ben de yemek yapıcam. geçmişi ancak okuyabildim:)kızlar ben biraz kaçıyorum... duş falan alıyım bi rahatlıyım.. akşam yürüyüşten sonra gelirim..
bende raporumu veriyim bakalim :)
saat 16:00 raporu:
dun gece hemen hemen hic uyumadim yan komsumda parti vardi aslinda gurultuden degil ama zaman gecti gecti gecti bi sure sonra da uykum kacti kacti kacti.. en son sabah 7yi gordum saniyorum saate bakinca. ama dedim neyse. biraz daha dondum durdum
aamaaan olmuyo dedim kalktim. kutuphaneye tabi harilharil derken.
baslamadan derse:
-yogurt kuru kayisi biraz da badem
yedim. badem 3 tane filandir kuru kayisi tam 3
sonraa
oglen gibi peynirli salatam tabi
simdi de biraz once ananas yedim.
aksam yemegi olarka da brokoli haslicam hafif yogurtla yiycem
bugun yine deliiiiiii bir yagmur yagiooo hava da buz resmen suanda elma cayi iciorum isinmak icin
sağolasın canım.Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyi olursun.
Bu sıcakta cidden hastalık çekilmez.
sağolasın canım.
sıcak bir şeyler tüketilmiyor, o durumda da hastalık geçmiyor.
şimdi de inceden başım ağrıyor. hayırlısı..
sen yaz okulunda mısın?
afiyet balll şeker olsun cnmm planımda bende bu diyeti yapam dedim ama yok dukan daha iyiiii gibi geldiii ona başladımmm inşşşş cumaya kadarrr 62leri görebilimmmm
bu arada form çayınaaa devammmmm
dün içememiştim
beni bugün bi müşterimiz gördüü patronuma soruyo bu kız kimmm bizim kız nerdeee diyo kilo verdim diye tanıyamamışşş beeniii all sevinsem mi üzülsem miiii
aynn tanınmayacak kadarrroğluşuna geçmiş olsun deryacım.
geçmişi ancak okuyabildim, biraz geç oldu.
hoşgeldin hilalcim.
ben iyiyim çok şükür.
biraz gribim. yaz gribi gerçekten çekilmiyormuş, öğrendim.
senin güzel vakit geçirmene çok sevindim. inşallah bundan sonraki zaman su gibi geçer.
eline sağlık edacım.
maşallah canım, çok düzenli gidiyorsun. takdir ediyorum seni.
ooo iyi gezmişsin. yerebatan sarnıcına ben de gitmiştim. çok hoştu. bu sıcakta serin serin iyi gitmiştir
canım, sana yazdığım mesajları görmüyorsun sanırım. liste konusu ile ilgili açıklama yapmıştım.:44:
hoşgeldin deryacım.
kötü bir zamandan geçmişsiniz. ama güzel olan nokta sonuçta tekrar beraber olmanız. iyi bir iletişim gibisi yok bu arada. küçük sorunların devası o sanırım. inşalalh bundan sonra her şey daha güzel olur.
Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
inşallah iyi olur kediciğin...
menülerin gayet güzel canım. miden de bu atmosfere alıştı sanırım. daha nolsun?
tanınmayacak kadar olmuşsun yani
tebrik ederim canımmmm maşallahhhkizlar bu arada tartilma gunum bugundu.. zaten birinci hafta senlikleri yaptim odamda muzik actim hopladim zipladim (kalori yakmak amacli tabiii )
sabah tartildim
hani sabah tartilinirmis ya hatta sabah wc ihtiyacini giderdikten sonra iste.
