derya canım saçlarını güle güle uzat yakışmış düz olmasıda süper ben düzlüyeceğim diye kaç saat uğraşıyorum
bende saçımın rengini çekim şimdi bi dakka
rengi yakışmış canım.. bence hoş olmuş.. güle güle kullan sende.. ayrıca çok zayıfsın. hiç öle üzüldüğün gibi değil. sen kimseyi takma kafana..
Çok zayıf duruyorsunnn ..
şu an 62 kg yim boyum 176
aslında şu an bir sorunum yok ama çok korkuyorum 3 aylık hamileyim.
Bu ikinci bebişim olacak birinci hamileliğimde 23 kg almıştım:)
o kadarrrrrr zor verdim ki şimdi çok korkuyorum yine aynı şekilde gereksiz kilo almaktan
sağolun kızlar kendim çektim çikin çıkmışım ama olsun eşimde yakıştı filan diyo ama sanki beni geçiştiriyor
kilo konusunda da teşekkürler
çok hoş canım ev halin ve evet gerçekten gayet ince duruyorsun!
kızlar ne buldum.. ayy ne duygulandım yaaa :)) nerden nereyeeeeee Allah'ıma binlerce şükürler olsun
ilk resimde 105 kg civarıydım.. ikinci resimde 97.5 yada 97.7 diydim.. şimdi 6 kilo eksiğim.. vay bee
vucudun belli kısmı sudur çoğunluğu yani.. fazlası fazla idrara çıkardığı için vucuttaki mineralleri dışarı atar.. maden suyu bu açığı kapatır ama; böbreğinde bi çalışma limiti var bu limit aşılırsa kanda sodyum düzeyi düşer. buda kişide beyin ödemi, bulantı, kusma, koma hatta vucuda gerektiğinden fazla sıvı girdiği için ölüme sebebiyet verebilir.. geçenlerde bu yüzden yurtdışında bir bayan hayatını kaybetti yarım saat içindeydi sanırım vucuda iki litre su aldığı için komaya girip yaşamını yitirmişti.
şu an 62 kg yim boyum 176
o kadarrrrrr zor verdim ki şimdi çok korkuyorum yine aynı şekilde gereksiz kilo almaktan
menüme devam ediyorum kızlar,
sonraki ara: 3 badem, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal
akşam: ızgara yağsız tavuk göğüs, biraz makarna, zero...
bir de cezerye vardı evde hiç dayanamammmmmmhh! namnamnam.
ama bakın ne kadar dürüstüm hiç saklamıyorum yaramazlık yaptığım zaman...
kızlar dün çok geç geldim eve hemen yattım, sabah da kalkıp koşa koşa okula çocuklara gittim, ancak geldim eve. Derya'nın fotoğraflarını gördüm çok beğendim.
menümü yazayım hemencik
sabah: dünden kalan fırında pişmiş sigara böreklerini kemirdim kuru kuru iğrençti ama telaşla geç kaldığım için
eve dönünce ara: üzüm peynir
çok özledim kızlar sizi!
herkesin keyfi yerinde mi iyi misiniz?
buscopanı duymamıştım ben bi sorym doktora gittiğimde saol cnm...
cnm menüler düzene girdide açlık isteğim hala düzene girmedi... yemek yedikten 2 saat sonra karnım kazınıyor... hafif şeyler yediğim için galiba... var mı bi önerisi olan bu duruma....
hepinize merhaba kızlar
5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakındasporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok
Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065
kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar olduarkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum
menüme devam ediyorum kızlar,
sonraki ara: 3 badem, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal
akşam: ızgara yağsız tavuk göğüs, biraz makarna, zero...
bir de cezerye vardı evde hiç dayanamammmmmmhh! namnamnam.
ama bakın ne kadar dürüstüm hiç saklamıyorum yaramazlık yaptığım zaman...
ohhohh kilolar verildi saçta değişti mi tam süper olcan desene.... bende senin resmlerini merak ediyorum... zayıflamadan önce ve sonrayı....
ne güzel akşam yok gibi....
Meyveli soda yakışmamış menüne..
sade maden suyuna limon sıkıp içersen daha doyurucu ve faydalı olur.
herkese iyi geceler kızlar.. yarın görüşürüz inşallah..
ben de kaçar kızlar yarın görüşürükkkkkkkkkkkk xoxo platonikk turtaaaa
iyi geceler kızlar ben kaçtım iyi geceler
Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065
kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar olduarkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum
ya o diyeti bilmiyorum da bu kadar çok patates yemek zararlı değil mi kızlar yaw normalde günde en fazla 1 tane haşlanmış patates öneriyorlar normalde yani :44:
tatlım araların çok tatlı olmuş
meyvede olsa çok şeker almışsın.. fazla olmuş.. unutma ki çok faydası olan suyun bile fazlası zarar..
evet ya en azında akşam kavunlar karpuzlar olmasaydı iyi olcaktı... eşimde zayıflamaya çalışıyor... canı cips istedi bende onu kandırdım bak ben sana kavun karpuz keseyim boşver cipsi dedim... soğuk soğuk yemişim sonra... portakal preste çok halsizdim başım bi acayip oldu hava alalım dedik belki iyi gelir diye bi yere oturduk c vitamini iyi gelir diye içtim....sonuç böyle oldu..şekerim araların fazla kaçmamış da ucundan sıyırmış sanki.
sabahki aranda keşke hiç değilse yarısını yeseymişin o meyvelerin ama neyse ki erken saatte. umarım şekerine dokunmamıştır...
fazla su su zehirlenmesine sebep oluyordu günde 5-6 litrede sanırım.....aa fazla suyun ne zararı var?
yemek yerken su içmemek gerektiğini biliyorum da, onun dışında?
50 kilo gibi gözüküyorsun cnm... saçlarında güzel olmuş yıkandıkçada kızıla doğru akar zaten...
Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin cnm... kilolar nasılsa verilir...şu an 62 kg yim boyum 176
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?