mersi şeker hemen başlıyorum.ah bi de erinmeden foto eklemişsinn...canımsın Şeniz
ahanda böyle işte bacım benim ister ayakda durup yana kaldır
istersen resimdeki gibi yap bence ikisinide günde 20 şerkez yap farkı görceksinn
merhaba kızlar bu aralar işler çok pek fazla giremiyomm hemen bu gün yediklerimi yazayım
sabah sıradan kahvaltı
ara kahve
öğlen çorba
ara elma
akşam daha belli değil hafif bi şey yemeyi düşünüyorumm bide yürüyüş yapcam malümm yarın büyük günnn
ya hiç sorma nerde patlak verecek bilemiyorum bekliyorum kötü olan bu sınavdan hemen sonrada aöf sınavları var ay artık kitap yüzü görmekten kusacam ya ooo herkesler de burda aşağıya elsallıyorum kızlar naber
bu arada hcr35 adlı arkadaşın başarı öyküsünü okumadıysanız bence okuyun..hem resim eklemiş.farkı görünce inanamıyacaksınız..süper vermiş
en öğlen tost yedim kızlar
akşamda salata ve yoğurt
eve siparişimi verdim kaydirigubbakcemile3
evet ben şen bekarımm
evlenmek istemeyommm hemide hiiççç kaydirigubbakcemile3
merhaba
kolay gelsin sevgili 13,takım
bu akşam üzeri de misafiriniz olıyım dedim
merhaba melis
benim bebegim suan dokuz aylık aynı zamanda emziriyorum dogum kilolarını verirken vücutta sarma oluyo birden gittiği için onu önlemek için bol bol spor yapmak gerekiyo.
bende hAFTANIN ÜÇ GÜNÜ SPOR SALONUNA GİDİYORUM aynı zamanda yüzüyorumihş. bir an önce kilolarımdan kurtulurum.
:ecrin_bebek:
suan 70 kiloyum hedefim 55 bana yardım edin yaaaaa.
kızlar ne durumdasınız yarına hazırmısınız
bizim takımın yanında nal toplarsınız artık:roflol:
benim yediklerim karışık bugün yaa
sabah normal kahvaltı ama herzaman 1 dilim yerdim bugün 2 dilim ekmek yedim
11 de 1 tane muz
12:30 da 1 havuç
15:30 da çok az patates salatası
misafirliğe gittim ama herşey çok kalorili idi sadece p.salatası yedim
akşama bilmiyorum ???
evetbenim bi tane 93 kiloluk fotom var..doğumdan sonra çekinmiştim.numunelik saklıyorum..bir de 63 olsam...ahhh ahhhokudum harika yaaa
bende hemen bugün foto çekineceğim
ilerde anlatırken gururla korum artık sırnaşık şey
merhaba
kolay gelsin sevgili 13,takım
bu akşam üzeri de misafiriniz olıyım dedim
kızlar hepinize teşekkür ederim, güzel oldu gerçekten kıyafetlerimiz, sizin için özel foto çektirip nikah sonrası koyacağım.
dosbacım, melzeyitcim, patboricim üzülmeyin, dikkat etmelerininzin karşılığını alacaksınız er ya da geç.
benim bebeğimde 8.5 aylık. Ben de halen emziriyorum. Spor çok yaptım, toparladı bayaa vücudum ama bu aralar bıraktımsarkmam yok sporun çok etkisi oldu gerçekten. Çok güzel senin de spor imkanı bulman. İnşallah hedefine ulaşırsın.
ufffff yarın tartılma günü ve bende gr oynamıyo..maşallah diyorum yani kendime..saat 7 de akşam yemeğimi yedim..daha ağzıma hiçbirşey sürmedim..sadece suu içtim..bir de bu gün baya spor yaptım bari 300 400 gr gitseydi...t
ben daha önce de diyet yaptığımda 74 kiloda baya kalmıştım.74den bi düşersem gerisi kolayy olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?