Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende o renge baylıyorum ama benim ten rengime sadece kızıl ve tonları bide koyu kahveler oluyor
zati eşimle boya konusunda anlaşamıyoruz zararlı boyatma diye başımın etini yiyor
bu son olacak bidaha beyazlayana kadar boya yok

çek de görelim canım merak ettim şimdi

benim eşimde bu konuda bana çok karışıyor. saç boyatma.. asla izin vermez öldürsende..

gerçi bende boyamaya hevesli değilim beyaz tenli siyah saçlı olmak güzel

saçlarım çoktan beyazlamaya başladı canım..

siyah beyaz uymu güzel olur canım ama ben buğday tenliyim

yuh artık.. gözüne kıymık değil, direkt ağaç kaçmış heralde onu söyleyenin..
resimlerini koymuştun gayet de incesin, 104 kiloyla kıyaslayarak seni ne kadar çekemediğini belli etmiş o söyleyen

chika geçmiş olsun canım görümcenlere inşallah daha iyidirler şimdi

Sağol canım iyiler , kaza deyince biz kafamızda binbir çeşit kaza yara bere kurup gittik, ama azcık zedelenmişler sadece Allah korumuş çocuklarında çizik bile yok çok şükür..

Bekliyoruuzzzzz..

ben de merak ettim uzun saci cok seviyorum fazla kestirme sakin, zaten kuaforler soylediginin 4 katini kesiyo bunu da hesap et bence

sağolun kızlar ben 40 42 beden giyiyorum ama şimanda olabilrdim yinede böyle söylemesi çok saçma sanane insanların kilosundan ben hayatımda kimseye kilo almışsın dmedim zaten ne luzumu var

allah korumuş verilmiş sadakaları varmış çok çok geçmiş olsun

Allah korumus gercekten, gecmis olsun:)

yuh artık.. gözüne kıymık değil, direkt ağaç kaçmış heralde onu söyleyenin..
resimlerini koymuştun gayet de incesin, 104 kiloyla kıyaslayarak seni ne kadar çekemediğini belli etmiş o söyleyen

ben de merak ettim uzun saci cok seviyorum fazla kestirme sakin, zaten kuaforler soylediginin 4 katini kesiyo bunu da hesap et bence
yok canım benim saçlarım öyle çok uzun değil.. bende uzun saç seviyorum ama başımı ağrıtıyor az uzayınca kafamda 10 kilo taşıyomuş gibi hisseediyorum ağrı yapıyor..
Bekliyoruuzzzzz..

bekleyin beni

popoma kaş göz çizsem daha güzel olur senden demiştim birine o geldi aklıma krize girdim şuan anlatamam.. yerlerdeyim boşver kız herkes kendine baksın.. öyle insanlarla mesafe koy arana..

Son düzenleme:

benimki artık bana karışmıyor... hemen hemen her rengi denedim.... sarı kızıl siyah kumral denemediğim kalmadı sanırım.... evlenirken siyahtı gelinlikle iyi olur gibi geldi... sonra sıkıldım siyahtan açtırdım o da saçıma çok zarar verdi... şimdi toplandı ama... beyaz tenli olunca her renk oluyor ama en çok bu sonuncuyu yakıştırdı herkes....bende en çok bunu beğendim...bu arada ben buğday tenlilere bal köpüğü karamel renklerini yakıştırırım hep...

Son düzenleme:
resimleri buldum

Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı

buda dünkü son halim.

eşim ve ben

buda benim hayatıma anlam katan varlık

yorum sizlerin canlarım

kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun

ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee

Son düzenleme:
cnm saçlarının kendi düzlüğümü çok güzelmiş öyleyse....

evet canım kendi düzlüğü.. evet çoğu zaman benimde işime geliyor düz olması.. ama çok zor şekle giriyor. düğünde saçlarımı yaptırdım mayısta olan düğünde salona gelene kadar baktım saçalr yine dümdüz ahahah :))

günaydın kızlar...:79:

yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:

Apranax güçlü bir ağrı kesici ama kesedebilir.
Onun yerine adet dönemi için önerilen ve cidden çok iyi gelen buscopanı deneyebilirsin.

Hoşgeldinn ..
Nasıldı tatil?

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..

çOK geçmiş olsun ..

Kızlar Cuma'ya korkun benden

bugün temizlik günüm.. kahvaltımı yapıp temizliğe başlıycam aralarda gelirim canlarımm

Sen yeterki kilo ver biz korkarız ne olacak ..

cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah

bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum
Nerelerdeydiniz?
İyi olmuştur kısa bir değişiklik.

bide oruç tuttuğumda iki kilo vermiştim hiç heraketsiz resmen vucut sarktı
aslında bol yürüyüşle kilo verilmeli sıkılaşarak
bundan sonra bol bol lesli

Bu sarkma olayınan ben korkmaya başladım ..

merhabalar hanımlar:79:
yeni bir hafta, haydi bakalım hayırlı olur inşallah.

Hepimize neyneysecimmm

-1 kilo resmen -1 yaş gibi oluyo insanda..
Bu arada bi resmini koy turtimuu ya, çok merak ediyorum seni

Ben de yaş olarak daha pek etkilemiyor ama ileride etkileyecektir değil mii?

Sonuçta 25 yıl kalsan da bir gün oradan ayrılacağını bliyordun ama burada hayatının sonuna kadar belki de bundandır ..
Ama daha güzel böyle olması demek ki mutlusun ..

Neyneysecim sen benim menülerime güzel mi dedinnn .. :26:
Gözüm açık gitmem ben artıkk ..

Kilo verip geldiğine göre tebriklerr ..
Boyun kaçtı elisya?

Ohh oh ohh ne güzel bir menüdür bu ..
Düzene girdi bak menülerin ..

İnsanlar resmen birbirlerinin moralini bozunca mutlu oluyor.

buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu

Hayırdır neden psikolojin bozuk?

kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun

ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee

deryacım ne güzel fotoğraflarla belgelemişsin değişimi çok güzelmiş!
inşallah istediğin kiloya bir an evvel inersin, son halinin bol bol fotoğraflarını çekersin unutturursun eski halini hem kendine hem sevdiklerine!
darısı başımıza canikom!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…