Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu an 62 kg yim boyum 176
aslında şu an bir sorunum yok ama çok korkuyorum 3 aylık hamileyim.
Bu ikinci bebişim olacak birinci hamileliğimde 23 kg almıştım:)
o kadarrrrrr zor verdim ki şimdi çok korkuyorum yine aynı şekilde gereksiz kilo almaktan

rengi yakışmış canım.. bence hoş olmuş.. güle güle kullan sende.. ayrıca çok zayıfsın. hiç öle üzüldüğün gibi değil. sen kimseyi takma kafana..

Çok zayıf duruyorsunnn ..

sağolun kızlar kendim çektim çikin çıkmışım ama olsun eşimde yakıştı filan diyo ama sanki beni geçiştiriyor

kilo konusunda da teşekkürler

boyuna göre tığ gibisin niye korkuyorsun
hamilliktede dikkat edilebilir her doğum bir olmaz

hmm çok iyi oldu öğrendiğim ben de susuz kaldığım zamanlarda birden yükleniyorum suya. sikkat etmek lazım ama yarım saatte 2lt de çokmuş yani...

valla hep yapıyorum limonlu normal su, nefis! hem ferah hem vitaminli. gaz da yapmıyor soda gibi...

ay gerçekten boyuna göre inceciksin canım hiç endişelenme! senin oranına göre 20 kilo da çok aşırı gözükmemiştir eminim.
sadece kendi göz zevkin için birazcık kontrollü olman yeterli olucaktır canım!

allah bağışlasın şimdiden, çok sağlıklı nur topu gibi bir bebişin daha olsun işallah!
ilki doğalı ne kadar oldu? ne kadar zamanda verdin hamilelik kilolarını?

naptın kızzz

hoş geldinnnnnnnn canımmmm

vallahi bende de durum aynı yahu karnım kazınıyor guuuuur gurrrrrrr

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok

ya o diyeti bilmiyorum da bu kadar çok patates yemek zararlı değil mi kızlar yaw normalde günde en fazla 1 tane haşlanmış patates öneriyorlar normalde yani :44:

yakışmış canım güle güle kullan

ayyyyyyy utanmadan söylüyor birde

ohhohh kilolar verildi saçta değişti mi tam süper olcan desene.... bende senin resmlerini merak ediyorum... zayıflamadan önce ve sonrayı....

ne güzel akşam yok gibi....

geç saatte geldiğim için yemek istemedim o fındgıda zaten eve yürürken yedim

Meyveli soda yakışmamış menüne..
sade maden suyuna limon sıkıp içersen daha doyurucu ve faydalı olur.

ya biliyorum da onu iş yerinde yapamıyorum limon vs olayını birde canım çok tatlı istiyor ondan soda içtim ben de tatlı yersem kendimi durduramamaktan korktum

ayyyyyyyyyyy ne kadann kilolusun 150 kilo falan mısın ben zero bedenim de ayıptırr sölemesii

vuu saclarina bayildim.. Hic kestiresim yoktu sacimi ama senin fotonla kuafore gidesim geldi bi an cok yakismis:) neyse aksamki menum;

5 tane izgara kofte
3 kasik buldur pilavi

ve de 40 dk kondisyon bisikletinde en dusuk ayarda spor yaptim.. En dusukte yaptim cunku zorlasinca kilo verilmiyomus, kas yapiliyomus.. Kas falan istemiyorum incelmek istiyorum ben neyse hepinize iyi geceler, tatli ruyalar:)

günaydın kızlar:79:

tatlım araların çok tatlı olmuş
meyvede olsa çok şeker almışsın.. fazla olmuş.. unutma ki çok faydası olan suyun bile fazlası zarar..
şekerim araların fazla kaçmamış da ucundan sıyırmış sanki.
sabahki aranda keşke hiç değilse yarısını yeseymişin o meyvelerin ama neyse ki erken saatte. umarım şekerine dokunmamıştır...
evet ya en azında akşam kavunlar karpuzlar olmasaydı iyi olcaktı... eşimde zayıflamaya çalışıyor... canı cips istedi bende onu kandırdım bak ben sana kavun karpuz keseyim boşver cipsi dedim... soğuk soğuk yemişim sonra... portakal preste çok halsizdim başım bi acayip oldu hava alalım dedik belki iyi gelir diye bi yere oturduk c vitamini iyi gelir diye içtim....sonuç böyle oldu..
aa fazla suyun ne zararı var?

yemek yerken su içmemek gerektiğini biliyorum da, onun dışında?
fazla su su zehirlenmesine sebep oluyordu günde 5-6 litrede sanırım.....

50 kilo gibi gözüküyorsun cnm... saçlarında güzel olmuş yıkandıkçada kızıla doğru akar zaten...
Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin cnm... kilolar nasılsa verilir...

Gunaydin kizlarr.. Su an moralim acayip bozuk sabahin korunde kardesimin "ablaa" cigliklariyla uyandim, notebook umu dusurmus beyinsiz ekranina yumruk atilmis gibi kocaman bi catlak var hicbir sey gorunmuyor annem de "cani sagolsun aliriz yine" diyo.. Erkek cocuguna nasil ayrimcilik yapiliyo valla deliricem yaa.. Gidip sinirimden dunyayi yiyesim var, buzdolabinda da nasil guzel helva var bana bakiyo hincimi ondan mi alsam? yoksa kestane sekerinden mi? ekmek kizartip tereyag mi sursem ya da? Tamam tamam sakinim yemiyorum bi seynden mi? ekmek kizartip tereyag mi sursem ya da? Tamam tamam sakinim yemiyorum bi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…