Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizimde bu ayın 13 ünde 6 yılımız bitiyor kızlar 7'ye giriyoruz

bende bir süpriz hazırlamıyı düşünüyorum inşallah

içimden geçenleri yazıyorum bir köşeye.. ses kaydı yapıp (şiir gibi) arkaya fo koyucam kaydedicem resimlerimizden slide hazırlamayı düşünüyordum bende

Arkadaşlar Lütfen Duyarsız Kalmayın !
Orada açlıktan ölen; sizin çocuğunuz, eşiniz, aileniz yada siz olabilirsiniz !
Eğer İMKANINIZ VARSA; Günlük içtiğiniz bir paket sigara parası, Bir Cola Parası, Su parası... Sadece 5 Lira Bağışta Bulunup O Aç Çocukların Boğazından Bir Lokma Ekmek Geçmesine Yardımcı Olabilirsiniz... Lütfen arkadaşlar duyarsız olmayın... Aman banane demeyin yarın bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez.
İlgilenirseniz Linkten bilgi alabilirsiniz ...

http://www.diyanet.gov.tr/​tu...ri-​Baskanligi-Duyuru-11901.as​px

Kızlar lütfen maddi imkanınız varsa bunu göz ardı etmeyin...

Likit senin o anki aklıma gelen lakabın, sürekli kahve mahve falan likit şeyler içtiğin için..

Bu arada samimiyetine güvenerek yazıyorum böyle şakalar, inşallah alınmıyosundur :26:

Ama bir kerelikten bir şey olmaz değil mi :26:
Önceden hep yiyordum sonuçta.

bende çok beğendim cnm daha 2 ay var ama değiştire değiştire anca yaparım zaten... eğer aklınıza bişiy gelirse bekliyorum...

Aklımda özlemcim ..
Bir şey gelirse direk söylerim.

kuru kayısı yiyip peşine bir bardak ılık su içersen işe yarar canımcım..

tamam kuru kayısı arayışına geçiyorum deyacım ..

Çok güzel ya ..
daha çok uzun yıllar mutlu mesut beraber olursunuz inşallah.

Likit senin o anki aklıma gelen lakabın, sürekli kahve mahve falan likit şeyler içtiğin için..

Bu arada samimiyetine güvenerek yazıyorum böyle şakalar, inşallah alınmıyosundur :26:

Ayy
Bu akşam sen beni iyi güldürdün.
Yok yok alınmıyorum rahat ol lütfen.
Likitim

afiyet olsun canım gayet güzel :)

iftar menüm:
az mercimek çorbası
4-5 kaşık fırında kabak
2 kaşık da havuç sote
su içmeye çalıştım ama 2 bardak içebildim yemekleri yiyince de şiştim haliyle,iftarla sahur arasındaki zaman da az su içemiyorummm

kilo bildirimimide yapayım:
heçen haftaki kilomla aynıyım ramazandan dolayı alt üst oldu metabolizmam
82.7

Amin cnm

merak etme canımcım düzelir haftaya.. vucudun uyum gösterme çabasında şuan.. dile kolay 16 saat açız..

sahur menüm:

5 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim yağsız beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çiko
1 çay kaşığı vişne reçeli...

hepisi buuuuu birde suuu

merhabalar canım.
senin telaşından yemeği gözün görmüyordur. bir yönden iyi bir durum yani. gelinlik konusunu hallettin mi?
merhaba kaptanım, yemek konusunda haklısın ama şimdi evdeyim ya yemeyince de kızıyolar :44: gelinlik için son kararı bugün verecez. bakalım nasıl bişe olacak
bu arada kaptanım, geçmişi çok iyi takip edemiyorum, eğer mesaj sayımında yeni bir görevlendirme varsa bana bildirebilirseniz sevinirim. görevimi aksatmayayım dimi

sahurum:
2 kepekli ekmekten yapılmış yağsız tost
açık çay
1 kase speacial k

ben nesfitin meyvelisini yiyodum bitince hadi değişiklik olsun diye special k aldım çikolatalı olandan ama fazla beğenmedim çikolataları az geldi sade olanları da şekerli değil meyveli olanın üstleri böyle şekerle kaplı gibiydi tatlıydı bu da bitince kırmıvı meyveli almayı düşünüyorum

gayet güzelmiş reçeli şekerli diye az alıyosun canım galiba diyabetikler için kalorisi çok az reçeller var ben onlardan aldım sana da öneririm canım

iftar menü
3 yk patates püre -sebzeli
4 yk salata
3 dilim karpuz
azcık peynir

sahur menü
kahvaltılık (peynir,zeytin, domates,çay )

ilk zaman pide yiyordum ama artık kestim. çünkü kendime sınır koyamadım. en iyisi hiç yememek. böyle daha kolay oluyor benim için

bu aralar sıkıntım spor yapamamak. bir de düzenli yeşilçay form çayı içememek. biran önce halletmem lazım. kilo almaktan korkuyorum yaa

bütün gece ayaktaydım. şimdi yatacam daha. 2 saat önce tatıldım. ama moral sıfır oldu. 62,4. şuan 3. kattayım ve pencereden kendimi aşağı atasım var
daha 3-4 gün önce 61,6 idim. şimdi maşallah bana yani. tamam ramazan etkisi ve regl dönemine 2 gün kala normal olabilir. bu bahanelere sığınarak kendimi pencereden atmıyorum ama kararlıyım verecem bu kiloları

daha yeni uyuyacam ya kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu : 62, 4 ( tüm 60 lı rakamlardan nefret ediyorum :82: )

sahur menüm:

5 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim yağsız beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çiko
1 çay kaşığı vişne reçeli...

hepisi buuuuu birde suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…