canım benim kpss önlisans 77 yetrlikte var 80 ama hiçbi ,işe yaramıyor malesef 79 da 80 de takılıp kalıyor puanlar umudum 2012 kpss ye kaldı artık en az85 almalıyım..
lise mezunuyken de girdim o zaman da 90 almıştım ama ayrı kontenjan vermiyolardı o zamanlar da..hep bir nasipsizlik oldu anlıycann..sonra evlilik çocuk derken dersde çalışılmıyor doru dürüst..öle işte..bekliyoruz.senin kpss kaç
ay benim çok az ya... hiç çalısamıyorum ev ortamında. Burda bi yer varmıs 2012 kpssye hazırlananlarla ilgili oraya bakayım diyorum.Şimdiden başlıcam calısmaya... 68 kpss, 87 yeterlik.. ben de hazfılıkta var. en son benim kontenjanda 75 te kaldı. bir alım daha olsa belki benim puanıma düşer.. bi ümit işte.. aman acelem yok yasım daha 22 :))) senin yaş kaç?
Ah canımm sen daha yenisin bu yoldane sınavlara ne mülakatlara girdik olmadı..benim yaş kemale erdi nerdeyse 28 olduk..hafız olman büyük avantaj kesinlikle önlisans oku kpss çok yüksek olmasa da olur diyanet önceliği her grupta hafızlara veriyor bunu değerlendir bence
dosba'yı hatırlıyor musun?Direk tahmin ediyor Neyneysecim ya ..
Hasta mı olacaksın sen alınganlaşmaya başladın yine diyor hemen :26:
Ne alakası var ya diye başlıyorum tabi ben
afiyet olsun canım, nar ekşisini de yazma yaw:))Kahvaltı: ( Sahurda yedim bir daha uyumuyorum diye çok acıkmıştım .. )
- Patlıcan
- 2 kaşık yoğurt
- 2 domates
- Ton balığı
- 2 kk peynir
- Nar ekşisi
-
Öğle: (12.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 2 salata
- 1 kk peynir
uyku düzeni resmen tepe taklak oldu. ben akşam üzeri oğlumla uyumuşum, şimdi uyandım. canım hiçbir şey yapmak istemiyor:)günaydııınnn.bende yeni uyandımm.ya ramazan iyi hoşta bu uyku düzenimizz nolacak okul açılınca napacaz bilmiyorum.
ah ahhHakkari Çukurcada 8 şehit varmış ve çatışma da devam ediyormuş ..
Allah şehitlerimize allahtan rağmen diliyorum ve umarım bu pkk belası biran önce biter ..
sakaleynmaster vardı canım, kitaba göre gitti. güzel verdi. şimdi ramazan sebebiyle izinli.inşallah öyledir ya uygulamaya çalışıyorum kitaba göre. kim var dukan yapann? tecrübelerinden faydalanmak isterim..
evet, şimdi hatırladım ben sen kuran kursu öğreticiliği istiyordun.Merhabalar kızlar.. hiç gelemedim buraya kendi takımımdaki sorunları çözüp kafam rahat bir şeklde buraya adapte olmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım bende..
Adım Melek.22 yaşındayım.Evliyim 2 yasında bir oğlum var. Aslen Urfalıyım ama Bursada oturuyorum.
Kuran kursu hocalıgı için devamlı çalısma halindeyimNe zaman atanıcam acaba
Şu anda Yaz Kuran Kurslarında kız çocuklarını okutuyorum.20 küsür öğrencim.Bir dahaki hafta programlarını yapacagız
Marttan beri diyetteyim ama 3 ay , ev tasıam dönemim oldu hiç dikkat edemedim ama almadımda... işte böyle vermeye calısıyorum
canım, olan olduysa canımızı sıkmayalım.aynen canım hemde hiiiiiiiççç cazip değilmişayyhh sorma napayım yedik gitti işte :)) cuma gününe yaz yüzüm güler yada ağlarım yine
unutmadan ben de yeniyim ama benden sonra gelen arkadaşlar:HOŞGELDİNİZZZZ..
SEFALAR GETİRDİNİZ...PAYLAŞIMINIZ BOL YEMEKLERİNİZ AZ OLSUNNN...,
HADİ BAKALIM VİRA BİSMİLLAHHHHH....
kıslar şu kilo cetvelini naısl yapabilirim?bi başlık altında açıklanmış ama tam anlayamadım ben..daha basit bir yöntem var mı?
teşekkürler..
