ben de yaz okulunda olucaktım şuan ama değilim malesef
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
hastaneye bugün de gittim ilaç milaç verdi işte tekrar gitmem lazım bitmiyo bu hastane işi yabi de üstüne sabahta kedimi veterinere götürdüm dikişlerinden biri açılmış gece gece ona da üzülmüştüm neyseki bişeyi yokmuş çok şükür:44:
hahaha gerçekten mine yapacağımız belli oldu kızlar hadi bakalım iş başına
burdayken menümü de yazayım
kahvaltı:ananas ve karpuz kombiyasyonu
öğle:bir kase nesfit
ara:form çay,bol bol su
akşam:yine aynı meyvelerle meyve salatası (bugüm meyve günüm)
ve nedense bugün çok acıktım myve günü en sevdiğim gündür ama bugün cidden doymak bilmiyorum kaçamak yapmamakta zorlanmaya başladım:18::18:
Kaç yaşındaydı veteriner?
Babasına götür bakalım kediciğinizi
Bisiklete binmeyi ben çoık severim.
Ne güzel olur ya ..
O sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Ben erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz sürede öyle bir kilo vermiştim ki millet kilo al demeye başlamıştı.
üzüntüden süzülen de, kendini yemege veren de var demek kiben maalesef ikinci gruptayim 52 kilo olarak terk edildim, bi kac ay sonra noluyoruz zayiflamam lazim dedigimde 59 kiloydum sok diyetlerle 61-62 ye ciktim yok ask acisi bana yaramiyor veteriner 26-27 yaslarindadir herhalde, bugun yine gittim oraya cunku bizim kedi ne yese kusuyor babasi da oradaydi bana hosgeldin dedi yuzunde guller acarak sikayetimizi anlattim siringayla ilac verdi, kedinin kulaklari falan cok pisti ben pamukla temizlemeye calismistim evde ama rahat durmuyodu onu soyledim kulaklarini, gozlerini temizledi.. Tum bunlari yaparken surekli kedinin agzindan konusarak espriler yapip beni guldurdu Ve tum israrlarima ragmen hic para almadi:S bi daha gelisinde cikolata getir bize dedi giderken adimi sordu, ben aslinda dun duymustum onun adini ama yine de ben de sordum.. Memnun oldumlastik ve ben maalesef ki eve geri dondum gecen sene agustos'tan beri kimse yok hayatimda.. Bu o mu ki, bilemedim ama cok etkilendim Su anda butun sokak kedilerini evlat edinesim var neyse bugun yediklerimi yazayim artik;
sabah
1 kase nesfit yarim yagli sutle
ogle
1 kepce cacik
aksam
1 tabak salcali makarna
bu arada kedi isimsiz kaldi, onerisi olan varsa soylesin lutfencinsiyeti erkek.. Haa bi de aksam yemegimi 4 gibi falan yedim, biraz erken oldu o yuzden bi kac saat sonra 2 top sade dondurma yiyebilirim, kizmak yok ama
Neden değilsin sen?
Kediciğine de geçmiş olsun biran önce düzelir umarım.
Bugün git yarın gel oalyı çok var hastanelerde.
Valla bir kaç yerde daha okudum doğruymuş :26:
Koşu bile 1 saatte o kadar kalori harcatmıyor..
Ne güzel olmuş vitamin deposu bir gün..
Hoşuma gitti ..
hoca iptal etmiş yaz okulunu yurtdışına gitmiş ve bunu bize kayıt haftasında söylediler
sağol canım inşallah
aynen hastaneleri hiç sevmem o yüzden..
vayyansssını iş başa düştü hahah
evet hoş severim ben de bu günü sen de başla 5 kilo diyetine beraber yiyelim hehe
5 gunde 5 kilo diyetini benim de yapasim var aslinda ama saglikli mi sagliksiz mi karar veremiyorum bi turlu.. Ama sagliksiz gibi sanki:S ayrica benim bi sorum var kizlar, ben gecen hafta listede yoktum.. Kilom 54.2ydi, ama anneannemlerdeki tarti demistim.. Belki evdeki farkliydi.. Ben yarin kilo bildiriminde bulunurken "onceki kilo" olarak 2 hafta once evdeki tartida yazan kiloyu yani 55i mi yoksa gecen hafta anneannemlerde yazan 54.2yi mi yazicam?
Ne kadar ilginç ya ..
