Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahanda böyle işte bacım benim ister ayakda durup yana kaldır
istersen resimdeki gibi yap bence ikisinide günde 20 şerkez yap farkı görceksinn
mersi şeker hemen başlıyorum.ah bi de erinmeden foto eklemişsinn...canımsın Şeniz

aborii kız bu neeee..öğlen hiçbişey yimeden nasıl duruyosun...ben ölürüm valla...camım azmini kutluyorum

bu arada hcr35 adlı arkadaşın başarı öyküsünü okumadıysanız bence okuyun..hem resim eklemiş.farkı görünce inanamıyacaksınız..süper vermiş

benim yediklerim karışık bugün yaa
sabah normal kahvaltı ama herzaman 1 dilim yerdim bugün 2 dilim ekmek yedim
11 de 1 tane muz
12:30 da 1 havuç
15:30 da çok az patates salatası
misafirliğe gittim ama herşey çok kalorili idi sadece p.salatası yedim
akşama bilmiyorum ???

ablacım benim canımsınnn
benimde sınavlarım var hiç bakmıyorum bile suratına kitabınn
seninki geicek canişim üzülmee Şeniz

en öğlen tost yedim kızlar
akşamda salata ve yoğurt
eve siparişimi verdim kaydirigubbakcemile3

okudum harika yaaa
bende hemen bugün foto çekineceğim
ilerde anlatırken gururla korum artık sırnaşık şey

en öğlen tost yedim kızlar
akşamda salata ve yoğurt
eve siparişimi verdim kaydirigubbakcemile3

bekar olmak ne güzel yaaa
yemek yaparken tadına bakmak bile biz kadınlara kilo aldırıyormuş (
eskiden ne güzel annem yapıyordu ben istediğimi yiyordum şimdi yaptığımı eşime eşlik etmek için az bile olsa tadıyorum ((
kesin eşimi de diyete sokmalıyım :jeyyar:
biz evde sadece tatlıya diyet yapıyoz

kızlar ne durumdasınız yarına hazırmısınız

bizim takımın yanında nal toplarsınız artık:roflol:

kızlar hepinize teşekkür ederim, güzel oldu gerçekten kıyafetlerimiz, sizin için özel foto çektirip nikah sonrası koyacağım.

dosbacım, melzeyitcim, patboricim üzülmeyin, dikkat etmelerininzin karşılığını alacaksınız er ya da geç.

benim bebeğimde 8.5 aylık. Ben de halen emziriyorum. Spor çok yaptım, toparladı bayaa vücudum ama bu aralar bıraktım sarkmam yok sporun çok etkisi oldu gerçekten. Çok güzel senin de spor imkanı bulman. İnşallah hedefine ulaşırsın.

kızlar ne durumdasınız yarına hazırmısınız

bizim takımın yanında nal toplarsınız artık:roflol:

hazırızzzz. ama birinciliği kardeş takımımıza bırakıyoruz sadecekaydirigubbakcemile2

akşamı da hafif bişeylerle atlatırsan tamamdır....hiç kilo vermedin mi sende canım?

okudum harika yaaa
bende hemen bugün foto çekineceğim
ilerde anlatırken gururla korum artık sırnaşık şey
evetbenim bi tane 93 kiloluk fotom var..doğumdan sonra çekinmiştim.numunelik saklıyorum..bir de 63 olsam...ahhh ahhh

merhaba

kolay gelsin sevgili 13,takım

bu akşam üzeri de misafiriniz olıyım dedim

hoşgeldin şeker..demek iddialısınız bu hafta..e ne diyelim..başarılar alkışlanır

sağol melisim umarım öyle olacak..aşka çaresi yok..bu arada yeniler hala katılmıyorlar yaa..ne olacak sonumuz böle..şöle katılımı kuvvetli bir üye bulsaydık motivasyonumuz da artardı...

bu gün ne yedim?
sabah 2 dilim k ekmek yumurtalı patates peynir zeytin
ara yarım galeta 3 kaşık yoğurt
öğle dün akşamdan kalma fırında sebzeli tavuk 1 domates
ara yarım muz 1küçük avuç badem kuru üzüm...
akşam
1 domates 4-5 kaşık yogurt 2 galeta..

ayrıca 25 dk ip atlama ama koşarak
20 dk tempolu yürüyüş...
sabah akşam lahana suyu içiyorum üç gündür ..ama tık yokkk..ne yanlış yapıyorumm.

+++okulda çok çay içiyorum ama şekersiz...
+++sadece sabah kahvaltısında 2 bardak şekerli çay içiyorum...
+++ya da ara öğünlerde çok mu galeta yiyorum...
+++salata yesem zararsız diye midemi dolduruyorum..acaba bumu sorunn
beyaz ekmek hiç yok
pilav neredeyse hiç yok...
makarna yiyorum ara sıra
tamam bazı kaçamaklarım da oluyor ama..çok değiiiiiiiiiillllllllllll

kızlar hemen girip çıkacam ne yediğimi yazayımda rahatlayım

ara kaısı yemiştim 4 kaşık puding
1 keğçe çorba
yarım tamak bamya hemde etsiz bol limonlu 1.5 dilim ekmek ders çalışcam yarın sabah arkadaşım doğum yapacak sabah erkenden girerim kilomu hepinizi öptüm iyi sohbetler kıslar

ufffff yarın tartılma günü ve bende gr oynamıyo..maşallah diyorum yani kendime..saat 7 de akşam yemeğimi yedim..daha ağzıma hiçbirşey sürmedim..sadece suu içtim..bir de bu gün baya spor yaptım bari 300 400 gr gitseydi...t
ben daha önce de diyet yaptığımda 74 kiloda baya kalmıştım.74den bi düşersem gerisi kolayy olacak...

ah canım ya aynı sorunu bende yaşamıştım şuan yine yaşıyorum hatta şuan yine 1 kilo fazla çıktım biraz önce tartıldım bende şu 78i göreyim gerisi gelecekte bi görsem acaba mens dönemim diyemi fazla çıktım acaba

kızlar yazıp çıkcam ksuura bakmayın
sporumu yaptım 1.5 saat yürüdüm poşetle ama terlemedim üşüyordum acep ondanmıdır
akşam ne yedim
4 kaşık pilav yoğurt salata soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…