yok tatlım bence herşeyden biraz biraz yemişsin gayet güzel olmuş bence yanii afiyet olsun
selam kızlaar
nasılız?
bugün akşam 5e kadar falan iyiydim de o saatlerde susamaya başladım.
zaman geçmek bilmedi valla!
biraz geçmişe bakayım geliyorum tekrardaaan :80:
slm kızlar eve geldiğimen beri eşime sahur hazırlığı yapıyorum yeni bitti... bekar olan arkadaşlara söylüyorum siz siz olun annesi marifetli koca almayın.... sonra aynısını sizdende bekliyolar... bakın bi börek tarif etti aynı şu cümlelerle gel de yap aynısını: içi çıtır börek gibi dışı kalın ekmek gibiben de kaldım böyle o ne ya diye:26: bakalım benim yaptığımı beğencek mi artık bilmem??? beğenmesse annesine yaaptırsın napayım yok dışı ekmek içi bişiy amannnnnnnn
31 temmuz pazar mesaj sayıları şöyle ki...
drygrp: 15
eski_bir_masal: 15
puffycikcik: 8 :81:
kedican: 7
hamutran: 6
Elisya: 2 :97:
elmaliturta: 2 :97:
mcrgozde: 2 :97:
neyneyse: 1 :26:
ozlemmtekin: 1 :26:
maviyeşil1999: 0
neslivicdan: 0
ferdici: 0
chika: 0
sakalynmaster: 0
serena: 0
selam kızlarr nasılsınızzzzz inş herkes iyidirrrr
rabişimmm tebrik ederimm mezun olmuşsunn
ebrulim sende hoşgeldi,n cnm inş en kısa zamanda işlerini yoluna koyarsınn
veeee bana gelinceeee rabbimmm kimseyi netsizzzz komaaa sennn n kötüüü merummm bişi yaw netsizlikkkk sıkıntıdan işyerinde patlıorummm teldende giremiyorum benim trident nete girmiyoooo türk malıııı
oruçla aram iyi bugün acıkmadım susamadımmmm akşam çok yemedim ama dondurma yedimmmmm
ramazanda kilo almaktan korkuyorummmmmmmm:26:evdeki pcde kafayı yedi bi yazıyı yazamadım yaaa donuyo bi yazıyo full bi yazıyoooo 1 saat bekliyomm offff:5heresi öpüyorummmmmmm
Desene lafta kalıyor o senin yaptığım herşeyi yerimler falan ..
Ben ufaktan yemek yapmayı öğreneyim bari:26:
iyi eğlenceler özlemcim ..
2,5 lahmacun
sprite
zero
magnum ..
Ne yaptın sen öyle
afedersin ya ben anlayamadım bu yazdıklarından bir şey
ne yedin değil de ne yemedin Allahaşkına
susuzluktan dudakların kurumuştur. kanaması abdesti bozabilir ama orucu bozmaz sanırım canım.
kan boğazdan inerse orucun bozulabilir.
kanadığında hafif nemli bir peçeteyle silebilirsin. sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
sen kendine kredi kartı çıkarttırsana canım. annenden falan ek kart alamıyor musun? çalışıyorsun nasılsa. bir ara öğrencye bile kart veriyorlardı.
kredi kartıyla istediğin yerden kefilsiz, şartsız alırsın.
projeksiyonla yansıtcan ha:)
çocuk şoke vaziyetlerde
"aşka bak, kız bana projeksiyon yapıyor"
ya bu arada kızlar birşey sorucam sizlere ramazandan beri ben spor yapamıyorum sizler ne yapıyosunuz bu konuyu?
oruçluyken çok halsiz oluyorum ve fazla susamamak için yapamıyorum iftar da geç saatte yedikten sonra hemen yapmak lazım o da çok tehlikeli 2 gündür 0 spor bana öneriniz varmı napsam acaba ya:26:
ay acaba ben de mi böyle olucam ben de hep bakım yaparım kendime:26:
afiyet olsun:) sen az yiyosun zaten hatta hicbi sey yemiyosun, bi sey olmaz birazcik dondurmadan.. Bizde de cartedorun profiterollusu var dolapta, ama tutmam gerek kendimisu ramazan sonunda en az 3 kilo daha vermis olmak istiyorum cunku:/
menü güzel afiyetler olsun... "bekarlik gunlerinizden ramazanda evdeki erkeklere orucmus gibi nasil numara yaptiginizi hatirlayiniz"
evet cnm sütle special k doyuruyo yeterince başka bişi çok yiyemiyorum istesemde.. ama artık bişeyleri aştığımı düşünüyorum o saatte kalkıp eşim gözleme istiyor die gözleme yapıyorum ve bırak tadına bakmayı elimi bile sürmüyorum.. nerde o eski benAllah'ıma çok şükür çok ii gittiğimi düşünüyorum
tatlım bu nasıl menühiç bir şey yememişsin ki
valla canım bünye az yemeye alıştı ve mide tabiki.. istesemde öle çok bişi yiyemiyorum...
