Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buralardaydım ama canım 10dan sonra girdim. Hıı akşam ilk eve geldiğimde bi baktım sonra eşim geldi yemek falan çıkmak zorunda kaldım.

biz de iyiyizcanım ne yapalım ad ve aspettamiyi bekliyoruz, fena değil durum. 5.takım 1. olacak
vallahi sevindim yani ben geç kaldım zannettim ama onlarda benden geç kalmış

benimde 4.günüm şeker akşam ilacımı aldığım halde yine sabah şişlikle uyandım
ama yaşasın 78li rakamları gördümya darısı haftaya 77leri görmek sonra gelsin gerisi size sözveriyorum ben bu işi bitirmeden burdan gitmeyecem ahada kadın sözü

teyze olmak güzeldir :ecrin_bebek:
sana özet geçeyim:
ad1 ( 57.0)
nereus (64.8 / 65.2 / -0.4 / -0.62&#37
melis08 (61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46%)
dosba (70.0 / 70.0 / 0.0 / 0%)
aspettami (59.5 / )
melzeyit (79.1 / 78.8 / 0.3 / 0.38%)
patbori (74.2 / 73.8 / 0.4 / 0.54%)
şişgo (61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66%)
sudecan (61.8 / 61.0 / 0.8 / 1.29%)
brose (80.0 / 79.0 / 1.0 / 1.25%)

önemli olan 78i görmek, sonrası gelir inan buna.
Ben de 60ları gördüm ya o kadar mutluyumki anlatamam.

canım tebriklerr yakaladın beni evettt hadi haftaya kıyası yarış oldu aramızdaaa bakalımmm

evet yakaladım. ama çok azimliydim bu hafta, gelecek hafta da aynı kuvveti bulurum kendimde inşallah. Takip et beni şekerim, boş bırakmayın kızlar sakın hemen salarım.

merak etme ensendeyim canım sen kuralı demişsini ya 2 gün paylaşım yapmayanlar atılacak ben hafta sonları giremiyomm biliyon ya benim mazeretli sayarmısınnnnn şekerimm ayrıca şu mensim bitsin bu hafta fark atcam sanakaydirigubbakcemile2

yok tabi mazeretini biliyorum senin canım, mazeretsiz yani, sadece arada uğrayanlar varya (daha çok yenilere sözüm) onlar için dedim.

ne güzel azimlisin ablacım
herkeş örnek alsın bırakmak yok
anladınmı nereuus -tatlicadiarzu-

birtek benn yaa zararım yine offf :çok üzgünüm:

tamam kızlar bu hafta hedef belirleyilim ben 77.8 diyorum inşallah bide 5 takım ne yaptıysa bizde onu uygulayalım bu hafta ne dersiniz yada yapabilecek olanlar beraber yapalım bize programı verirler herhalde

kusura bakmayın kızlar geldim ama hemen çıkmam lazım tekrar gelicem inşallah.57.1 çıktım tartıda.ya tartı bozuk yada benim metabolizma.öptüm hepinizi.

100 gr. vermişsin adcım, sen çok hızlı gittin, artık hedefe yaklaştıkça vücudunun direnmesi normal, ama sen de ona diren.

tamam kızlar bu hafta hedef belirleyilim ben 77.8 diyorum inşallah bide 5 takım ne yaptıysa bizde onu uygulayalım bu hafta ne dersiniz yada yapabilecek olanlar beraber yapalım bize programı verirler herhalde

onlar mehalimin bize yazdığı diyeti yaptılar bir kısmı. 1.1 vermiş mehalim, diğer yapanlarda iyi. Verirler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…