saol tatlım ama beceremedim galiba bişeysi eksik gibiydi...
göbek marul, domates, light ton balığı, biraz peynir, mısır
üzerine bir tatlı kaşığı zeytin yağı, yarım tatlı kaşığı nar ekşisi
yine de su gibiydi böyle bi tuhaftı
sen ne koyuyosun içine? var mı farklı bi püf noktası?
Tam anlamıyla aynı şekilde yapıyorumm ..
Nar ekşisi fazla olmuş olabilir mi?
Ya da yağını tam süzememiş olabilir misin?
Bazen domates suyunu fazla veriyor ama ben sulu olunca daha çok seviyorum ..
kızlar bugünkü menüm
sabah limonlu su
yumurtasız klasik kahvaltı
öğlen
ızgara tavuk, fırında patates
akşam
ton balıklı salata
sonra
sade kahve
nar ekşisi az olmuş olabilir hiç tadı gelmiyodu...
ton balığı da yağsızdı light olanlardan su içinde.
neyse yedim gitti
Saçmaladım sanırım bugün farkındayım ..
Ama yiyemedim sonra saat ilerleyince de yemek istemedim ne olduğu belli olmayan bir menü olmasın diye.
Ama sahurda haşlanmış makarna yiyeceğimm ..
ye hilalcim ye de miden dolsun biraz..
ama yarından itibaren kepekli makarna ye yiyeceksen de hem doy hem sağlıklı beslen
Normalde zaten çok fazla makarna tüketmiyorum çok uzun zamandır da yemiyordum ama burada kepekli makarna bulma ihtimalim yok şu an için hiç ..
saol cnm iyiyim çok şükür... sabah bi girdim bi çıktım görmemişim kusura bakmaişallah madem
iyi misin özlemcim keyfin moralin nasıl?
haziran gecesi var kaçırırmıyım... izledim geri yattım...Kahveyle güne başlamayı çok severim ben de ..
Atlama atlama kahvaltını sonra benim gibi düzensiz olur öğünlerin..
Kız nasıl uyandın o saatte
Hoş ben daha uyumamıştım ama ..
Gel biran önce Neyneysecim özledik seni ..
Benim iftar menüm de az garip oldu ama ..
kuru kayısı
armut
yeşil çay
saol cnmgüzel bilgiler için... bende menüyü aldım her gün oruç tatmuyorum ama o listeyi normaldede uygulayabilirim galiba...Salatalık Zayıflatır Mı
Salatalığım %96’sı sudan oluşur. Bu yüzden içerisindeki kalori miktarı oldukça düşüktür. Ortalama büyüklükteki bir salatalığın içinde hemen hemen 45 kalori vardır. Bu durumda 4-5 tane salatalık yediğinizde ortalama 250 kalori almış olursunuz. Yiyeceğiniz salatalık sizi tok tutacağı gibi zayıflamanıza da yardımcı olacaktır. Salatalık; domates ve karpuza oranla daha büyük avantaj sağlar. Çünkü uzun zaman saklayabilirsiniz. Salatalığın üzerinde bulunan ince kabuk; salatalığın içeriğindeki suyun uçmasını önleyerek kurumasını önler. Şunu da belirtmeliyiz ki; küçük boyuttaki salatalıklar büyüklere oranla daha lezzetlidirler.
Salatalık zayıflatır mı? Sorusuna vereceğimiz cevap; ”evet zayıflatır” olacak. Salatalık içerdiği yağ yakımını sağlayan enzimler sayesinde zayıflama için doğanın güzel bir hediyesidir bize. Salatalık yemek istemezseniz salatalık suyu içmeniz de olumlu sonuç almanıza yetecektir.
Salatalık zayıflatıcı özelliğinin dışında daha birçok şeye yararlıdır. İçerdiği silika maddesi sayesinde vücuttaki bağ dokusunu ve kolojenleri güçlendirmektedir. Cilt lekelerine ve sivilcelere iyi geldiği gibi kırışıklıkların görünümünde gözle görülür bir azalma sağlar. Cildin nem dengesi için önemlidir. Her gün mutlaka salatalık tüketmenizi öneririz.
iyi geceler kızlar,
misafirim şimdi gitti, hemmen size koştum
üzerimden kamyon geçmiş kadar yorgunum ama geçti çok şükür
haftasonuna kadar ufukta misafir görünmüyor
ne var ne yok, kimler online?
afiyet olsun gayet güzel bi menü
Bir de üstüne kekik serpmek çok güzel bir tad bırakıyor denemelisin bence.
nerdesin canım?
saol cnm iyiyim çok şükür... sabah bi girdim bi çıktım görmemişim kusura bakma
haziran gecesi var kaçırırmıyım... izledim geri yattım...
sen her ihtimale karşı bana bi anneni nosunu ver istersen...
saol cnmgüzel bilgiler için... bende menüyü aldım her gün oruç tatmuyorum ama o listeyi normaldede uygulayabilirim galiba...
haftayada benim misafirlerim olcak... evde iftar yemeği vermek lasım bol bol çağırcam herkesi.... ama haftaya önce bi dip köşe bucak temizlik yapmam gerek...
sağol canım
aa keşke deneseydim!
yarın artık
beni atın gruptan.. ben artık inancımı gerçekten kaybettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?