Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol melisim umarım öyle olacak..aşka çaresi yok..bu arada yeniler hala katılmıyorlar yaa..ne olacak sonumuz böle..şöle katılımı kuvvetli bir üye bulsaydık motivasyonumuz da artardı...

aynı fikirdeyim canım, bu gidişle yeniler diskalifiye olacaklar. Bulamadık işte, bize hep böyle denk geldi. Bakacağız.

Patboricim bünyeni en iyi sen tanırsın. Biraz kandırmayı dene, farklı şeyler yao diycem ama yapıyorsun zaten, lahana kürüne başlamışsın, dün seni o topicte basmıştım :) yarın tüm listeni gözden geçirelim, bakalım hatalı ne var.

melzeyitcim bebişi doya doya kokla, hayırlı doğumlar arkadaşına.
Bu arada bu saatlerde 1 kilo fazla çıkman çok normal, sabah aç karnına asıl olan.

nereuscum sen bizi ihmal etmeye başladım bu 2 gündür nereklerdesin, o kadar alışığımki seni yeşil görmeye.

ben de neler yediğimi yazayım:
sabah: fix
ara: 4 diyet bisküvi
öğlen: ıspanak yemeği
ara: 4 diyet bisküvi
akşam: 1 kase mercimek çorbası, tavuk, salata

bu arada bugün sabah baskülde şok geçirdim, 1 kişlo fazlaydım zaten şiş uyandım, ilk defa böyle bir şey oldu anlamadım. Şimdi, su, elmalı tarçınlı çay, yeşil çay depoluyorum, bakalım incekmi şişim. En kötüsü geçen haftaki kilomda olurum yarın bakalım. 60.7 idim dün.

a.s.a.s.a.s.Eski takım arkadaşlarıma yarın için başarılar dilerim:Saruboceq: hepsini de öperim güzel yanaklarındanŞeniz
umarım birinci olursunuz:hooray:

kızlar nerdesiniz, akşamları dosba, patbori ve nereus buralarda olurdu. Patboricim başka topiclerde takılıyorsun, arada buraya da bak şekerim melis geldimi acaba diye klava:
ben de yatacağım birazdan küstüm herkese. Siz de uyurken zayıflayın, herkes yarına kilo vermiş olsun tamam mı

hayirli aksamalar,

arkadaslar yarin sabah erkenden okula gitmem gerektigi icin. gecen haftaki sorun ile karsilasmamak icin simdiden yazayim kilomu .. cuma oldu sayilir ztn :) 79 olmusumm .. yavas yavas yol aliyorum galiba

buyuk silahlarim .. yogurt ve su .. bunlari cok tukettigimde gun boyu aclik hissetmiyorum. Buarada ise yarayan bi taktik daha .. bol bol alisverise cikmak kiyafetler guzel yakismayinca ... cok guzel motive oluyorum ben .. burayada bakiyim surayida geziyim derken.. cok guzel yurumuste oluyor.

Site ismi vermek yasak galiba aciktan yazmayim.. filmler fln izliyebilecegimz sitelerden guzel eksersiz hareketleri .. veya bi dans cesiti acikliyorlar oryantal gibi mesela .. bunun ozel yag yakmak icin workoutlari bile oluyor.. 30 dkk da baya bi terliyorum.

Bugun yediklerim ise :

- sabah 1 dilim peynirli kepek ekmek
- oglen 2 dilim kepek ekmek .. surme peynirli
- ara : elma ve yogurt
- aksam : 4 kasik patates yemegi , yogurt

suyu daha fazla iciyorum artik ama 2lt ulasamadim daha

ay melisim akşam okadar çok ugradım ki..normalde sayfayı kapatmazdım..hep yenilerdim..ama akşam kimse yok diye kızdım açıkcası..ben de başka sayfalara gezintiye çıktım

a.s.a.s.a.s.Eski takım arkadaşlarıma yarın için başarılar dilerim:Saruboceq: hepsini de öperim güzel yanaklarındanŞeniz
umarım birinci olursunuz:hooray:

lölizim seni görmek ne güzelll..iyi dileklerin için çok teşekkürler...çoooooooooook öpüldün şeker

biraz önce tartıldım..biraz içm ferahladı..okula gitcem için bu kadar erken tartılmak zorundayım
74.200-73.800=400gr vermişim.allahım buna da şükür..73 ü hiç görmeyeceğim sanmıştım yaaa...
çizelgemi hemmen değiştiriyorum..hepinizi öptüm şekerler...

günaydın şekerlerrr öncelikle dün akşam slata+yarım tabak sebxe yemeği yedim ara 1 saat sonraaa bi soda içitmmm okadar
mensim halen devam ediyooo ve sabah tartıldımmm (ama şişlik var hissediyommm) (bahane bahene)
evettt tartıldımmm sabahki kilommm 60,6 yani sadece tartı 400 grm verdiğimi gösterdi oysa iki gün önce 60,2 çıkmıştımmm mens olmada nolsunnn yine görürürm 602 leri demi hemen çizelgemi de düzeltiyommm

günaydın
bende bu hafta iş yok şekerler
ne almışım ne vermişim 70.00
(
şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz

kıızlar günaydın üzülerek yazıyorum regl oldum ve 65.2 kiloyum
bu sabah itibariyle olmuş bulunmaktayımm

şişttt sudecan,
sırlarını paylaş, güzel kilo veriyorsun ama hiç yazmıyorsuni, paylaşım yapmıyorsun. Takımcak motivasyona ihtiyacımız var.

brose, patbori, şişgo, sudecan tebriler canlarım. Nereus ve dosba şekerlerim morallerinizi bozmayın, önümüzdek, hafta sizin haftanız olsun inşallah.

bilmiyorum patborim yani, 2 gündür beni ekiyorsun, seni görüp yakalıyamıyorum, lahana kürü gurubuna not bile bıraktım, yuvana dön diye kaydirigubbakcemile :çok üzgünüm:

şişgocum seninle aynıyız, yakaladım seni.

60.6yım bu arada. Dosbacım verdiğim 900 gr.da senin payın çok fazla, bana hatamı gösterdim. Bundan sonra her hafta sizlere sözvereceğim.

canım 3 haftadır bizimle de sesi çıkmıyor. Hatta ne kadar laf attın ona unuttunmu?

ben bıraktı diye aklımda kaldı niyese
epeydir görmedim çünkü

kızlar kahvaltı yapıyorum.
nereusum bırakma bizi bi daha, çok alışmışlız sen hep online görmeye delikafadulden

demii bende alışmışım sizee Şeniz
evet gelecek hafta benim haftam olcak
önceki haftalarda adet olduğumda 66 olurdum
şimdi 65.2 eminim 64.5 ddur
bu haftada kendime dikkat edicemm 1 kiloya yakın veririrm inşallaahhh :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…