kızlar ay teyze oldum çok güzel bi duygu ya aslında şuan mens dönemim ama sanki daha fazla verdim gibi ama olsun melis akşam seni bi ara gördüm bidaha göremedim şeker
inşallah darısı haftaya 1 kiloversem güzel olacak
vallahi sevindim yani ben geç kaldım zannettim ama onlarda benden geç kalmışbiz de iyiyizcanım ne yapalım ad ve aspettamiyi bekliyoruz, fena değil durum. 5.takım 1. olacak
benimde 4.günüm şeker akşam ilacımı aldığım halde yine sabah şişlikle uyandımbencedee ne yapalım meselaa
işkence çektirelimmm sırnaşık şey
işkencenin cezası çok ağır atalım takımdan engüzel işkence o olur hehehe tabi olmaz ama en az kilo veren ençok katılmıda bulunan olsun
ben regl oldum 65.4 kiloyum ablaa :çok üzgünüm:
vallahi sevindim yani ben geç kaldım zannettim ama onlarda benden geç kalmış
benimde 4.günüm şeker akşam ilacımı aldığım halde yine sabah şişlikle uyandım
ama yaşasın 78li rakamları gördümya darısı haftaya 77leri görmek sonra gelsin gerisi size sözveriyorum ben bu işi bitirmeden burdan gitmeyecem ahada kadın sözü
brose, patbori, şişgo, sudecan tebriler canlarım. Nereus ve dosba şekerlerim morallerinizi bozmayın, önümüzdek, hafta sizin haftanız olsun inşallah.
bilmiyorum patborim yani, 2 gündür beni ekiyorsun, seni görüp yakalıyamıyorum, lahana kürü gurubuna not bile bıraktım, yuvana dön diye kaydirigubbakcemile :çok üzgünüm:
şişgocum seninle aynıyız, yakaladım seni.
60.6yım bu arada. Dosbacım verdiğim 900 gr.da senin payın çok fazla, bana hatamı gösterdim. Bundan sonra her hafta sizlere sözvereceğim.
canım tebriklerr yakaladın beni evettt hadi haftaya kıyası yarış oldu aramızdaaa bakalımmm
evet yakaladım. ama çok azimliydim bu hafta, gelecek hafta da aynı kuvveti bulurum kendimde inşallah. Takip et beni şekerim, boş bırakmayın kızlar sakın hemen salarım.
vallahi sevindim yani ben geç kaldım zannettim ama onlarda benden geç kalmış
benimde 4.günüm şeker akşam ilacımı aldığım halde yine sabah şişlikle uyandım
ama yaşasın 78li rakamları gördümya darısı haftaya 77leri görmek sonra gelsin gerisi size sözveriyorum ben bu işi bitirmeden burdan gitmeyecem ahada kadın sözü
nereusum gelde şişgo ile beni yakala
tamam kızlar bu hafta hedef belirleyilim ben 77.8 diyorum inşallah bide 5 takım ne yaptıysa bizde onu uygulayalım bu hafta ne dersiniz yada yapabilecek olanlar beraber yapalım bize programı verirler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?