iyiyim çok şükür canım, evdeyim. sıcakladan dışarı çıkamıyoruz.
ramazanı bekliyoruz artık:) tek heyecanımız o şu anda.
hayır hayır, bana yardımcı olmak için gönüllü olman bile çok ince bir davranıştı canım. yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını da biliyorum.
sanada gunaydin canimgünaydın arkadaşlar..bugün daha iyiym ..fırsat buldukçada yazmaya çalışacağım..cumayada kilo bildirimi yaparım artık..diyete devam.dün saf pro yaptım..bugünde devam..şimcik azda geçmişe bakayım..
gunaydin canimgünaydınnlar kızlar:79:
aslinda meyvede yiyorum kayisi ozellikle protein aliminada dikkat ediyorum ama niyebende de vardi o ilk uc gun barizzzzz
taze meyveyi eksik etmee
canim diyetten baska mazeret bulamadim miskinligime
hadi bakalım, bu seferlik böyle olsun. bu kadar kısa sürelerde ödül vermeyi doğru bulmuyorum yoksa.
merhabalar canım,
sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. hayırlısıyla dönersin inşalalh evine.
düğün telaşında da Allah yardımcın olsun. fırsat bulduğunda bizleri habersiz bırakmazsın umarım.
2 haftalık izni de oldu bil:)
bence de çok tatlı bir smiley:118:
hain turta, cee yap kaç olmuyor böyle. ne zaman düzene girecek senin işler bakayım?
bu arada istediğin şubenin olmasına sevindim.
günaydınlar:79::79:
niye diyetten olsun canım?
eline sağlık canım. misafirinin arasında mesajları saymışsın, teşekkür ederim.
aramızdaki hainler turta ve özlemmçıkın ortaya
tamam canım, Allah kolaylık versin.
günaydınn deryacığım.:79:
günaydın canım, afiyet olsun.
ohss daha iyisi samda kayisikızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?
canım benim havalardan olabilir bende öyleyim yaa parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorummm( ayyy bide yüzümün rengi kaçmışşşş her gören diyo hasta mısın bem beyazsın diyetten mi kansızlıktan mı bilemedimmm zatiii normaldede beyazım ammaaaa kızarıyodum artık oda yokkk kilocuklar gittikçe beyazlıyomm
abovvvvvv:18::18:arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee takım diye buna denirrrr
evet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.abovvvvvv:18::18:arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee takım diye buna denirrrr
bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:sabahtan beri geçmişe bakıcam ama benim malum iki sıpa durmuyor..oğlum iki kere netin fişini çekti..altını doldurud derken ve şimdede makinamdan çamaşır çıkaracağım..kısaca bizde herşey aynıöğleden sonra görüşrüz canlar..
Eline sağlıkk ..18 Temmuz pazartesi msj sayımı
eski bir masal 25
kedican 20
drygp 13
neyneyse 12
ferdici 10
puffcikcik 9
chika 9
mcrgözde 7
hamutran 4
elmalı 3
özlem 3
nesli 1
hezaren82 1
sakaleymaster 1
serena 1
elisya 1
maviyeşil1999 1
günaydın herkese misafirlerim 2 gün daha burada güzel sohbetinize katlamıycağm hepinizi öpüyorum
diyete devam
kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?
selamm kızlar günaydın! :79:
sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay
ara: 1 havuç
geçmişe bakıp geliyorum kızlar! :80:
günaydın canım.selamm kızlar günaydın! :79:
sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay
ara: 1 havuç
geçmişe bakıp geliyorum kızlar! :80:
hamilelikte saçlar epey güçleniyor. hormonların etkisi sanırım. emzirme döneminde de dökülüyor. bende bu şekilde olmuştu en azından. emzirmeyi kesince normalleşiyor sanırım.canim diyetten baska mazeret bulamadim miskinligime
ohss daha iyisi samda kayisisaka bir tarafa olur tabii..
hehheh valla bende aynisi yuzumde kuculdu ufacik kaldi
off birde saclarim muthis dokuluyor kel kalicam mazallah ondan korkuyorum
hani eskiler derya bebek anneyi tanidimi saclar dokulur felan acep ondanmiki:26:
kızlar,
18 Temmuz pazartesi msj sayımı
eski bir masal 25
kedican 20
drygp 13
neyneyse 12
ferdici 10
puffcikcik 9
chika 9
mcrgözde 7
hamutran 4
elmalı 3
özlem 3
nesli 1
hezaren82 1
sakaleymaster 1
serena 1
elisya 1
maviyeşil1999 1
nasıl geçti sınavın canım?Herkese günaydın kızlar ..
Sınavım vardı.
Sınava girdim geldim ..
günaydın deryacımgünaydın kızlar :)
nasıl geçti sınavın canım?
günaydın deryacım
benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcamgünaydın canım.
afiyet olsun.
hadi bir bak da gel
hamilelikte saçlar epey güçleniyor. hormonların etkisi sanırım. emzirme döneminde de dökülüyor. bende bu şekilde olmuştu en azından. emzirmeyi kesince normalleşiyor sanırım.
bir de saç derisine faydalı yağlarla bakım yapabilirsin belki. dökülmeyi durdurmasa da azaltabilir.
sanada gunaydingünaydın kızlar :)
inşallah iyi bir sonuç gelir canım:97:İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:18:
sor canım, faydalı bitkisel çözümler var. denemekten bir şey kaybetmezsin.benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcameve haklisin gideyim bir bakayim burda dogal birtakim karisimlar satan bir yer var sorayim ne onericekler
kizlar ben cikiyorum oglusumu kontrole goturecegim ordanda biraz carsi gezerim aksam ugrarim.
iyi bakin kendinize
kızlar,
sanada gunaydin canimsaf pro ne oluyor:26:safligimi hosgor bilemedim
gunaydin canim
aslinda meyvede yiyorum kayisi ozellikle protein aliminada dikkat ediyorum ama niyeboyleyim anlamadimki..
canim diyetten baska mazeret bulamadim miskinligime
ohss daha iyisi samda kayisisaka bir tarafa olur tabii..
hani eskiler derya bebek anneyi tanidimi saclar dokulur felan acep ondanmiki:26:
hadi bakalım hayırlsııevet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.
seni yardımcı olarak seçsem de bu takım çalışmasının yine devam etmesi lazım zaten. önümüzde ramazan var, bayram var. takım bütünlüğümüzü korumalıyız.
bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:
benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcameve haklisin gideyim bir bakayim burda dogal birtakim karisimlar satan bir yer var sorayim ne onericekler
sanada gunaydin
kizlar ben cikiyorum oglusumu kontrole goturecegim ordanda biraz carsi gezerim aksam ugrarim.
iyi bakin kendinize
Çok keyifli bir kahvaltı yapılmış hissi verdi çay olunca galiba ..
Çay keyfi yapmayı özledim benn ..
hiç yokkkkk
nedemek istediğini çok iyi anladım..evet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.
seni yardımcı olarak seçsem de bu takım çalışmasının yine devam etmesi lazım zaten. önümüzde ramazan var, bayram var. takım bütünlüğümüzü korumalıyız.
bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:
saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..sanada gunaydin canimsaf pro ne oluyor:26:safligimi hosgor bilemedim
..
günaydın..günaydın kızlar :)
İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:18:
ama canım ekmeksiz olur mu? nasıl olur? en azından kahvaltıda yesen bir dilim...
diyettenmidir bilmem ama elim kolum kalkmiyor muthis bir halsizlik var dunden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?