Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

unutmadan ben de yeniyim ama benden sonra gelen arkadaşlar:HOŞGELDİNİZZZZ..
SEFALAR GETİRDİNİZ...PAYLAŞIMINIZ BOL YEMEKLERİNİZ AZ OLSUNNN...,
HADİ BAKALIM VİRA BİSMİLLAHHHHH....

ay benim çok az ya... hiç çalısamıyorum ev ortamında. Burda bi yer varmıs 2012 kpssye hazırlananlarla ilgili oraya bakayım diyorum.Şimdiden başlıcam calısmaya... 68 kpss, 87 yeterlik.. ben de hazfılıkta var. en son benim kontenjanda 75 te kaldı. bir alım daha olsa belki benim puanıma düşer.. bi ümit işte.. aman acelem yok yasım daha 22 :))) senin yaş kaç?

Ah canımm sen daha yenisin bu yoldane sınavlara ne mülakatlara girdik olmadı..benim yaş kemale erdi nerdeyse 28 olduk..hafız olman büyük avantaj kesinlikle önlisans oku kpss çok yüksek olmasa da olur diyanet önceliği her grupta hafızlara veriyor bunu değerlendir bence

evet farkındayım.. önlisansım olursa iyi bir yere gelebilirim. bakalım nasib kısmet.. zaman ne gösterir, Allah ne takdir eder bilemeyiz...

Direk tahmin ediyor Neyneysecim ya ..
Hasta mı olacaksın sen alınganlaşmaya başladın yine diyor hemen :26:
Ne alakası var ya diye başlıyorum tabi ben
dosba'yı hatırlıyor musun?
onun eşi de onu bir yere çay içmeye götürüyordu
sakinleştiren bir çin çayı varmış

afiyet olsun canım, nar ekşisini de yazma yaw:))

günaydııınnn.bende yeni uyandımm.ya ramazan iyi hoşta bu uyku düzenimizz nolacak okul açılınca napacaz bilmiyorum.
uyku düzeni resmen tepe taklak oldu. ben akşam üzeri oğlumla uyumuşum, şimdi uyandım. canım hiçbir şey yapmak istemiyor:)

Hakkari Çukurcada 8 şehit varmış ve çatışma da devam ediyormuş ..
Allah şehitlerimize allahtan rağmen diliyorum ve umarım bu pkk belası biran önce biter ..
ah ahh
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.
canım senin erkek arkadaşın nerdeydi?
şimdi stres olmuşsundur sen..

inşallah öyledir ya uygulamaya çalışıyorum kitaba göre. kim var dukan yapann? tecrübelerinden faydalanmak isterim..
sakaleynmaster vardı canım, kitaba göre gitti. güzel verdi. şimdi ramazan sebebiyle izinli.
bir de ferdicimiz var, o kitap değil de netten araştırarak gidiyor.

evet, şimdi hatırladım ben sen kuran kursu öğreticiliği istiyordun.
atanması bu kadar zor ve çalışması da göründüğü kadar kolay olmuyor. teyzemin kızı çok uğraştı zamanında. kendisi hafız ve şartları sana benziyor. şimdi bebeği oldu bıraktı canım.
hakkında hayırlısı olsun.

aynen canım hemde hiiiiiiiççç cazip değilmiş ayyhh sorma napayım yedik gitti işte :)) cuma gününe yaz yüzüm güler yada ağlarım yine
canım, olan olduysa canımızı sıkmayalım.
ramazanda aldın gibi gözüken kilonun çok sanal olduğunu düşünüyorum. moralini bozma. beslenmen dzene gidince ilk giden şimdki artılar olucak inşallah.

selam canlar..ilk iftar menüsünü ben yazayım bari:)
bir küçük kase mercmk çorbası
koca bir kase de cacık
2 3 çatal dünki fasulyeden
1 dilim karpuz

şimdi çayımı koydum
herkese hayırlı iftarlar..

kıslar şu kilo cetvelini naısl yapabilirim?bi başlık altında açıklanmış ama tam anlayamadım ben..daha basit bir yöntem var mı?
teşekkürler..

kıslar şu kilo cetvelini naısl yapabilirim?bi başlık altında açıklanmış ama tam anlayamadım ben..daha basit bir yöntem var mı?
teşekkürler..

ayy yapması çok kolay ama biraz karışık ben sana yapayım istersen sen başlangıç kilonu şimdikini hedefini boyunu yaz ben yapayımm

Selam kızlar.

Dün geceki sahur menüm.

*Bir tabak salata (domates+biber+haslanmıs yumurta+yesillik+beyaz peynir--> limonlu ve baharatlı)
*3 bardak yesilcay.

