slm kızlar... şu anda eve dönüş yolundayım otobüsün kablosuz internetinden giriyorum... otelin neti 2 gündür arızalıydı giremedim hiç.....
bu arada kilo verenleri tebrik ederim......
evimi çooookkkkk özledim yaaa.... gidince ilk iş tartılcam kaç kilo aldım çok merak ediyorum.....
kızlar çok şükür evimdeyim.... insanın evi gibisi yokmuş gerçekten tatil bile olsa insan evini özlüyor ya.....
bu arada tartıldım 76.5eşimin dediği çıktı kelebek görünümlü tavşan geri gidicek galiba
ama bide sabah aç karnına tartılmak lazım... jet hızıyla rejime girmem gerek...yoksa halim harap... eşim iyice kafaya almaya başladı beni.... turistin biri bişiy diyo bana... ne dedi diyorum.... kilo almışsın çok dedi diyo.... fena yapıcam sonunda....
Herkese iyi geceleerr:))
hoşgeldiniz kızlar.
kendinizi kısaca tanıtarak başlayabilirsiniz. ben kuralları ekliyorum:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
yok canim hic"de fazla yememisin. hem sporda yapmisinbugünkü menü
evden çıkmadan 1 erik 1 kayısı
sabah 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin 1 bardak süt
ara form çay 1 galete
öğlen 6 yk makarna 1kk peynir 1yk bARBUNya yemeği ( tadımlık)
ara form çay 1 galete 1 salatalık 1 kayısı
akşam eve gelince 4 dilim karpuz 1kk peynir
spor sonrası 1 ç.bardağı süt
30dk koşu bandında yürüyüş+15 dk bisiklet
3lt su
çokmu yemişim bugün yaa
kızlar çok şükür evimdeyim.... insanın evi gibisi yokmuş gerçekten tatil bile olsa insan evini özlüyor ya.....
bu arada tartıldım 76.5eşimin dediği çıktı kelebek görünümlü tavşan geri gidicek galiba
ama bide sabah aç karnına tartılmak lazım... jet hızıyla rejime girmem gerek...yoksa halim harap... eşim iyice kafaya almaya başladı beni.... turistin biri bişiy diyo bana... ne dedi diyorum.... kilo almışsın çok dedi diyo.... fena yapıcam sonunda....
selam kızlar!
ne zamandır çıkıp alışveriş yapmıyordum. bugün çıktım...
bol bol yürüyüş de yapmış oldum. ve denediğim ilk elbise üzerime cuk diye oturunca nasıl mutlu oldum anlatamam!
çok acıktım yalnız, şimdi azcık fırında kabak yicem. geç oldu, ağır bişey yemek istemiyorum...
sonra da gelip 12 temmuz mesajlarını sayıcam, biliyorum çok geciktirdim.
öptüm şimdilik!
heheh bende kucucuk salonumun ortasina cok kaliteli bir spor aleti koydum o bana ben ona bakisip duruyoz isteselam kizlar
ben bugun ip atlama isine baslicam ama aksam yemegimi biraz once yedim biraz karnim insin baslarim atlama ipini 0.30 p ye aldimindirim varmis haha hem de oyle guzel biseydi boyle iyi kalite bisi (sen atla da kalitesini birak dediginizi duyar gibiyim)
menumu yaziyim ama utandim valla sizin menuleri okuyunca benimkisi fazla mi nee? bakiyorum azicik bisi yiyorsunuz boyle kilo veremez miyim?
inanilmaz metro bekledigim otobus bekledigim icin eve anormal gec kaldim omrum yollarda gecti bugun resmen...
o yuzden menum su olabildi:
ogle yemegimi yiyemedim malsefaksamla birlikte yedim gibi bisi oldu ki bu iyi bisi diil
sabah: yogurt (kucuk bir kase yagsiz.) greyfurt
aksam: mercimek yemegi 4 kasik (ama kendim yaptim tencerenin tamamini icin 1 yemek kasigi yag koymustum) peynirli salata
tartilamadim bi de tartim yok sanirim yarin filan tartilirim bi arkadasimda (kimsede de tarti yok bi de sabah ac karinla tartilmak lazim vs vs ondan tartilamadim aslinda..)
