Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus dün yazımı okuduysan ben bir önceki gün 60.7 çıkarken dün acayip şiştim 61.7 çıktım yani 1 kilo fazla, çok su içtim ve wcye az gitmiştim. Dün akşam elmalı tarçınlı çay, su ve yeşil çay kürü yaptım yani çok tükettim. ışte sabah 60.6yım. Acaba kfcde ki twister menümü (içinde kola ve patates kızartması da vardı) şişirdi beni bilmiyrum, ama bu hafta tek kaçamağım buydu.

kola büyük ihtimallee canımmm
lavaboya az çıkmanın kiloya etkisi çok bende vark ediyorum
öncesi ve sonrası diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tartılıyorumm 1 kilo tam dediğin gibi

kola büyük ihtimallee canımmm
lavaboya az çıkmanın kiloya etkisi çok bende vark ediyorum
öncesi ve sonrası diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tartılıyorumm 1 kilo tam dediğin gibi

valla hamileliğimden beri belki 3 bardak kola içmişimdir, biri buhaftaya denk geldi. Ben de ona bağladım o şişirdi beni.

o diyeti bizde yapsaydık keşkee yaa neyse haftaya veremicekler
buhafta 1. olsunlar haftayada biz

3 kişi yapmış sadece, ama hepsi kilo vermiş, paylaşım ve motivasyon çok iyiydi. 100. etabı alalım dediler ve bir aksilik olmazsa alacaklar.
Biz de fena değiliz, ad ve melzeti de gelse.
melzeyit akşam sabah erkenden yazarım, arkadaşımın doğumuna gideceğim demiş ama yazmadı.

ARKADAŞLAR BURADAN UYARI YAZIYORUM (ÖZELLıKLE YENı ÜYELERE) BUNDAN BÖYLE MAZERETSıZ OLARAK 2 GÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN KıŞıLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE EDıLECEKTıR.

motivasyonumuz düşüyor, takımı düşünmek zorundayım, kusura bakmayınız kızlar.

bencede hareketlenelim ne bu yaa
spor yapıldımı bu haftaaa meselaa
katı kurallarımız olsunn
kaçıranları dövelimm
en çok ben dövülürüm heralde :roflol: ciddiyeett
kaçırmak yok 0 yağ 0 şeker
kızlar bu hafta tempo yüksek olucak yeteer artıkınnn
stres yok uyuşukluk yookkk
günde en az 2 lt suu

birbirimize kırıcı olalımmı belki hırslanır kilo veririzz nasıl fikir
(küsme olmasınn ama :roflol: ay sonra herkeş kaçarmış küsermişiz birbirimize )

arkadaşlar bebeğimiz doğdu çok çirkin bi kızımız oldu ve çok akıllı olacak etrafa okadar ciddi bakıyor ki hiç yeni doğmuş bebek gibi değil di
ben bu hafta şöyle olmuşum
79.1-78.8/0,3/0,38 doğrumu yaptım

kızlar çok yoruldum kahvaltı bile yapamadım şimdi hazır meyvesuyu ve çok az açma yedim artık öğlende yerim aklım burda kaldı yetişebilirmiyim diye sizler neler yaptınız

ayy canım yeniler böyle, benimki de öyle doğdu, karnımdan çıkar çıkmaz gözlerini açtı bi daha da kapamadı zor uyudu meraktan. Hayırlı olsun, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.
verdiğin kilo için tebrikler.

ay canım allah bağışlasın
analı babalı büyür inşallahhh
yine vermişin ablacımm
haftayada 1 kilo gider Şeniz

önümüzdeki hafta kilo vermeyeni cezalandıralım.

bencedee ne yapalım meselaa
işkence çektirelimmm sırnaşık şey

kızlar çok yoruldum kahvaltı bile yapamadım şimdi hazır meyvesuyu ve çok az açma yedim artık öğlende yerim aklım burda kaldı yetişebilirmiyim diye sizler neler yaptınız

ben regl oldum 65.4 kiloyum ablaa :çok üzgünüm:

kızlar ay teyze oldum çok güzel bi duygu ya aslında şuan mens dönemim ama sanki daha fazla verdim gibi ama olsun melis akşam seni bi ara gördüm bidaha göremedim şeker
inşallah darısı haftaya 1 kiloversem güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…