dudişten öpte görek :&0: evettt bacımmmm diş içinnnn zati dolgu yaptırcammm bayramdan sonra oooffff offfff- bakak görek
- bekleyek görek
- dudişten öpte görekbu lafların hepsi cazibeden bulaştı bana da
diş içinmi kullanmayı istiorsun cnmcım
kızlar ben ikindi namazını kılıp kaynanama gidicem hemide yürüyerek çünkü zaman gçemiyor çıldıracağimmmm belki gitmeyede bilirim herşey eşimin ağzından çıkıcak evet yada hayır lafına bağlıgitmezsem uğrarım yine iftardan sonra
kızlarrrrrr geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk ne kadar kilo vermişinnn öle dedi 63 kiloyum dedim oda 62 ymişşş boyumuz aynııı ama 38 -40 beden giyebiliyooo ben halaaaa 42 deyim oooffffffff offffffffff depresyondayımmm unutuldummm........... sevgilimden ayrılmadım ama yalnızımmmmtuhafıma gittiiii yaaaaaa
Heloooo panpisleriiiiinbir gidim yemekle o anda acliktan susuzluktan ve halsizlikten olucem sanirim cok fenayiiiimmm bayilazaiim valla
turtaaaa... sen twitter falan diyodun, hilal cebeciyi mi takip ediyosun nepanpislerim bu arada ben 2 yk yogurt ve 2 tane de ceviz yedim, cok aciktim da:)
evet canım kuru kuru bi çay tabağına bi avuç karbonatı ddök elinle iyice ovala.... anında etki... ben daha önce yaptım...eline sağlık tatlım
mesaj sayılarında bir artış var, değil mi? hareketlendik çok şükür
ah ah sinüzit, çok hassas canım. saçların ıslak mı kalmıştı son zamanlarda? gerçi terleyip soğusan o bile etkileyebilir.
cif diyorsun? bakayım bir deneyelim.
sporun iyi olmuş.
arada cips canın çekmiştir. sen bir daha dokunma ona, bugünkü şişlik ders olsun
karbonat evde var, onu hemen deneyebilirim. kuru kuru öyle mi?
oğlanı yatırayım dedim, çocuk uyumak bilmedi. 2.30 gibi başlayan uyuma serüveni ancak 4'de sonlanabildi.
akşam da eşimle yemek takımı bakmaya gidecektik. hangi arada uyandıracağım da dışarı çıkacağız bilmiyorum.
bu arada ben 4 yıllık evliyim, ancak bir yemek takımım olacak
çok sallıyorum sanırım böyle şeyleri:)
ara oğun olarak guzel yemıssın elisya
tesekkur ederim:) cevizler icin pismanim aslinda
Kızlar merhaba gitmekten vazgeçtim buradayım ..
Nasılsınız?
nereye gıdıcektın??
aman boşver bu sıcakta:)))
1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek ve 3 yk salata yiyip sofradan kactim kizlarama kimse gelmemis buraya daha
Bence de hiç keyfim yok zaten.
merhabalar
yeni geldim ancak yazabiliyorum
sabah 1 kase süt il nesfit
oglen 1 galeta ve 1 seftalı 2 bardak sekersiz cay
aksam bulgur pilavı fırıda tavuk sebze corbası ve ayran
hepsinden azar azar yedim
işte günün toplamı:)
oruç tutan arkadaşların orucunu Allah kabul etsin
1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek ve 3 yk salata yiyip sofradan kactim kizlarama kimse gelmemis buraya daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?