Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nerden hıssettın kılo aldıgını kı..bence bu yedıklerınle almamıssındır

nerden hıssettın kılo aldıgını kı..bence bu yedıklerınle almamıssındır

vucut uyum gösterene kadar kilo almak normal zaten.. düşün gece 3.30 dan akşam 7.30 a kadar açız (bizim bölge için diyorum)

nerdeyse 16-17 saat açız. ve yediğimiz yine iki lokma.. vucut susuz kalıyor.. içtiğin su vucuda yerleşiyor,ben gün içinde 100 kere wc ye giderdim günlük içtiğim 3-4 litre sudan dolayı.. şimdi iftardan sahura 3 lt su içiyorum en fazla 1-2 kere çıkıyorum wc ye iftara kadar.. vucut kendini korumaya alabilir yediklerimizi depolayabilir.. bir kaç gün alışması gerek sonra belki bu yediklerimle kilo verebilirim.. bakalım cumaya kadar tartılmıycam.. anlatabildiğim mi gız

fayansları vs bilemem ama karbonat dişe çok ama çok zararlı sakın alışmayın kızlar diş minelerini eritiyor

ay evet bende cok ıcıyorum ama az ıdrare cıkıorum

fayansları vs bilemem ama karbonat dişe çok ama çok zararlı sakın alışmayın kızlar diş minelerini eritiyor

korkuttun kız beni panik yaptım :)) uzun zaman önce denemiştim faydasını görmüştüm.. sonra düzenli macunla fırçalamaya devam ettim şuan öle bir sorunum yok.. ama zarar verdiğini bilmiyordum..

korkuttun kız beni panik yaptım :)) uzun zaman önce denemiştim faydasını görmüştüm.. sonra düzenli macunla fırçalamaya devam ettim şuan öle bir sorunum yok.. ama zarar verdiğini bilmiyordum..

korkma bi sorun çıkarmamışsa bişey olmaz herhalde ama yinede dişçiye bi uğra derim ben benim abim de hep yapardı dişçi de karbonat mı kullandın sen mahvetmişsin dişlerini diye bayağı bi kızmıştı:90:

Allah'a şükür şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor bakak görek

sahurun güzel
şekersiz sakızlarda tatlandırıcı kullanılıyor sanırım. hani arada sırada çiğneyebilirsin, ama fazla çiğnersen tatlandırıcıların yan etkileri olabilir. bir de çok fazla çiğnersen cırcır yapma yan etkisi var. ayrıca sakız çiğnemek acıktırır diye bilinir aslında. mideye sürekli sinyal gönderiyoruz çiğneyerek.

günaydın kızlar!

geç kalktık bu sabah. oruç tutamicam bikaç gün, sonrasına bakıcaz...
oruç tutmayanlar yine de yazıyor mu menülerini?
bence iftardan sonra yazsak, kimsenin canı bişey çekmese?
oruç tutmayanlar da yazıyor canım.
istediğin zaman yazabilirsin.

special k yoğurtla güzel oluyor ama tabi meyveli olan k'dan bahsediyorum:) çikolatalı bana da yoğurtla iyi olmaz gibi geldi.
sahurun gayet güzel.
ben dün tartıldım kilo vermişim 61.6 çıktım, moral oldu:) tabi cumaya ne olur ne biter göreceğiz.

sahurum:

açık çay
peynir
pancake ekmeğim bitmiş
kaç tane pancake?

romantik turtam fındığı bile mübarek ilan ettin:)
yalnız bak kayınvalide oğlunu sorumsuz görüyor dikkat et nerde o düşünce demiş??

niye bu kadar tepki verdiniz ya anlamadım ki :26:
hepsini birden yutmadım yani
hem tartıldım almamışım kilo
dün sabah kaç uyandıysam demin de aynı çıktım niye üzdünüz beni şimdi
şekerciğim kilo öyle bir gecede alınmaz zaten.
bu cıssları böyle tüketirsen sonra bir gün gelir diyet yaptığın halde veremezsin.
sen bir listeye hem lahmacun, hem magnum, hem de asitli olarak zararlı ne varsa eklemişsin.
bunları 3'ü birarada gibi yapmamalıydın. lahmacun yediysen magnumdan kısmalıydın. zero, sprite falan bunların ne olduğunu ve sana olabilecek kötü etkilerini sen gayet iyi biliyorsun.

başvurdum zaten o bankada maaş hesabım oldugu için büyük ihtimalle çıkar bir iki haftaya

ya ya nerde o eski aşklar kaptişim kalmadıki benim gibileri
inşallah kart başvurun kabul edilir canım. maaş hesabının olduğu bankalr genellikle kabul ediyorlar zaten.

gunaydın kızlar

sahur menum:

1kase ayran corbası
1 domates
3-4 catal kasar peynır
5-6kasık turlu

1 lıtrede su
evet, nihayet güzel bir sahur

günaydınn
bu cumaya kadar oruç tutamayacağım gibi görünüyor malesef:/
şimdi kahvaltıya gidiyorum ne yesem bilemedim,,
akşam görüşmek üzeree
görüşmek üzere canım:79:

oğlanı yatırayım dedim, çocuk uyumak bilmedi. 2.30 gibi başlayan uyuma serüveni ancak 4'de sonlanabildi.
akşam da eşimle yemek takımı bakmaya gidecektik. hangi arada uyandıracağım da dışarı çıkacağız bilmiyorum.
bu arada ben 4 yıllık evliyim, ancak bir yemek takımım olacak
çok sallıyorum sanırım böyle şeyleri:)

bende ikisini yakıştıramadım ondan denemedim ziyan ederim diye..
oo çok sevindim.. inş herkes vermiştir

derss oolduu bacım uzun bi süreeee yememm heraldee
karbonatmııııı kullansam mıı neeee ama zararlı diyende var bak bacım netcezzz şindikkk
Allah'a şükür şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor bakak görek

bakakkkk görekkkkkkkkkkkşimdi deryoşum dicen bu kızz niye böleee bakakk görekkeeee taktııı benim bi ark varrrr bu lafı çok kullanıyo beni sinirlendirmek içinnn sağolsunn o geldi aklımaaaa

- bakak görek
- bekleyek görek
- dudişten öpte görek bu lafların hepsi cazibeden bulaştı bana da

diş içinmi kullanmayı istiorsun cnmcım

kızlar ben ikindi namazını kılıp kaynanama gidicem hemide yürüyerek çünkü zaman gçemiyor çıldıracağimmmm belki gitmeyede bilirim herşey eşimin ağzından çıkıcak evet yada hayır lafına bağlı gitmezsem uğrarım yine iftardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…