Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

RABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..

ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.

amin inşallah..
malesef açmadanda olmuyor..ev yanıyor ozamanda..
evet yağmur iyi oldu..ramazan rahat geçer inşallah..

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok

oığlumun karnını doyuracam.. şimdilik by.
eşim gece görevinde akşam bir sorun olmazsa gelirim arkadaşlar..

Uyum konusunda haklısın Neyneysecim ..
Akşama kadar canım bir şey istemiyor zaten en azından bahanem olacak ama su konusunda ben de baya zorlanacak gibiyim ..

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok
Sade yeme patatesi.
Baharatlarla süslersen biraz daha iyi olur.

oığlumun karnını doyuracam.. şimdilik by.
eşim gece görevinde akşam bir sorun olmazsa gelirim arkadaşlar..

Afiyet olsun oğluşuna.

ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.

ne güzel ya keşke burda da birazcık yağmur yağsa... burda yağmur bizim şakaklardan yağıyor sürekli....

evet canım bu hayali gerçekleştiricem yakın zamanda.. eşimde çok istiyor.. o açık öğretimden işte çalışırken iki üniversite bitirdi utanıyorum kendimden halkla ilişkiler ve işletme fakültesi valla bi yerden başlamam lazım benimde..

valla siz okadar söylüosunuz ama ben hiç rahatsız olmuyorum. bugün 5 yımırta yedim

evet canım bugün resimlere bakınca bende farkettim çok değişişim gerçekten.. kendime inanamadım
kestirdim kurtuldum.. hafifledim yahu

hepinize merhaba kızlar

bende filizlencem yakında kuzum

kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar oldu arkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum

Çok güzel, güle güle uzat saçlarını ..

akşam yemeğimde saat biraz geç oldu ama yapcak bişey yoktu

7:30 8:00 arasıydı.. yumurta ve şekersiz çay içtim..

şimdi sek türk kahvesi içtim iki fincan.. 3 litreyi geçti su miktarım.. sporda epey yol yürüdüm yine.. hepsi bu kızlar..

güle güle kullan canım

ne biliyim ya öyle yapıcaktım boşta bulundum haşlamış oldum:26:

ben bu gün patates yiyemedim evde olmadığı için. eşime aldırdım yarın patates yiycem... kabuklarını soyup ikiye bölüp haşlarsan tadı daha güzel oluyor.. bilgin olsun.
birde masalında dediği gibi baharatla fırına ver..

hmm bilmiyodum onu sağol canım öyle haşlarım bundan sonra

evet yaa benimde hiç ağrımadan geldi normalde 2 3 gün önceden ağrım başklardı şimdi sadece ilk gün agrım oldu eyy zayıflık sen nelere kadirsiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…