ahh kuzum hangisine alıntı yapacağımı şaşırdımdurup durup benim msjlarıma cvp yazmışsın evet ya bende seninle aynı yaştayız sanıyodum.. meğersem ablacığımmışsın evett çok ama çok zor günler geçirdi(k)m.. nihayetinde dediğin gibi önemli olan atlatmaktı.. ve şuan sorun sıkıntı yok. evet dizimdeki sıkıntı ondan kaynaklı ama ne oldu bilmiyorum ağrı mağrı yok bu ara MAŞALLAH amcamın kızı manyak tam bakalım yarın öbürgün görücem yine oyhh o düğünde benimle içten içe dalga geçenlerin hepsinin ağzının açık kalmasını istiyorum.. hırsımın en büyük sebebi bu.. Allah yardımcımız olsun bu konuda. kapak yapıcam hepsine
kız erkek çocuk meselesinede gelince gerçekten insanları anlamak zor. evlat sahibi olmak için kapı kapı gezen okadar insan varki.. bir evlat ya can bu. ötesi varmı senin kanından oluşan bi varlık.. Allah'ın bir lutfu.. bazı insanların ufku açılacağına git gide köreliyorlar.. Allah'ıma binlerce şükür eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etti bana.. Allah'ım olmayanlara nasip etsin..
ya belki ben bebek düünmüyorum zorlamı
okulu bitirdinmi meselesine gelince. 3. yıla uzayınca okul 6 dersim kaldı. derslerim dönemlikti. 1. dönem gördüğümü ikinci dönem görmüyorum dersten kaldıysam alttan alıyoruz. biliyosundur zaten 2 yıllık sistemini.. 2. yılın 2.döneminden kalan derslerim 6 taneydi. 3.yıla uzadı okul dediğim gibi bende lafı çok uzattım farkındayımmaddi sıkıntıdan okulun parasını ödiyemedim.. istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyordum okula (pendik-büyükçekmece arası) taksidi 400 liraydı (aylık) 300 lirada benim masrafım gidiyodu yol vs. yurtta kalsam daha pahallıya geliyordu yada ev tutsam... o sıra düğündü benim sağlık sorunlarımdı derken eşim okulu bırak evimizi kuralım artık dedi. herkes bitirdiğimi sanıyor. öyle işte.. açık öğretime kayıt yaptırıcam bilgilerim tazeyken bi açıköğretimden iki yıllık bitireyim.. ne bilim öle işte çok sıkıntı çektim
evet kayıp aranıyorhoşgeldin.. menünüde beğendim
kızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..
bugün yumurta günü yaptım..
öğlene anca kahvaltı yapabildim..
12:00 de
2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.
2 bardak şekersiz çay..
1.5 litre su içtim şimdiye kadar..
kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun
ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee
buscopanı duymamıştım ben bi sorym doktora gittiğimde saol cnm...Apranax güçlü bir ağrı kesici ama kesedebilir.
Onun yerine adet dönemi için önerilen ve cidden çok iyi gelen buscopanı deneyebilirsin.
Hoşgeldinn ..
Nasıldı tatil?
çOK geçmiş olsun ..
Sen yeterki kilo ver biz korkarız ne olacak ..
Nerelerdeydiniz?
İyi olmuştur kısa bir değişiklik.
Kilo verip geldiğine göre tebriklerr ..
Boyun kaçtı elisya?
Ohh oh ohh ne güzel bir menüdür bu ..
Düzene girdi bak menülerin ..
İnsanlar resmen birbirlerinin moralini bozunca mutlu oluyor.
Hayırdır neden psikolojin bozuk?
kızlar dün çok geç geldim eve hemen yattım, sabah da kalkıp koşa koşa okula çocuklara gittim, ancak geldim eve. Derya'nın fotoğraflarını gördüm çok beğendim.
menümü yazayım hemencik
sabah: dünden kalan fırında pişmiş sigara böreklerini kemirdim kuru kuru iğrençti ama telaşla geç kaldığım için
eve dönünce ara: üzüm peynir
çok özledim kızlar sizi!
herkesin keyfi yerinde mi iyi misiniz?
Biliyor musun aslında bu bacağının ağrısının geçmesi kilo vermenle alakalı olabilir ve daha da iyi olacak bence ..
eşinin mesleği neydi?
5 günde 5 kiloya devam mı?
ben de başlayacaktım da başlayamadım gitti ..
Saçın gayet güzel.
Düz saçın kullanımı bir başka rahat.
Duştan çık saçını tara fönlü gibi ohh ..
