Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kılzar sahurumu yazdığım gibi tamamladım.. dişlerimi fırçaladım.. ezan okundu namaz kılıp yatıcam.. hepinizi çok öptüm hayırlı sabahlar

iyi yapmışsn canım boşver yemekten iyidir

Hep devam etsin bu şansın hayatın boyunca ..
Afiyet olsunn ..

Tebrik ederim ..
zaman zaman elimizde olmuyor önüne geçemiyoruz yediklerimizin ama çok güzel telafi etmişsin.
1 saat leslie 5 mil sanırım yaklaşık 450 kalori.
Telafi olmuş bence ..

nasıl az da olsa telafi edebilmiş miyim dir şekerleri:18:

Az değil baya güzel telafi etmişsin ama bir daha yerken düşün ki bunları yemezsem yaptığım spor fazladan eritecek kilocuklarımı diye ..

kılzar sahurumu yazdığım gibi tamamladım.. dişlerimi fırçaladım.. ezan okundu namaz kılıp yatıcam.. hepinizi çok öptüm hayırlı sabahlar

iyi uykular Deryacım.
Bu arada ne zaman başlıyorsun belli oldu mu işe?

kızlarr bana müsade..artık uyusam ii olacak..sabaha görüşmek üzere inş.hayırlı sabahlar herkese..

İyi uykularr ..

ben de iyiyim hilalcim sağol

evet cnaım onu da 5 gibi yapıyorum

İyi dayanıyorsun iftardan önce..
Ben de yapıyorum bazen spor da oruçluyken genelde sabahtan oluyor ..

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Nasılsınız bakalım?

Neyneysecim, kuralları zaten biliyordum, kabul ediyorum elbette.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Nasılsınız bakalım?

Neyneysecim, kuralları zaten biliyordum, kabul ediyorum elbette.

Ben yeniyim... Kızlar gelince sizinle muhabbet etmek isterim..

Gelince dediğim bu 13.00 bulur :) gideyim, yatayım.saat 9.00 da kursa gideceğim. Azıcık uykumu alayım... Hayırlı sabahlar tekrar hepinize...

Günaydın kızlarr !!
Malum regl olacağım o yüzden olsa heralde benimkinin ağzından çıkan Aa harfi bile yetebiliyor ..
Niye öyle diyorsun git ya konuşmayalım moduna geçmeme ( Tam olarak böyle olmasam da her şeyden alınıyorum işte .. O yüzden ilgimi çeken karikatürler de fazla erkekler üzerine bu sıralarda .. :)

hosgeldin aramıza, iyi kilo vermeler benim iftar menuum;
1 porsiyon salcali makarna
1 bardak sekersiz limonata

İfta yemeği olarak yediğin için yakarsın diye düşünüyourm ama küçük bir bilgi paylaşmak isterim

3 yemek kaşığı makarna bir dilim ekmek değernde

Tam diyet menüsü olmuş

girmeyeli yeni üyeler katılmış galiba aramıza,herkes hoşgeldi bi de herhangi bi yenilik var mı göremediğim? bilgilendirirseniz sevinirim

Hoşbulduk

Hem pilav hem kızartma sanki biraz fazla olmuş

Makarna gibi iki yemek kaşığı pilav da bir dilim ekmek değerinde

Hoşgeldin

günaydınlarrrrrrrr fıstıklarrrrrr

Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…