Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınn
bu cumaya kadar oruç tutamayacağım gibi görünüyor malesef:/
şimdi kahvaltıya gidiyorum ne yesem bilemedim,,
akşam görüşmek üzeree

merhabalar canım, hoşgeldin.
kurallarımızı ekleyeyeim hemen ve bir de hedeflediğin kilo nedir?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

02.07 mesaj sayımları

eskibirmasal: 22

mcrgozde: 16

drygrp: 16

chika: 13

kedican: 12

elisya: 9

neyneyse: 8

hamuran: 7

ozlemmtekinn: 7

elmaliturta: 7

ommanipamelum: 4 :18:

maviyesil1999: 3 :18:

ferdici: 2

puffycikcik: 0

annem geldiği için biraz acele yazdım sonunu kızlar yanlışım varsa affola şimdiden....

hayırlı ramazanlar canım, ne iyi etmişsin uğramakla..
inşallah ramazan kilo verme konusunda da hayırlı gelir hepimize:81:

isveç diyeti, biber hapı vs yerine önce bir yeme düzeni oturtmalısın gibi geldi bana.
bu kadar çok ekmek yemek yerine protein almaya başlayabilirsin.
büronda dolap varsa oraya süt, yoğurt, ayran stoklayabilirsin. hem tok tutar, hem de yağ yakımına yardımcı besinler bunlar.
herhangi bir diyet programından önce beslenmende biraz iyileştirmelisin yapman iyi olur bence.

iftarın çok güzel.
bir de kendini tutabilmen harika

dondurma sonradan gelmiş:)
az yemişsin yalnız gerçekten.
dondurma ile tamamlanmıştır bence

gayet güzel menü

ben de sahur da special k ve süt tercih ettim. çok rahat oluyo, hem de hiç acıkmıyorum.
aynen canım. pratikliğini çok seviyorum. tok tuttuğuna da inanıyorum.

canım, düğün hazırlıkları hiç bitmez. düğün biter, bakarsın hala eksikler var. ama önemli deil böyle şeyler. çoğu eksiğinizi zamanla tamamlarsınız. Allah bu telaşlı günleri ağız tadıyla atlatmayı nasip etsin.

altın namına sadece alyans takıyorum, o da kirlenmedi henüz:)
yalnız gümüşlerim feci karardı. o konuda bir püf noktası biliyor musun canım?
o bisküviler cipsler cısss canım. şimdiye kadar harcadığın emeğin boşa gider. kendisi kısıtlama yemeğini ye ama atıştırma işinden kaçın.

çok geçmiş olsun özlemcim.
arkadşına gidip gelirken dışarı çok mu sıcaktı? güneşin etkisiyle de baş ağrıyor bazen.

namaz kıldıktan sonra gözlerim gidiyor, dayanamıyorum yatıyorum. sabah kalkması zor oluyor yaw.
:96:
çok yemek yememişsin ama niye şişlik oldu anlamadım. muhtemelen dediğin gibidir, gün boyunca aç kaldığımız için olabilir.

oh oh mis gibi maskeler yapılmış.
çocuk olduktan sonra hep aynı şey oluyor canım. yalnız içindeki kokona ölmez merak etme, çocuğun azıcık büyüsün, kendine vakit oluşturabileceğin zamanlar geliyor. 4 ayda ancak sen çocuğa çocuk sana alışır. zamanla onunla yaşamayı ve kokonalığını sürdürmeyi öğreniyorsun

miktar olarak çok kaçmamış ancak çeşit olarak kaçmış biraz. arada olur bence, her gün her gün olmadığı sürece sıkıntı yok.

derya'nın da önerdiği gibi en iyi ramazan sporu hafif yürüyüş. 30 dk yürüsen bile yeter.

bak bu menün güzel. böyle menü yaz canımı ye, neydi dünkü?

evet cnm çok sıcaktı bayada uzak bi yere gittim ama sanırım sinüzit asıl sebep.... tuzlu su çektikçe iltihap geldi dün ama bugün iyiyim şükür....

