slm kızlar
Sahur menüm:
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay..
Special k yiyemedim süt bitmiş.. Yoğurtla hiç denemedim çikolatalı benim k ondan.. Tadı kötü olur yiyemem ziyan olmasın diye denemedim yani..
çok susadım sadeceBide sanırım ben kilo alıyorum.. Hergün tartılan ben 3 gündür tartıya adım atmadım Korkuyorum çünkü
nerden hıssettın kılo aldıgını kı..bence bu yedıklerınle almamıssındır
karbonat çok faydalı..
ben bir dönem dişlerim için kullanmıştım çok işe yaradı..
düzenli kullanımda dişleri bembeyaz yapıyor ve o siyah diş taşlarını yok ediyor..
banyo lavabosu vs gibi yerlere sürüp tellediğiniz zaman yada fırçalarığınız zaman (sert fırça ile) bembeyaz yapıyor.. daha çok faydası var :)
vucut uyum gösterene kadar kilo almak normal zaten.. düşün gece 3.30 dan akşam 7.30 a kadar açız (bizim bölge için diyorum)
nerdeyse 16-17 saat açız. ve yediğimiz yine iki lokma.. vucut susuz kalıyor.. içtiğin su vucuda yerleşiyor,ben gün içinde 100 kere wc ye giderdim günlük içtiğim 3-4 litre sudan dolayı.. şimdi iftardan sahura 3 lt su içiyorum en fazla 1-2 kere çıkıyorum wc ye iftara kadar.. vucut kendini korumaya alabilir yediklerimizi depolayabilir.. bir kaç gün alışması gerek sonra belki bu yediklerimle kilo verebilirim.. bakalım cumaya kadar tartılmıycam.. anlatabildiğim mi gız
fayansları vs bilemem ama karbonat dişe çok ama çok zararlı sakın alışmayın kızlar diş minelerini eritiyor
ay evet bende cok ıcıyorum ama az ıdrare cıkıorum
korkuttun kız beni panik yaptım :)) uzun zaman önce denemiştim faydasını görmüştüm.. sonra düzenli macunla fırçalamaya devam ettim şuan öle bir sorunum yok.. ama zarar verdiğini bilmiyordum..
korkma bi sorun çıkarmamışsa bişey olmaz herhalde ama yinede dişçiye bi uğra derim ben benim abim de hep yapardı dişçi de karbonat mı kullandın sen mahvetmişsin dişlerini diye bayağı bi kızmıştı:90:
sahurun güzelGunaydin herkese... Benim sahur menum;
2 yk nesfit + 2 yk yogurt
1/2 salatalik
1 ceviz
1/2 avuc da fistik
ve de size bir soruuusu sekersiz sakizlar var ya, meyveli, naneli cart lu curtlu.. Onlari cignemekte bi sakinca olamaz degil mi? Sekersiz yaziyor uzerinde.. Dun canim cok tatli cekiyordu 1 tane attim agzima da ondan soruyorum, bundan sonra hep oyle mi yapsam acaba, sakizla mi oyalasam kendimi
oruç tutmayanlar da yazıyor canım.günaydın kızlar!
geç kalktık bu sabah. oruç tutamicam bikaç gün, sonrasına bakıcaz...
oruç tutmayanlar yine de yazıyor mu menülerini?
bence iftardan sonra yazsak, kimsenin canı bişey çekmese?
special k yoğurtla güzel oluyor ama tabi meyveli olan k'dan bahsediyorum:) çikolatalı bana da yoğurtla iyi olmaz gibi geldi.slm kızlar
sahur menüm:
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay..
special k yiyemedim süt bitmiş.. yoğurtla hiç denemedim çikolatalı benim k ondan.. tadı kötü olur yiyemem ziyan olmasın diye denemedim yani..
çok susadım sadecebide sanırım ben kilo alıyorum.. hergün tartılan ben 3 gündür tartıya adım atmadım korkuyorum çünkü
kaç tane pancake?sahurum:
açık çay
peynir
pancakeekmeğim bitmiş
selam canlarım napansınızz bugün bende oruçluydum iftar menüm şöyle : 1 adet yarım yağlı muzlu süt sonrasında yarım saat sonra falan mercimek çorbası + salata
az fındık bu kadar ya şimdi de sahur yapıcam yarım yağlı sütle müsli yicem birde yumurta yiceeeeeeeeemmmm aslında acıkmıyorum da susuzluk çok feci yaww:)) ama ilk oruç günümde ne oldu durun anlatayım.
