Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bu arada kızlar birşey sorucam sizlere ramazandan beri ben spor yapamıyorum sizler ne yapıyosunuz bu konuyu?
oruçluyken çok halsiz oluyorum ve fazla susamamak için yapamıyorum iftar da geç saatte yedikten sonra hemen yapmak lazım o da çok tehlikeli 2 gündür 0 spor bana öneriniz varmı napsam acaba ya:26:

ahahyt bulmuşda bunamasın hıhhhh

ellerine sağlık canumm

ayyyyyyyyyy bilmem mi her gece pc araklıyorum arkadaşımdan o yüzden alıcam ama bakalım kredi kartı basvurusu yaptım öbür yerlerede soruyorum her türlü kampanya takibimde insanın bilgisayarı gibisi yok

Desene lafta kalıyor o senin yaptığım herşeyi yerimler falan ..
Ben ufaktan yemek yapmayı öğreneyim bari :26:

iyi eğlenceler özlemcim ..

2,5 lahmacun
sprite
zero
magnum ..
Ne yaptın sen öyle

ay sorma masalcım ama dün şişmemiştim bugün iftarda feci şiştim ki normal yemek yemiştim...
yeri gelmişken iftar menümü de yazayım...
1 hurma
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık tas kebabı, 2 kaşık pirinç pilavı
cacık

tas kebabının etlerinin kenarlarında yağları vardı, ben de hiç yiyemem et yağı. o yüzden bitiremedim onu aslında...

sonra saatler içinde iki çay, bir kahve, bir de minik dondurma. şu ananaslı bi tane var ya... sevgilim reklam yapar gibi "sadece 65 kalori" diyor

selam canlarım napansınızz bugün bende oruçluydum iftar menüm şöyle : 1 adet yarım yağlı muzlu süt sonrasında yarım saat sonra falan mercimek çorbası + salata

az fındık bu kadar ya şimdi de sahur yapıcam yarım yağlı sütle müsli yicem birde yumurta yiceeeeeeeeemmmm aslında acıkmıyorum da susuzluk çok feci yaww:)) ama ilk oruç günümde ne oldu durun anlatayım.

şimdi canım birden fındık yemek istedi dedim gidiyim bakkala gittim geldiğimde ne göreyim müstakbel kayınvalide adayım tatilden dönüyor eşiyle kızıyla kız dedikiiii bavul doluydu elleri anne abim aşağı inmeyecek mi anneside dedikii abinde nerde o düşünce tabi ben içimden kopuyorum o ayrı bir konu sonracıma ben tabi kibar insan olarakdan kapıları açtım yardım ettim sonra daha yarım edilecek birşey varsa edeyim dedim oda yok yavrum saol dedi tam o anda benimki kapıyı açtı ama sdadece sesimi duydu yaa böyleydi iştee yani ben her akşam fındık yerim artık mübarek fındıkmış

niye bu kadar tepki verdiniz ya anlamadım ki :26:
hepsini birden yutmadım yani
hem tartıldım almamışım kilo
dün sabah kaç uyandıysam demin de aynı çıktım niye üzdünüz beni şimdi

başvurdum zaten o bankada maaş hesabım oldugu için büyük ihtimalle çıkar bir iki haftaya

ya ya nerde o eski aşklar kaptişim kalmadıki benim gibileri

canım ben ilk günü yürüyüş yaptım teraviye gitti bizimkiler bizde görümcemle akşam namazını kıldık mutfağı topladık çıktık 1 saat yürüdük..

bugün hem eşimde hem bende halsizlik vardı.. o işte çok yorulmuştu ben evde .. vaktin ve fırsatın olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüşe çık..

bebeklerim canlarım hayatımın anlamları.. destekçilerim yol arkadaşlarım herşeyimsiniz kızlarr

hayırlı geceler.. Allah rahatlık versin.. oruç tutan arkadaşlarımada ben dahil Allah kolaylık versin.. hoş beş kalın :79:

ay acaba ben de mi böyle olucam ben de hep bakım yaparım kendime:26:

