- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
evet, şimdi hatırladım ben sen kuran kursu öğreticiliği istiyordun.
atanması bu kadar zor ve çalışması da göründüğü kadar kolay olmuyor. teyzemin kızı çok uğraştı zamanında. kendisi hafız ve şartları sana benziyor. şimdi bebeği oldu bıraktı canım.
hakkında hayırlısı olsun.
.
Dimi Gözdecim eskiden nasıldı şimdi nasıl ..
Akşamda geç oldu diye bir armut o kadar ..
takımımız artık çok hareketlik geçmişe bakmakta zorlanıyorum ne güzel
sahurda yediklerim:
noodle
sahurluk bişeyler hazırlaması zor geldi ben erken yiyorum çünkü yiyip yatmamak için noodle yedim ama yiyeceğim şeylerle kalori açısından büyük bi fark yok
iftar:
3 kaşık közlenmiş patlıcan
3 kaşık salata
3 kaşık da havuç sote
birazdan her geceki klasiğim yeşil çay ve form bisküvimi alıcam
spor olarak da yarım saat yürüdüm 1 mil leslie yaptım.bugün fenalaştım biraz oruçlu oruçlu spor yapıyorum bikaç gündür başım falan döndü o yüzden bugün yapamadım korktum
Kİlo her zaman verilir ama sağlığına çok dikkat et Gözdecim ..
Afiyet olsun ..
Aslında sahura kadar uyumuyorsan iftarda biraz daha fazla yiyip sahuru hafif bırakabilirsin.
iftar menüm:
* 1 kase yayla çorbası
* 2 dilim ekmek
* 1 porsiyon (iki servis kaşığı) acılı sebzeli et kavurma (yağsız yaptım)
* 1 kase cacık (süperdi)
şimdi:
* 1 fincan nescafe
* 3 parça bitter çiko
2.5 lt su içtim.. birazdan spor yapıcam..
ben de öyle düşünüyorum canım ama yer kalmıyo midemde su içmeye çalışıyorum da. ama sahuru biraz daha kısmak istiyorum sonuşta uyuyoruz çok kafam takılıyo :/ o yüzden kendimi olabilidiğince geç yatmaya zorluyorum bu seferde öğlen uyanabiliyorum uyku düzeni denen bişey kalmıyo
Ama hiç askerden gelemeycek işte öyle bir problemimiz var tabi doğudan gelse yeter de ..
Erkek arkadaşım astsubay.
İnan olabildikçe bu sıkıntıyı bastırmaya çalışıyordum ama bugün olmuyor ..
İçimde öyle bir sıkıntı var ki.
Yola çıkmadan mesaj çekecekti ben uyudum o sırada.
Uyandım kaç saat geçmiş, normaldeki sürenin 2 katından fazla ama neden?
Bir şey mi oldu acaba diyorum ..
Maşallah hepinizin menüleride çok güzelBende kendi menümü yazayım...
Eki Görüntüle 242564
Bugünkü Menüm:
Sahur:
500 ml. limonlu su
2 kuru kayısı
50 gr. pirinç ile yapılmış lapa
1 çorba kaşıgı yogurt
İftar:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1.5 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon menemen ( yumurtasız )
2 bardak ayran
2 çatalcık patlıcan salatası
Turşu
Ara:
300 gr. kavun + 1 armut
1 kupa yeşilçay
Toplam: 918 kalori...
4 lt. su + 20 dk. yürüyüş ( az ama Ramazanda hiç yapılmıyor :26: )
Kitap: Said ALPSOY - Bir insan olarak Hz. Muhammed ( sav )
Aslında ben iki gün pirinç lapası yapacaktım ama sahuda cok yiyemedim ve bugün basım cok agrıdı.Tabi bazı durumlarda agrıya katkıya bulundu.Artık Ramazandan sonra yaparım... Oğlum uyursa,leslie 3 mil yaparım inş.
An itibarı ile erkek arkadaşımdan haber alıp derip bir ohh çekmiş bulunmaktayım ..
Arada bütün hatlar gidiyor yine öyle olmuş.
Yolda da önlem amaçlı telefonların çekmemesi için bir araç vardı adını yine unuttum o açılmış bir saldırı olacak olursa sinyal bulunamasın diye ..
O da aramaya çalışıp duruyormuş direk merak ettin diye çok merak ettim iyiyim dedi ..
Bugün kızacak gibi olmuştum ona içimden belli etmemiştim şimdi diyorum kızmayacağım bir daha yeterki iyi olsun
Allahım çok şükür ..
Afiyet olsunnn ..
Maşallah menüne
Turşuyu çok severim yalnız vücutta çok su tutuyor biliyorsun değil mi ödem yapar ..
Ekmek gitmiş tekrar menüne deryacım afiyet olsun ..
Bir de yine çok önemli değil belki ama hemen hemen her gün bitter görüyorum menünde 3 parça yaklaşık 100 kalori biliyorsun değil mi Deryacım?
Haklısın ramazan uyku düzenlerini iyice allak bullak etti ..
Ben de ne zaman yersem yiyeyim 2-3 saat önce uyumamaya çalışıyorum.
canım üstlendiğin yük çok ağırr. ama sende en az sevdiğin kadar yiğit olmak dik durmak zorundasın..sakın üzülme konuşurken de onu üzme olur mu.hep moral ver ona.ben hep derim genelde evhamlı yapım var asker yada plis eşi olamazdım diye. gerçekten zorr canımmm anlatamam gerçekten seni çok iyi anlıyorumm.
An itibarı ile erkek arkadaşımdan haber alıp derip bir ohh çekmiş bulunmaktayım ..
Yolda da önlem amaçlı telefonların çekmemesi için bir araç vardı adını yine unuttum o açılmış bir saldırı olacak olursa sinyal bulunamasın diye ..
O da aramaya çalışıp duruyormuş direk merak ettin diye çok merak ettim iyiyim dedi ..
Bugün kızacak gibi olmuştum ona içimden belli etmemiştim şimdi diyorum kızmayacağım bir daha yeterki iyi olsun
Allahım çok şükür ..
oyyy masal oyyy masal ömrümü yedin ömrümü..
ekmeği yemek çok acılı olduğu için yemek zorunda kaldım yoksa sebze yerken çok ekmek yemem ben.. ama yemek inanılmaz acı olmuştu
bitter de iftardan sonra canım çok tatlı istiyor cnm onun için yiyorum
iyi canım çok şükür. jammer mı diyolar ne bazen yanından geince telefon hattı çekmiyo evet. kız ne kızması o da istemez mis enle konuşmayı. kızıp üzme çocuğu yazıkk.
Allahım çok şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?