Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ablacım hakkına hayırlısı olsun inşallah kazanacaksın
kendini öyle koşulla içinmde korku falan olmasınn
kazanacağını düşün ve kazaann
kazancaksınn ben eminimm kaydirigubbakcemile5
stres yookkk Şeniz Şeniz

günaydın kızlar.herkes iyidir inşallah.melzeyit çok çok geçmişolsun.ne kadar sıkıcı bir durum seni anlıyorum.inşallah şu sınavıda hayırlısı ile atlatırsın.valla bende senle strese giriyorum sen böyle dedikçe.anacım sen millete aldırış etme,çıkmamış candan ümit kesilmez demişler dimi ya.bu tempoyla devam edersen başaracağına inanıyorum.az kaldı sık dişini hayatım.sonrasını,sınavı kazandığında nasıl mutlu olacağını hayal edip iyice asıl çalışmaya ama aralarda dinlenmeyi sakın unutma emi hayatım.burda olsaydın ben sana bir masaj yapardım,bişeyciğin kalmazdı.gevşemek çok önemli sakın unutma hayatım.kendini ne kadar çok sıkarsan aklındakileri çabuk unutursun.o yüzden geveşeyerek çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.nereus inşallah yarın biraz daha vermiş oluruz.valla ne olcak bu böyle bilmiyorum.ama yok ben buhafta çok astım bu işi çok.şimdik ne güzel 55 lerdeydim.bakalım nasip bu ayın sonuna kadar süre verdim kendime bakalım yapabilecekmiyim.

renk seçimin harika...asil ve dikkat çekici..herkesin gözü sizde olacak

akşam ne yaptım
boşeti sardım bacaklarıma
tam 1.5 saat yürüdüm nasıl terledimm anlatamam
önce yürürdüm banamısın demezdii artık her gece öyle yapıcamm sonrada kese hihoyyyt
bu gü ben de deneyeceğim..bakalım nasıl olacak

canım ben de aynen senin gibiyim..ama sabretmemiz lazım..bir eski yediklerini,bir de şimdikileri düşün..emin ol vücut direnmekten vazgeçecek..

canım güzel çalışıyorsun..eminim başarılı olacaksın..biz de sana dua edeeriz
canım hakkınla hayırlıca kazanırsın umarım
bu kadar stres etme kendine sen çalışıyosun elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyoruz..
ve sana güveniyoruz

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

patboricim sen neler yapıyorsun sesin çıkmamış bu sabah.hayırdır. :1hug:

kaydirigubbakcemile5
katılıyorum canım yapıcaz ikimizde herkeş yappıcaakkk :lepi:

patboricim dene derim ben 1 saat yüürürdüm bişi olmazdı
poşedi sardım buzdolabı poşediydi ama :roflol:
yine bişey olmadı dedim boşuna yapmışım oakdar yoruldum ter bastı ama bacakda bişey yokdu
sorna bir elimi attım aman sucuk gibi olmuşumm
akşam poşedi sarıp üstüne kalın kilotlu çorap giycemm kaydirigubbakcemile3
daha çok terlesin daha çok incelsinn kaydirigubbakcemile2

canım teşekkürler hepineze teşekkürler kusura bakmayın sizide kendimle ilgili yoruyorum ama hissetikklerimi yakın çevremdekilere anlatamıyorum sizlerle paylaşmaktan keyif alıyorum belkide

patboricim sen neler yapıyorsun sesin çıkmamış bu sabah.hayırdır. :1hug:

canım derstehdim..1 saat aram vardı o ara uğrayıp yazdıklarınızı okudum..sorma yaa valla ben 2 haftadır veremiyorum..8-9 gündür yürüyüş de yapıyorum ama tık yok...yürüyüş yapına iştahım da artıyor ya...ben de lahana suyu içiyorum..hem iştah kessin hem de yağ falan yakacaksa yaksın...yeter artık bıktım yaaaaaa

canım şimdi çıkıyorum ben de yürüyüşüme..çöp poşetine kol ve boyun açıp giyeceğim bakalım..benim göbek ve yanlar sorun....senağlama

benim resmi gördünmü bilmiyorum yanlar iğrençdi
ayakda durup birini kaldıra bildiğince yukarı kaldır
ama yana doğru hep ayakda hem uzanırken 20 gün sonra farkı görceksin canım
poşet sarmana bile gerek yok
aklıan geldikçe yap
ben dişelrimi fırçalarken bile yapardım onu çok fark ettii lop lopdu resmenn
şimdik düzeldiii allaha şükür birdaha düşükbel aslaa kötükedihüso

merhaba melis
benim bebegim suan dokuz aylık aynı zamanda emziriyorum dogum kilolarını verirken vücutta sarma oluyo birden gittiği için onu önlemek için bol bol spor yapmak gerekiyo.
bende hAFTANIN ÜÇ GÜNÜ SPOR SALONUNA GİDİYORUM aynı zamanda yüzüyorumihş. bir an önce kilolarımdan kurtulurum.
:ecrin_bebek:
suan 70 kiloyum hedefim 55 bana yardım edin yaaaaa.

herkeslere afiyetler olsun ben yemeğimi yedi mgeldim
1 kaseden biraz az çorba ve salata yedim biraz ezme 2 dilik ekmek yedim
bu arada ara öğün 2 adet kayısı ama ancak yaırm litre su içebildim

canım resmini kaçırdım valla bi ara yine koyarsın
bahsettiğin hareketi tam anlamadım..ellerimi yukarı kaldrıp uzanmaya mı çalışacağım yani?
ayrıca yürüyüşüme gittim..hem de poşet sardım göbüşümün etrafına..öyle bir ter attım ki..hem de vücudumun heryerinden..hatta eşofmanın dışına bile çıkmıştı ..
bundan sonra böyle yapcam artık :jeyyar:

herkeslere afiyetler olsun ben yemeğimi yedi mgeldim
1 kaseden biraz az çorba ve salata yedim biraz ezme 2 dilik ekmek yedim
bu arada ara öğün 2 adet kayısı ama ancak yaırm litre su içebildim

afiyet olsun şeker,çok hafif bir menü olmuş..akşamı da böyle hafif atlatırsan yarın mutlaka farkeder kilonda

ahanda böyle işte bacım benim ister ayakda durup yana kaldır
istersen resimdeki gibi yap bence ikisinide günde 20 şerkez yap farkı görceksinn

merhaba kızlar bu aralar işler çok pek fazla giremiyomm hemen bu gün yediklerimi yazayım
sabah sıradan kahvaltı
ara kahve
öğlen çorba
ara elma
akşam daha belli değil hafif bi şey yemeyi düşünüyorumm bide yürüyüş yapcam malümm yarın büyük günnn

ben bu hareketide yapıyorumm

bunuda ikiside çok güzel çalıştırıyor bacaklar için mükemmeelll

kızlar bugün burda inşaat var kapının ayarı bozuldu sürekli dıtdıtıdıtıdıdıtıtıdıtıdıdıt beynim uyuşmuş durumda uykum var ara 3 gün kurusu kayısı yedim ama halen su içmedim su ile aramız bozuldu bugün anlam veremiyorum

aayy ben çok korkiimmm :tomato:

ayy canımmm bence sen en kısa zamanda dinlen hemenn
bu yorgunluğa daha fazla dayanamicann

ya hiç sorma nerde patlak verecek bilemiyorum bekliyorum kötü olan bu sınavdan hemen sonrada aöf sınavları var ay artık kitap yüzü görmekten kusacam ya ooo herkesler de burda aşağıya elsallıyorum kızlar naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…