Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyet süper ne kadar iradelisin

Keşke bende böyle beslenebilsem

Aslında benim menüme şimdiye kadar hep kızarlardı ama yediğim için değil yemediğim için.
Hep geçiştirmeydi.
Ama düzene oturtmaya karar verdim çünkü yemedikçe yenmiyordu.
sen sormuştun sanırım ara öğünler önemli mi çok diye.
Karatay'ın açıklamalarına göre ara öğün yapmamak gerekliymiş ara öğünler yağ yakımını azaltıyormuş.
O yüzden arada hiç bir şekilde bir şey yemiyorum.
Bir yudum bile olsa inisülin direncim yükselecek çünkü.
Ama şu yediklerim öyle bir doyuruyor ki ana öğünlerde zaten 4-5 saat canım bir şey istemiyor.

yaklaşık 3 aydır zayıflayanların motivasyon hikayelerini okuyorum
bugünden itiraben irademe sahip olacağım diyorum bir türlü yapamıyorum.
geçenlerde yediklerimin günlüğünğü tutmaya başladım onu da bıraktım ..
geçen sene bu zmanlar tam 15 kg vermiştim zayıflama ilaçlarıyla gerisin geriye tekrar aldım kilolarımı
geçirdiğim bir depresyon yüzünden şimdi de bir türlü irademe hakim olamıyorum ve bir çocuğum var 9 aylıken bu kiloda deildim
81 kiloyumm ne yapıcam ben yaa50:

Hakkari Çukurcada 8 şehit varmış ve çatışma da devam ediyormuş ..
Allah şehitlerimize allahtan rağmen diliyorum ve umarım bu pkk belası biran önce biter ..

Hakkari Çukurcada 8 şehit varmış ve çatışma da devam ediyormuş ..
Allah şehitlerimize allahtan rağmen diliyorum ve umarım bu pkk belası biran önce biter ..

canımm heç deme ya.son çırpınışları inşallah ben inanıyorum yakında bitecek bu son kurşunları. mkenalrı zaten cennet ama inşallah ailelerinide sabır versin ve onalrıda cennetine alsın. çok büyük bi acı.

günaydııınnn.bende yeni uyandımm.ya ramazan iyi hoşta bu uyku düzenimizz nolacak okul açılınca napacaz bilmiyorum.

Günaydın ..
Ben daha hiç uyumadın sen en azından uyanmışsın ..

O kadar zor ki şu an bitmesi ..
İyice karıştı doğu, sürekli olaylar.
Peşenk irandan çekilme kararı almış, muhtemelen türkiyeye gelecekler bu durumda daha bile karışabilir ..
Her şu haberleri gördüğümde içm acıyor resmen ..
Daha o kadar gençler ki ..

birara bende öyleydim tatlım. yemeycem derdim yedikten sonra deli gibi pişman olurdum. o zaman bu kadar istekli değildim sanırım ama şimdi o kadar istiyorum ki şu illetten kurtulmayı yanımda dünyaları yeseler almıyorum.malum ağırr ikramların yapıldığı ramazan sofralarından diyetime uygunları yiyorum sadece. inanki ben bu hale geldiysem sende başarırsın. istersen ilaç vs değil de. sadık kaldığın bir diyetin olsun. dukan,karatay,montignac, ne olursa olsun sağlıklı olduğuna sana uygun oladuğunu düşündüğün bişeye karar ver ve sadık kal.sorunun ne mesela tatlı düşkünümüüsn?

Şu haberler sonrasında üstümde fazlaca sıkkınlık var ..
Fıkra okuyayım biraz dedim sizin de yüzünüzde gülümseme oluşsun diye ..

bir kompartımanda ingiliz, fransız, alman ve oldukça güzel genç bir bayan seyahat ediyorlarmış. bir ara genç ve güzel bayanın başının üzerindeki sepetten sıvı damlayınca ingiliz hemen oturduğu yerden fırlayıp, parmağını değdirerek sıvıyı yalamış ve;
- hıımmm, bu halis viski...
fransız aynı işlemi yaparak;
- hadi canım ...bu bal gibi şarap...
alman;
- yanılıyorsunuz beyler bu olsa olsa bira olur...
genç ve güzel bayan gülümseyerek ayağa kalkmış ve sepete hafifçe dokunarak;
- kız fifi, bir türlü öğrenemedin çişini tutmayı...

satış müdürü, teknik müdür'e:
- sana istediğin kadar yardımcı eleman vericem, yeni yazılım projesini 2 hafta sonra masamda istiyorum.
teknik müdür, satış müdürü'ne:
- peki ama ben size 9 kadın versem 1 ay sonra benim kucağıma bir bebek verebilir misiniz?

Merhaba kızçeler:)nasılsınız ne var ne yok..yeni gün hepimize hayırlar iyililer güzellikler getirsin..Şehit ailelerine de Allah tn sabır diliyorum..artık bitsin şu terör lanet olsun hepsine...Rabbim kahretsin düşmanlarımızı..amin

inşallah öyledir ya uygulamaya çalışıyorum kitaba göre. kim var dukan yapann? tecrübelerinden faydalanmak isterim..

Hoşgeldinn ..
Valla bugün hiç tadım tuzum yok ..
Sen nasılsın iyi misin?

tatlı düşkünü değilim aslında ama şu yemek yerken kendimi kaybetme olayım var .. bütün stesimi sıkıntılarımı iyormuşçasına iyorum
inşallah veririm bu yazdığın diyetleri arayıp bulayım bakalım :) çalışıyorum ve bende gelen misafirlere ağır ikramlar yapıyorum , onlarda aynı şekilde
neden bu kadar kendime eziyet ediyorum onu da bilmiyorum ama BAŞARACAĞIM KESİN KARARLIYIM .. sen kaç kilodan kaça düştün tatlım?

hoşbulduk masalcımm
daha afyonum patlamadı ama uykumu almışım en azındn
iim çok şükür tabikii de..sen neden böylesin canım uykusuzluktan olabilir mi acaba?
Uykusuzluktan olabilir reglle alakalı olma ihtimali de büyük ama ..
Bilemedim açıkçası tam ama en azından patlamaya hazır bir bomba olduğumu bilerek hareket ediyorum.

Bu duygusal açlık aslında fiziksel değil.
Benim de kilo almamın en büyük nedeniydi.
Biliyorum sinirle elime 2 tane aile boyu cips arkasından jelibon ve 3 browni yediğimi.
Şİmdi bakıyorum da aslında bu yediklerime rağmen çok kilo almamışım ..
Ama onları yemek rahatlatmak yerine daha kötü yapıyor bir yerde dur deme zamanı ve bence sen şimdi o zamandasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…