adı çok güzelmiş oğlunun...
yaaa ben yemeğe bi başladım mı duramıyorum ondan.... yoksa rejime odaklansam sıfır kaçamaksız haftalar geçirdiğimi biliyorum... ama rejime bi ara verdim mi geri dönmem çok zor oluyor...
kızlar ben yatıyorum... herkese iyi geceler... yarın güzel menülerle görüşmek üzere inş...
kızlar ben yatıyorum... herkese iyi geceler... yarın güzel menülerle görüşmek üzere inş...
doğru diorsun.. yok benim kaynım aldı internetten. kargo yollamadığı için otobüsle göndermişti firma kutu içinde o geldi aklıma.
evcil mi ikiside? hayvanat bahçesi ne kız evde değilmisin sen
yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece yazarsam beni gruptan falan atarsınız ama yarından itibaren her yediğimi yazıcam ve ona göre yiycem...
bugün yediklerimin arasında yarım paket gofretto, 1 dlm kek, 4 muzlu gofret,1 tane hobby dondurma, ve pohaça var... aklıma gelenler bunlar... bak şimdi yazınca dikkatimi çekti tatlıya saldırmışım regl e bi hafta var ama....
heheh evdeki hayvan nüfusu insan nüfusundan fazla olunca öyle dedim
otobüsle yazık çok eziyet çekerler, uçakla transfer eden bir kurum bulmak lazım...
hep derim: "Allahın sopası yok", o yediklerine iyi bir ceza olmuşkızlar bu sırada evdeki kedi müsveddeleri beni feci şekilde cezalandırdı bugün.
kumları eskimiş diye her yere çiş yapmışlar kafayı yicektim!
saatlerce temizlik yaptım, pide mide kalmadı...
resmen cezamı çektim kızlar, affedin beni.
zaten semizotu da kaçıktı
kaptancım sen çok yaşa!
güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:
güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular
kaptancım sen gitmeden yakalayabilirsem diye soruyorum, 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
benim hedefim de o kadar malum, gerçi çizelgemi değiştiremiyorum linki diğer bilgisayarda kayıtlı kaldı...
iki bebiş, bir benim koca danam, bir de muhabbet kuşu
muhabbet içinde yaşıyoruz
yerim ben onlarıııı bende de bi hasta koca dana bir de muhabbet kuşu var.eskiden tavşan ve hamster da vardı :)
Neyneysecim çıktı mı bilmiyorum ama ..
Ekim gibi olması lazım aşağı yukarı başlangıç zamanı ..
ay bir sene bile olmamış daha harikaymış!
darısı başımıza!
Kızlar çıkıyorum ben hoşçakalın.. fazla acıkmadan uyuyun bence
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?