neyse raporlarim devam edecek. birazdan ip atlicam bakalim :)
sevgiler herkese
valla bilmem bu sirrin aramizda kalmasi icin birseyler yapmalisinsaol canum ahahaha çok feci kopya çektim hayatımda ilk defa kopya çektim ama iyi çektim hee sonucumu merank ediyorum valla
ya zaten sorun orda son kalan 6kg o kadar kolay birakmiycak beni. spora yuklenmekten baska caresi yok biliyorumda bir baslayabilsemcanım aslında verilir verilmesinede senin çok fazla bir kilon yok ondan veremeyebilirsinde çünkü malum 20 30 kilo giderde son 5 6 kilo gitmez ya bir türlü o hesap :s ama bol bol spor yap şki katına çıkart sporunu mutlaka incelme olur
ip atlamak iyidir en iyi sporlardan biridir tabi altta komşun yoksa rahatça tepinebilirsin
sellam kızlar!
işte merakla beklenen 12 temmuz mesaj sayımları! dımdımdımdımdımdım....
serena- : 9
kedican : 9
drygrp : 8
_ferdici_ : 7
elmaliturta : 7
Elisya : 6
hamutran : 6
neslivicdan : 5
HerseyVatanIcin : 2
chika : 1 :2:
ozlemmtekinn : 1 :2:
bir bakın lütfen bir yanlışlık olmasın...
Bence eğer soğuk su falan kesmiyosa, ice tea yeşil iyi bi seçenek, ben çok severim ve acayip serinletiyo.
Bide ben bi ara salatalıklı suya dadanmıştım, bi sürahinin içine doğruyodum küçük bi salatalık, biraz bekletip içiyodum onu sonra bardak bardak, çok serinletiyodu beni..
evinee hoşgeldin cnmm tekrarrr aldığın kilonun 1-2si sudur onu kolay verirsin cnm sonra kaldığımız yerden devamkızlar çok şükür evimdeyim.... insanın evi gibisi yokmuş gerçekten tatil bile olsa insan evini özlüyor ya.....
menün güzel tatlım okadarda abartılcak bişi yokta kahvaltı şart yaniii :)yoğurtlan falan sonra insan kurt gibi acıkıyoooo çok yiyo farkına varmadannselam kizlar
ben bugun ip atlama isine baslicam ama aksam yemegimi biraz once yedim biraz karnim insin baslarim atlama ipini 0.30 p ye aldimindirim varmis haha hem de oyle guzel biseydi boyle iyi kalite bisi (sen atla da kalitesini birak dediginizi duyar gibiyim)
menumu yaziyim ama utandim valla sizin menuleri okuyunca benimkisi fazla mi nee? bakiyorum azicik bisi yiyorsunuz boyle kilo veremez miyim?
inanilmaz metro bekledigim otobus bekledigim icin eve anormal gec kaldim omrum yollarda gecti bugun resmen...
o yuzden menum su olabildi:
ogle yemegimi yiyemedim malsefaksamla birlikte yedim gibi bisi oldu ki bu iyi bisi diil
sabah: yogurt (kucuk bir kase yagsiz.) greyfurt
aksam: mercimek yemegi 4 kasik (ama kendim yaptim tencerenin tamamini icin 1 yemek kasigi yag koymustum) peynirli salata
tartilamadim bi de tartim yok sanirim yarin filan tartilirim bi arkadasimda (kimsede de tarti yok bi de sabah ac karinla tartilmak lazim vs vs ondan tartilamadim aslinda..)
