Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sahurun çok güzel olmuş
ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.

tünaydın kızlar nasıl gidiyor oruçlar?

sahurumu yazayım:
bir dilim peynir
kepekli ekmek
2-3 çatal yumurta
nesfit
çok güzel bir sahur menüsü

hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanları
hayır, sanki evdeki erkekler yiyor bu numarayı, tamamen oruç tutmamız mümkün sanki

çok geçmiş olsun canım.
inşallah oruç süresi kısaldığında tutacağın zamanlar gelir.

RABİA mezun olmuşsun tebrikler..
darısı geride kalanlara...
teşekkür ederim canım:81:
seni de bekliyorum yakın bir zamanda mezun olarak:97:

teşekkür ederim canım
istanbulda dişimi çektirdim ve 1 dişim de geçici dolgu yapıldı. bu sebepten bu aralar hep yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum.
normalde açlığımı fındık, leblebi vs ile bastırırım ama bu aralar olmuyor.

Diş konusu da hassastır ağrı falan yapıyor mu?
Geçmiş olsun ..
Bu arada şey soracağım sahur da iftar da tam saat kaçta biliyor musun?
Ben ezanı duyamadım da dün 7-8 dk bekledim içim rahat olmadı.

zihnim de toparlanıyor hem, bu uzun günlerde en iyisi..
senin sınav kaçtaydı?
girdin mi yoksa sınava? nasıl geçti?

9 da sınavım saat 5 gibi uyudum acayip baş ağrısı ve gerginlikle gittim.
Yapamayacağım çok kötü geçecek falan diye girdim ama gayet iyi geçti sınavım ..
Gelincede uyudum tabi ..

men geldim canlarımmmm pc geldi sonundaaa oh beee çok şükürrrrrrrrrrrrrrr

sabahtan beri dükkandaki altınları yıkadıkk tartık zekat içinnn ay ne yoruldum yaaaa bide oruç oruçççç
acıktım suusadımmmmmm

merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim

kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)

kedican çok teşekkür ederim. Şöyle anlatayım 60 kilo ile hamile kalmıştım, temmuz 2008'de 77 kilo ile doğuma gittim. Sonra takıma başlamıştım, 58-59'lara kadar düşmüştüm. Genel olarak gündüz dikkat edip akşam 6'dan sonra bir şey yemeyerek suyuma dikkat ederek kilo vermiştim. Ağır diyet yapmamıştım bebeğim 4 aylıkken başlamıştım takıma çünkü. Çok yavaş vermiştim kilomu. 2009 nisan ayında 58-59'dum yani 2 yıllık bir süreçte kilo almışım yavaş yavaş sindire sindire :) şu an 70 kiloyum ama vereceğim taktım kafaya.

Ben üniversitede çalışıyorum, bir ders kitabı yazma projem oldu, sonra doçentliğe başvurdum hazırlık falan hep masa başı çalışıp çok aburcubur tükettim. Zaten işlerim çok yoğunlaştığı için takımdan ayrılmıştım. Kilo almamın sebebi ben kaynaklı yani. Stresten ne yediğimi bilememiştim.

İşte insanoğlu ne kadar zor kilo veriyoruz, koruması daha zor böreğe çöreğe tav oluyoruz.

Bir de anlamadığım şey bir gün abartıyorsun ertesi gün dikkat et diye söylerim herkese ben niye yapmadım bilemiyorum. Çok yavaş geldi kilolar geri, anlamadım sanırım. Neyse böyle işte, şimdi en geç yılbaşına kadar 55 ve hatta oluyorsa daha aşağıya düşüp ondan sonra marttan itibaren ikinci bebek için uğraşacağım. Kısa vade hedefim üniversiteler açılana yani ekime kadar 62-63 civarına düşmek, gardrobumu yenilemek istemiyorum çünkü.:87:

Hoşgeldin aramıza ..
Umarım bir an önce verirsin kilocuklarını.
Kendini tanıtır mısın biraz bize?

çok ağrı yapmadı dişim canım. iyiym çok şükür. meğerse yirmilik dişim ve yanındaki dişin arası çürümüş. hiç farkında değilmişim. düzenli muayene olmak lazım.
sahur 3.57 canım, iftar da 20.11:81:
çok az uyumuşsun ama Allahtan sınavın iyi geçmiş. hayırlı ve güzel neticeler alırsın inşallah:97:

hoşgeldin canımm:80:
altın da mı yıkanıyor yaw

Teşekkür ediyorum Neyneysecimm ..
Dün 25 falan geçiyordu ben baya beklemişim.

herkese hayırlı ramazanlar

allah oruç tutanların orucunu kabul etsin inşallah

bende yemeklerimi hazırladım oğlumla kocamı bekliyorum pide almaya gittiler:)

çok az yiyorum kesin kilo vericem ramazan bana iyi gelecek görüşürüz kendinize iyi bakın

sana da hayırlı ramazanlar ..
Umarım iyi bir ramazan geçirir iyi bir şekilde dönersin ..

Hoşgeldin aramıza ..
Umarım bir an önce verirsin kilocuklarını.
Kendini tanıtır mısın biraz bize?

20 yaşındayım şehirdışında okuyorum hukuk fakültesinde, yazları kilo vereyim ama kış olunca yine gelmeye başlıyorlar,, yurtta kaldığımdan yeme düzenim hep yarım ekmeklerle
dolu malesef, günde 1 1,5 ekmek yediğim oluyordu kışın

ilk iki sene biber hapı kullanarak tokluk sağladım ve 8-9 kilo verdim ama artık hapları kullanmak istemiyorumzaten tarihi de geçmiştir çoktan..
günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapma planım var
ramazanda kilo vermek mümkün mü bir yandan da bunları araştırıyorum, büroya gittiğim zamanlar oruç tutamıyorum bünyem zayıf sanırım çünkü düşüp bayılıyorum
tek başımayken bayılmayayım diye öyle zamanlarda oruç tutmuyorum,
isveç diyeti etkili bir yöntem ama nasıl dayanırım bilemedim, araştırmalardayım şu an hangi diyeti denesem diye,böyle işte:)

hem yasit hem de meslektasiz:) hosgeldin, umarim burada hep birlikte veririz kilolari:)

Aslında diyet listesine uymak yerine yediklerine dikkat edersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Boyun kilon ne durumda?
Ben de aynı şekilde yurtta kalıyorum ve haklısın çok düzensiz besleniliyor ama orada bile dikkat edebiliyorsun isteyince.
Yürüyüş planın zaten çok güzel hareket iyi olur.
Takımın da çok faydası olur göreceksin sen de ..

Iftar menum;
1/2 porsiyon domates corbasi
1 yk manti (komsumuz getirmisti, tadina bakayim derken 1 kasigi tabagimda buldum)
4 tane kofte

su an hala sofradayim, kizartmayi ve pideyi gordukce icim gidiyor, o yuzden direkt elime telefonu aldim, sevgili grubuma sigindiimm kesinlikle yemicem!

1.67 boyum kilomsa 66
tabi isteyince dikkat eder insan ama o tempoda kilo hiç umrumda olmuyor, maksat karnım doysun,, sonra yaz gelince de acısı çıkıyor işte

takımın faydası olacağına ben de inanıyorum, insan destekçi bulunca ona sığınıyor=)

Yeme yeme hadi kalk masadan yok yeter o kadar ..
Mantıda bir şey yok 1 kaşıktan bir şey olmaz.
Şu an ki hali gayet iyi kalk hadi ..

balkona çık bi hava al, aşağı in dolan gel falan
uzaklaş o ortamdan
acilen:)

Anlıyorum hadi bakalım kolay gelsin o zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…