-

İftar menüm

*Bir elin yarısı kadar tavuk.
*Bir elin yarısı kadar patates. (Fırında)
*Bir tabak salata

Kızlar babam künefe yaptı. O kadar canım çekti ki tam bir saattir yesem mi diye düşünüyorum. Yiyeceğim sanırım. Ama küçük bi parça. Çok kilo yapmaz değil mi?

kahvaltı
1 yumurta 1 bardak süt

ara 1 bardak süt

öğle 3 parça tavuk 2 kutu aktivia

akşam 1 kase light dondurma

birazdan 1 kase yulaf kepekli yoğurt

açık yeşilçay aldım.demleyip içecem birazdan.

spor yarım saat eliptik bisiklet + evden istiklale gidiş dönüş uzunca bi yürüyüş.
su az içtim bugün ama yatana kadar tamamlarım 3 lt ye.
şu reglimde bitse çok merak ediyorum dukan bana bu hafta ne sürpriz yapacak bakalım..

slm kızlar,,,
bugün dersaneye yazıldım... artık tam gaz başlıyorum çalışmaya inş...
yeni gelenlerede bi hoş geldin de benden olsun bu arada... kapışılıyomuş diye duydum

Hayırlı Olsun Özlemcim ..
Hadi iyi çalışmalar sana ..

Ne yapıyor Dosba Neyneysecim haberin var mı hiç?
Neredeymiş ki o ne çayıymış demek ki hepimiz böyleyiz.
Abartmışım sanırım yediklerimi yazmayı ..
İran sınırında yüksekova van arası bir yerde de Neyneysecim saçmalama diye kendimi teselli ediyorum şuan ..
Bugün ilçeye inmişti giderken aracın frenleri bozulmuş ucuz atlatmışsınız demişler gidince araç kontrol edilirken ..
Şİmdi de normalde 1.5 saatlik yalı 3.5 saat önce çıktılar telefon da çekmiyor aklımda neler kuruyorum sorma ..
Umarım bir şey yoktur yolda mola vermişlerdir ..

canımmmm bende asker yolu beklemiştim anlıyorum seni.ama olumlu düşünmeye çalış.. binlerceee asker gidiyor çok şükür ki şehitlerimzizn sayısı o kadar askerr yoğunluğuna rağmen 1000000 de 1. böyle düşün yoksa sevgilin askerden gelene kadar böyle her gün üzülürsen çok zor geçer.olumluyu çağır. bol bol dua et.korkulan başa gelir sen hiç korkma...sağsalim gelecek sımsıkı sarılacaksınızz.inşallah.

Afiyet olsun ..

Manülerin güzel de künefe sakın ..
Çok aşırı yağlı şekerli ve kalorili bir tatlı.

evet oruç oruç hiç spor yapılmıyo.. iftardan sonra da insana bi ağırlık çöküyo
aynen cnm iftardan sonra ağırlık çöküo ama ben mutfağı topla sağ solla ilgilen namaz kıl net ebak derken epey vakit geçio

canım, olan olduysa canımızı sıkmayalım.
ramazanda aldın gibi gözüken kilonun çok sanal olduğunu düşünüyorum. moralini bozma. beslenmen dzene gidince ilk giden şimdki artılar olucak inşallah.

aynen cnm hiiiiç canımı sıkmıyorum :)) vermek için çabam yok artık sadece inşallah ramazanda kilo almam diye bakıyorum olaya.. ramazandan sonra uykum ve yemeğim düzene girince kilocukları vericem..

Afiyet olsun eğer acıkmadıysan ben menünü beğendim
Sporun çok güzel ..
Suyu bir kere de içme ama yavaş yavaş iç yoksa direk emilmeden atılıyor.

Ama hiç askerden gelemeycek işte öyle bir problemimiz var tabi doğudan gelse yeter de ..
Erkek arkadaşım astsubay.
İnan olabildikçe bu sıkıntıyı bastırmaya çalışıyordum ama bugün olmuyor ..
İçimde öyle bir sıkıntı var ki.
Yola çıkmadan mesaj çekecekti ben uyudum o sırada.
Uyandım kaç saat geçmiş, normaldeki sürenin 2 katından fazla ama neden?
Bir şey mi oldu acaba diyorum ..

takımımız artık çok hareketlik geçmişe bakmakta zorlanıyorum ne güzel

sahurda yediklerim:
noodle

sahurluk bişeyler hazırlaması zor geldi ben erken yiyorum çünkü yiyip yatmamak için noodle yedim ama yiyeceğim şeylerle kalori açısından büyük bi fark yok

iftar:
3 kaşık közlenmiş patlıcan
3 kaşık salata
3 kaşık da havuç sote

birazdan her geceki klasiğim yeşil çay ve form bisküvimi alıcam

spor olarak da yarım saat yürüdüm 1 mil leslie yaptım.bugün fenalaştım biraz oruçlu oruçlu spor yapıyorum bikaç gündür başım falan döndü o yüzden bugün yapamadım korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…