gayet güzelmişreçeli şekerli diye az alıyosun canım galiba diyabetikler için kalorisi çok az reçeller var ben onlardan aldım sana da öneririm canım
Yıllar yılıııı dert yolundaaaa ne ilk ne deeeee sonuncuuuuuyummmm nırınınımmmmm
günaydınn
bu cumaya kadar oruç tutamayacağım gibi görünüyor malesef:/
şimdi kahvaltıya gidiyorum ne yesem bilemedim,,
akşam görüşmek üzeree
karbonat çok faydalı..
ben bir dönem dişlerim için kullanmıştım çok işe yaradı..
düzenli kullanımda dişleri bembeyaz yapıyor ve o siyah diş taşlarını yok ediyor..
banyo lavabosu vs gibi yerlere sürüp tellediğiniz zaman yada fırçalarığınız zaman (sert fırça ile) bembeyaz yapıyor.. daha çok faydası var :)
romantik turtam fındığı bile mübarek ilan ettin:)
yalnız bak kayınvalide oğlunu sorumsuz görüyor dikkat etnerde o düşünce demiş??
inşallah kart başvurun kabul edilir canım. maaş hesabının olduğu bankalr genellikle kabul ediyorlar zaten.
kızlarrrrrr geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk ne kadar kilo vermişinnn öle dedi 63 kiloyum dedim oda 62 ymişşş boyumuz aynııı ama 38 -40 beden giyebiliyooo ben halaaaa 42 deyim oooffffffff offffffffff depresyondayımmm unutuldummm........... sevgilimden ayrılmadım ama yalnızımmmmtuhafıma gittiiii yaaaaaa
turtaaaa... sen twitter falan diyodun, hilal cebeciyi mi takip ediyosun nepanpislerim bu arada ben 2 yk yogurt ve 2 tane de ceviz yedim, cok aciktim da:)
merhabalar kızlar,
bugün kendimi alışverişe verdim:)
nihayet yemek takımını aldım, kütahya porselende karar kıldım.
ondan sonra da bir paşabahçe turu attım. amacım güzel bir su bardağı takımı almaktı ama beğenemedim.
oruç oruç epey yorucu oldu.
hazırlıklarla beraer inşallah haftasonuna misafir çağırcaz. bakalım nasıl halledebileceğim
yaramaz bir durum yoktur inşallah. şu anda geçmişi okuyamayacağım. oğlumu dışarı çıkarayım. iftradan sonra kısmet olursa gelirim.:80:
Hiç bilmiyorum ki ..
Bitmiş olabilir mi? Ya da ramazan programları nedeniyle kaldırılmış?
Ahahha o kadar takma canim ucyuz besyuz oynar siskinlik vardirrGunaydiiinn benim kilom54.4:S Ne yedim de 400 gr aldim bilmiyorumEn cok dikkat ettigim haftaydi hatta.. Neyse motivasyonumu bozmuyorum daha ekime cok var, okul acilana kadar veririm insallah su 6.4 kiloyu, olmadi okul acilsa da devam ederim ne acilem var ki:S Neyse ben gidip uyumaya devam ediyorum, sirf bildirim yapmak icin kurdum saati kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. Gorusuruk ilem var ki:S Neyse ben gidip uyumaya devam ediyorum, sirf bildirim yapmak icin kurdum saati kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. Gorusuruk
gecen haftakı kılom 67
bu haftakı kılomm 65.1
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
4 agustos mesaj sayımı
eskibirmasal-----------14
dryrgp------------------12
ferdici------------------9
mcrgozde---------------8
ozlemmtekın------------7
maviyesil1999-----------6
chika--------------------5
elisya-------------------4
kedican------------------4
neyneyse----------------4
elmalıturta-------------3
neslivicdan-------------3
hamutran---------------2
ommanipadmehum-------1
kızlar susleyemmedım bebegımın mama saatı görusuruz
dişinde nasıl kullanıyorsun onu kuzuuuuuuuum diş fırçasına mı döküyorsun hani kuru kuru ne bilim :44:
4 agustos mesaj sayımı
eskibirmasal-----------14
dryrgp------------------12
ferdici------------------9
mcrgozde---------------8
ozlemmtekın------------7
maviyesil1999-----------6
chika--------------------5
elisya-------------------4
kedican------------------4
neyneyse----------------4
elmalıturta-------------3
neslivicdan-------------3
hamutran---------------2
ommanipadmehum-------1
kızlar susleyemmedım bebegımın mama saatı görusuruz
diş fırçasını ıslatıp karbonata batırıyosun.. sonra 1-2 dkk dişlerini fırçalıyosun..
sonra ağzını çalkalayıp birde macunala fırçalıyosun bi iki dkk.. ben öle yapıyodum.. ama zararı varmış cnm uygulama istersen.
bebişe afiyetler olsun.. seninde ellerine sağlık cnm
kilo alan kızlar sakın moralinizi bozmayın.. vucudumuz uyum aşamasında.. haftaya düzelir kilolarımız merak etmeyin..
benimde kilom 91.2 çıktı bu sabah..
dün iftardan sonra yürümeye gidemedim. evde bi kaç bişi yaptım.. sonra hep oturdum.. sahura kadar sahurda yedim namaz kıldım saat 6 ya kadar uyanıktım. 6 da uyudum 9 da kalktım.. evi falan topladım. bu kilo gözüme çok normal geldi hiç moralimi bozmuyorum.
çünkü;
* uyku düzenim sıfır
* yeme düzenim sıfır
* su içme sıfır
* spor sıfır
vucut yeni bişeye alışmaya çalışıyor..
geçen hafta cuma kilom: 89.5 kg
bu hafta kilom: 91.2 kg
-1.7 kg almışım.. umarım haftaya 8 leri görürüm yine..
kaptanım unutmadan bugün saat 5 gibi anneme gidicez hafta sonu olmıycam iki gün için izin almak istemiyorum.. sen nasıl uygun görürsen öyle yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?