Kahvaltı: ( Sahurda yedim bir daha uyumuyorum diye çok acıkmıştım .. )
- Patlıcan
- 2 kaşık yoğurt
- 2 domates
- Ton balığı
- 2 kk peynir
- Nar ekşisi
-
Öğle: (12.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 2 salata
- 1 kk peynir
slm kızlar,,,
bugün dersaneye yazıldım... artık tam gaz başlıyorum çalışmaya inş...
yeni gelenlerede bi hoş geldin de benden olsun bu arada... kapışılıyomuş diye duydum
Ne yapıyor Dosba Neyneysecim haberin var mı hiç?dosba'yı hatırlıyor musun?
onun eşi de onu bir yere çay içmeye götürüyordu
sakinleştiren bir çin çayı varmış
afiyet olsun canım, nar ekşisini de yazma yaw:))
ah ahh
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.
canım senin erkek arkadaşın nerdeydi?
şimdi stres olmuşsundur sen..
Hayırlı Olsun Özlemcim ..
Hadi iyi çalışmalar sana ..
Ne yapıyor Dosba Neyneysecim haberin var mı hiç?
Neredeymiş ki o ne çayıymış demek ki hepimiz böyleyiz.
Abartmışım sanırım yediklerimi yazmayı ..
İran sınırında yüksekova van arası bir yerde de Neyneysecim saçmalama diye kendimi teselli ediyorum şuan ..
Bugün ilçeye inmişti giderken aracın frenleri bozulmuş ucuz atlatmışsınız demişler gidince araç kontrol edilirken ..
Şİmdi de normalde 1.5 saatlik yalı 3.5 saat önce çıktılar telefon da çekmiyor aklımda neler kuruyorum sorma ..
Umarım bir şey yoktur yolda mola vermişlerdir ..
selam canlar..ilk iftar menüsünü ben yazayım bari:)
bir küçük kase mercmk çorbası
koca bir kase de cacık
2 3 çatal dünki fasulyeden
1 dilim karpuz
şimdi çayımı koydum
herkese hayırlı iftarlar..
Selam kızlar.
Dün geceki sahur menüm.
*Bir tabak salata (domates+biber+haslanmıs yumurta+yesillik+beyaz peynir--> limonlu ve baharatlı)
*3 bardak yesilcay.
-
İftar menüm
*Bir elin yarısı kadar tavuk.
*Bir elin yarısı kadar patates. (Fırında)
*Bir tabak salata
Kızlar babam künefe yaptı. O kadar canım çekti ki tam bir saattir yesem mi diye düşünüyorum. Yiyeceğim sanırım. Ama küçük bi parça. Çok kilo yapmaz değil mi?
aynen cnm iftardan sonra ağırlık çöküo ama ben mutfağı topla sağ solla ilgilen namaz kıl net ebak derken epey vakit geçioevet oruç oruç hiç spor yapılmıyo.. iftardan sonra da insana bi ağırlık çöküyo
canım, olan olduysa canımızı sıkmayalım.
ramazanda aldın gibi gözüken kilonun çok sanal olduğunu düşünüyorum. moralini bozma. beslenmen dzene gidince ilk giden şimdki artılar olucak inşallah.
kahvaltı
1 yumurta 1 bardak süt
ara 1 bardak süt
öğle 3 parça tavuk 2 kutu aktivia
akşam 1 kase light dondurma
birazdan 1 kase yulaf kepekli yoğurt
açık yeşilçay aldım.demleyip içecem birazdan.
spor yarım saat eliptik bisiklet + evden istiklale gidiş dönüş uzunca bi yürüyüş.
su az içtim bugün ama yatana kadar tamamlarım 3 lt ye.
şu reglimde bitse çok merak ediyorum dukan bana bu hafta ne sürpriz yapacak bakalım..
canımmmm bende asker yolu beklemiştim anlıyorum seni.ama olumlu düşünmeye çalış.. binlerceee asker gidiyor çok şükür ki şehitlerimzizn sayısı o kadar askerr yoğunluğuna rağmen 1000000 de 1. böyle düşün yoksa sevgilin askerden gelene kadar böyle her gün üzülürsen çok zor geçer.olumluyu çağır. bol bol dua et.korkulan başa gelir sen hiç korkma...sağsalim gelecek sımsıkı sarılacaksınızz.inşallah.
maşallah canım eski halinden eser kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?