Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben ümitliyim ya.. inş. olacak... Ama yerini zamanını bilemem

Kİlo her zaman verilir ama sağlığına çok dikkat et Gözdecim ..
Afiyet olsun ..
Aslında sahura kadar uyumuyorsan iftarda biraz daha fazla yiyip sahuru hafif bırakabilirsin.

Son bir ayda 30 asker ve polis şehit oldu. Son bir ayda yapılan en kanlı saldırıların gündüz olması da dikkati çekti.

Terör eylemleri son bir ayda 30 güvenlik görevlisinin hayatına mal oldu. En büyük kayıplar ise genellikle gündüz saatlerinde meydana geldi.

10 Temmuz'da Lice-Bingöl karayolunda iki askerin kaçırılmasının ardından PKK'nın hem kırsal hem de kent içlerindeki eylemleri hızlandı.

Son bir ayda 30 asker ve polis şehit oldu. Onlarca kişi de yaralandı. Son bir ayda yapılan en kanlı saldırıların gündüz saatlerinde olması da dikkati çekti.

Bugün yapılan saldırılar ile birlikte sayısı 30'a ulaşan olaylar şöyle:

15 Temmuz
Kaçırılan 2 asker ve 1 sağlık görevlisinin kurtarılması için başlatılan operasyonda, SilVan İlçesi’nin Dolapdere ve Kulp İlçesi’nin Küplü köyleri arasında SilVan Komando Taburu timleri pusuya düşürüldü, 13 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

15 Temmuz
Siirt'te polis devriye görevi yapan polis otosuna düzenlenen silahlı saldırıda bir polis memuru şehit oldu.

23 Temmuz
Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar Köyü'nde görev yaptıkları jandarma karakoluna dönen askerlere PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda 1 teğmen 2 astsubay ile 1 uzman çavuş şehit oldu.

26 Temmuz
Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde sanayi sitesindeki Yunus Polis Amirliği’ne el bombalarıyla yapılan saldırıda 5 polis yaralandı.

26 Temmuz
Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Gömeç köyü yakınlarında teröristlerce düzenlenen saldırıda 4'ü asker 7 kişi yaralandı.

28 Temmuz
Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı, 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

30 Temmuz
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi yakınlarında yol güvenliğini sağlayan askeri time, bir grup terörist tarafından saldırı düzenlendi. Kayserili er 22 yaşındaki Mustafa Bulut şehit düştü.

1 Ağustos
Van-Başkale karayolunda, PKK üyelerini taşıyan otomobilden askere araca el bombası atılması ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 3 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

7 Ağustos
Bitlis Hizan'da roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

7 Ağustos
Hakkari'de teröristler, polis aracına saldırdı. Olayda kalbi duran polis memuru defalarca hayata döndürülmesine rağmen kurtarılamadı.

13 Ağustos
Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Şenyayla bölgesinde yol kesen teröristler, kaymakam adayı ile bir askeri kaçırdı.

13 Ağustos
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarında yol kontrolü yapan askeri birliğe teröristlerce ateş açıldı. Saldırıda 3 asker şehit oldu.

15 Ağustos
Van’da askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı töreristlerce yola yerleştirilen mayının patlaması sonucu 3 asker yaralandı.

15 Ağustos
Osmaniye'de PKK terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu 1 asker yaralandı.

Ve bugün
Hakkari’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından bölgede operasyon başlatan askeri birlik, teröristler tarafından pusuya düşürüldü. İlk bilgilere göre saldırıda 1'i binbaşı 7 asker şehit oldu.

1 Ayda 30 şehit neredeyse her gün bir şehit eee insaf artık ..

iftar menüm:

* 1 kase yayla çorbası
* 2 dilim ekmek
* 1 porsiyon (iki servis kaşığı) acılı sebzeli et kavurma (yağsız yaptım)
* 1 kase cacık (süperdi)

şimdi:

* 1 fincan nescafe
* 3 parça bitter çiko

2.5 lt su içtim.. birazdan spor yapıcam..

Kİlo her zaman verilir ama sağlığına çok dikkat et Gözdecim ..
Afiyet olsun ..
Aslında sahura kadar uyumuyorsan iftarda biraz daha fazla yiyip sahuru hafif bırakabilirsin.

ben de öyle düşünüyorum canım ama yer kalmıyo midemde su içmeye çalışıyorum da. ama sahuru biraz daha kısmak istiyorum sonuşta uyuyoruz çok kafam takılıyo :/ o yüzden kendimi olabilidiğince geç yatmaya zorluyorum bu seferde öğlen uyanabiliyorum uyku düzeni denen bişey kalmıyo

Maşallah hepinizin menüleride çok güzel Bende kendi menümü yazayım...

