Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende dondurmaya hayır diyemeyenlerdenim bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyor amaaaa

yarın misafirlerim var yatılı süpriz oldu cumarteside ankaraya yola çıkacağız inşallah kızlar 10 gün sonra buradayım inşallah

cnm hemen değil ama 1 -2 seneye düşünüyoruz... o zaman hem borçlar bitecek hem ben şu tsh ı iyice düzenlemiş oturtmuş olucam inş... hem de iş durumum belli olur diye düşünüyorum...tabi her şey kısmet.... sende sıkma canını bi zman sonra bunlar komikk gelcek aaa bunada mı kavga etmiştik biz hahaha sen şöyle yapmıştın sende az deildin falan diceniz birbirinize... tabi bu kavgaları saygı çerçevesinde atlatırsanız... ( bende 40 yıllık aşk doktoru oldum bu arada... kelin ilacı olsa neyse...)
merabalr ramazan güzel gidiyordur umarım

]

canım özledik artıkın yaaa nerlerdesin bu arada çaktırma yanlış mesajdan alıntı yapmışım 10 gün sonra geldiğini okudum burda bu çıktı sanırım yatma vaktim geldi....

Son düzenleme:
kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...

hayırlı yolculuklar dilerim cnm şimdiden.. özletme çok kendini.. en kısa zamanda yine aramıza katıl

kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...

hiç yakışmadı bu hareket sana özlemcim.. halbu ki ne kadar da kararlı görmüştüm seni hele paylaştığın o diyet menüsünden sonra.. neden böyle saldın kendini anlamıyorum. bence bir an önce toparla kendini bi az bi çok yemekten düzensizlikten kilo alıcaksın vermek yerine.. bunu kendin için yapmalısın

evet kızlar sizleri sahurda bile yalnız bırakmıyorum

sahur menüm:

* 4 yeşil zeytin
* 1 tatlı kaşığı vişne reçeli
* 1 salatalık
* 2 domates (küçüklerdi)
* 2 bardak şekersiz çay
* 2 dilim ekmek
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 1 bardak süt

ve bol su patlıyorum şuan

namaz saatini beklerken bi size bakayım dedim :)) herkese hayırlı sabahlar olsun öpüldünüz canlarım

Son düzenleme:
Benim sahur menum cok sacma oldu kizlar:/
2 tane saray helvasi
1 dilim labneli kepek ekmegi

saray helvasini aslinda pek sevmem, ama bu gece oyle bi tatli krizi tuttu ki beni, dayanamadim yedim bi daha yapmicam ama oyle seyler neyse herkese iyi sabahlar:)

reglisin cnm normaldir.. hayırlı sabahlar sanada ezan okundu ben abdest almaya gidiyorum.. tekrardan hayırlı sabahlar herkese

herkeseee günaydınlarrr kızlarrrrrrrrrr şuan karnım davul gibiiiiiiidün gece yemek öncesi 1 lt su içtimmmmm üstüne yemek yedim çatlicaktımmmm yaa ama yinede su içesim vardıııı
yarın tartıdann çok korkuyorummmm

3 agustos mesaj sayım cetveli

mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0

<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))

günaydınn:)
güne yarım litre suyumu içerek başladım, hazırlanıp büroya gidicem şimdi.
görüşmek üzere akşaam

ferdıcı bende oyle o kdr cok su ıçıorumkı yemege yer kalmıo:))

ommancım snada gunaydın lımonlu yada sırkelı su ıçmeyı de dene cok yararı var

ya bi ben bilmiyorum şu leslie yi videolar varmıdır nette hiç bakmadım ben de deniyim diyorum
ben youtbetan indirmiştim cnm yaz google leslie sansone diye her yerde çıkıyor...
evet cnm ya haklısın bi az bi çok bu ne böyle

eline sağlık cnm çok renkli olmuş

çokkk güzel olmuş cnm emeğine sağlıkkkk
Günaaayydıınnnn kızlar.......

günaydınnn fıstııııkkk

günaydın kızlar!

dün çalışmaya dalmışım bi ara arkadaşlarım geldi, onlar gidince sabah 4e kadar devam ettim çalışmaya.
bugün de öyle olcak sanırım...

haa bi de sopa yiceksin takımdan
şaka şaka niye sodayı suyu öyle fazla bişeymiş gibi yazıyosun kızım insanın gözünü dolduruyo yoksa fıstıklı sarmadan başka bişey yok.
ona da kızıyolar ama bence 1 tane yiyebilirsin vicdan yapmana gerek yok. ama 2 değil tabi...

ben sevmiyorum çocukları yaaa evlendiğimde kendi çocuğum olduğunda inş bu huyum değişirrr bebeleriii seviyommm ama 5-6 yaşına gelince sinirlendiriyolar beniii
şişliktir belki cnmm
temizlettimmm bacımmm 4 dolgu var dediii kalpten gidiyodum zatiiii ramazan sonrasııı büyük ihtimalle kilo almış olucam amaaa spora ağırlık verippp amwayın cla 500 diyetakviyesi var ondan kullanıcam metabolizmanın yağ yakıp kasa çevirmesine yardımcı bi ürün bide karnım şuan aççç ama şişşşşşşş

afiyetlerrrrr olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…