Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar daha uyumadım.. uykumda pek yok aslında... uyurum birazdan.. kaptişim geç uyanabilirim gerçi oğlan uyutmaz.. ama uyanınca bildirim yaparım.. şimdi tartılmak istemiyorum çünkü fazla çıkıcak biliyorum.. herkese hayırlı sabahlar.. görüşürüz

Yıllar yılıııı dert yolundaaaa ne ilk ne deeeee sonuncuuuuuyummmm nırınınımmmmm

bennnnnnnnn acıllllllllllllarrrrrrr kadınıyımmmmmmm

günaydınn
bu cumaya kadar oruç tutamayacağım gibi görünüyor malesef:/
şimdi kahvaltıya gidiyorum ne yesem bilemedim,,
akşam görüşmek üzeree

sen yenisin galiba hoşgeldinn

dişinde nasıl kullanıyorsun onu kuzuuuuuuuum diş fırçasına mı döküyorsun hani kuru kuru ne bilim :44:

yok zaten aramızdaki herşey bitti dünde beni eziyordu zaten mübarek sanki otobanda gidiyor sitenin içinde yok yanii tek bir adayım vardı odaa başlamadan biticek gibi

ayyyyyyyyyyyyy spor yap kuzum üzülmeeeee

turtaaaa... sen twitter falan diyodun, hilal cebeciyi mi takip ediyosun ne panpislerim bu arada ben 2 yk yogurt ve 2 tane de ceviz yedim, cok aciktim da:)

sorma en yakınm takipçisiyim yok kızz ben hoşlaştığım düşüncesiz ama cok yakışıklı hız meraklısı kurbaga piiiiiiirensimii takip ediyorum ordan hoş benimde var twitterim amma çaktırma

Son düzenleme:

güle güle kullan kaptişiiiiiiiiim

Hiç bilmiyorum ki ..
Bitmiş olabilir mi? Ya da ramazan programları nedeniyle kaldırılmış?

off ya en çok da ramazna progranmlarını izleyemedigime üzülüyorum iftarımı bile yolda yapıyorum o programlar vs ayrı bir huzur veriyor insana ramazanda nerdee o eski ramazanlarr peeeeeeeeeeeehh

Gunaydiiinn benim kilom54.4:S Ne yedim de 400 gr aldim bilmiyorum En cok dikkat ettigim haftaydi hatta.. Neyse motivasyonumu bozmuyorum daha ekime cok var, okul acilana kadar veririm insallah su 6.4 kiloyu, olmadi okul acilsa da devam ederim ne acilem var ki:S Neyse ben gidip uyumaya devam ediyorum, sirf bildirim yapmak icin kurdum saati kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. Gorusurukilem var ki:S Neyse ben gidip uyumaya devam ediyorum, sirf bildirim yapmak icin kurdum saati kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. Gorusuruk

günaydııın!
dün gene sabaha kadar çalıştım tv bile açmadım. işler bitene kadar biraz uzak kalıcam gibi...

kilom değişmemiş bu hafta, 80.2
geçen hafta da aynıydı :44:

bu haftaki kilom 63,5 kendimi nrden atsam boğazzz iyi miii :84: 1 kilo almışımm
geçen hafta kilo bildirimi yapamadım nasıl bölüncekkk rabişimmm

4 agustos mesaj sayımı

eskibirmasal-----------14
dryrgp------------------12
ferdici------------------9
mcrgozde---------------8
ozlemmtekın------------7
maviyesil1999-----------6
chika--------------------5
elisya-------------------4
kedican------------------4
neyneyse----------------4
elmalıturta-------------3
neslivicdan-------------3
hamutran---------------2
ommanipadmehum-------1

kızlar susleyemmedım bebegımın mama saatı görusuruz

Ahahha o kadar takma canim ucyuz besyuz oynar siskinlik vardirr

gecen haftakı kılom 67
bu haftakı kılomm 65.1

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Tebrikkkkk ederiiiimmmmmm caniiimm

emeğine sağlık cnm bebişimize afiyetler olsunn

dişinde nasıl kullanıyorsun onu kuzuuuuuuuum diş fırçasına mı döküyorsun hani kuru kuru ne bilim :44:

diş fırçasını ıslatıp karbonata batırıyosun.. sonra 1-2 dkk dişlerini fırçalıyosun..
sonra ağzını çalkalayıp birde macunala fırçalıyosun bi iki dkk.. ben öle yapıyodum.. ama zararı varmış cnm uygulama istersen.

bebişe afiyetler olsun.. seninde ellerine sağlık cnm

kilo alan kızlar sakın moralinizi bozmayın.. vucudumuz uyum aşamasında.. haftaya düzelir kilolarımız merak etmeyin..

benimde kilom 91.2 çıktı bu sabah..

dün iftardan sonra yürümeye gidemedim. evde bi kaç bişi yaptım.. sonra hep oturdum.. sahura kadar sahurda yedim namaz kıldım saat 6 ya kadar uyanıktım. 6 da uyudum 9 da kalktım.. evi falan topladım. bu kilo gözüme çok normal geldi hiç moralimi bozmuyorum.

çünkü;

* uyku düzenim sıfır
* yeme düzenim sıfır
* su içme sıfır
* spor sıfır

vucut yeni bişeye alışmaya çalışıyor..

geçen hafta cuma kilom: 89.5 kg

bu hafta kilom: 91.2 kg

-1.7 kg almışım.. umarım haftaya 8 leri görürüm yine..

kaptanım unutmadan bugün saat 5 gibi anneme gidicez hafta sonu olmıycam iki gün için izin almak istemiyorum.. sen nasıl uygun görürsen öyle yapalım..

Annlafim cnm ben de diislerimi beyazlatmak istiyorum ama zaten cok sorunlu dislerim birde zararliysa kalsin ben almiim

evet cnm haklısın duzen yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…