gümüşler miiiii cifff güzel patlatıyo ben yüzüğümü parlatmıştım o şekildeee pırıl pırıl olmuştu ama zincir falansa bilemicemmm ablacımm:18:
akşam yemeğinde kendimi kısıtlamıyorumm kendime özel bi salata yapmıştım maydonozlu semizotlu bi tabak çorbayla bi tabak ondan yedimmm şiştim zatiiiiiidiğerlerine yer kalmadııı sonra çay faslı derkennnn hoopppp cipsssss şuandada karnım davul gibiiii mideme uzun zamandır alışık olmadığı ve fazlasıyla yağlı bi besin göndermiş bulunmaktayımmmşiş şişşş dolanıyorummm

akşam da koşu bandında hafif tempolu yürüdüm sonra tv izlerken yattığım yerden bacak hareketleri yaptımm karnım yandı baya yaaaa

kızlar gümüşleri karbonatla ovalayın kuru kuru.... bembeyaz yapıyor....

Gunaydin herkese... Benim sahur menum;
2 yk nesfit + 2 yk yogurt
1/2 salatalik
1 ceviz
1/2 avuc da fistik

ve de size bir soruuu su sekersiz sakizlar var ya, meyveli, naneli cart lu curtlu.. Onlari cignemekte bi sakinca olamaz degil mi? Sekersiz yaziyor uzerinde.. Dun canim cok tatli cekiyordu 1 tane attim agzima da ondan soruyorum, bundan sonra hep oyle mi yapsam acaba, sakizla mi oyalasam kendimi

Eline sağlık özlemcim...

Bende öyle olmasını umuyorummm

eline sağlık özlemciim

günaydın kızlar!

geç kalktık bu sabah. oruç tutamicam bikaç gün, sonrasına bakıcaz...
oruç tutmayanlar yine de yazıyor mu menülerini?
bence iftardan sonra yazsak, kimsenin canı bişey çekmese?

eline sağlık tatlım
mesaj sayılarında bir artış var, değil mi? hareketlendik çok şükür

evet cnm çok sıcaktı bayada uzak bi yere gittim ama sanırım sinüzit asıl sebep.... tuzlu su çektikçe iltihap geldi dün ama bugün iyiyim şükür....
ah ah sinüzit, çok hassas canım. saçların ıslak mı kalmıştı son zamanlarda? gerçi terleyip soğusan o bile etkileyebilir.

cif diyorsun? bakayım bir deneyelim.
sporun iyi olmuş.
arada cips canın çekmiştir. sen bir daha dokunma ona, bugünkü şişlik ders olsun

kızlar gümüşleri karbonatla ovalayın kuru kuru.... bembeyaz yapıyor....
karbonat evde var, onu hemen deneyebilirim. kuru kuru öyle mi?

slm kızlar

sahur menüm:

1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay..

special k yiyemedim süt bitmiş.. yoğurtla hiç denemedim çikolatalı benim k ondan.. tadı kötü olur yiyemem ziyan olmasın diye denemedim yani..
çok susadım sadece bide sanırım ben kilo alıyorum.. hergün tartılan ben 3 gündür tartıya adım atmadım korkuyorum çünkü

Son düzenleme:
günaydın kızlar!

geç kalktık bu sabah. oruç tutamicam bikaç gün, sonrasına bakıcaz...
oruç tutmayanlar yine de yazıyor mu menülerini?
bence iftardan sonra yazsak, kimsenin canı bişey çekmese?

gün içinde yediğin içtiğini akşama toparlar yazarsın.. yada istersen nette olduğun sürece yaz.. sanmıyorum kimsenin canının çekeceğini.. tercih sana kalmış

kolaymış şu karbonat olayı

karbonat çok faydalı..

ben bir dönem dişlerim için kullanmıştım çok işe yaradı..

düzenli kullanımda dişleri bembeyaz yapıyor ve o siyah diş taşlarını yok ediyor..

banyo lavabosu vs gibi yerlere sürüp tellediğiniz zaman yada fırçalarığınız zaman (sert fırça ile) bembeyaz yapıyor.. daha çok faydası var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…