57 ciktim.
yani sanirim ilk hafta 3 kilo gitti.
sebebi de asiri sismis olmam ve normalde asiri yiyor olmamdi sanirim. bi anda vucut sasirmis olabilir. bi de oturmamis bir kiloydu henuz o son aldigim 3 kilo ondan sanirim..
simarmiyorum yani merak etmeyin =)))
11 kg to go!! =)))
Canım sen ne iş yapıyodun? :26:
aynn tanınmayacak kadarrr
evet rabişimmm serin serin güzelll gitti ilk kez gittim sonunda kısmet oldu yaaa ama çok güzeldi
tebrik ederim canımmmm maşallahhh
kuyumcu ve emlakta çalışıyorum canım ben hertürlü altın işlerinde itinayla yardımcı olunurr
kolay gelsin sana da canım.Bol bol dinlenmekten başka çare yok yani bu durumda ..
Evet yaz okulundayım ağustosun sonuna kadar ..
canım, bu takımlarda cuma günü tartılmak esas.tickerimi degistirmiyorum kilomun gecerliliginden emin degilim cunku... o yuzden kendimi 58 kabul edeyim ben hala. bi daha yine haftaya pazartesi tartilicam :)
zirt pirt tartilmicam..tartiyi aldim komsudan costum valla. bi bardak su iciyorum aaa bak nasi da farkedio diyorum. tartidan iniyorum. bi meyve yiyip tekrar tartiya.
bigun oldu daha alali tartiyi akraba olduk hemen.
neyse suan cok yogun olmadigimdan vaktim var da ondan oluyor aslinda =)
zaten cok yogun bi doneme girince
o ara hoop gidicek kilolar
su 50yi bi gorsem
ondan sonrasini
yavas yavas da hallederim..
o o kadar koymaz bana. ama hayatinde 50 kilo hic olmamis bi insanken cat diye 15 kilo almak nasi bi sookkk bisi tahmin edersiniz...
50ye inmek istiyorum eylul ortalarina kadar filan yani 2 ayda 8 kilo
imkansiz degil aslinda di mi?
heheZevkli iş hele de biz kadınlar için
Öyle değil mi amaa...kolay gelsin sana da canım.
sıcaklar ve dersler
canım, bu takımlarda cuma günü tartılmak esas.
sen bana cuma günü de bir kilo yazmadın? bu durumda nasıl listede yer alacaksın?
tabi, listede yer almadan takımda paylaşıma devam edebilirsin. problem değil.
tam olarak ne istediğinle ilgili yani.
hehe
valla işin avrupada yokmuş şekercimÖyle değil mi amaa...
Senede 2 kez CNR EXPO'da Kuyumculuk Fuarı olur..
4 kez katılma imkanım oldu, Allahım kendimi kaybediyodum
Sabahtan öğlene kadar sağlam uğraşıp bayağı bi sipariş alırdım yeni müşteriler bağlardım, sonra patrona " ben bi geziniyim ya canım sıkıldı, hem bayan çalışanı fuara getirip hemde standa kilitliyosunuz olcek iş mi aaa " deyip gidip geziyodum. Hem değerli taş bölümündeki singapurlu satıcı kadınlarla ingilizce pratiği yapıyodum hemde birsürü takı deniyodum
Offf kızlar eşim aradı şimdi, eski iş yerimizden (havalimanından) bi ortak arkadaşımız uğramış yanına, bugün yeni bi işe başlamış, yeni birini daha alıcaklarmış, iyi ingilizce bilen, pırezentaaabılbeni önermek istemiş (çocuk beni hala prezentabl sanıyo sanırsam )
Eşim diyo iyi bi iş, ama hep müşterilerle yüzyüze olunacağı için de görüntü çok önemli tabi, kilo vermem lazım bi an önce yaGüzelim iş gidicek benim giant totom yüzünden Şaka bi yana, ama biraz hızlandırmam lazım, bende başlıycam sanırım bu 5günde5kilo olayına :44:
kolay gelsin sana da canım.
sıcaklar ve dersler
canım, bu takımlarda cuma günü tartılmak esas.
sen bana cuma günü de bir kilo yazmadın? bu durumda nasıl listede yer alacaksın?
tabi, listede yer almadan takımda paylaşıma devam edebilirsin. problem değil.
tam olarak ne istediğinle ilgili yani.
hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?