ayy masal allah aşkına ye tabi şifa olsun hararetini
alsın.. hiç bişi yememişsin ne sahurda ne iftarda..
herkeslere cvp yetiştirdimgel gelelim fasulyenin faydalarına
iftar menüm:
* 1.5 kepçe domates çorbası ( bir dilim ekmek ile)
* 1 tabak (2 servis kaşığı) etli güveç ama etlerinden çok yemediğim didikleyip eşime kakaladım
* 3-4 çk kaşığı yoğurt
* yarım dilim kavun - yarım dilim karpuz
2.5 litre su hüplettim.. şuan hala içiyorum. bu akşam ne yürüyüşe çıkabildim ne evde bişi yapabildim halsizlik oldu ikindiden sonra.. ve acaip bi şişkinlik var evde soda da kalmamış.. böle sanki çok yemişim gibi :18: ne bilim okadar saat aç kalıyoruz sonra yiyoruz ondan sanırım
Selam kızlaarrr
Kocam uyudu, kızım uyudu.. Bende gittim güzeel bi duş aldım soğuk soğuk, maskemi de sürdüm yüzüme,ooooohhhhh :108:
Ama inşallah kızım uyanmaz 20 dk içinde, aklını oynatır beni böyle görürse el kadar bebe
Şimdi dikkat ettim de bi maske yapmak bile ne kadar lüks geliyomuş insana çocuk oluncaönceden kokonanın tekiydim, kayısı buğday vs yağlarını karıştırır hep yüzüme sürerdim yatmadan, vücuduma badem yağı yada limon yağı sürerdim falan.. botanik insan eda şeklinde dolanıyodum.. Ama şuan bi maske yaptım diye kendimi zengin kokonalar gibi tüm gün cilt bakımına girmişim gibi hissettim, gülsem miiiiii ağlasam mııııı
evet canım hem doyurucu hem hafif sen de dene nesfitin meyvelisi süper ben ondan vazgeçemiyorum
offff hastayım onaaa
Ya ama şöyle bir şey var.
Dondurma da ne akdar dondurma ..
300-400 gr yemişimdir. :26:
selam kızlaar!
dünkü iftarımı yazmamışım hemen yazayım. 2,5 lahmacun, biraz yeşil salata, biraz zero.
sonra 1 sprite, 1 dondurma (magnum)
sahurda da üzüm peynir yedim.
limonlu suyumu içip yattım.
henüz acıkmadım ama bakalım nasıl tamamlicaz günü...
bu sırada dudaklarım soyuluyor, kanarsa oruç bozulur mu?
canım yorumlardan gördüğüme göre yedigine yicene pişman olmuşsun zaten o yüzden bir de ben birşey demicem
Ya ama şöyle bir şey var.
Dondurma da ne akdar dondurma ..
300-400 gr yemişimdir. :26:
bebeklerim canlarım hayatımın anlamları.. destekçilerim yol arkadaşlarım herşeyimsiniz kızlarr
hayırlı geceler.. Allah rahatlık versin.. oruç tutan arkadaşlarımada ben dahil Allah kolaylık versin.. hoş beş kalın :79:
İnşallah olmazsın canım..
Bu biraz da benim suçum, istesem kendime zaman yaratabilirim belki bilmiyorum, ama ben kendim dışında herkesi çok fazla düşünüp, en ufacık boş zamanımda bile onların bi işine koştuğum için en ufacık bi bakımdan bile mahrum bırakıyorum kendimi..E tabi 4 ay oldu daha bebeğim doğalı, belki zamanla bütün işleri bi düzene oturturum, o zaman da yeniden eskisi gibi olurum, kendime vakit ayırabilirim inşallah
canım yorumlardan gördüğüme göre yedigine yicene pişman olmuşsun zaten o yüzden bir de ben birşey demicem
aynen canım bende yorum yazacktım ama baktım arkadaşlar yazmış kız yediğine yiyeceğine pişman olmuştur dedim es geçtim
ama yemesin oda öyle şeyler yiyen var yiyemiyen var
şaka bir yana zero dan vazgeçmesi lazım bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?