Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canım..üstüme düşeni tam olarak yapmaya çalıştım ..ama kaça bölüneceğimi bilemedim..çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
selamm kızlar günaydın! :79:

sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay

ara: 1 havuç

geçmişe bakıp geliyorum kızlar! :80:

sanada gunaydin canim saf pro ne oluyor:26:safligimi hosgor bilemedim
günaydınnlar kızlar:79:
gunaydin canim
bende de vardi o ilk uc gun barizzzzz
taze meyveyi eksik etmee
aslinda meyvede yiyorum kayisi ozellikle protein aliminada dikkat ediyorum ama niye boyleyim anlamadimki..
canim diyetten baska mazeret bulamadim miskinligime
ohss daha iyisi samda kayisisaka bir tarafa olur tabii..

hehheh valla bende aynisi yuzumde kuculdu ufacik kaldi
off birde saclarim muthis dokuluyor kel kalicam mazallah ondan korkuyorum
hani eskiler derya bebek anneyi tanidimi saclar dokulur felan acep ondanmiki:26:

abovvvvvv:18::18: arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee takım diye buna denirrrr
evet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.
seni yardımcı olarak seçsem de bu takım çalışmasının yine devam etmesi lazım zaten. önümüzde ramazan var, bayram var. takım bütünlüğümüzü korumalıyız.

bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:

Herkese günaydın kızlar ..
Sınavım vardı.
Sınava girdim geldim ..

Eline sağlıkk ..
günaydın herkese misafirlerim 2 gün daha burada güzel sohbetinize katlamıycağm hepinizi öpüyorum
diyete devam

İyi eğlenceler misafirlerinle.
Ama bak yediklerine dikkat.

Olur tabi ki ..
Hayırlı olsun ferdici ..

sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay

Çok keyifli bir kahvaltı yapılmış hissi verdi çay olunca galiba ..
Çay keyfi yapmayı özledim benn ..

günaydın canım.
afiyet olsun.
hadi bir bak da gel

hamilelikte saçlar epey güçleniyor. hormonların etkisi sanırım. emzirme döneminde de dökülüyor. bende bu şekilde olmuştu en azından. emzirmeyi kesince normalleşiyor sanırım.
bir de saç derisine faydalı yağlarla bakım yapabilirsin belki. dökülmeyi durdurmasa da azaltabilir.

bence doğru bir tespit ve doğru bir karar "ferdici" bence olumlu.

benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcameve haklisin gideyim bir bakayim burda dogal birtakim karisimlar satan bir yer var sorayim ne onericekler
günaydın kızlar :)
sanada gunaydin
kizlar ben cikiyorum oglusumu kontrole goturecegim ordanda biraz carsi gezerim aksam ugrarim.
iyi bakin kendinize

İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:18:
inşallah iyi bir sonuç gelir canım:97:

sor canım, faydalı bitkisel çözümler var. denemekten bir şey kaybetmezsin.
gez bakalım, görüşmek üzere:79:

Yerinde bi karar bence de...

al bendende okadarrr
hadi bakalım hayırlsıı

evet cnm benimde çok dökülüyo doktor sprey verdi işe yaramadı durdurcaa yerde hepten dökmeye başladıı sonra biotin bilmm ne vitamini verdi içten güçlendirmek için bide şey önerdi bu mezoterapi mi nedir hani saç diplerine vitamin veriyolar seansla ondan yaptır dedi o derece dökülüyo yaniiii bende diyorum en iyisiii kazıtayım saçlarıııı şöleee sıfır sıfırrrr ohhh dökülme derdi yokksonra diyorumm bi güzel bakım yapayım kökten iyi gelsinn duyduğuma göree sarımsakk iyi geliyomuş ben bi ara sarımsak yağıyla badem yağını kullanıyodum iyi geliyodu bırakalı çok olduuu yine dökülüyooo bu sefer kesin kazıtmayı düşünüyommm ama 1-2 ay sonraa:18: çünkü artık öle böle deilll başa çıkamıyorum dokunmaya korkuyom yaaa elimde kalcaklarr

nedemek istediğini çok iyi anladım..
saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..
yumurta et süt yoğurt...ekmek yok..meyve yok..sebze yok..
benimde saçalrım dökülüyordu bioblas şampuan iyi geldi..
günaydın kızlar :)
günaydın..
İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:18:

..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..

ama canım ekmeksiz olur mu? nasıl olur? en azından kahvaltıda yesen bir dilim...

canım dukan diyetine başladım ya onda karbonhidrat yasakkkkk bollll protein aldığın için acıkmıyosun zaten bide ben bi dilim yiyim diye başlarsamm 1 ekmeği yesem doymammm kendime hakim olamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…