ba ba ba "pişman olamıyormuş"ben de ilk defa geçen sene yedim ama müthiş bişey miniminnacık, acıbadem kurabiyesi mantığında, içinde soğuk sosu var... tamam şeker bombası ama muhteşem bişey, pişman olamıyorum bugün yediğim için kızlar
Eki Görüntüle 227120
ba ba ba "pişman olamıyormuş"
ödüllere geçmek için erken değil mi?
yaa napiyim bugün herkes "sen kilo mu verdin? yok yok vermişsin" diyince dayanamadım napiyim... hatta önce starbucks'a girmiştik, sonra benim orda canım hiçbişey istemeyince hadi dedik...
yokyok daha bi 5 kilo, yok 3 kilo daha gidene kadar ödül mödül yok, söz!
o avatarındaki resim nedir peki ?
Yok bak gözümüz üstünde.
Ama çaktırma kaçamağı güzel birşeyle yapmışsın.
iyi geceler kızlar.. Allah hepimize rahatlık versin.. :79:
iyi geceler kızlar.. Allah hepimize rahatlık versin.. :79:
hızlanalımmm o zamannnnnn ne duruyoruzzz aaa
yok balım ya benimki norml dükkan toptancılarr geliyooo ben beğeniyom aslında beğenmiyom oyüzden bana trip atıyolarrr:18: :76: kocayı nasıl beğencen kız diyolarrbende beğenemiyom işte kaldım evde zaten diyorum güzel getirdiniz de bizmi beğenmedik yaww
cüpperrr yaaa ama acaYİP zevklii işşş tabi şu aralar pek iş yok malummm fiyatlar uçtuuu aldı başını gidiyoo
bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)
Offf kızlar eşim aradı şimdi, eski iş yerimizden (havalimanından) bi ortak arkadaşımız uğramış yanına, bugün yeni bi işe başlamış, yeni birini daha alıcaklarmış, iyi ingilizce bilen, pırezentaaabılbeni önermek istemiş (çocuk beni hala prezentabl sanıyo sanırsam )
Eşim diyo iyi bi iş, ama hep müşterilerle yüzyüze olunacağı için de görüntü çok önemli tabi, kilo vermem lazım bi an önce yaGüzelim iş gidicek benim giant totom yüzünden Şaka bi yana, ama biraz hızlandırmam lazım, bende başlıycam sanırım bu 5günde5kilo olayına :44:
bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)
kilo vermek için bundan iyi motivasyon olamaz canım.. hadi bakalım daha sıkı asılıyoruz.
tekrar merhaba
bugün sabah ki yorgunluk yetmezmiş gibi birde akşam gezdik çarşı pazar. yarın yolculuk var inş. kızlar sanırım ben bir süre olamayacağım forumda. malum düğün alışverişi var. ankaraya gidecem. internet imkanı olamayabilir.
kaptanım , beni 2 hafta izinli sayar mısın ? ama fırsatım ve internet imkanım olursa paylaşıma devam ederim tabi ki, özlerim ben sizi. kendinize çooook iyi bakın, görüşmek üzere
kızlar ikiniz için de gönlünüze göre hayırlı olsun işallah!
tekrar merhaba
bugün sabah ki yorgunluk yetmezmiş gibi birde akşam gezdik çarşı pazar. yarın yolculuk var inş. kızlar sanırım ben bir süre olamayacağım forumda. malum düğün alışverişi var. ankaraya gidecem. internet imkanı olamayabilir.
kaptanım , beni 2 hafta izinli sayar mısın ? ama fırsatım ve internet imkanım olursa paylaşıma devam ederim tabi ki, özlerim ben sizi. kendinize çooook iyi bakın, görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?