İnşallah olmazsın canım..
Bu biraz da benim suçum, istesem kendime zaman yaratabilirim belki bilmiyorum, ama ben kendim dışında herkesi çok fazla düşünüp, en ufacık boş zamanımda bile onların bi işine koştuğum için en ufacık bi bakımdan bile mahrum bırakıyorum kendimi.. E tabi 4 ay oldu daha bebeğim doğalı, belki zamanla bütün işleri bi düzene oturturum, o zaman da yeniden eskisi gibi olurum, kendime vakit ayırabilirim inşallah

afiyet olsun:) sen az yiyosun zaten hatta hicbi sey yemiyosun, bi sey olmaz birazcik dondurmadan.. Bizde de cartedorun profiterollusu var dolapta, ama tutmam gerek kendimi su ramazan sonunda en az 3 kilo daha vermis olmak istiyorum cunku:/

Dondurmaya hayır diyemiyorum br türlü.
Çikolata falan kalmadı artık canım bile istemiyor yada başka abur cubur.
Hoş arada fast food istiyorum ama ..
Şu ramazanı iyi değerlendirsek güzel olur bende 56-57 olmak istiyorum ramazan sonunda.
Eylülün ortasında da 55 e inip hedefimi aşağı çekeyim istiyorum.

Önemli olan onu yapabilmek zaten.
Bir kere hayır demeye başlayınca sonra devamı geliyor.

tatlım bu nasıl menü hiç bir şey yememişsin ki

valla canım bünye az yemeye alıştı ve mide tabiki.. istesemde öle çok bişi yiyemiyorum...

Ben normalde de ramazanda böyle oluyorum çorbadan fazlasını yersem midem şişiyor.
Sahur zatem tek başına gitmiyor o yüzden öyle geçiştirme hep.

ayy masal allah aşkına ye tabi şifa olsun hararetini
alsın.. hiç bişi yememişsin ne sahurda ne iftarda..

Ya ama şöyle bir şey var.
Dondurma da ne akdar dondurma ..
300-400 gr yemişimdir. :26:

O kadar zaman yemeyince normal öyle hissetmemiz.
Benim de şişiyor karnım ..
Ama menün gayet güzel..

Güzel oluyor öyle arada kendini şımartmak ama çocuk olunca tüm ilgin ona kaydı tabi ki ..

evet canım hem doyurucu hem hafif sen de dene nesfitin meyvelisi süper ben ondan vazgeçemiyorum

bakalım sahur saati gelsin ben de yiyebilirsem yiyeyim canım istemiyor şimdi ama bakalım ..
Ben de k specialin kırmızı meyvelisini seviyorum ..

offff hastayım onaaa

Ben de ben de ..
Böğürtlen vişne ve ekşi kırmızı meyvelere bayılıyorum hele dondurmada off .

canım yorumlardan gördüğüme göre yedigine yicene pişman olmuşsun zaten o yüzden bir de ben birşey demicem

canım yorumlardan gördüğüme göre yedigine yicene pişman olmuşsun zaten o yüzden bir de ben birşey demicem

aynen canım bende yorum yazacktım ama baktım arkadaşlar yazmış kız yediğine yiyeceğine pişman olmuştur dedim es geçtim

ama yemesin oda öyle şeyler yiyen var yiyemiyen var

şaka bir yana zero dan vazgeçmesi lazım bi şekilde

chikamuuuuuuuuuuuuuu ortimuuuuuuuuuuu napansın baby sarı saçlarından da sen suçlusun

yok kızlar yazın istediğinizi lahmacunlardan hiç pişman falan değilim niye pişman oliim küçücük bişey yaaani!
zero konusunda dicek bişeyim yok evet bırakmam lazım, mideyi genişletmesi bi yana içindeki aspartam öldürecek. ama yazın da sıcakta iyi gidiyo napiim
bugün hiç içmedim zero ya da sprite valla!

bi de yani diyet yapıyorum diye kuru yemişle, suyla, iki kaşık yoğurtla yaşanmaz. dieti bırakır bırakmaz geri alınır o kilo. örnekleri de var zaten...
ben dieti bıraktığımda da böyle yaşamaya devam edecek şekilde, yavaş yavaş veriyorum kilocuklarımı.

lahmacun yediysem de hamburger yemedim zaten. o yüzden panik yok kızlar! herşey yolunda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…