Ohh ya ne güzel ..
Ben de şöyle keyifli keyifli dolaşmak istiyorum
canım ben aslında webmaster'ım.. (web siteleri hazırlıyorum, yada özel istekleri çiziyorum (logo,karvizit, özel şablonlar vs.. )
Dün eski bri müşteri aradı sohbet portalı kuracakmış, özel çizim web sitesi istedi. Photoshop'ta onu çiziyorum şuan.. akşama örneği bitirmem lazım.. (reklam ajansındaydım oğlandan dolayı işi bırakmak zorunda kaldım.. net üzerinden müşterilerim sabit. sürekli çalıştığım insanlar var)
utanma kızzyok yemek yeme ye de az ye
Yeme deyince ben onu da yanlış anlayıp yemiyorum hiç ki
sevgilin gelince tutamıcaz seni cnm.. sen bol bol o zamana hazırlan at kiloları filn fit bir vücutla en güzel elbiselerinle oonunla gezdiğini düşün bol bol...
Selamlar,yolculuk devam ediyor
liste ile ilgili olarak:
Kedican, Sen hedef kilonu belirtmemissin. Ayrica kurallari okuduguna dair teyit it de almamisizt
Selam kizlar.. Bugun bizde misafir vardi o yuzden ugrayamadim, ve misafir olunca haliyle biraz kacirdim
kahvalti yapmadim
ogle: (yazmak istemiyoruum)
5 yk makarna salatasi
2 tane kucuk kuru dolma
1 dilim kek
2 kurabiye
aksam
daha bir sey yemedim, yemeyi de dusunmuyorum ama gece cok acikirsam salatalik yiyebilirim.. Gece belki babamla yuruyuse de giderim.. Hatami telafi etmem laziimm
Selam kizlar.. Bugun bizde misafir vardi o yuzden ugrayamadim, ve misafir olunca haliyle biraz kacirdim
kahvalti yapmadim
5 yk makarna salatasi
2 tane kucuk kuru dolma
1 dilim kek
2 kurabiye
aksam
daha bir sey yemedim, yemeyi de dusunmuyorum ama gece cok acikirsam salatalik yiyebilirim.. Gece belki babamla yuruyuse de giderim.. Hatami telafi etmem laziimm
Yeme deyince ben onu da yanlış anlayıp yemiyorum hiç ki
kahvalti yapmadim
5 yk makarna salatasi
2 tane kucuk kuru dolma
1 dilim kek
2 kurabiye
aksam
canım hep kuru seyler yıyorsun dıkkat et lutfen...tatlıdan da uzak dur.mesela kekd yıyınce kurabıye yeme.hadı yedın 2 tane ne dıye:))))
bak bak bakkkkk kek yemiş.. yetmemiş kalkmış bide kurabiye yemiş.. hadi şeytana uydun yedin neden iki tane yiyosunyorumlarımız aynı
canım hep kuru seyler yıyorsun dıkkat et lutfen...tatlıdan da uzak dur.mesela kekd yıyınce kurabıye yeme.hadı yedın 2 tane ne dıye:))))
Selamlar,yolculuk devam ediyor
liste ile ilgili olarak:
Kedican, Sen hedef kilonu belirtmemissin. Ayrica kurallari okuduguna dair teyit it de almamisizt
heheheh kalbımız aynıymıs canım:))
sen yarısmaya nerden katılıosunpP
kızın ustunede cok gıttık yaa
sankı bız hıcyapmıosPppP
canım aslen bingöl'lüyüm.. doğma büyüme istanbul. 3 senedir bingöle geldik eşimin tayini çıktı.. burda yaşıyoruz şuan..
sen?
aynen ama ben bu ara kendimi aştım menülerimi takip ediyorsan zararlı tek şey çikolata :)) ama onu da gıdım gıdım yiyorum
ayy bakalım çok merak ediyom cuma günü kaç olcamıı 1 kase yoğurdu yedim 1 saat sonrada 1bardak ayran içtimmdukan diyeti sitesinde tarifler var atak günlerim bitsin onlara da başlimmm önümde 3 hafta var bu süreçte 60 olabilecekmiyim bakalımmmm
hoşgeldin cnm nbr nasılsın yürüyüş cüpperryeşilçayda metabolizmanı hızlandırır yürüyüşle iyi olmuşşş
ben aslen trabzonluyum...6yasından berı burdayım ıstanbulda yanı.su an 28yasındayım
cıkolataya bende hayır dıyemıorum napsakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?