Uykusuzluktan olabilir reglle alakalı olma ihtimali de büyük ama ..
Bilemedim açıkçası tam ama en azından patlamaya hazır bir bomba olduğumu bilerek hareket ediyorum.
haklısın..ben de oldum olucam die bekliorum o ble gerginleştiriyor insanı:26:kadınlık halleri neylersin..
Bu duygusal açlık aslında fiziksel değil.
Benim de kilo almamın en büyük nedeniydi.
Biliyorum sinirle elime 2 tane aile boyu cips arkasından jelibon ve 3 browni yediğimi.
Şİmdi bakıyorum da aslında bu yediklerime rağmen çok kilo almamışım ..
Ama onları yemek rahatlatmak yerine daha kötü yapıyor bir yerde dur deme zamanı ve bence sen şimdi o zamandasın.
haklısınız kıslar bu duygusal açlığımız yüzünden geldi başımıza ne geldiyse..
üzüldük sıkıldık kafaya taktık kendimizi yemeklere verdik
olan bize oldu..atıştırma huyumuzu kesinlikle bıraklmalıyız..
eve abur cubur almıyorum artık ben de olunca aklımızda oluyo muhakkak
ve de hiç birşey için geç değil..
zararın neresinden dönülürse kardır
Ben de kesinlikle abur cubur bulundurmuyorum çünkü biliyorum ki yeniliyor.
Yiyorum yani ..
Ama başlayınca biraz vermeye de başlayınca kilo tamam diyorsun yemeyeyim emeğime yazık ..
Merhabalar kızlar.. hiç gelemedim buraya kendi takımımdaki sorunları çözüp kafam rahat bir şeklde buraya adapte olmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım bende..
Adım Melek.22 yaşındayım.Evliyim 2 yasında bir oğlum var. Aslen Urfalıyım ama Bursada oturuyorum.
Kuran kursu hocalıgı için devamlı çalısma halindeyimNe zaman atanıcam acaba
Şu anda Yaz Kuran Kurslarında kız çocuklarını okutuyorum.20 küsür öğrencim.Bir dahaki hafta programlarını yapacagız
Marttan beri diyetteyim ama 3 ay , ev tasıam dönemim oldu hiç dikkat edemedim ama almadımda... işte böyle vermeye calısıyorum
Uykusuzluktan olabilir reglle alakalı olma ihtimali de büyük ama ..
Bilemedim açıkçası tam ama en azından patlamaya hazır bir bomba olduğumu bilerek hareket ediyorum.
Bu duygusal açlık aslında fiziksel değil.
Benim de kilo almamın en büyük nedeniydi.
Biliyorum sinirle elime 2 tane aile boyu cips arkasından jelibon ve 3 browni yediğimi.
Şİmdi bakıyorum da aslında bu yediklerime rağmen çok kilo almamışım ..
Ama onları yemek rahatlatmak yerine daha kötü yapıyor bir yerde dur deme zamanı ve bence sen şimdi o zamandasın.
c
oruç oruç gezmek hiç cazip değilmiş, değil mi:))
iftarını hilal didiklemiş, bir de ben yaranı deşmeyim
sahur güzel
satış müdürü, teknik müdür'e:
- sana istediğin kadar yardımcı eleman vericem, yeni yazılım projesini 2 hafta sonra masamda istiyorum.
teknik müdür, satış müdürü'ne:
- peki ama ben size 9 kadın versem 1 ay sonra benim kucağıma bir bebek verebilir misiniz?
masalcım iş için yazmışsın.. ama henüz aramadılar kusr için arıycaz dediler.. beklemedeyim bende..
Takipteydim neler olduğunu meraklı ben .. :26:
Burada istediğin tüm kurallar mevcut
Tekrar hoşgeldin ..
Urfa hmm sizin yemeklerinizle de kilo almamak mümkün mü leziz şeyler hep ki ..
Kpss ile mi oluyor atamanız?
Umarım bir an önce olur ..
Bu arada ne kadar genç bir annesiniz maşallah
sağol canım :)
bu arada kimse hoşgeldin demedi bana ühü hühü :))
şaka yapıyorum.. evet kpss ile ama bende su kpssyi beceremiyorum.konularım karısıyor hep.. birde diyanetin yeterlik sınavları var,onu kazanmak lazım.sonra mülakata girip onuda kazanman lazım.sonra görev veriyorlar
Ama hiç erteleme hadi yarın öbürgün değil bugün hatta şu andan itibaren git bütün abur cuburları topla ..
Yok artık onlar ..
sağol canım :)
bu arada kimse hoşgeldin demedi bana ühü hühü :))
şaka yapıyorum.. evet kpss ile ama bende su kpssyi beceremiyorum.konularım karısıyor hep.. birde diyanetin yeterlik sınavları var,onu kazanmak lazım.sonra mülakata girip onuda kazanman lazım.sonra görev veriyorlar
sabah mı diyeyim öğle menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
şimdide spor yapcam biraz 30 dk eliptik bisiklet
şu simit bölgesi için araştırdım biraz nasıl eritiriz diye ama tam uygun bişe bulamadım. deneyip faydasını gören var mı plates filan güzel yöntemler. elbiselerde yanlardan simitler çıkıyor offf.eliptikte çok çalıştırıyor heryeri ama aşırı yoruyor.
Anladım Deryacım hayırlısı olsun.
Pek göremeyince dedim başladı mı ne yaptı ..
bugün bitti bu işş ... tümn herşeyi önümde olsalar bile tüketmicem.. bitanem 3 yaşında oğlum var ben atsam anneanne babaanne hep bişeler getiriyolar . o yüzden benim uzaklaşma şansın yok . onları hayatımdan tamamen çıkartıcam: bu arada karatay diyeti bana uygün saatlerini değiştirarek uygulayabilirim :)))) çook tşkr ederiimm
bugün bitti bu işş ... tümn herşeyi önümde olsalar bile tüketmicem.. bitanem 3 yaşında oğlum var ben atsam anneanne babaanne hep bişeler getiriyolar . o yüzden benim uzaklaşma şansın yok . onları hayatımdan tamamen çıkartıcam: bu arada karatay diyeti bana uygün saatlerini değiştirarek uygulayabilirim :)))) çook tşkr ederiimm
tüm hoşgeldinleri ben aldm sana kalmadı şekerriimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?