neyse raporlarim devam edecek. birazdan ip atlicam bakalim :)
sevgiler herkese
vayyyy turtama bakkk hahahhaha kesin 100alman lazım aşağısı olursa ayıp olurrrsaol canum ahahaha çok feci kopya çektim hayatımda ilk defa kopya çektim ama iyi çektim hee sonucumu merank ediyorum valla
ayyy aynı benim hesap gibiiii 16 kiloyu verdimmm verdimmm eee şimdi kaldı 4 kiloo gitmiyo 1 al 2ver 2 al 1 verrrcanım aslında verilir verilmesinede senin çok fazla bir kilon yok ondan veremeyebilirsinde çünkü malum 20 30 kilo giderde son 5 6 kilo gitmez ya bir türlü o hesap :s ama bol bol spor yap şki katına çıkart sporunu mutlaka incelme olur
maşallahhhhhh cnm güzel bi menüüayyyyyyyyyyyy şimdi bayılazaimmmmm kızlar ya bu nası bir sıcak oturdugum yerde sauna da gibi terliyorum nefret ettim yazdan bu sıcaklar yüzünden
benim de bugün kü menüm şöylee : sabahın körüüüünde (karga bile uyanmadan kalktıgım içüün) 1 kayısı
kahvaltı : kepekli sandviçe yagsız kaşarlı tost
öğlen : çok az tavuk dönerli salata+ 1 kase mercimek çorbası
ara : yarım bardak ayran + 1 kuru kayısı
akşam : 3 kaşık pilav + 4 adet sarma + az yogurt + 1 dene köfte + salataacaip karışık bir akşam yemegi oldu ama iyi geldi yemeyeydim yollarda açlıktan ölecektim
ara : karpuz + yeşil çay
spor olarak da : minder hareketleri + mekik + sopa + dumbell
yarım saat yürüyüş
canlarum ben kaçar daha yıkancam da yatcamda sabah işe kalkcamda amaaaaaaaaaaan yaww sanki dünyayı ben kurtaracam uleeeeeeeynn hadii herkese iyi geceler
emeğine sağlıkk cnmmmmsellam kızlar!
işte merakla beklenen 12 temmuz mesaj sayımları! dımdımdımdımdımdım....
serena- : 9
kedican : 9
drygrp : 8
_ferdici_ : 7
elmaliturta : 7
Elisya : 6
hamutran : 6
neslivicdan : 5
HerseyVatanIcin : 2
chika : 1 :2:
ozlemmtekinn : 1 :2:
bir bakın lütfen bir yanlışlık olmasın...
gunaydin fistiklar
dun gece giremedim
once dunku menumu paylasayim..
sabah :(keramet sabah kahvalti yapmaktaymis cok gec anladim. dun yatana kadar yedim. doyamadim bir turlu )
ogle :6 y.k bulgur pilav yaninda haslanmis tavuk:82:
ara :4 tane badem..
aksam :1 haslanmis yumurta, domates,biber, maydonoz...
sonrasinda 3 kasik makarna,yine biraz tavukve hatirlamadigim bir iki iviz zivir bir seyler yedim
biliyorum sucluyum spordacezama raziyim esefle kiniyorum kendimi
herkese günaydın
herkese günaydın
günaydın hanımlar
hafta sonu yanlızız olğlumla ama yarın yatılı misafirlerim gelebilir belimde ağrıyor nasıl ağırlıyacağım bilmem
gunaydin fistiklar
dun gece giremedim
once dunku menumu paylasayim..
sabah :(keramet sabah kahvalti yapmaktaymis cok gec anladim. dun yatana kadar yedim. doyamadim bir turlu )
ogle :6 y.k bulgur pilav yaninda haslanmis tavuk:82:
ara :4 tane badem..
aksam :1 haslanmis yumurta, domates,biber, maydonoz...
sonrasinda 3 kasik makarna,yine biraz tavukve hatirlamadigim bir iki iviz zivir bir seyler yedim
biliyorum sucluyum spordacezama raziyim esefle kiniyorum kendimi
günaydın canım evlilik hazırlığına başladınmı çeyiz filan tamammı
kizlar bir fikrim var ipi balkonda atlasaniz
aaaa hakikaten iyi fikir o kadar yanicak kadar sicak gorursemdeniycem burasi serin bayag
günaydınlarr kızlar:79:
yok malesef daha başlayamadım, haftaya memlekete gidiyorum. herkes diyor zaten gelince çoooook işin olacak.gözümü korkutuyolar yaa
bi gideyim de bakalım neler olacak :44:
sonra da balkondan aşağı düşelim
komşular da çekirdek alıp izlesin bizim göbek popo göğüsler hoplarken
ilahi serenacım güldürdün beni sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?