şimdi canım birden fındık yemek istedi dedim gidiyim bakkala gittim geldiğimde ne göreyim müstakbel kayınvalide adayımtatilden dönüyor eşiyle kızıyla kız dedikiiii bavul doluydu elleri anne abim aşağı inmeyecek mi anneside dedikii abinde nerde o düşünce tabi ben içimden kopuyorum o ayrı bir konu sonracıma ben tabi kibar insan olarakdan kapıları açtım yardım ettim sonra daha yarım edilecek birşey varsa edeyim dedim oda yok yavrum saol dedi tam o anda benimki kapıyı açtı ama sdadece sesimi duydu yaa böyleydi iştee yani ben her akşam fındık yerim artık mübarek fındıkmış
şekerciğim kilo öyle bir gecede alınmaz zaten.niye bu kadar tepki verdiniz ya anlamadım ki :26:
hepsini birden yutmadım yani
hem tartıldım almamışım kilo
dün sabah kaç uyandıysam demin de aynı çıktım niye üzdünüz beni şimdi
inşallah kart başvurun kabul edilir canım. maaş hesabının olduğu bankalr genellikle kabul ediyorlar zaten.başvurdum zaten o bankada maaş hesabım oldugu için büyük ihtimalle çıkar bir iki haftaya
ya ya nerde o eski aşklar kaptişim kalmadıki benim gibileri
bebeklerim canlarım hayatımın anlamları.. destekçilerim yol arkadaşlarım herşeyimsiniz kızlarr
hayırlı geceler.. Allah rahatlık versin.. oruç tutan arkadaşlarımada ben dahil Allah kolaylık versin.. hoş beş kalın :79:
evet, nihayet güzel bir sahurgunaydın kızlar
sahur menum:
1kase ayran corbası
1 domates
3-4 catal kasar peynır
5-6kasık turlu
1 lıtrede su
görüşmek üzere canım:79:günaydınn
bu cumaya kadar oruç tutamayacağım gibi görünüyor malesef:/
şimdi kahvaltıya gidiyorum ne yesem bilemedim,,
akşam görüşmek üzeree
special k yoğurtla güzel oluyor ama tabi meyveli olan k'dan bahsediyorum:) çikolatalı bana da yoğurtla iyi olmaz gibi geldi.
sahurun gayet güzel.
ben dün tartıldım kilo vermişim61.6 çıktım, moral oldu:) tabi cumaya ne olur ne biter göreceğiz.
kaç tane pancake?
derss oolduu bacım uzun bi süreeee yememm heraldeeeline sağlık tatlım
mesaj sayılarında bir artış var, değil mi? hareketlendik çok şükür
ah ah sinüzit, çok hassas canım. saçların ıslak mı kalmıştı son zamanlarda? gerçi terleyip soğusan o bile etkileyebilir.
cif diyorsun? bakayım bir deneyelim.
sporun iyi olmuş.
arada cips canın çekmiştir. sen bir daha dokunma ona, bugünkü şişlik ders olsun
karbonat evde var, onu hemen deneyebilirim. kuru kuru öyle mi?
karbonatmııııı kullansam mıı neeeekarbonat çok faydalı..
ben bir dönem dişlerim için kullanmıştım çok işe yaradı..
düzenli kullanımda dişleri bembeyaz yapıyor ve o siyah diş taşlarını yok ediyor..
banyo lavabosu vs gibi yerlere sürüp tellediğiniz zaman yada fırçalarığınız zaman (sert fırça ile) bembeyaz yapıyor.. daha çok faydası var :)
Allah'a şükür şimdilik bir sorun yok gibi görünüyorbakak görek
derss oolduu bacım uzun bi süreeee yememm heraldee
karbonatmııııı kullansam mıı neeeeama zararlı diyende var bak bacım netcezzz şindikkk
bakakkkk görekkkkkkkkkkkşimdi deryoşum dicen bu kızz niye böleee bakakk görekkeeee taktııı benim bi ark varrrr bu lafı çok kullanıyo beni sinirlendirmek içinnn sağolsunn o geldi aklımaaaa
susuz kaldığımız için vucutta kaybettiğimiz su yerine geçiyor.. ve idrara az çıksakta rengi koyu olur açık olmaz.. geçen ramazanda da dikkat etmiştim buna çünkü.. bi kaç gün alışana kadar bu tarz şeyler olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?