basenleri bacakları çok çalıştırıyor canım
merhaba kızlar nasılsınız?
her sabah yaptığım gibi yine uyanır uyanmaz tartıldım ve ne göreyim?! 1 kilo geri almışım hem de diyette kalmama devam ederek sadece sporumu yapmamıştım ve su az içmiştim 1 kilo geri geldi neden böyle dengwsizlik oldu ya hevesim kırıldı
kızlar yoktum bugün pek.. iş başvurusu yapmıştım dedim ya,
mülakata çağırdılar.üniversitedeydi mülakat..
neyse gittim görüştük, kızda benim mezun olduğum okuldan mezun olmuş tesadüf
mülakatta diksiyon için çağırmışlar. diksiyonumu beğendiler. birde form doldurttular. geri dönüş yapılacak dediler bakalım bekliyelim.
var tabii 100 kere sandalyeye oturdum kalktım 35 mekik çekebildim sopa ve şişelerle hareketler yaptım bir de.
DURMAK YOK YOLA DEVAM KIZLAR!!
herkes açççç
ah sorma canım ben de nasıl severim, şöyle yandaki sandalyeye ayağını uzatıcaksın, elinde gazete, bir de ailecek olursa... uzadıkça uzar o kahvaltı... çaktırmadan yanaşan kediye peynir zeytin yedirirsin...
ama nerdeee... çok uzaklarda şimdi o günler
valla zararı ne bilmiyorum ama ekmekteki mineralleri başka yerden alamıyoruz sanırım.
benim eski doktorum da aynı şeyi söylemişti, "ekmeği kesme sakın!". izlediğim uzmanlar da hep aynı şeyi söylüyorlar.
o yüzden çok olmasa da muhakkak yemeye çalışıyorum.
@ Kedicannnnnn nolur profil resmini değiş
selam canlarummm geçmişe şöyle bir gööz attıktan sonra menümü yazayım ben de
sabah : 1 yarım kaşarlı simit
ara : 1 adet üçü bir arada
öğlen : tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı + salata
ara : 3ü bir arada
ara : bir avuç fındık
akşam : yarım kaşarlı simit sabahtan kalan+ 2 kaşık tavuk sote + light ice tea
spor olarak da : 1,5 saat yürüyüş işten eve yürüdüm yarın sabah da öyle yapıcam hiç olmazsa yol param azalırbu basenlerin gitmesi lazım bahane olur bana da ayyyyyyy kırdım kafayı valla
sopa + mekik
teşkr ederim cnm. İnşallah olur.hayırlısı olsun canım. inşallah beklediğin gibi sonuçlanır iş başvurun.
hayırdır:117:
etli pide, gazoz, çikolata....
bu durumda semizotunun "kaçık" olması çok doğal bence de:111:
İnşallah cnmhayırlısı canım umarım olurr
ne vardı ki profil resminde bende pizza falan mı koysam muahahahhaha
Menün gayet güzel de..
3ü bir arada yerine sade nescafe tercih etsen seviyorsan.
1 bardağı 60 kalori 2 bardak 120 kalori ..
Daha güzel bir şekilde harcayabilirsin bunu ..
teşkr ederim cnm. İnşallah olur.
İnşallah cnm
kurabiyeye benzeyen ismi ilginç bişey vardımacaron muydu ki :78: ondan vardı Eki Görüntüle 227615
ya aslında ben nescafeyi toptan kessem en mantıklısı hem selülitlerimde azalır belki
kızlar malumunuz regl oldum çok şükür.
akşam 10:30 gibi 1 çorba kaşığı vanilyalı dondurma bir çorba kaşığı çilekli dondurma yedim
deminde bir bardak soğuk light süt içtim.. :78:
sandalyeye otururup kalkma hareketi gerçekten çok etkili spor hocamda söylüyordu ona bana ama ben hiç yapmadım çok sıkılıyorum niyeyse o hareketi yaparken ya
neyse canlarum ben yatıyorumm yarın görüşürükk hepiinizi çok öptümm gossipp turtaaa
ayyyyyyy siz böyle şeyler mi yiyorsunuz ne kadan da banel sağlıksızz ben 0 bedenimi korumak içinn hiç yemem canım da çekmedi zateeeeeen
İlk defa duyuyorum yav, o hareketin işe yaradığını hiç düşünmezdim
Yapim bari, başka biişey yapamıyorum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?