Hangi üniversitedesin?
Valla çok denedim başlamayı ama her seferinde istemedi canım.
Onu yemeliyim düşüncesi olunca yapamıyorum ben.
1 saatte bile değişiyor ne yemek istediğim çünkü.
çanakkale 18 mart üniversitesi canım
hmm o zaman işin zor evet ben de tam tersiyim plansız yapamıyorum
mutlu ask zayiflatiyo kesinlikle de, ayrilik acisiyla 60lari gordumaman acilar, kaloriler uzak dursuuun
kızlar cevap yazamadım yarın bakacağım.
kilo bidirimi yapayım .. 60.5
havada aşk kokusu var
hazır ingiltereden gelmişken bağlayın bu işi:98:
kaçamak falan göremedim ben, gayet güzel menün:81:
delü turta
ahah "babası" ha
turtamla sen çok yaşayın emi
zannedersem 2 kat aşağıdaki uyumana mani oluyor
bu arada işe bisikletle gitmen süper olmuş.
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum.
hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.
alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir işsizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))
yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..
Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
ah ah benim var da ama şimdi de beni alan yokhepisini red et red et kalırsın böyle ah ahhhhhhh iki kat altımda yaa evde su anda seytan diyor git kapısına ahauahshshhshshshshshshshshshshs :))))))))))
inşşşş onuda alırıkkkÇoğu bölümden alıyor kpss ile ama bölüm hem sevebileceğin bir şeyi yapmak açısından önemli hem de bazı bölümler çok yüksek puan ile alıyor kpss de ..
90-95 puan almak da kolay değil ki ..
hmm bi kaç dişçiye mi görünsem diş hastanesine mi gitsem özele en azından garanti olur çürük yok çünkü sadece başlangıcı dedi hafif lekelenme bilemedi şimdiiinş cnm saol...
düne nazaran daha iyi cnm en azından akşam protein var öğlende vitamin
bi masal menüsü daha gördüm sanki...
kız bi tek helva yemiş az bile bence....tabi normal kahvaltıyı tercih ederim...
geçmiş olsun cnm bu sefer benimde çok ağrıdı yaw..... ama bitti şükür...
inş cnm... senin de istediğin bi yer olur inş...
hehehe işte ben 90 alsam hemen atanırım ama.... nerdeeeee bende o çalışma
canım dişlerin ağrımıyorsa yaptırma sakın.... bak ben çok yaptırdım dolgu her çürümeye başlayanı yaptırdım... 7-8 beyaz dolgum var ve 3 yılda bir genelde yenileniyor... çünkü ömrü o kadar beyaz dolguların... bi sefer dişçiye gittim 3 dolgu var bi ara gel yapalım dedi.... 3 ay sonra gene gittim dişlerin çok iyi durumda dedi... hani 3 dolgu???? paraya bakıyor biraz bu dolgular... yengemede dolgu yapalım demiş.... yengem diş hast. gitti ordaki doktor o kadar küçücük şeye dolgu olmaz demiş.... çürük gzükmüyomuş bile sarılık varmış sadece... o herkesde olur, iyi fırçala çürümez demiş... yani seninde böyleyse yaptırma derim ben....
asansörrr aşkııı çok romantikkk turtammmayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusalşaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
ay hiç sorma çok şekerde yemedim ama niye böle bişi yaptılarsa banaah anneler ah..
iyi olmana sevindim canım. bugün doktora gittiğinde bu halsizliği de konuşursun inşallah.
gayet güzel bence. pekmez halsizliğine iyi gelir.:81:
canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin hastaneden.
bir ara takımda, ben de dahil olmak üzere, epey helva severimiz vardı
çok şükür bende geçti artık. maalesef fena kilo yapan bir yiyecek.
geçmiş olsun canım.
hep derler zaten Allah hastaneye düşürmesin, hastaneleri de başımızdan eksik etmesin diye. hastaneye bir işin düşse bir sürü uğraşıyorsun bir sonuca varana kadar. inşallah halledersin sen de.
az gayret etmek lazım canım, şimdi üniversiteye girmek daha kolay aslında. bir sürü bölüm var, okul var.
annene geçmiş olsun canım.
