Diyet süper ne kadar iradelisin
Keşke bende böyle beslenebilsem
günaaydın takımımın fıstıkları!
birşeyler atıştırıp mesajları sayıp geliyorum
hepinizi öpüyorum! :79:
günaaydın takımımın fıstıkları!
birşeyler atıştırıp mesajları sayıp geliyorum
hepinizi öpüyorum! :79:
Hakkari Çukurcada 8 şehit varmış ve çatışma da devam ediyormuş ..
Allah şehitlerimize allahtan rağmen diliyorum ve umarım bu pkk belası biran önce biter ..
günaydııınnn.bende yeni uyandımm.ya ramazan iyi hoşta bu uyku düzenimizz nolacak okul açılınca napacaz bilmiyorum.
canımm heç deme ya.son çırpınışları inşallah ben inanıyorum yakında bitecek bu son kurşunları. mkenalrı zaten cennet ama inşallah ailelerinide sabır versin ve onalrıda cennetine alsın. çok büyük bi acı.
yaklaşık 3 aydır zayıflayanların motivasyon hikayelerini okuyorum
bugünden itiraben irademe sahip olacağım diyorum bir türlü yapamıyorum.
geçenlerde yediklerimin günlüğünğü tutmaya başladım onu da bıraktım ..
geçen sene bu zmanlar tam 15 kg vermiştim zayıflama ilaçlarıyla gerisin geriye tekrar aldım kilolarımı
geçirdiğim bir depresyon yüzündenşimdi de bir türlü irademe hakim olamıyorum ve bir çocuğum var 9 aylıken bu kiloda deildim
81 kiloyumm ne yapıcam ben yaa50:
herkese meraba yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz beraber güzel paylaşımlar
kendini tanıtman çok iyi olmuş canım:81:
ben de tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 oğlum var. ben de ankaradayım bu arada.
dukan diyetini uygulayan arkadaşlar vardı takımda. gerçekten çok faydalandıklarını gördüm. kitabına uyulduğunda verdiren bir diyet diye biliyorum.
işiniz zormuş canım, Allah yardımcınız olsun.
tamamdır canım
ne kursuna gidiyorsun canım?
.
Merhaba kızçeler:)nasılsınız ne var ne yok..yeni gün hepimize hayırlar iyililer güzellikler getirsin..Şehit ailelerine de Allah tn sabır diliyorum..artık bitsin şu terör lanet olsun hepsine...Rabbim kahretsin düşmanlarımızı..amin
inşallah öyledir ya uygulamaya çalışıyorum kitaba göre. kim var dukan yapann? tecrübelerinden faydalanmak isterim..
Hoşgeldinn ..
Valla bugün hiç tadım tuzum yok ..
Sen nasılsın iyi misin?
birara bende öyleydim tatlım. yemeycem derdim yedikten sonra deli gibi pişman olurdum. o zaman bu kadar istekli değildim sanırım ama şimdi o kadar istiyorum ki şu illetten kurtulmayı yanımda dünyaları yeseler almıyorum.malum ağırr ikramların yapıldığı ramazan sofralarından diyetime uygunları yiyorum sadece. inanki ben bu hale geldiysem sende başarırsın. istersen ilaç vs değil de. sadık kaldığın bir diyetin olsun. dukan,karatay,montignac, ne olursa olsun sağlıklı olduğuna sana uygun oladuğunu düşündüğün bişeye karar ver ve sadık kal.sorunun ne mesela tatlı düşkünümüüsn?
Uykusuzluktan olabilir reglle alakalı olma ihtimali de büyük ama ..hoşbulduk masalcımm
daha afyonum patlamadı ama uykumu almışım en azındn
iim çok şükür tabikii de..sen neden böylesin canım uykusuzluktan olabilir mi acaba?
tatlı düşkünü değilim aslında ama şu yemek yerken kendimi kaybetme olayım var .. bütün stesimi sıkıntılarımı iyormuşçasına iyorum
inşallah veririm bu yazdığın diyetleri arayıp bulayım bakalım :) çalışıyorum ve bende gelen misafirlere ağır ikramlar yapıyorum , onlarda aynı şekilde
neden bu kadar kendime eziyet ediyorum onu da bilmiyorum ama BAŞARACAĞIM KESİN KARARLIYIM .. sen kaç kilodan kaça düştün tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?