Kesinlikle verdiğin kilo bariz belli bunları birleştir bence motive olsunlar ..
evet canım aslında bende onu düşündüm.. kilo azaldıkça bacağın taşıdığı yükde azaldı rahatladı gibi ..
eşim ptt bank ta kargo şefi canım..
hı hıımm yine başladım bu birincisini saymazsak yarım kaldığı için bu ikinci yapışım.. 8 e az kaldı.. ve son yapışım canım.. zaten ramazan geldi. istesemde yapamam..
aynen saçlar rahat oluyo..
evet canım dönem dönem çekicem birleştirip hem buraya hem hikayeme ekliycem.. belki birilerine ışık olur..
Evle okul yakın sanırım bu avantaj oluyordur eve gelince yemek falan ..
Afiyet olsun.
Ben de problem yok umarım sen de iyisindir.
yok canım benim saçlarım öyle çok uzun değil.. bende uzun saç seviyorum ama başımı ağrıtıyor az uzayınca kafamda 10 kilo taşıyomuş gibi hisseediyorum ağrı yapıyor..
bekleyin beni
popoma kaş göz çizsem daha güzel olur senden demiştim birine o geldi aklıma krize girdim şuan anlatamam.. yerlerdeyimboşver kız herkes kendine baksın.. öyle insanlarla mesafe koy arana..
Kilo verip geldiğine göre tebriklerr ..
Boyun kaçtı elisya?
Ohh oh ohh ne güzel bir menüdür bu ..
Düzene girdi bak menülerin ..
İnsanlar resmen birbirlerinin moralini bozunca mutlu oluyor.
Hayırdır neden psikolojin bozuk?
Bu sarkma olayınan ben korkmaya başladım ..
Sonuçta 25 yıl kalsan da bir gün oradan ayrılacağını bliyordun ama burada hayatının sonuna kadar belki de bundandır ..
Ama daha güzel böyle olması demek ki mutlusun ..
hoşgeldin canım:79:Kayip araniyor mu? Hahageldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim formumu yogurt ve karpuza borcluyum gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi hatta bugunu yazayim hemen;
sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik
ogle
2 tane form light kepekli biskuvi
artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)
(ve simdiye kadar yarim litre suu)
ah ah yayla ne de güzeldir:97:çok komik oldu aceleyle oraya yazmışımgelince farkettim
tatil güzeldi soğukoluk yaylasındaydık buz gibiydi antebin sıcağndan 2 gün de olsa kaçatık
misfirde çarşamba gelecekmiş artık temizlk ve yemeği yarın halledeceğim
lesli ile yine yürüsem süper olacak
gayet güzel.bende regl geçsin başlıycam leslie ye inş....
bu arada sabah sabah netim gitti... şükür geldi şimdi... meğer internet olmadan bilgisayarne boş bişiymiş....
yediklerimide yazayım hemen
sabah
1 ince dlm ekmek
1 domtes
1 salatalık 2 dlm peynir ve çay
ara
1 minicik armut
yarım kase kiraz
öğlen içinde fırında tavuk var
kızmadım canım, geçerli bir sebebin var çünkü.Bu sebebi öğrenince kızmıycanı biliyodum canım, ben bildirim yapmamama kızmamıştır umarım diye dedim..:78:
bu arkadaş akrepten de öte bir şey sanırım. senin 104 kiloluk biriyle alakan bile olamaz.sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedioracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen
niye psikolojin bozuk bakayım senin?buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef
alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu
valla canım akşam masalla güzel kaynatmışsınız. biz bundan eksik mi kalalım:)ahh kuzum hangisine alıntı yapacağımı şaşırdımdurup durup benim msjlarıma cvp yazmışsın evet ya bende seninle aynı yaştayız sanıyodum.. meğersem ablacığımmışsın evett çok ama çok zor günler geçirdi(k)m.. nihayetinde dediğin gibi önemli olan atlatmaktı.. ve şuan sorun sıkıntı yok. evet dizimdeki sıkıntı ondan kaynaklı ama ne oldu bilmiyorum ağrı mağrı yok bu ara MAŞALLAH amcamın kızı manyak tam bakalım yarın öbürgün görücem yine oyhh o düğünde benimle içten içe dalga geçenlerin hepsinin ağzının açık kalmasını istiyorum.. hırsımın en büyük sebebi bu.. Allah yardımcımız olsun bu konuda. kapak yapıcam hepsine
kız erkek çocuk meselesinede gelince gerçekten insanları anlamak zor. evlat sahibi olmak için kapı kapı gezen okadar insan varki.. bir evlat ya can bu. ötesi varmı senin kanından oluşan bi varlık.. Allah'ın bir lutfu.. bazı insanların ufku açılacağına git gide köreliyorlar.. Allah'ıma binlerce şükür eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etti bana.. Allah'ım olmayanlara nasip etsin..
