıyınce kurabıye yeme.hadı yedın 2 tane ne dıye:))))

iste tutamadim kendimi sulu yemek yoktu ondan hep kuru oldu bugun.. Bu arada misafir sezonunu yeni actik beni daha zor gunler bekliyor

Selamlar,yolculuk devam ediyor
liste ile ilgili olarak:
Kedican, Sen hedef kilonu belirtmemissin. Ayrica kurallari okuduguna dair teyit it de almamisizt

of bazen gerçekten çok şuursuz olabiliyorum!, çok pardon! :122:

kuralları okudum tabiki, kabul de ediyorum, son kararım.

hedef kilo: 65

çok heycanlandım şimdi :18:

heheheh kalbımız aynıymıs canım:))
sen yarısmaya nerden katılıosunpP

canım aslen bingöl'lüyüm.. doğma büyüme istanbul. 3 senedir bingöle geldik eşimin tayini çıktı.. burda yaşıyoruz şuan..
sen?

kızın ustunede cok gıttık yaa
sankı bız hıcyapmıosPppP

aynen ama ben bu ara kendimi aştım menülerimi takip ediyorsan zararlı tek şey çikolata :)) ama onu da gıdım gıdım yiyorum

ben aslen trabzonluyum...6yasından berı burdayım ıstanbulda yanı.su an 28yasındayım

cıkolataya bende hayır dıyemıorum napsakkı

ya ben de düşündüm ki yoğurtla birlikte mi içti o ayranı diyee 1 saat arayla iyi olmuş tabi. tarifleri denerken bize de anlat ama.biz de deneyelim olmaz mı
3 hafta süren varsa oooooo 60 kesin olursun hatta 50lili sayılara da geçersin canım

ben aslen trabzonluyum...6yasından berı burdayım ıstanbulda yanı.su an 28yasındayım

cıkolataya bende hayır dıyemıorum napsakkı

benimde ablamın eşin trabzonlu saf laz arsinli :)

bende 26 yaşındayım grafiker + webmaster'ım.. 1 çocuk annesi 6 yıllık evliyim..

orti olsak ya benim bi ortim vardı en son ortalıktan kayboldu haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…