kıs sen inceciksin ne 104 kilosune kıyaslaması uçmuş o boşver
bende eskiden yapıyodum bunu çok ama saçlarımın daha fazla dayanacak gücü kalmadı... artık 2 ayda bi kuaföre boyatıyorum... hürremin rengine...
kızlarrr bugün saçlarımı kestiricem inşallah.. çok uzadılar bende ileri derecede sünizit var ve saç diplerim çok ağrıyor toplayamıyorum hep salık.. sıcaklarda da ensem kül oluyo vallabugün eski modeline kestiricem saçlarımı yine bakim boydan foto çekerim belkim gözleriniz bayram etsin
bende o renge baylıyorum ama benim ten rengime sadece kızıl ve tonları bide koyu kahveler oluyor
zati eşimle boya konusunda anlaşamıyoruz zararlı boyatma diye başımın etini yiyor
bu son olacak bidaha beyazlayana kadar boya yok
çek de görelim canımmerak ettim şimdi
benim eşimde bu konuda bana çok karışıyor. saç boyatma.. asla izin vermez öldürsende..
gerçi bende boyamaya hevesli değilim beyaz tenli siyah saçlı olmak güzel
saçlarım çoktan beyazlamaya başladı canım..
sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedioracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen
chika geçmiş olsun canım görümcenlere inşallah daha iyidirler şimdi
kızlarrr bugün saçlarımı kestiricem inşallah.. çok uzadılar bende ileri derecede sünizit var ve saç diplerim çok ağrıyor toplayamıyorum hep salık.. sıcaklarda da ensem kül oluyo vallabugün eski modeline kestiricem saçlarımı yine bakim boydan foto çekerim belkim gözleriniz bayram etsin
saat 4 gibi gidicem canım benim sıpa uyudu şimdi.. o uyanır yemek yediririm anca çıkarım.. döndüğümde ya eşime yada birlikte kuföre gidiceğim (dünkü teyze kızına) çektirirm..biraz daha merak et
yuh artık..gözüne kıymık değil, direkt ağaç kaçmış heralde onu söyleyenin..
resimlerini koymuştun gayet de incesin, 104 kiloyla kıyaslayarak seni ne kadar çekemediğini belli etmiş o söyleyen
Sağol canım iyiler , kaza deyince biz kafamızda binbir çeşit kaza yara bere kurup gittik, ama azcık zedelenmişler sadece Allah korumuş çocuklarında çizik bile yok çok şükür..
resimlerini koymuştun gayet de incesin, 104 kiloyla kıyaslayarak seni ne kadar çekemediğini belli etmiş o söyleyen
Sağol canım iyiler , kaza deyince biz kafamızda binbir çeşit kaza yara bere kurup gittik, ama azcık zedelenmişler sadece Allah korumuş çocuklarında çizik bile yok çok şükür..
yok canım benim saçlarım öyle çok uzun değil.. bende uzun saç seviyorum ama başımı ağrıtıyor az uzayınca kafamda 10 kilo taşıyomuş gibi hisseediyorum ağrı yapıyor..ben de merak ettimuzun saci cok seviyorum fazla kestirme sakin, zaten kuaforler soylediginin 4 katini kesiyo bunu da hesap et bence
Bekliyoruuzzzzz..
sağolun kızlar ben 40 42 beden giyiyorum ama şimanda olabilrdim yinede böyle söylemesi çok saçma sanane insanların kilosundan ben hayatımda kimseye kilo almışsın dmedim zaten ne luzumu var
allah korumuş verilmiş sadakaları varmış çok çok geçmiş olsun
bende o renge baylıyorum ama benim ten rengime sadece kızıl ve tonları bide koyu kahveler oluyor
zati eşimle boya konusunda anlaşamıyoruz zararlı boyatma diye başımın etini yiyor
bu son olacak bidaha beyazlayana kadar boya yok
resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
cnm saçlarının kendi düzlüğümü çok güzelmiş öyleyse....
saol cnm bu sefer ne çok ağrıdı yaa.... hala tam geçmedi...apranax içmeme rağmen... kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum cnm bugün tek kaçamak nescafe oldu menümde yoktu...
senin gece yürüyüşlerinde meşhur valla...
bende çoookkk acıktım... ama zayıflamada bence temel olay bu sabah aç kalkmak.... rejim yapmadığım zamanlar sabah hep tok kalkıyorum cnm kahvaltı istemiyor.... sabah aç kalkmak lasım.... ama gece aç yatmak işte o biras kötü oluyor...
günaydın kızlar...:79:
yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:
gunaydin kizlar
tatil bitti evime dondumdun gece
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldimneyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik
neyse firsat bulup yazamadim inaninama artik aranizdayim
hepinizi ozledim coooook
günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..
