Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımm hoş gittin evine!
kelebek görünümlü tavşan çok iyiymiş!
tatilde hele otelde falan kalıp kilo almayan yoktur herhalde zaten, boşver. sen verirsin hepsini hemencecik...

teşekkürler neyneyse umarım beraber iyi vakit geçiririz.iyi geceler kızlarrr

günaydın kızlar....
annemlerre kahvaltıya gidiyoruz.... çiçoyu (kendisi kuşum olur) onlara bırakmıştık hem onu alıcaz hemde zaten evde dolap bomboş kahvaltılık bile bişiy yok bozulmasın diye hepsini tüketmiştik giderken yada dağıtmıştık...
gelince görüşürük kızlar herkese güzel az kalorili hafta sonları olsun....

gunaydin fistiklar
dun gece giremedim
once dunku menumu paylasayim..
sabah :(keramet sabah kahvalti yapmaktaymis cok gec anladim. dun yatana kadar yedim.doyamadim bir turlu)
ogle :6 y.k bulgur pilav yaninda haslanmis tavuk:82:
ara :4 tane badem..
aksam :1 haslanmis yumurta, domates,biber, maydonoz...
sonrasinda 3 kasik makarna,yine biraz tavukve hatirlamadigim bir iki iviz zivir bir seyler yedim
biliyorum sucluyum sporda cezama raziyim esefle kiniyorum kendimi

yok canim hic"de fazla yememisin. hem sporda yapmisin ben yediklerimi hic soylemeyim iyisimi

bravo sana arkadasim azmin zaferi
heheh bende kucucuk salonumun ortasina cok kaliteli bir spor aleti koydum o bana ben ona bakisip duruyoz iste
saol canum ahahaha çok feci kopya çektim hayatımda ilk defa kopya çektim ama iyi çektim hee sonucumu merank ediyorum valla
valla bilmem bu sirrin aramizda kalmasi icin birseyler yapmalisin
ya zaten sorun orda son kalan 6kg o kadar kolay birakmiycak beni. spora yuklenmekten baska caresi yok biliyorumda bir baslayabilsem
ip atlamak iyidir en iyi sporlardan biridir tabi altta komşun yoksa rahatça tepinebilirsin
kizlar bir fikrim varipi balkonda atlasaniz
tsk canim benim.. ins bugunde evdeyim. rekorumu egale edebilirim yani..

aaaa hakikaten iyi fikir o kadar yanicak kadar sicak gorursem deniycem burasi serin bayag

herrrrkese günaydın fıstıklarımm sonunda geçmişi okudummm
evinee hoşgeldin cnmm tekrarrr aldığın kilonun 1-2si sudur onu kolay verirsin cnm sonra kaldığımız yerden devam eniştemizeee gelinceee oda bi komik haaa gülsek mi sinirlensek mi sen verince o kilocuklarıııı hönk diye kalcakkkkk hıhh onaaa dimiii guzumm
menün güzel tatlım okadarda abartılcak bişi yokta kahvaltı şart yaniii :)yoğurtlan falan sonra insan kurt gibi acıkıyoooo çok yiyo farkına varmadann
saol canum ahahaha çok feci kopya çektim hayatımda ilk defa kopya çektim ama iyi çektim hee sonucumu merank ediyorum valla
vayyyy turtama bakkk hahahhaha kesin 100alman lazım aşağısı olursa ayıp olurrr
ayyy aynı benim hesap gibiiii 16 kiloyu verdimmm verdimmm eee şimdi kaldı 4 kiloo gitmiyo 1 al 2ver 2 al 1 verrr
maşallahhhhhh cnm güzel bi menüü
canlarum ben kaçar daha yıkancam da yatcamda sabah işe kalkcamda amaaaaaaaaaaan yaww sanki dünyayı ben kurtaracam uleeeeeeeynn hadii herkese iyi geceler

emeğine sağlıkk cnmmmm

günaydın fıstığım yaa işte sabah kahvaltısı böle bişiiii

günaydın hanımlar

hafta sonu yanlızız olğlumla ama yarın yatılı misafirlerim gelebilir belimde ağrıyor nasıl ağırlıyacağım bilmem

dünkü menüm

sabah yok öğlen yok

akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 dilim ekmek beyaz
domates biber
2 top dondurma
2 bardak çay

herkese günaydın

günaydın hanımlar

hafta sonu yanlızız olğlumla ama yarın yatılı misafirlerim gelebilir belimde ağrıyor nasıl ağırlıyacağım bilmem

günaydınn kızlaar!

gece kkforum'u kapatıp uyuyup, sabah gözümü açıp gene foruma gelince kendimi hiç uyumamış gibi hissettim!

neslicim hasta insanın kusuruna bakılmaz iki çubuk kraker bir püskevit yeter bence, hasta hasta bir de hazırlık mı yapıcaksın? daha neler?!

ah evet kahvaltı çok önemli canım ve en özgürce yiyebildiğimiz öğün... tabi abartmadan.
kendini kınama tabi ki, böylece bir daha kahvaltıyı atladığında neler olacağını öğrenmiş oldun.
her şerde bir hayır vardır di mi, bu da senin hayrına oldu, hadi iyisin gene

bu sırada akşam yemeğinde bi nevi kahvaltı yapmışsın zaten, bak kaçış yok kahvaltıdan...

Son düzenleme:
kizlar bir fikrim varipi balkonda atlasaniz

sonra da balkondan aşağı düşelim
komşular da çekirdek alıp izlesin bizim göbek popo göğüsler hoplarken
ilahi serenacım güldürdün beni sabah sabah

aaaa hakikaten iyi fikir o kadar yanicak kadar sicak gorursem deniycem burasi serin bayag

bizi çatlatıyorsun di mi şimdi
şu an serin bi yerde olabilmek için neler vermezdim!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…