sahurun çok güzel olmuşkızlar selam ancak gelebildim ev işleri ile igileniyordum.. şimdi benim sıpayı yıkayıp uyutayım öğlen namazını kılamadım daha.. uyurum sonra biraz belki..
shur menümü yazıcam:
1 kase special k light süt ile.
1 dilim peynir yağsız
3 yeşil zeytin.
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay.
hepsi bu kızlar birde yakşalık 1 lt su içtim.. namaz falan kıldık 3.30 da ezan okunuyor burda 4.20 gibi uyudum.. oyalandım biraz.. şimdilik bukadar hepiciiğinizi öptüm
çok güzel bir sahur menüsütünaydın kızlar nasıl gidiyor oruçlar?
sahurumu yazayım:
bir dilim peynir
kepekli ekmek
2-3 çatal yumurta
nesfit
hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanlarıSelam canlariiimmmbenim sahur menum soyle;
2 yk nesfit 2 yk yogurt ile (sut kalmamis da evde, iyi ki kalmamis boyle cok doyurucu oldu)
1 armut
1.5 salatalik
1/4 domates
ama regl oldum orucum yalan olduyine de benim menulerim sahur ve iftar seklinde iki ogun olacak, bekarlik gunlerinizden ramazanda evdeki erkeklere orucmus gibi nasil numara yaptiginizi hatirlayiniz neeeyse iyi gunlerrr
çok geçmiş olsun canım.merhaba arkadaşlar..izinliyim ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum..:))
diyete devam ediyorum..oruç tutamıyorum miğde hasarlı uzun süre açlık olmaması gerekiyor..ve sahurda ye yat çok kötü oluyor bıraktığım miğde ilaçlarına geri dömek durumuna kalıyorum..
bu sene oruç gelmeden hastalandım ve hiç yeltenemedim bile ...(( malesef bana uzun süredir oruç tutmak nasip olmuyor ...
teşekkür ederim canım:81:RABİA mezun olmuşsun tebrikler..
darısı geride kalanlara...
teşekkür ederim canımAfiyet olsun Neyneysecim ..
Gayet hafif hoş atlatmışsın sahuru ..
Yaradı yaradı bana ramazan
Affettirmez mi kaptancığım, o güzel menülerin yanında bir yarım yağlı sütten yapılmış dondurmanın lafımı olurmuş?
zihnim de toparlanıyor hem, bu uzun günlerde en iyisi..Ben de uyudum biraz da cidden çok iyi geliyor uyumak ..
sahurun çok güzel olmuş
ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.
çok güzel bir sahur menüsü
hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanları
hayır, sanki evdeki erkekler yiyor bu numarayı, tamamen oruç tutmamız mümkün sanki
çok geçmiş olsun canım.
inşallah oruç süresi kısaldığında tutacağın zamanlar gelir.
teşekkür ederim canım:81:
seni de bekliyorum yakın bir zamanda mezun olarak:97:
teşekkür ederim canım
istanbulda dişimi çektirdim ve 1 dişim de geçici dolgu yapıldı. bu sebepten bu aralar hep yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum.
normalde açlığımı fındık, leblebi vs ile bastırırım ama bu aralar olmuyor.
zihnim de toparlanıyor hem, bu uzun günlerde en iyisi..
senin sınav kaçtaydı?
girdin mi yoksa sınava? nasıl geçti?
selam melis!
eski takımını ziyaret etmen çok hoş. ben yeni sayılırım takımda...
takımdan ayrıldıktan sonra ne oldu da kilo aldın bizle de paylaşır mısın? diet sürecindeki beslenme biçimin mi yanlıştı yoksa bir sorun oldu hayatında da başka sebeplerden mi kilo aldın?
biz de diet tarzımızı ona göre değiştirelim gerekirse...
merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim
kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)
çok ağrı yapmadı dişim canım. iyiym çok şükür. meğerse yirmilik dişim ve yanındaki dişin arası çürümüş. hiç farkında değilmişim. düzenli muayene olmak lazım.Diş konusu da hassastır ağrı falan yapıyor mu?
Geçmiş olsun ..
Bu arada şey soracağım sahur da iftar da tam saat kaçta biliyor musun?
Ben ezanı duyamadım da dün 7-8 dk bekledim içim rahat olmadı.
9 da sınavım saat 5 gibi uyudum acayip baş ağrısı ve gerginlikle gittim.
Yapamayacağım çok kötü geçecek falan diye girdim ama gayet iyi geçti sınavım ..
