Ben de yazayım yediklerimi ..
Sahur:
- 3 bardak ayran ama küçük bardak 100 ml falandır.
İftar:
- 1 bardak ayran yine 100 mllik bardakla
- Ezogelin çorba
Bugün dondurma yok dün çok yemişim sanırım ..
anammmmm bu kadarla nasıl günboyuuu ayakta duruyonnn ben olsam dşer bayılırımmmmm
Dayanamadım dondurma yedim .. :26:
Cartedorun meyve şöleni var ya dayanamıyorum ekşi ve soğuk ..
Herkes nesfitle special k ya yüklenmiş bakıyorum da sahur da ..
Afiyet olsun ..
sahurun çok güzel olmuş
ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.
çok güzel bir sahur menüsü
hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanları
hayır, sanki evdeki erkekler yiyor bu numarayı, tamamen oruç tutmamız mümkün sanki
çok geçmiş olsun canım.
inşallah oruç süresi kısaldığında tutacağın zamanlar gelir.
teşekkür ederim canım:81:
seni de bekliyorum yakın bir zamanda mezun olarak:97:
teşekkür ederim canım
istanbulda dişimi çektirdim ve 1 dişim de geçici dolgu yapıldı. bu sebepten bu aralar hep yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum.
normalde açlığımı fındık, leblebi vs ile bastırırım ama bu aralar olmuyor.
burdada 3.30 da okunuyor ezan canım.. 2 gibi kalkıp yada hiç yatmayıp bişiler hazırlıyorum.. namaza yakın yeme işini bitirip dişlerimi fırçala abdest al derken ezan okunuyor zaten.. namaz kılıp biraz oyalanıyorum hemen uyumamak için...
afiyet olsun canım
afferim gız sana tıpkı ben
merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim
kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)
kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:
tesekkur ederim sana da afiyet olsunnbi kac gun oncesine kadar surekli kacamaklar yapiyodum aslinda, ama bu sefer kesin kararli oldugumdan irademe sahip cikiyorum.. Nasilsa o beni doyurmaz daha da yemek isterim, nasilsa tadini da biliyorum diye kendimi teselli ediyorum surekli
kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:
evet cnm sütle special k doyuruyo yeterince başka bişi çok yiyemiyorum istesemde.. ama artık bişeyleri aştığımı düşünüyorum o saatte kalkıp eşim gözleme istiyor die gözleme yapıyorum ve bırak tadına bakmayı elimi bile sürmüyorum.. nerde o eski benAllah'ıma çok şükür çok ii gittiğimi düşünüyorum
Dayanamadım dondurma yedim .. :26:
Cartedorun meyve şöleni var ya dayanamıyorum ekşi ve soğuk ..
ahh canım tıpkı benvalla kararlı ol canım...
bi gün tam zayıflıcam dimi
ama artık bişeyleri aştığımı düşünüyorum o saatte kalkıp eşim gözleme istiyor die gözleme yapıyorum ve bırak tadına bakmayı elimi bile sürmüyorum.. nerde o eski benAllah'ıma çok şükür çok ii gittiğimi düşünüyorum
Selam kızlaarrr
Kocam uyudu, kızım uyudu.. Bende gittim güzeel bi duş aldım soğuk soğuk, maskemi de sürdüm yüzüme,ooooohhhhh :108:
Ama inşallah kızım uyanmaz 20 dk içinde, aklını oynatır beni böyle görürse el kadar bebe
Şimdi dikkat ettim de bi maske yapmak bile ne kadar lüks geliyomuş insana çocuk oluncaönceden kokonanın tekiydim, kayısı buğday vs yağlarını karıştırır hep yüzüme sürerdim yatmadan, vücuduma badem yağı yada limon yağı sürerdim falan.. botanik insan eda şeklinde dolanıyodum.. Ama şuan bi maske yaptım diye kendimi zengin kokonalar gibi tüm gün cilt bakımına girmişim gibi hissettim, gülsem miiiiii ağlasam mııııı
İyi ne kelime süper gidiyosun canım..
Ben takıma girdiğimde aramızda 3 kilo vardı, şimdi nerdeyse 7 kilo.. MaşallahhhhDarısı başıma :78:
benim en inandigim kisilerden biri sensin canim ya, tam zayiflicaksin yakinda bak cok az kaldi:)
iftarımı da yazayım hatırladığım kadarıyla herşeyden biraz biraz aldım gözüm döndü açlıktan
azıcık ekşili köfte
salata
biraz beklemeye çalıştım dinleniyim diye hem de doymuştum cidden ama gözüm doymadığı için devam ettim keşke etmeseydim
2 küçük parça ızgara tavuk
yarım haşlanmış patates
daha sonra yaptığım peynirli diyet kurabiyeden yedim bi tane
birazcık fazla kaçmış gibime geldi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?