hmmm bak bu iyiymiş! metabolizma için mi?
ben de merak ediyorum bunu, eve dönünce deneyeceğim, tadı nasıl birşey acaba
yeşil çayı zor içiyorum bunu içebilirmiyim acaba
slm kızlar bu sabah 7 de evden çıktım şimdi girdim... acayip yoruldum... yarın da pazartesiye hazırlık yapıcam çanta hazırlama v.s...
kızlar yaaa ben bi hafta özlücem valla sizi..... bugün bile özlediğim hissttim.... izinli olma psikolojisi bi acayipmiş...
maşallah maşallah
ya ben bunları yapsam ayağa kalkamam, maşallah gerçekten, çoook tebrik ederimmm
bu şekilde yersen zaten kilo veremezsin canım eğer bütün hafta bu kadarcık yiyorsan vücut kendi yağını depolamaya baslar dolayısıyla kilo veremezsin aldıgını yakmaz depolar kendini korumak için bence hemen 6 öğün sistemine geç bende mesela öğlen yemeginden sonra 2 şer 3 çer saat arayla hep ya meyva ya da kuru kayısı fındık vs vs şeyler yerim dene bence toplamda aldıgın kalori çok olmaz hem de vücudun aç kalmaz
gunaydin canim bende burdayimgünaydın kızlarrrr yine kimse yok
gunaydingünaydın cnmmm ben burdayım......
kızlar az önce oteli aradık otelde kablosuz internet varmış ara ara gelebilicem yani:) bu arada en son mesaj sayımlarını ben yaptım ayın 6 sı ve 7siydi.... benden sonra yapılmadı sanırım kaptan bi kaç güne gelicek atlamasak iyi olur listeye girme durumu olan arkadaşlar var onlar açısından mesaj sayımları önemli..... bilgilerinize...
evet canim nasilsa kilo vermem duraklama donemine girecek. simdi spor fazla yapmiyorum.en mantıklısı genelde öyle yaparlar zaten işe yarıyor demek kiiiii..
gunaydin canim bende burdayim
gunaydin
canim harikasin tatilde bile bizi yalniz birakmiyorsun
merhaba fıstıklar kilolar güzel güzel gitmiştir umarım ben yoken
kaptanda tatilde heralde yarınki mesaj sayımını alabilirim özlem listeyi kaydırmaya gerek yok
canım listeye göre 11-12sini ben sayacakmışım saymiyim mi?:44:
yok canım sen say listeyi bozmayalım
ihtiyaç olduğunda ben sayarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?