ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.
canım, yumurtaya iyi dayanıyorsunbu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.
ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.
fena oturtmuşsunn
canım yüzün küçülmüş gerçekten.
ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:
ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.
ilahi
evet, beğendim menünü canım.:81:
benim keyfim iyi çok şükür.
sende ne var ne yok?
canım o durumlarda yap bir ara öğün. 2 kuru hurma veya 2 kuru kayısı(günkurusu) veya yarım avuç fındık veya 2 ceviz veya 5-6 badem gibi...
bence ramazana en kolay uyum sağlayanımız sen olabilirsin. şu anda da fazla yemiyorsun.
ben yemekten ziyade suyu çok arıyorum ama yapacak bir şey yok. 30 gün sabredip tutacağız, Allahın izniyle orucumuzu.
yakınmış bayağı..
kediyle yaptığın sporun vardı bir de
mahallede ramazan hazırlığı mı var
gittin mi doktora canım?
Sade yeme patatesi.hepinize merhaba kızlar
5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakındasporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok
oığlumun karnını doyuracam.. şimdilik by.
eşim gece görevinde akşam bir sorun olmazsa gelirim arkadaşlar..
ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.
Sade yeme patatesi.
Baharatlarla süslersen biraz daha iyi olur.
soya sosu koyup ezdim püre gibi yaptım ama ciidden haşlanmış patatesten soğudum 2 haftadır
valla canım akşam masalla güzel kaynatmışsınız. biz bundan eksik mi kalalım:)
canım, açıköğretim de oku üniversite de oku. senin kadar azimli birinin başaramayacağı bir şey yoktur bence. Allahın izniyle tabi. bingölde üniversite açıldı demiştin. bu yıl sınava girebilirsin. eskisi kadar zor değil. artık kontenjanlar arttı, okul sayısı arttı. böyle bir isteğin varsa gerçekleştirmelisin bence.
canım, yumurtaya iyi dayanıyorsunbu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.
ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.
fena oturtmuşsunn
canım yüzün küçülmüş gerçekten.
ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:
ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.
bende filizlencem yakında kuzumhepinize merhaba kızlar
5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakındasporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok
Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065
kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar olduarkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum
Fırına koysaydın ya üstüne de kekik falan ohh .
şimdi ben sıkılmadım ya bana kötü gelmiyor.
Çok güzel, güle güle uzat saçlarını ..
Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065
kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar olduarkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum
ne biliyim ya öyle yapıcaktım boşta bulundum haşlamış oldum:26:
ben bu gün patates yiyemedim evde olmadığı için. eşime aldırdım yarın patates yiycem... kabuklarını soyup ikiye bölüp haşlarsan tadı daha güzel oluyor.. bilgin olsun.
birde masalında dediği gibi baharatla fırına ver..
Biliyorsun dimi bu sıralarda kilo verimi daha kolay metabolizma hızlı olduğundan.
O yüzden kaçamak yapma aman ..
Bugünü atlatırsan ağrın rahatlar.
Bazen kilo verince de azalıyor ağrılar biliyor musun?
Çok kötüydü benim ağrım ama bu ay çok rahat geçirdim ki bu sadece 4 kilo ile oldu.
Bol su içersen o da rahatlatır biraz.
Yaa hafif kendini yormadan yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?