Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ba ba ba "pişman olamıyormuş"
ödüllere geçmek için erken değil mi?

yaa napiyim bugün herkes "sen kilo mu verdin? yok yok vermişsin" diyince dayanamadım napiyim... hatta önce starbucks'a girmiştik, sonra benim orda canım hiçbişey istemeyince hadi dedik...

yokyok daha bi 5 kilo, yok 3 kilo daha gidene kadar ödül mödül yok, söz!

o avatarındaki resim nedir peki ?
Yok bak gözümüz üstünde.
Ama çaktırma kaçamağı güzel birşeyle yapmışsın.

o avatarındaki resim nedir peki ?
Yok bak gözümüz üstünde.
Ama çaktırma kaçamağı güzel birşeyle yapmışsın.

bundan sonra hedef macaron. gözümün önünde olsun beni tetiklesin diye.

aslında biliyo musunuz, eskiden sevdiğim çoğu şeyi yiyesim gelmiyor.
böyle açken özellikle, canım birden bişey istiyo mesela, ne biliyim aklıma gelmiyo şimdi. "amaaan" diyorum, "bu güne kadar çok yedim nasılsa"
çok şey için böyle nefsimi köreltiyorum, iyi oluyor.
gerçekten de çok enteresan bişeyle karşılaşmadıkça sadece doymak için yiyorum artık.
tatlı mesela eskiden çok severdim artık hiç tatlı yemiyorum. macaron, dondurma ve bazen çikolata dışında.

Hızlanıcaz mecburrrr :118:

Evet fiyatlar kötü ama iş zevkli gerçekten beaaa

bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)

İnşallah olumlu cevap alırsın canım..

Benim için söyledikleri iş daha bi 2-3 ay sonra falan olucak kısmetse, inşallah biraz veririm o zamana kadar da bari, en azından bi 44-42 falan oliyim,öyle çok göze batmaz

tekrar merhaba
bugün sabah ki yorgunluk yetmezmiş gibi birde akşam gezdik çarşı pazar. yarın yolculuk var inş. kızlar sanırım ben bir süre olamayacağım forumda. malum düğün alışverişi var. ankaraya gidecem. internet imkanı olamayabilir.
kaptanım , beni 2 hafta izinli sayar mısın ? ama fırsatım ve internet imkanım olursa paylaşıma devam ederim tabi ki, özlerim ben sizi. kendinize çooook iyi bakın, görüşmek üzere

bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)

kızlar ikiniz için de gönlünüze göre hayırlı olsun işallah!

canım allah kolaylık versin!
biz de seni özleriz ama geleceksin nasıl olsa gene...
iyi yolculuklar şimdiden

Fırsat bulursan eğer nasılsın iyi misin yaz bize olur mu?
Yorucu ama güzel bir dönem olacak eminim.
Gelinliğinin de fotoğrafını istiyorumm ..
Kendine iyi bakk ..

selam canlarum geçmişi geçmemişi okuyamıyorum gene çok geç geldim çok yorgunummmm naffedin beni menümü yuazıp yatıcam bu arada istedigim şube oldu bugünlük herşey güzeldi bakalım inş. devamıda güzel olur kısmet

sabah : 1 dilim ekmek + peynir
ara : 1 tane light süt
öğlen : az mercimek çorbası + tavuk şiş + 2 kaşık bulgur pilavı + salata
ara : 1 dene üçü bir arada
ara : 3 tane kuru kayısı
akşam : az fındık
ara : karpuzz

spor olarak da 45 dk bisiklet + 30 dk yürüyüş + sopa

kızlar ben de ufak ufak kaçıyorum...
herkese iyi uykular, tatlı rüyalar!
yarın kaçamaksız güzel bi gün olsun hepimiz için.
öptüm!:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…