ya belki ben bebek düünmüyorum zorlamı
okulu bitirdinmi meselesine gelince. 3. yıla uzayınca okul 6 dersim kaldı. derslerim dönemlikti. 1. dönem gördüğümü ikinci dönem görmüyorum dersten kaldıysam alttan alıyoruz. biliyosundur zaten 2 yıllık sistemini.. 2. yılın 2.döneminden kalan derslerim 6 taneydi. 3.yıla uzadı okul dediğim gibi bende lafı çok uzattım farkındayımmaddi sıkıntıdan okulun parasını ödiyemedim.. istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyordum okula (pendik-büyükçekmece arası) taksidi 400 liraydı (aylık) 300 lirada benim masrafım gidiyodu yol vs. yurtta kalsam daha pahallıya geliyordu yada ev tutsam... o sıra düğündü benim sağlık sorunlarımdı derken eşim okulu bırak evimizi kuralım artık dedi. herkes bitirdiğimi sanıyor. öyle işte.. açık öğretime kayıt yaptırıcam bilgilerim tazeyken bi açıköğretimden iki yıllık bitireyim.. ne bilim öle işte çok sıkıntı çektim
buscopanı duymamıştım ben bi sorym doktora gittiğimde saol cnm...
cnm menüler düzene girdide açlık isteğim hala düzene girmedi... yemek yedikten 2 saat sonra karnım kazınıyor... hafif şeyler yediğim için galiba... var mı bi önerisi olan bu duruma....
Eğer azıcık bile olsa hareket edersen kilo verirken 1 milim bile sarkmazsın, ben 12 kilo verdiğim dönemde sadece dans ediyodum sıkıntıdan evde, ve hayatımda o kadar sıkı olmamıştı vücudum..
Evet, evimin o 3 gündür havasız kokusunu bile içime çektim resmen gelince
o zaten özellikle saçmalak için söylemiş bencer sen nerde 104 lilolu birisi nerde yapma ya sıkma canını..yeme su iç temiz havaya çık..duyma unut o saçma sözleri..söze değil söyleyene bak.senin için nekadar önemli birisiki etkilendin bukadar..sağolun kızlar ben 40 42 beden giyiyorum ama şimanda olabilrdim yinede böyle söylemesi çok saçma sanane insanların kilosundan ben hayatımda kimseye kilo almışsın dmedim zaten ne luzumu var
allah korumuş verilmiş sadakaları varmış çok çok geçmiş olsun
saç rengin le oynama hele sıkıntılı haldeyken asla derim..buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef
alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu
sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedioracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen
kuş kadar yemişsin..Kayip araniyor mu? Hahageldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim formumu yogurt ve karpuza borcluyum gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi hatta bugunu yazayim hemen;
sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik
ogle
2 tane form light kepekli biskuvi
artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)
(ve simdiye kadar yarim litre suu)
aynen cereyanda kalıyoruz..miğdemi üşütmüşüm..daha öncede miğde sıkıntım vardı eski ilacımı yazdı aldım hemen içtim şimdi iyiyim..canım asıl yazın üşütülür.
gece yatıyoruz üstümüz açık.
gündüz sıcaktan pencereler balkonlar açık.
doktora gitmek en iyisi ve de dikkat etmek.
valla bence de korkulur senden.
çok iyi gidiyorsun.
malesef olumsuz bir toplumumuz ..iyi değil kötüyü görürüz takdir etmeyiz eleştiririz ..marifet gibi çok açık ve rahat yaparız pardon yaparlar..hayatta kimseyi bilerek incitmedim incitememde ..ama malesef böyle insan çok..vur totoyu yapıştır yere..Bende insanlara gıcık oluyorum bu konuda canım..
Uzun zaman görüşmemişiz mesela, karşılaşıyoruz "merhaba nasılsın, iyiyim sen? iyiyim sağol. Aaaaa ne kadar kilo almışın!!"
Eywallah sağol söylediğin için, ben o kadar salağım ki sen söyleyene kadar aldığım fazladan 20 kiloyu farketmemişim!! Töbe töbee. Kim memenundur ki çok kilolu olmaktan?kimse.. Eeee o zaman söylediğinde karşındakini mutsuz edeceğini bildiğin bişeyi niye söylersin ki?fesatlıktan başka.. hemde daha hal hatır sorarken..