Gelincede uyudum tabi ..
hoşgeldin canımm:80:men geldim canlarımmmm pc geldi sonundaaa oh beee çok şükürrrrrrrrrrrrrrr
sabahtan beri dükkandaki altınları yıkadıkk tartık zekat içinnn ay ne yoruldum yaaaa bide oruç oruçççç
acıktım suusadımmmmmm
çok ağrı yapmadı dişim canım. iyiym çok şükür. meğerse yirmilik dişim ve yanındaki dişin arası çürümüş. hiç farkında değilmişim. düzenli muayene olmak lazım.
sahur 3.57 canım, iftar da 20.11:81:
çok az uyumuşsun ama Allahtan sınavın iyi geçmiş. hayırlı ve güzel neticeler alırsın inşallah:97:
hoşgeldin canımm:80:
altın da mı yıkanıyor yaw
herkese hayırlı ramazanlar
allah oruç tutanların orucunu kabul etsin inşallah
bende yemeklerimi hazırladım oğlumla kocamı bekliyorum pide almaya gittiler:)
çok az yiyorum kesin kilo vericem ramazan bana iyi gelecek görüşürüz kendinize iyi bakın
Hoşgeldin aramıza ..
Umarım bir an önce verirsin kilocuklarını.
Kendini tanıtır mısın biraz bize?
20 yaşındayım şehirdışında okuyorum hukuk fakültesinde, yazları kilo vereyim ama kış olunca yine gelmeye başlıyorlar,, yurtta kaldığımdan yeme düzenim hep yarım ekmeklerle
dolu malesef, günde 1 1,5 ekmek yediğim oluyordu kışın
ilk iki sene biber hapı kullanarak tokluk sağladım ve 8-9 kilo verdim ama artık hapları kullanmak istemiyorumzaten tarihi de geçmiştir çoktan..
günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapma planım var
ramazanda kilo vermek mümkün mü bir yandan da bunları araştırıyorum, büroya gittiğim zamanlar oruç tutamıyorum bünyem zayıf sanırım çünkü düşüp bayılıyorum
tek başımayken bayılmayayım diye öyle zamanlarda oruç tutmuyorum,
isveç diyeti etkili bir yöntem ama nasıl dayanırım bilemedim, araştırmalardayım şu an hangi diyeti denesem diye,böyle işte:)
20 yaşındayım şehirdışında okuyorum hukuk fakültesinde, yazları kilo vereyim ama kış olunca yine gelmeye başlıyorlar,, yurtta kaldığımdan yeme düzenim hep yarım ekmeklerle
dolu malesef, günde 1 1,5 ekmek yediğim oluyordu kışın
ilk iki sene biber hapı kullanarak tokluk sağladım ve 8-9 kilo verdim ama artık hapları kullanmak istemiyorumzaten tarihi de geçmiştir çoktan..
günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapma planım var
ramazanda kilo vermek mümkün mü bir yandan da bunları araştırıyorum, büroya gittiğim zamanlar oruç tutamıyorum bünyem zayıf sanırım çünkü düşüp bayılıyorum
tek başımayken bayılmayayım diye öyle zamanlarda oruç tutmuyorum,
isveç diyeti etkili bir yöntem ama nasıl dayanırım bilemedim, araştırmalardayım şu an hangi diyeti denesem diye,böyle işte:)
Aslında diyet listesine uymak yerine yediklerine dikkat edersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Boyun kilon ne durumda?
Ben de aynı şekilde yurtta kalıyorum ve haklısın çok düzensiz besleniliyor ama orada bile dikkat edebiliyorsun isteyince.
Yürüyüş planın zaten çok güzel hareket iyi olur.
Takımın da çok faydası olur göreceksin sen de ..
Iftar menum;
1/2 porsiyon domates corbasi
1 yk manti (komsumuz getirmisti, tadina bakayim derken 1 kasigi tabagimda buldum)
4 tane kofte
su an hala sofradayim, kizartmayi ve pideyi gordukce icim gidiyor, o yuzden direkt elime telefonu aldim, sevgili grubuma sigindiimmkesinlikle yemicem!
Iftar menum;
1/2 porsiyon domates corbasi
1 yk manti (komsumuz getirmisti, tadina bakayim derken 1 kasigi tabagimda buldum)
4 tane kofte
su an hala sofradayim, kizartmayi ve pideyi gordukce icim gidiyor, o yuzden direkt elime telefonu aldim, sevgili grubuma sigindiimmkesinlikle yemicem!
1.67 boyum kilomsa 66
tabi isteyince dikkat eder insan ama o tempoda kilo hiç umrumda olmuyor, maksat karnım doysun,, sonra yaz gelince de acısı çıkıyor işte
takımın faydası olacağına ben de inanıyorum, insan destekçi bulunca ona sığınıyor=)
Yeme yeme hadi kalk masadan yok yeter o kadar ..
Mantıda bir şey yok 1 kaşıktan bir şey olmaz.
Şu an ki hali gayet iyi kalk hadi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?