Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyor musun aslında bu bacağının ağrısının geçmesi kilo vermenle alakalı olabilir ve daha da iyi olacak bence ..
eşinin mesleği neydi?

5 günde 5 kiloya devam mı?
ben de başlayacaktım da başlayamadım gitti ..

Eki Görüntüle 229848

kızlar saçlarımın uzunluğu bu.. bi kaç gün önce çekilmiş resim.

Saçın gayet güzel.
Düz saçın kullanımı bir başka rahat.
Duştan çık saçını tara fönlü gibi ohh ..

kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun

ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee

Kesinlikle verdiğin kilo bariz belli bunları birleştir bence motive olsunlar ..

kızlar dün çok geç geldim eve hemen yattım, sabah da kalkıp koşa koşa okula çocuklara gittim, ancak geldim eve. Derya'nın fotoğraflarını gördüm çok beğendim.

menümü yazayım hemencik

sabah: dünden kalan fırında pişmiş sigara böreklerini kemirdim kuru kuru iğrençti ama telaşla geç kaldığım için

eve dönünce ara: üzüm peynir

çok özledim kızlar sizi!
herkesin keyfi yerinde mi iyi misiniz?

derya cım allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
kilolarda güzel gitmiç yüzünden belli oluyor canım verdiğin

buscopanı duymamıştım ben bi sorym doktora gittiğimde saol cnm...

cnm menüler düzene girdide açlık isteğim hala düzene girmedi... yemek yedikten 2 saat sonra karnım kazınıyor... hafif şeyler yediğim için galiba... var mı bi önerisi olan bu duruma....

Evle okul yakın sanırım bu avantaj oluyordur eve gelince yemek falan ..
Afiyet olsun.
Ben de problem yok umarım sen de iyisindir.

evet canım aslında bende onu düşündüm.. kilo azaldıkça bacağın taşıdığı yükde azaldı rahatladı gibi ..
eşim ptt bank ta kargo şefi canım..

hı hıımm yine başladım bu birincisini saymazsak yarım kaldığı için bu ikinci yapışım.. 8 e az kaldı.. ve son yapışım canım.. zaten ramazan geldi. istesemde yapamam..

Saçın gayet güzel.
Düz saçın kullanımı bir başka rahat.
Duştan çık saçını tara fönlü gibi ohh ..

Kesinlikle verdiğin kilo bariz belli bunları birleştir bence motive olsunlar ..

aynen saçlar rahat oluyo..
evet canım dönem dönem çekicem birleştirip hem buraya hem hikayeme ekliycem.. belki birilerine ışık olur..

Cidden çok moral oluyor öyle değişmiş fotoğrafları görmek ..
Ramazanda ne yapacağız bakalım hoş ben pek bir şey yiyemiyorum da ramazanda.

sabah tam günaydın dedim elektirik gitti..(( mahallede hararetli bir alt yapı çalışması var..bi su gidiyor bir elektirik..

Oy oy oy oyyyyy hala hayatta mı o lafı yiyen, yoksa lafı yedikten hemen sonra harakiri mi yaptı

Eğer azıcık bile olsa hareket edersen kilo verirken 1 milim bile sarkmazsın, ben 12 kilo verdiğim dönemde sadece dans ediyodum sıkıntıdan evde, ve hayatımda o kadar sıkı olmamıştı vücudum..

Evet, evimin o 3 gündür havasız kokusunu bile içime çektim resmen gelince

hoşgeldin canım:79:

ah ah yayla ne de güzeldir:97:
iyi yapmışsınız canım kaçmakla.

gayet güzel.

Bu sebebi öğrenince kızmıycanı biliyodum canım, ben bildirim yapmamama kızmamıştır umarım diye dedim..:78:
kızmadım canım, geçerli bir sebebin var çünkü.

bu arkadaş akrepten de öte bir şey sanırım. senin 104 kiloluk biriyle alakan bile olamaz.

buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu
niye psikolojin bozuk bakayım senin?

valla canım akşam masalla güzel kaynatmışsınız. biz bundan eksik mi kalalım:)
canım, açıköğretim de oku üniversite de oku. senin kadar azimli birinin başaramayacağı bir şey yoktur bence. Allahın izniyle tabi. bingölde üniversite açıldı demiştin. bu yıl sınava girebilirsin. eskisi kadar zor değil. artık kontenjanlar arttı, okul sayısı arttı. böyle bir isteğin varsa gerçekleştirmelisin bence.

