Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burdayken menümü de yazayım

kahvaltı:ananas ve karpuz kombiyasyonu

öğle:bir kase nesfit

ara:form çay,bol bol su

akşam:yine aynı meyvelerle meyve salatası (bugüm meyve günüm)

ve nedense bugün çok acıktım myve günü en sevdiğim gündür ama bugün cidden doymak bilmiyorum kaçamak yapmamakta zorlanmaya başladım:18::18:

ben de yaz okulunda olucaktım şuan ama değilim malesef

Neden değilsin sen?

Kediciğine de geçmiş olsun biran önce düzelir umarım.
Bugün git yarın gel oalyı çok var hastanelerde.

hahaha gerçekten mi ne yapacağımız belli oldu kızlar hadi bakalım iş başına

Valla bir kaç yerde daha okudum doğruymuş :26:
Koşu bile 1 saatte o kadar kalori harcatmıyor..

Ne güzel olmuş vitamin deposu bir gün..
Hoşuma gitti ..

üzüntüden süzülen de, kendini yemege veren de var demek ki ben maalesef ikinci gruptayim 52 kilo olarak terk edildim, bi kac ay sonra noluyoruz zayiflamam lazim dedigimde 59 kiloydum sok diyetlerle 61-62 ye ciktim yok ask acisi bana yaramiyor veteriner 26-27 yaslarindadir herhalde, bugun yine gittim oraya cunku bizim kedi ne yese kusuyor babasi da oradaydi bana hosgeldin dedi yuzunde guller acarak sikayetimizi anlattim siringayla ilac verdi, kedinin kulaklari falan cok pisti ben pamukla temizlemeye calismistim evde ama rahat durmuyodu onu soyledim kulaklarini, gozlerini temizledi.. Tum bunlari yaparken surekli kedinin agzindan konusarak espriler yapip beni guldurdu Ve tum israrlarima ragmen hic para almadi:S bi daha gelisinde cikolata getir bize dedi giderken adimi sordu, ben aslinda dun duymustum onun adini ama yine de ben de sordum.. Memnun oldumlastik ve ben maalesef ki eve geri dondum gecen sene agustos'tan beri kimse yok hayatimda.. Bu o mu ki, bilemedim ama cok etkilendim Su anda butun sokak kedilerini evlat edinesim var neyse bugun yediklerimi yazayim artik;

sabah
1 kase nesfit yarim yagli sutle

ogle
1 kepce cacik

aksam
1 tabak salcali makarna

bu arada kedi isimsiz kaldi, onerisi olan varsa soylesin lutfencinsiyeti erkek.. Haa bi de aksam yemegimi 4 gibi falan yedim, biraz erken oldu o yuzden bi kac saat sonra 2 top sade dondurma yiyebilirim, kizmak yok ama

Eee hadi bakalım hayırlısı.
Daha gelip gidersin anlaşılır o sırada iyice ama anlattıklarına göre babacığında sen de gözü var

Menüne gelince çok tersten gitmişsin.
Salçalı makarna gayet kalorili bir yemek onu öğlen falan ye yediğinde ki eriyebilsin.
Dondurmayı da çok geçe bırakmasan iyi olur.

Neden değilsin sen?

hoca iptal etmiş yaz okulunu yurtdışına gitmiş ve bunu bize kayıt haftasında söylediler

Kediciğine de geçmiş olsun biran önce düzelir umarım.
Bugün git yarın gel oalyı çok var hastanelerde.

sağol canım inşallah

aynen hastaneleri hiç sevmem o yüzden..

Valla bir kaç yerde daha okudum doğruymuş :26:
Koşu bile 1 saatte o kadar kalori harcatmıyor..

vayyansssını iş başa düştü hahah

Ne kadar ilginç ya ..
Hangi üniversitedesin?

evet hoş severim ben de bu günü sen de başla 5 kilo diyetine beraber yiyelim hehe

Valla çok denedim başlamayı ama her seferinde istemedi canım.
Onu yemeliyim düşüncesi olunca yapamıyorum ben.
1 saatte bile değişiyor ne yemek istediğim çünkü.

5 gunde 5 kilo diyetini benim de yapasim var aslinda ama saglikli mi sagliksiz mi karar veremiyorum bi turlu.. Ama sagliksiz gibi sanki:S ayrica benim bi sorum var kizlar, ben gecen hafta listede yoktum.. Kilom 54.2ydi, ama anneannemlerdeki tarti demistim.. Belki evdeki farkliydi.. Ben yarin kilo bildiriminde bulunurken "onceki kilo" olarak 2 hafta once evdeki tartida yazan kiloyu yani 55i mi yoksa gecen hafta anneannemlerde yazan 54.2yi mi yazicam?