4 dolguluk naptın kızyatıp kalkıp şeker mi yedin:125:
patrona da fırçayı kaymışsın
menün çok güzel
dizüstü ve masaüstü aynı anda çalışamayacaklar sanırım
tamam canım, bugün sohbetleşiriz:81:
anaokuluu bacımmmmmmmmmmmmKızlar size bir konuda danışmak istiyorum.
hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.
alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir işsizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))
yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..
Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
üzüntüden süzülen de, kendini yemege veren de var demek kiben maalesef ikinci gruptayim 52 kilo olarak terk edildim, bi kac ay sonra noluyoruz zayiflamam lazim dedigimde 59 kiloydum sok diyetlerle 61-62 ye ciktim yok ask acisi bana yaramiyor veteriner 26-27 yaslarindadir herhalde, bugun yine gittim oraya cunku bizim kedi ne yese kusuyor babasi da oradaydi bana hosgeldin dedi yuzunde guller acarak sikayetimizi anlattim siringayla ilac verdi, kedinin kulaklari falan cok pisti ben pamukla temizlemeye calismistim evde ama rahat durmuyodu onu soyledim kulaklarini, gozlerini temizledi.. Tum bunlari yaparken surekli kedinin agzindan konusarak espriler yapip beni guldurdu Ve tum israrlarima ragmen hic para almadi:S bi daha gelisinde cikolata getir bize dedi giderken adimi sordu, ben aslinda dun duymustum onun adini ama yine de ben de sordum.. Memnun oldumlastik ve ben maalesef ki eve geri dondum gecen sene agustos'tan beri kimse yok hayatimda.. Bu o mu ki, bilemedim ama cok etkilendim Su anda butun sokak kedilerini evlat edinesim var neyse bugun yediklerimi yazayim artik;
sabah
1 kase nesfit yarim yagli sutle
ogle
1 kepce cacik
aksam
1 tabak salcali makarna
bu arada kedi isimsiz kaldi, onerisi olan varsa soylesin lutfencinsiyeti erkek.. Haa bi de aksam yemegimi 4 gibi falan yedim, biraz erken oldu o yuzden bi kac saat sonra 2 top sade dondurma yiyebilirim, kizmak yok ama
Allah seni naapmasın arabesk turtaaaaaa
Madem platonikin dönmüş sana bi şarkı armağan etmek istiyorum:
Neşeliyyiiimmm neşşeliyyim ben yine bugüüüün neşeliyyyiiiimmmm
Ayy aşık kız ya ..
Bir şey yapmayı düşünüyor musun?
Tatlı falan yap götür ..
..
6 Temmuz, Dünya Öpme Günü olarak kutlanıyormuş. Ne yalan söyleyim böyle bir günün varlığından haberdar değildim bugüne kadar. -Zaten her olayın bir günü var, öpmenin de olmuş çok mu?- ABD Los Angeles şehrindeki Cinsel Davranış Kurumu Uzmanlarının araştırmalarına göre bir insan, ömrü boyunca yaklaşık 100.000 öpücük dağıtıyormuş, bu da gün bazında tam 76 güne denk geliyormuş. :) Ayrıca 5 dakika öpüşmek 50 kalori yakılmasını sağlıyormuş.
hahaha gerçekten mine yapacağımız belli oldu kızlar hadi bakalım iş başına
çanakkale 18 mart üniversitesi canım
hmm o zaman işin zor evet ben de tam tersiyim plansız yapamıyorum
Hala geç değil bence yeni tatlılar yap çal kapısınıbende sana diyorum kii canum banaa soooooooooooor yalnızlııııııııgııııııııııııııııııııı bana sooooooooooorrrrrrrr:))
olayı bilsen şimdi biz buraya tasınalı 4 - 5 ay oldu ilk geldigimizde annesi klardesiyle kek yolladı bize sonra da ben onlara tabagı keki falan geri götürdüm öyle tanıstık annesiyle falan ama ay ben bileydim onun oğlu oldugunu samimiyeti ilerletmezmiydimmmmm ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh
tamamen duygusal yani
bu arada bugun kü menütoom : sabah : activia kayısılı yogurda bir kaşık müsli kattım yedüüm
ara : yarım yağlı muzlu süt
öğlen : izmir köfte + pilav + yogurt + salata
ara : bir avuç fındık
akşam : az peynir + kirazz
spor olarak da : 1,5 saat bisiklet + mekik + sopa
bu arada kaptişim ben hedef kilomu 58'e cekmek istiyorum öyle bir sansım varmı 60 yetmicek bana cok calısmam lazım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?