Şeytan diyo bi tane vur poponla öyle diyenlere
merhabalar hanımlar:79:
yeni bir hafta, haydi bakalım hayırlı olur inşallah.
proteini artır..hareketini artır..suyu artır..cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah
bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum
saol canım teşekkür ederim..Canlarım geçmiş olsun ikinizede.. Dikkat edin yazın üşütme olmaz demeyin ceyranda falan kalmayın terliyoruz valla çok rahatsızlık verir.. aman aman :97:
malesef olumsuz bir toplumumuz ..iyi değil kötüyü görürüz takdir etmeyiz eleştiririz ..marifet gibi çok açık ve rahat yaparız pardon yaparlar..hayatta kimseyi bilerek incitmedim incitememde ..ama malesef böyle insan çok..vur totoyu yapıştır yere..
akrabalarınada geçmiş olsun..rabbim korumuş..
canım, yumurtaya iyi dayanıyorsunkızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..
bugün yumurta günü yaptım..
öğlene anca kahvaltı yapabildim..
12:00 de
2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.
2 bardak şekersiz çay..
1.5 litre su içtim şimdiye kadar..
ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.kızlarrr bugün saçlarımı kestiricem inşallah.. çok uzadılar bende ileri derecede sünizit var ve saç diplerim çok ağrıyor toplayamıyorum hep salık.. sıcaklarda da ensem kül oluyo vallabugün eski modeline kestiricem saçlarımı yine bakim boydan foto çekerim belkim gözleriniz bayram etsin
fena oturtmuşsunnpopoma kaş göz çizsem daha güzel olur senden demiştim birine o geldi aklıma krize girdim şuan anlatamam.. yerlerdeyimboşver kız herkes kendine baksın.. öyle insanlarla mesafe koy arana..
canım yüzün küçülmüş gerçekten.
ben de boyatmak istiyorum saçımı.benimki artık bana karışmıyor... hemen hemen her rengi denedim.... sarı kızıl siyah kumral denemediğim kalmadı sanırım.... evlenirken siyahtı gelinlikle iyi olur gibi geldi... sonra sıkıldım siyahtan açtırdım o da saçıma çok zarar verdi... şimdi toplandı ama... beyaz tenli olunca her renk oluyor ama en çok bu sonuncuyu yakıştırdı herkes....bende en çok bunu beğendim...bu arada ben buğday tenlilere bal köpüğü karamel renklerini yakıştırırım hep...
ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun
ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee
Neyneysecim sen benim menülerime güzel mi dedinnn .. :26:
Gözüm açık gitmem ben artıkk ..
benim keyfim iyi çok şükür.kızlar dün çok geç geldim eve hemen yattım, sabah da kalkıp koşa koşa okula çocuklara gittim, ancak geldim eve. Derya'nın fotoğraflarını gördüm çok beğendim.
menümü yazayım hemencik
sabah: dünden kalan fırında pişmiş sigara böreklerini kemirdim kuru kuru iğrençti ama telaşla geç kaldığım için
eve dönünce ara: üzüm peynir
çok özledim kızlar sizi!
herkesin keyfi yerinde mi iyi misiniz?
canım o durumlarda yap bir ara öğün. 2 kuru hurma veya 2 kuru kayısı(günkurusu) veya yarım avuç fındık veya 2 ceviz veya 5-6 badem gibi...cnm menüler düzene girdide açlık isteğim hala düzene girmedi... yemek yedikten 2 saat sonra karnım kazınıyor... hafif şeyler yediğim için galiba... var mı bi önerisi olan bu duruma....
bence ramazana en kolay uyum sağlayanımız sen olabilirsin. şu anda da fazla yemiyorsun.Cidden çok moral oluyor öyle değişmiş fotoğrafları görmek ..
Ramazanda ne yapacağız bakalım hoş ben pek bir şey yiyemiyorum da ramazanda.
yakınmış bayağı..yakın canım yürüyerek 20dk. spor oluyor bana da...
mahallede ramazan hazırlığı mı varsabah tam günaydın dedim elektirik gitti..(( mahallede hararetli bir alt yapı çalışması var..bi su gidiyor bir elektirik..
Oy oy oy oyyyyy hala hayatta mı o lafı yiyen, yoksa lafı yedikten hemen sonra harakiri mi yaptı
ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:aynen cereyanda kalıyoruz..miğdemi üşütmüşüm..daha öncede miğde sıkıntım vardı eski ilacımı yazdı aldım hemen içtim şimdi iyiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?