Kızlar Cuma'ya korkun benden
bugün temizlik günüm.. kahvaltımı yapıp temizliğe başlıycam aralarda gelirim canlarımm
Nerelerdeydiniz?cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah
bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum
bide oruç tuttuğumda iki kilo vermiştim hiç heraketsiz resmen vucut sarktı
aslında bol yürüyüşle kilo verilmeli sıkılaşarak
bundan sonra bol bol lesli
merhabalar hanımlar:79:
yeni bir hafta, haydi bakalım hayırlı olur inşallah.
-1 kilo resmen -1 yaş gibi oluyo insanda..
Bu arada bi resmini koy turtimuu ya, çok merak ediyorum seni
Çok sağolun kızlar..İyiler çok şükür..
Özlemin msjından da alıntı yaptım sanıyodum ama yapmamışım, sende sağol özlemcim.
Ben şimdi evime kavuştum masal..
25 yılım baba evinde geçti, 2 yıldır kendi evim var. anneme 3 gün gittim evimi özledim ya ne tuhaf bişey
porsiyonları abarttın sanırım. yoksa yediklerinde çok bir sıkıntı yok bence.
gayet güzel.
çok geçmiş olsun canım. neyse ki hafif atlatmışlar. verilmiş sadakaları varmış.
canım, böyle bir sebepten sonra hiç kızılır mı? aa yani.
çok güzel bir menüto
çok başarılı özlemcim.
regl ağrın var sanırım. kendini sıcak tutmalısın şekerim. istersen ayaklarını ısıt biraz.
süpersin ya. ne kadar çok yürümüşsün. maşallah
ah canım benim ya.
regl döneminde ağrı kesici pek iyi olmaz. evde çorap falan giymiyor musun? ayaklarına özellikle dikkat et ve hava sıcak da olsa kendini sıcak tutmayı unutma.
ooo fransalardan dönülmüş.
yedin fransız mamalarını kilo aldın değil mi
ee ne yaptın ne ettin anlatmamışsın. neler aldın
canım asıl yazın üşütülür.
gece yatıyoruz üstümüz açık.
gündüz sıcaktan pencereler balkonlar açık.
doktora gitmek en iyisi ve de dikkat etmek.
valla bence de korkulur senden.
çok iyi gidiyorsun.
porsiyonları abarttın sanırım. yoksa yediklerinde çok bir sıkıntı yok bence.
gayet güzel.
çok geçmiş olsun canım. neyse ki hafif atlatmışlar. verilmiş sadakaları varmış.
canım, böyle bir sebepten sonra hiç kızılır mı? aa yani.
çok güzel bir menüto
çok başarılı özlemcim.
regl ağrın var sanırım. kendini sıcak tutmalısın şekerim. istersen ayaklarını ısıt biraz.
süpersin ya. ne kadar çok yürümüşsün. maşallah
ah canım benim ya.
regl döneminde ağrı kesici pek iyi olmaz. evde çorap falan giymiyor musun? ayaklarına özellikle dikkat et ve hava sıcak da olsa kendini sıcak tutmayı unutma.
ooo fransalardan dönülmüş.
yedin fransız mamalarını kilo aldın değil mi
ee ne yaptın ne ettin anlatmamışsın. neler aldın
canım asıl yazın üşütülür.
gece yatıyoruz üstümüz açık.
gündüz sıcaktan pencereler balkonlar açık.
doktora gitmek en iyisi ve de dikkat etmek.
valla bence de korkulur senden.
çok iyi gidiyorsun.
Kayip araniyor mu? Hahageldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim formumu yogurt ve karpuza borcluyum gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi hatta bugunu yazayim hemen;
sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik
ogle
2 tane form light kepekli biskuvi
artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)
(ve simdiye kadar yarim litre suu)
bende regl geçsin başlıycam leslie ye inş....
bu arada sabah sabah netim gitti... şükür geldi şimdi... meğer internet olmadan bilgisayarne boş bişiymiş....
yediklerimide yazayım hemen
sabah
1 ince dlm ekmek
1 domtes
1 salatalık 2 dlm peynir ve çay
ara
1 minicik armut
yarım kase kiraz
öğlen içinde fırında tavuk var
sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedioracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen
buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef
alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu
kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun
ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?