Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben yatıyorum... herkese iyi geceler... yarın güzel menülerle görüşmek üzere inş...

Ben de aynen senin gibiyim.
Şu sıralar nasıl acıkıyorum anlatamam ama bir yerden başlamaz dayanamazsam devamı gelmez ki değil mi?
O bir yer yarın olsun lütfen ..

kızlar ben yatıyorum... herkese iyi geceler... yarın güzel menülerle görüşmek üzere inş...

iyi gecelerr ..

doğru diorsun.. yok benim kaynım aldı internetten. kargo yollamadığı için otobüsle göndermişti firma kutu içinde o geldi aklıma.

evcil mi ikiside? hayvanat bahçesi ne kız evde değilmisin sen

heheh evdeki hayvan nüfusu insan nüfusundan fazla olunca öyle dedim

otobüsle yazık çok eziyet çekerler, uçakla transfer eden bir kurum bulmak lazım...

gözüme gözükmesen iyi olur bence "canım"

heheh evdeki hayvan nüfusu insan nüfusundan fazla olunca öyle dedim

otobüsle yazık çok eziyet çekerler, uçakla transfer eden bir kurum bulmak lazım...

kızzzz benim anam olsa çoktan bende onlarla sokakta yatar kalkardım

valla ne güzel bingölde havaalanı yok yeni yapılıyor bitmek üzere neyse istanbula falan gidicem gittiğimde bakarım inşallah şöyle tüylü müylü bişi lazım bana sarılıp yatıcam

hep derim: "Allahın sopası yok", o yediklerine iyi bir ceza olmuş
sen çok yaşa bence, akşam akşam güldürdün beni kaçık semizotu

medinecim,
hoşgelmişsin canımcım.
nasıl gidiyor hamilelik? nerdeyse yarısına geldin canım. Allah bir nefeste sağlıkla doğum nasip etsin sana.

güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:

iyi geceler cnm.. inş güzel geçer bol bol eğlen :79:

kaptancım sen gitmeden yakalayabilirsem diye soruyorum, 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
benim hedefim de o kadar malum, gerçi çizelgemi değiştiremiyorum linki diğer bilgisayarda kayıtlı kaldı...

Aman neyneysecim ona kız buna kız senin de işin zor
Ama senin o kızmaların kadar işe yarayan bir şey yok iyi bilirim ben ..
iyi eğlenceler şimdiden yarın için.

kaptancım sen gitmeden yakalayabilirsem diye soruyorum, 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
benim hedefim de o kadar malum, gerçi çizelgemi değiştiremiyorum linki diğer bilgisayarda kayıtlı kaldı...

Neyneysecim çıktı mı bilmiyorum ama ..
Ekim gibi olması lazım aşağı yukarı başlangıç zamanı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…