kızlar eşime doğum günü slaytı hazırlıyorum... gerçi daha 2 ay var ama bi heves başladım yapmaya... arka plana berkayın gülüm şarkkısını koydum.. yahşi cazibede duymuştum çok hoşuma gitmişti... fotolarımızdan karışık bişiyler koydum bir karikatiür buldum koydum evlilikle ilgili... var mı değişik fikir verebilecek biri yada daha önce yapan???
ne haldeyim ben ya aklım karmakarışık
Şunu anlamamışım ya düşünüyorum ben de ne alaka annem diye.
Tam mesajı okurken de annem arayınca iyice aklım karıştı.
Lİkit ne kız ?
Var ya annem bir görse şöyle yediğimi eyvah eyvahh ..
sonra gene 6 lara mı çıkmak istiyosun yani....şaka bi yana senin menüyü al benimkinden çıkar tam süper menü olur... ama bugünkü değil genel olarak... bugün ben bile kendime şaşırdım yarın cuma ya onun korkusundan olsa gerek...
evet cnm benimde sorun alt bölgede...
bende çok beğendim cnm daha 2 ay var ama değiştire değiştire anca yaparım zaten... eğer aklınıza bişiy gelirse bekliyorum...
kuru kayısı yiyip peşine bir bardak ılık su içersen işe yarar canımcım..
Eki Görüntüle 235122
bak bu karikatüre bayıldım
daha çok uzun yıllar mutlu mesut beraber olursunuz inşallah.bizimde bu ayın 13 ünde 6 yılımız bitiyor kızlar 7'ye giriyoruz
bende bir süpriz hazırlamıyı düşünüyorum inşallah
içimden geçenleri yazıyorum bir köşeye.. ses kaydı yapıp (şiir gibi) arkaya fo koyucam kaydedicemresimlerimizden slide hazırlamayı düşünüyordum bende
Likit senin o anki aklıma gelen lakabın, sürekli kahve mahve falan likit şeyler içtiğin için..
Bu arada samimiyetine güvenerek yazıyorum böyle şakalar, inşallah alınmıyosundur :26:
Hiç bilmiyorum ki ..
Bitmiş olabilir mi? Ya da ramazan programları nedeniyle kaldırılmış?
vardı vardı ben gördüm
ama ondan önce canım ailem oluyodu o yoktu =(
Ben de yediklerimi yazayım.
Dün yaptığım gayet kötüydü.
İftarda bir şey yemedim.
Sahura kadar 4-5 fincan nescafe sade.
Bir ara kefir içtim.
Sahurda da yemeden tuttum.
Bu akşam iftarda ..
- 2 tavuk burger yedim ( 100 kalori falan 2 tanesi.)
- 2 kaşık yoğurt( üstüne kekikle pul biber.)
- 1 bardak da meyve suyu içtim.
ama açım bugün :)
Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S
Ama bir kerelikten bir şey olmaz değil mi :26:
Önceden hep yiyordum sonuçta.
Aklımda özlemcim ..
Bir şey gelirse direk söylerim.
tamam kuru kayısı arayışına geçiyorum deyacım ..
Çok güzel ya ..
daha çok uzun yıllar mutlu mesut beraber olursunuz inşallah.
Ayy
Bu akşam sen beni iyi güldürdün.
Yok yok alınmıyorum rahat ol lütfen.
Likitim
iftar menüm:
az mercimek çorbası
4-5 kaşık fırında kabak
2 kaşık da havuç sote
su içmeye çalıştım ama 2 bardak içebildim yemekleri yiyince de şiştim haliyle,iftarla sahur arasındaki zaman da az su içemiyorummm
kilo bildirimimide yapayım:
heçen haftaki kilomla aynıyım ramazandan dolayı alt üst oldu metabolizmam
82.7
Amin cnm
merak etme canımcım düzelir haftaya.. vucudun uyum gösterme çabasında şuan.. dile kolay 16 saat açız..
evet çok zorlanıyo haklı böyle yapmaktakuru kayısı yeşil çay form çayı hepsni içiyorum valla bu seferde karıştrdım herşeyi diye iflas edermiş
merhaba kaptanım, yemek konusunda haklısın ama şimdi evdeyim ya yemeyince de kızıyolar :44: gelinlik için son kararı bugün verecez. bakalım nasıl bişe olacakmerhabalar canım.
senin telaşından yemeği gözün görmüyordur. bir yönden iyi bir durum yani. gelinlik konusunu hallettin mi?
sahur menüm:
5 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim yağsız beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çiko
1 çay kaşığı vişne reçeli...
hepisi buuuuu birde suuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?