Geçen haftaki kilonu bildirmelisin diye düşünüyorum.

çanakkale 18 mart üniversitesi canım

hmm o zaman işin zor evet ben de tam tersiyim plansız yapamıyorum

mutlu ask zayiflatiyo kesinlikle de, ayrilik acisiyla 60lari gordum aman acilar, kaloriler uzak dursuuun

ayy ben o zamanlarda çıktım ya 86 kiloyaa salak gibi sonrada degermi dedim durdurdum kendümüüüü

kızlar cevap yazamadım yarın bakacağım.
kilo bidirimi yapayım .. 60.5

tebrik ederim cnmmmmmmmmmmm

ahhhhhhh fallarımda bile çıktı amma baglasak ne kaa gözel olur yaa kaptişim

evet valla oda uyuyamamış zaten twittera msj atmış eminim beni düşünüyordur muahahahahahahahah

canım çagrı merkezinde çalıştım çok zor bir iş gerçekten hele ki çocugun vs varsa çok daha zorlanırsın ben ana okulu derim hem cocugunu da yanına alırsın eger sasdece eve katkıysa olay ve aynı maaşı alıcaksan hiç ugrasma cagrı merkeziyle

Son düzenleme:
ah ah benim var da ama şimdi de beni alan yok hepisini red et red et kalırsın böyle ah ahhhhhhh iki kat altımda yaa evde su anda seytan diyor git kapısına ahauahshshhshshshshshshshshshshs :))))))))))
kalan sağlarr bizmdirrrr olmaz birangi şeyyy gidek dayanak kapısınaaa
Çoğu bölümden alıyor kpss ile ama bölüm hem sevebileceğin bir şeyi yapmak açısından önemli hem de bazı bölümler çok yüksek puan ile alıyor kpss de ..
90-95 puan almak da kolay değil ki ..
inşşşş onuda alırıkkk
hmm bi kaç dişçiye mi görünsem diş hastanesine mi gitsem özele en azından garanti olur çürük yok çünkü sadece başlangıcı dedi hafif lekelenme bilemedi şimdii
asansörrr aşkııı çok romantikkk turtammm
ay hiç sorma çok şekerde yemedim ama niye böle bişi yaptılarsa bana
okula gelince 360 almışım ben yanlış bakmışımmm
anaokuluu bacımmmmmmmmmmmm

abooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Allah seni naapmasın arabesk turtaaaaaa

Madem platonikin dönmüş sana bi şarkı armağan etmek istiyorum:
Neşeliyyiiimmm neşşeliyyim ben yine bugüüüün neşeliyyyiiiimmmm

bende sana diyorum kii canum banaa soooooooooooor yalnızlııııııııgııııııııııııııııııııı bana sooooooooooorrrrrrrr:))

Ayy aşık kız ya ..
Bir şey yapmayı düşünüyor musun?
Tatlı falan yap götür ..

..

olayı bilsen şimdi biz buraya tasınalı 4 - 5 ay oldu ilk geldigimizde annesi klardesiyle kek yolladı bize sonra da ben onlara tabagı keki falan geri götürdüm öyle tanıstık annesiyle falan ama ay ben bileydim onun oğlu oldugunu samimiyeti ilerletmezmiydimmmmm ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh

tamamen duygusal yani

hahaha gerçekten mi ne yapacağımız belli oldu kızlar hadi bakalım iş başına

çanakkale 18 mart üniversitesi canım

hmm o zaman işin zor evet ben de tam tersiyim plansız yapamıyorum

:
: yaa ben boşuna mı sevgilim olsun istiyorum yoksa baska ne amacım olabilir : :

bu arada ben de 18 martıı bitirdimmmmmmmm ama ben hazırlığı çanakkalede okulu gökçeada da okudum ahhhhhhhhhh ne günlerdiiiiiii

bu arada bugun kü menütoom : sabah : activia kayısılı yogurda bir kaşık müsli kattım yedüüm
ara : yarım yağlı muzlu süt
öğlen : izmir köfte + pilav + yogurt + salata
ara : bir avuç fındık
akşam : az peynir + kirazz

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet + mekik + sopa

aşıkkkkkkkkkksın dırırırm ışıkları da yanmıyor gene nerelerde geziyor acaba haaaa cık cıkkkkkkkkkkkk ben böyle piskopata baglarım cok feci

Hala geç değil bence yeni tatlılar yap çal kapısını

Menümüz de gayet güzel
bu arada kaptişim ben hedef kilomu 58'e cekmek istiyorum öyle bir sansım varmı 60 yetmicek bana cok calısmam lazım cok

Tabi çocuğu gördün yeter mi artık 60 ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…