havada aşk kokusu varayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusalşaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
kaçamak falan göremedim ben, gayet güzel menün:81:bugun kü menütom şöyle benim de : bu arada alamanyadan kuzenim geldi yarı almanca yarı ingilizce yarı türkishh anlasmaya calısıyoruz.60: aradaki kaçamak degil de kaçamak gibi görüken şeyler ondandır yanüü
sabah : yarım dilim ekmek
ara : bir dene muzlu süt /yarım yağlı sütle yapmışlar öyle yazıyordu
öğlen : az mercimek + az tavuk sote + 4 kaşık pilav + yogurt
ara : karpuz
akşam : fındık + starbucks frappucino (light süt ile)
spor olarak da 2 saat bisiklet + sopa + mekik + dumbell
delü turtaah ah benim var da ama şimdi de beni alan yokhepisini red et red et kalırsın böyle ah ahhhhhhh iki kat altımda yaa evde su anda seytan diyor git kapısına ahauahshshhshshshshshshshshshshs :))))))))))
ahah "babası" hahahaaayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum
zannedersem 2 kat aşağıdaki uyumana mani oluyorhuhuuuuu kimse nideen konuşmuyorr yaaaaaa ayy bugun işe bisikletimle gidip geldim çok zevkli olluyiiiiiiiiii hihiiiiii neyseki iş kıyafetlerimi şirkette giyirtoum ondan no problemo hohohohoho ama çok yorgunum ama hiç yatasım yokk
yaa ben neden bu kadar kilo verdim sanıyorsun erosun okları popomuzaaaa batiyoo kuzumm
tünaydın şeker. ce e demek için mi uğradın:97: 2 satır yazsaydın bari
günaydın canım:79:
nasılsın?
cnm benim biyoloji bölümüm...Sebze yapacaktım ama olmadı yine ..
Ben orada helvayı göremedim de ondan ne yedin diye sormuştum
Neydi bölümün senin?
Benim de 90 civarı almam lazım ..
hahaaayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum.
hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.
alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir işsizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))
yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..
Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
kızlar yeni geldim hastaneden mahfolmuş durumadyım ya sanki üzerimden tır geçti...bugün kan aldılar... sonucu yarın alcam...
kahvaltı ediyorum yeni... sonrada annemlere gitçem kayınvalidemde gelcekti...
hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.
alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir işsizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))
yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..
Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
ayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusalşaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
canım tabiki sevdiğin bir işi yapmak daha mantıklı hem çocuğunla da ilgilenebileceksin kesinlikle ana okulu bence hem zaten amacın katkıymış.ben ana okulu derim karar senin tabi
maas da ayniysa bence anaokulu daha mantikli.. Cagri merkezi cok yorucuymus..
ayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusalşaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
sağol canım ya burun etlerim şişmiş rahatsız ediyo nefes alamıyorum o yüzden gittim bide burnumu zedemiştim kıkırdak koptu gibi bişey oldu onunla uğraşıyorum
Burnunu nasıl zedeledin kız :26:
ya ama aç kaldım napıyım et yoktu o an:18::26:
ne dersi bu arada?
bugun kü menütom şöyle benim de : bu arada alamanyadan kuzenim geldi yarı almanca yarı ingilizce yarı türkishh anlasmaya calısıyoruz.60: aradaki kaçamak degil de kaçamak gibi görüken şeyler ondandır yanüü
sabah : yarım dilim ekmek
ara : bir dene muzlu süt /yarım yağlı sütle yapmışlar öyle yazıyordu
öğlen : az mercimek + az tavuk sote + 4 kaşık pilav + yogurt
ara : karpuz
akşam : fındık + starbucks frappucino (light süt ile)
spor olarak da 2 saat bisiklet + sopa + mekik + dumbell
hahaaayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum
huhuuuuu kimse nideen konuşmuyorr yaaaaaa ayy bugun işe bisikletimle gidip geldim çok zevkli olluyiiiiiiiiii hihiiiiii neyseki iş kıyafetlerimi şirkette giyirtoum ondan no problemo hohohohoho ama çok yorgunum ama hiç yatasım yokk
mutlu ask zayiflatiyo kesinlikle de, ayrilik acisiyla 60lari gordumaman acilar, kaloriler uzak dursuuun
kızlar cevap yazamadım yarın bakacağım.
kilo bidirimi yapayım .. 60.5
2.5 kilo
maşallah canım
merabalar
inşallah iyisinizdir
kimsecikler yok sıcaktan herhal
27 temmuz msj sayımı
eski bir masal 18
neyneyse 6
özemtekin 6
elmalı turta 6
mcrgözde 6
elisya 4
ferdici 3
chika 2
drygp 1
sakalaymaster 1
kedican 0
maviyeşil1999 0
neslivicdan 0
pufycikcik 0
serena 0
günaydın kızlaar!
:26:önceki gün tünaydından sonra geçmişe bakarken bilgisayarım kapandı aha da ancak dün gece format atabildik...
sıcaktan bayıldı garip
nabersiniz ne var ne yok?
masalda olmasa topik te ıssız bir hal alacakmış
bu arada ben 5 kilo diyetini yapamadım herşeyden yedim ama az az hiç ayırmadıı bakalım bu hafta tartıda ne göreceğim
tartılmadım
kızlar yeni geldim hastaneden mahfolmuş durumadyım ya sanki üzerimden tır geçti...bugün kan aldılar... sonucu yarın alcam...
kahvaltı ediyorum yeni... sonrada annemlere gitçem kayınvalidemde gelcekti...
cnm benim biyoloji bölümüm...
heheh forumda aşıklar çoğalmış... turtayıda gördüm ama ekleyememişim.... hadi hayırlısı
Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?