Bugünkü Menüm:

Sahur:

500 ml. limonlu su
2 kuru kayısı
50 gr. pirinç ile yapılmış lapa
1 çorba kaşıgı yogurt

İftar:

500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1.5 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon menemen ( yumurtasız )
2 bardak ayran
2 çatalcık patlıcan salatası
Turşu

Ara:

300 gr. kavun + 1 armut
1 kupa yeşilçay

Toplam: 918 kalori...

4 lt. su + 20 dk. yürüyüş ( az ama Ramazanda hiç yapılmıyor :26: )
Kitap: Said ALPSOY - Bir insan olarak Hz. Muhammed ( sav )

Aslında ben iki gün pirinç lapası yapacaktım ama sahuda cok yiyemedim ve bugün basım cok agrıdı.Tabi bazı durumlarda agrıya katkıya bulundu. Artık Ramazandan sonra yaparım... Oğlum uyursa,leslie 3 mil yaparım inş.

Son düzenleme:
An itibarı ile erkek arkadaşımdan haber alıp derip bir ohh çekmiş bulunmaktayım ..
Arada bütün hatlar gidiyor yine öyle olmuş.
Yolda da önlem amaçlı telefonların çekmemesi için bir araç vardı adını yine unuttum o açılmış bir saldırı olacak olursa sinyal bulunamasın diye ..
O da aramaya çalışıp duruyormuş direk merak ettin diye çok merak ettim iyiyim dedi ..
Bugün kızacak gibi olmuştum ona içimden belli etmemiştim şimdi diyorum kızmayacağım bir daha yeterki iyi olsun
Allahım çok şükür ..

Ekmek gitmiş tekrar menüne deryacım afiyet olsun ..
Bir de yine çok önemli değil belki ama hemen hemen her gün bitter görüyorum menünde 3 parça yaklaşık 100 kalori biliyorsun değil mi Deryacım?

Haklısın ramazan uyku düzenlerini iyice allak bullak etti ..
Ben de ne zaman yersem yiyeyim 2-3 saat önce uyumamaya çalışıyorum.

canım üstlendiğin yük çok ağırr. ama sende en az sevdiğin kadar yiğit olmak dik durmak zorundasın..sakın üzülme konuşurken de onu üzme olur mu.hep moral ver ona.ben hep derim genelde evhamlı yapım var asker yada plis eşi olamazdım diye. gerçekten zorr canımmm anlatamam gerçekten seni çok iyi anlıyorumm.

Afiyet olsunnn ..
Maşallah menüne
Turşuyu çok severim yalnız vücutta çok su tutuyor biliyorsun değil mi ödem yapar ..

Allahım yardım etsin sana.. zor bir durum.. benim eşimde gitmedi askere daha... ama giderse ne yapacagımı düşünmek bile istemiyorum

Afiyet olsunnn ..
Maşallah menüne
Turşuyu çok severim yalnız vücutta çok su tutuyor biliyorsun değil mi ödem yapar ..

Evet biliyorum.Oruçluyuz ya markette gördüm aldım ama toplasan bir yaprak lahana tursusu yememişimdir. Bakma turşu dediğime 2 küçücük parçaydı :))

oyyy masal oyyy masal ömrümü yedin ömrümü..
ekmeği yemek çok acılı olduğu için yemek zorunda kaldım yoksa sebze yerken çok ekmek yemem ben.. ama yemek inanılmaz acı olmuştu
bitter de iftardan sonra canım çok tatlı istiyor cnm onun için yiyorum

Ben de sürekli telaş yaparım o mu oldu bu mu oldu diye ?
Bilirim ya atış yapılırken arayıp sen merak edersin şimdi iyiyim diye aradığını ..
Arkadan top sesleri falan ..
Şimdilerde biraz daha sakindim, bu sefer verdiğim tepki az bile ama ben bir taraftan bir şey olmamıştır diye düşünebildim büyük gelişme ..

iyi canım çok şükür. jammer mı diyolar ne bazen yanından geince telefon hattı çekmiyo evet. kız ne kızması o da istemez mis enle konuşmayı. kızıp üzme çocuğu yazıkk.

Karışmayacğaım artık diyorum da menülerinize karışmadan da duramıyorum ne yapayımm :26:
Ekmek de problem yok zaten tekrar menünde olması dikkatimi çekti ( bak ne kadar inceliyorum )
Bitter içinde peki öyleyse sustum ..

iyi canım çok şükür. jammer mı diyolar ne bazen yanından geince telefon hattı çekmiyo evet. kız ne kızması o da istemez mis enle konuşmayı. kızıp üzme çocuğu yazıkk.

Üzer miyim hiç üzer miyim
Valla merak ettikten sonra nasıl usallaştığımı keşfedecek de arada yapacak diye korkuyorum
İşte o jammerler araçta bulunuyor çalıştırıyorlar yol boyunca çekmiyor çok da mola vermişler ama problem yok ya valla yeter ..

çok şükür hilalcim maşallah allah kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…