Valla ben ne kadar acıksam da bir süre hiç kaçamak yapmayınca bir süre sonra kendiliğinden kesiliyor.
Onun haricinde leblebi deneyebilirsin.

Öyle az buçuk hareket ediyorum ama mekiktir bacak hareketleridir falan ahım şahım bir spor değil umarım yeterli olur ya ..

o zaten özellikle saçmalak için söylemiş bencer sen nerde 104 lilolu birisi nerde yapma ya sıkma canını..yeme su iç temiz havaya çık..duyma unut o saçma sözleri..söze değil söyleyene bak.senin için nekadar önemli birisiki etkilendin bukadar..
buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu
saç rengin le oynama hele sıkıntılı haldeyken asla derim..
yalşan yalan hem doğum yapmışsın hemde incesin ona karşılık kıskançlıktan bu yorum bence..
kuş kadar yemişsin..
aynen cereyanda kalıyoruz..miğdemi üşütmüşüm..daha öncede miğde sıkıntım vardı eski ilacımı yazdı aldım hemen içtim şimdi iyiyim..
malesef olumsuz bir toplumumuz ..iyi değil kötüyü görürüz takdir etmeyiz eleştiririz ..marifet gibi çok açık ve rahat yaparız pardon yaparlar..hayatta kimseyi bilerek incitmedim incitememde ..ama malesef böyle insan çok..vur totoyu yapıştır yere..
akrabalarınada geçmiş olsun..rabbim korumuş..
merhabalar hanımlar:79:
yeni bir hafta, haydi bakalım hayırlı olur inşallah.

cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah

bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum
proteini artır..hareketini artır..suyu artır..
Canlarım geçmiş olsun ikinizede.. Dikkat edin yazın üşütme olmaz demeyin ceyranda falan kalmayın terliyoruz valla çok rahatsızlık verir.. aman aman :97:
saol canım teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Sağol canım...

canım, yumurtaya iyi dayanıyorsun bu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.

ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.

popoma kaş göz çizsem daha güzel olur senden demiştim birine o geldi aklıma krize girdim şuan anlatamam.. yerlerdeyim boşver kız herkes kendine baksın.. öyle insanlarla mesafe koy arana..
fena oturtmuşsunn

Eki Görüntüle 229848

kızlar saçlarımın uzunluğu bu.. bi kaç gün önce çekilmiş resim.
canım yüzün küçülmüş gerçekten.

ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:

kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun

ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee
ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.

Neyneysecim sen benim menülerime güzel mi dedinnn .. :26:
Gözüm açık gitmem ben artıkk ..
ilahi
evet, beğendim menünü canım.:81:

benim keyfim iyi çok şükür.
sende ne var ne yok?

cnm menüler düzene girdide açlık isteğim hala düzene girmedi... yemek yedikten 2 saat sonra karnım kazınıyor... hafif şeyler yediğim için galiba... var mı bi önerisi olan bu duruma....
canım o durumlarda yap bir ara öğün. 2 kuru hurma veya 2 kuru kayısı(günkurusu) veya yarım avuç fındık veya 2 ceviz veya 5-6 badem gibi...

Cidden çok moral oluyor öyle değişmiş fotoğrafları görmek ..
Ramazanda ne yapacağız bakalım hoş ben pek bir şey yiyemiyorum da ramazanda.
bence ramazana en kolay uyum sağlayanımız sen olabilirsin. şu anda da fazla yemiyorsun.
ben yemekten ziyade suyu çok arıyorum ama yapacak bir şey yok. 30 gün sabredip tutacağız, Allahın izniyle orucumuzu.

yakın canım yürüyerek 20dk. spor oluyor bana da...
yakınmış bayağı..
kediyle yaptığın sporun vardı bir de

sabah tam günaydın dedim elektirik gitti..(( mahallede hararetli bir alt yapı çalışması var..bi su gidiyor bir elektirik..
mahallede ramazan hazırlığı mı var
gittin mi doktora canım?

Oy oy oy oyyyyy hala hayatta mı o lafı yiyen, yoksa lafı yedikten hemen sonra harakiri mi yaptı

aynen cereyanda kalıyoruz..miğdemi üşütmüşüm..daha öncede miğde sıkıntım vardı eski ilacımı yazdı aldım hemen içtim şimdi iyiyim..
ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…